Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Sanal ve Kötüler

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahip çıkıyorlar, ters giden olaya ses çıkartıyorlar, doğru olanı sonuna kadar destekliyorlar. Ve bunların hepsini 0 ve 1 vasıtasıyla beceriyorlar. Bu sanallar kötüler, hem de çok kötüler.
    Keşke reel olanlar da onların biri kadar olabilselerdi, her geçen gün kan kaybetmeseydik.
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selami Sen Biliyomusun Photoshop kullanmayi
      Malesef Ama iyi kullanan birilerini bulup yaptırırım
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bugünlük Internet Kota'min dolmasina az kaldi.. Herhalde Stand-By yapip, Özel Dosyama cekilip uyurum..

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Malesef Ama iyi kullanan birilerini bulup yaptırırım
          Senin Bunlardan neyin Eksik Bul Yaptir Bence
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Sanal he.
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Anlatılmaz yaşanır derler, BMN'de ise yaşanmaz sanal olunur

Yorum

• Geçenlerde yazdım Kaan kardeşimize,dedim bana bir adet -lisanslı- digital forma yap dedim.Sağolsun kırmadı beni.

10 dakika da hiçbir ücret ödemeden forma sahibi oldum.

Herkese öneririm.

Yorum

• Bmn'yi epey zaman tarttım. neler yapıyor takip etmeye çalıştım. bu başlık gerçekten iyi olmuş. ne çok eksiğim varmış. katkımız yok o yüzden helallik istiyorum. emeği geçenlere teşekkür etmekten başka yapacak birşeyim yok. ama bundan sonra olsun istiyorum. bmn'nin bir sitemi var sanallıkla ilgili. sanalı biraz açsak, nedir sanallık? klavyenin tuşlarına basan ben yok muyum? cep telefonu ile konuşan insanlar gerçekte yok mu? msn'de yazanlar bilgisayarda oyun oynayanlar?
                  yıllardır bilişim sektörünün içindeyim, şikayet edenler her zaman internette bilgisayar başında en çok vakit geçirenler olmuşlardır. bence bu tip şeylere takılmadan yola devam etmek lazım. Trabzonsporluların önemli işler yapan kolu kanadı durumundaki bmn aynen devam etmeli. tekradan tebrikler teşekkürler herkese.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçenlerde yazdım Kaan kardeşimize,dedim bana bir adet -lisanslı- digital forma yap dedim.Sağolsun kırmadı beni.

10 dakika da hiçbir ücret ödemeden forma sahibi oldum.

Herkese öneririm.
                    isim yazılıyosa bende isterim bitane
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Bizmiymişiz kötü olan? E adamlar haklııı Trabzonspor'un karşısında olan herşeye sanaldan giriyoruz.
                      En son Emrullah tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 21:57.

Yorum

• iyki varsın bmn
                        FOREVER TRABZONSPOR
                        1461
                        TS rh (-)

Yorum

• BMN tribünlere hiçbir gruba bağlı olmadan giden sade Trabzonsporluların en büyük sesidir. Ben bunu söyler, bunu bilirim. Ben bu sene kendi paramı vererek tribüne giremiyorsam ve BMN'de böylesine iğrenç bir manzara içerisinde tribüne girmeyeceğini açıkladıysa benim sesim, benim temsilcim olmuştur. Bu sene malesef BMN tribünlerde yok ama o dev pankart en güzel miras oldu Avni Aker'e. O pankartın emekçileri bu sene engellendi. Kul hakkı!
                          Trabzonspor, bir gün mutlaka!

Yorum

• Bmn'yi bilmem ama ben sanırım harbiden sanalım...

Fotoğrafların hiçbirinde yokum

Yorum

• olayı anlayamadım
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• :root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); }     Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net 
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X