Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Sanal ve Kötüler

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emeği geçen herkese helal olsun

Buradaki bordo mavi sevdalılarının tek derdi sevdaları karşılıksız ÇIKARSIZ...
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Kötüyüz biz kötüyüz...

Yorum

• İlk olarak A. Hilâl ÇAKIROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Ben alayım", "Sen al" muhabbetlerinden uzak, sanal sanal geçinip gidiyoruz ne güzel.
        Harika bir tespit ve slogan olmuş Hilal bu. Tebrikler vallaha:

Dememek için "ben alayım, sen al"
        Sanal olsan da, sanal kal!

Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Zaman su gibi akıp gitmiş.
          Demekki herşey klavye başından yazı yazmaktan ibaret değilmiş...
          Anlayanlara tabiki...
          İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
          Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Bunlar Ufak Şeyler BMN ' deki Ruh Yeter
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bir savaş durumu var sanırım, bende sanalmışım fotoğraflardan onu gördüm.
              Siyasilerden destek alsak sanırım bizde "reel" olurduk gibi!

Yorum

• bekliyordum böyle bir şeyi. ama bu kadarını değil. hata yaptım bmn’nin bmn olduğunu unuttum bir an. geçen hafta bir takım şahsiyetlerle polemik yaşadık o yüzden bu başlık bana nedense çağrı filmini hatırlattı. bir sahnesinde müslümanlar hristiyan krala sığınmışlardı. putperestler kralı müslümanlara karşı kışkırtmaya çalışıırkenkral birden çıkmış putperestlere şöyle demişti.
                “onun bir tek allah’ı bu kadar güzel sözler söylerken sizin yüz tane tanrınızın dili mi tutuldu ?”
                evet Trabzonspor taraftarın tanrısı gibi kendini görenlere söylüyorum, söz sizde ulan sizde yaptıklarınızı dökün bakalım ortaya!!! BMN’nin yaptıklarını yapın üzerine bir tane daha ekleyin herşeyimle peşinizden gitmezsem şerefsizim!!! başlığa bakıp bakıp gitmeyin. yiyorsa gelip yazın bakalım, aslan kesilen dört beş kişi vardı. özellikle onları bekliyorum.

Yorum

• Sanal ve Kötüler yazan avatar hazırlansın.Avatar olarak kullanmak isterim.
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bende o kötülerdenim , iyi olup satılmış olacağıma , kötü olurum gururla hemde.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• iyi de dostlar kime cephe aldınız onu bilelim. biri canınızı mı sıktı?
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Ne var la bunları yapmakta. Photoshop kullanmasını bilen herkes yapar bunları. Bende kendinizi adam akıllı savunacaksınız zannettim...
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne var la bunları yapmakta. Photoshop kullanmasını bilen herkes yapar bunları. Bende kendinizi adam akıllı savunacaksınız zannettim...
                            Selami Sen Biliyomusun Photoshop kullanmayi
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Benim Fotoğrafımı nerden bulup yapıştırdınız oraya alemsiniz yahu.Ampullü tişört giyiyordum oysa ben yanlışlık olmasın kazaya kurban felan gitmeyelim fişlenipte.

Bu arada sanallardan televizyon programlarında yer alanlar,ulusal medyada yazarlık yapanlar bile var acaba kod isim mi kullanıyorlar.
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• trabzonsporluyum anasını satayım üstüne üstlük hem sanal hemde kötüyüm var mı ötesi....
                                "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X