| ne demek kafa kafaya bu sümere kimler oy verebiliyor allah askina anlamis degilim. |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
cidden bu adam kafami buluyor bizimle.....?İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
İlk olarak lazkopirana tarafından gönderildiya beyler seçim sonuçlari ne oldu diyorum siz hala aranizda tartisiyosunuz suan önemli olan nedir.......?????
Dostum sen okumuyormusun yukaridaki yorumlari. Bordomavi ve Dosteyevski salondan en hizli haberi ulastiran arkadaslar. Onlarin yazdiklarini takip et. Hatta Dosteyevski, salonun içinde Özkan Sümer'in döner-ekmegini bile yazdi. Daha ne istiyorsun...rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildibu arada iskender önal kirada oturuyor beyler haberiniz olsun buda konusuluyor
bu stres içerisinde hiç gülecegim yoktu. Yakisir baskanimiza[img]smileys/smiley17.gif[/img]Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Selam Usaklar
vallahi bana soran olursa. Eskide neler etti etmedi onun tartismasi gereksizdir. Ileriye dönüklü neler edebilir gelecek olan YÖNETIm - iste bu cok önemli. Yattarayi getirmekle Baskan olunmaz. Bir takimi ama marka etmek - ileriye tasimakla BASKAN olunur.
Özkan Sümer - allah vardir, hakkinin yemek istemem, artik bitmis bir durumda, ne gücü var, nede parasi. Bu meseleyi edebilecek bir kisi var oda ALBAYRAK´tir. Adamin sirketleri duruyor - kendi gazetesi var - saygin isadamlarinla temastadir. Eger birisi diyorsa disaridan TS yönetilmez ozaman bana bu güne kadar icerden yönetenlerin yöntemini göstersin.
Bu isi sadece ALBAYRAK eder. Kadrosu güclü. Cevahir´mi ararsin - Agaoglumu ararsin - Trabzonun güclü adamlari yaninda. Öncelikle siyasi adamdir - ordanda güc alir. Artik hepimiz ögrenmisizki FUTBOL sadece sahada degil - arka kulislerdede oynaniyor.
ALBAYRAK bu güce sahip olan bir adamdir. Insallah sonumuz hayir olur.Trabzonspor rule the world.
Yorum
-
@dosteyevski kardesim sen hangi kongredesin?
Suan yapilan sadece listelerin bulundugu zarflarin sayimi...Sadece kaç üyenin oy kullandigi konusunda resmi rakama varilmasi amaciyla yapilan bir islem bu...Herhangi bir oy zarfi açilmis degil...Tekrar ediyorum arkadaslar henüz oy sayimina baslanmadi...dosteyevski lütfen yanlis bilgi verme arkadslara...3 sandik kaldi falan neyin nesi...Henüz sayilan tek bir oy yok arkadaslar!Söyledigim gibi sadece aday listelerin içinde oldugu oy zarflarinin sayimi tamamlanmak üzere...Daha öncede belirttigim gibi oylarin sayim isleminin baslangicina, yani zarflarin açilmasina17:30-18:00 civarinda ancak baslanabilir...
Yorum
-
kutoz
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
ya bu albayarak trabzonsporun elinden almadi mi limani onun simdi onun için heralde bi furtbolcu alacak soonuç takim için hayirli olsun
Evet, evet iki yil önce limani aldi, Trabzonspor sampiyonluga oynarken aklina gelmedi de, simdi ödeyecek diyetini. [img]smileys/smiley36.gif[/img]Sagol güldürdün beni.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum