Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• allah daha çok versin
    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• fromTheRApBZONe arkadasim sen kimsenin Trabzonluluguna laf soyleme,begenmedigin yorumlari baska yonlere cekme,yorumunu yaz ve otur!
      Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

• İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi
        fromTheRApBZONe arkadasim sen kimsenin Trabzonluluguna laf soyleme,begenmedigin yorumlari baska yonlere cekme,yorumunu yaz ve otur!

Yorumlariniza siyaseti karistirmayin.Merak etme ben oturup kalkacagim zamanida ii bilirim.Sizin gibiler yüzünden 20 yildir sampiyonluk göremiyoruz.Ama artik devir degisti parayi veren düdügü çaliyo.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi

İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi
          fromTheRApBZONe arkadasim sen kimsenin Trabzonluluguna laf soyleme,begenmedigin yorumlari baska yonlere cekme,yorumunu yaz ve otur!

Yorumlariniza siyaseti karistirmayin.Merak etme ben oturup kalkacagim zamanida ii bilirim.Sizin gibiler yüzünden 20 yildir sampiyonluk göremiyoruz.Ama artik devir degisti parayi veren düdügü çaliyo.

MAY'da veriyodu parayi,20yilin yarisindan fazlasi ona ait...Yillarca üst üste sampiyonluklar yasadik degil mi?...Uçurdu bizi zaferden zafere...

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]baska soze ne gerek...

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
              İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi

İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi

Tamam kabul ediyorum özkan sümer olsun.Yine getirsin brezilyadan 4-5 tane tinerci sonra serbest biraksin.Stadimizda zaten süper oda daha yillarca ayni kalsin.Vede en önemlisi o taraftar hala kazmalari izlemeye devam etsin.

MAY'da veriyodu parayi,20yilin yarisindan fazlasi ona ait...Yillarca üst üste sampiyonluklar yasadik degil mi?...Uçurdu bizi zaferden zafere...
              Özkan SÜMER

Yorum

• fromTheRApBZONe arkadasim tartismayi uzatmaya gerek yok,senle sunun bunun kavgasina gircek degilim,benim sana olan tek uyarim bilmeden etmeden kimsenin Trabzonluluguna laf soyleme,herkes benim kadar anlayisli karsilamayabilir...

Yorum

• ya seçimde son durum nedir bilen varmi yani kim önde böyle bir açiklama varmi

Yorum

• daha oylanmaya baslanmamistir ki arkadasim...bütün sonuçlar ancak aksam 9-10 gibi ogrenilir.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi
                      fromTheRApBZONe arkadasim tartismayi uzatmaya gerek yok,senle sunun bunun kavgasina gircek degilim,benim sana olan tek uyarim bilmeden etmeden kimsenin Trabzonluluguna laf soyleme,herkes benim kadar anlayisli karsilamayabilir...

kARDEsim ne kavgasi yaw burada trabzonsporu tartisiyoruz.Siyaset olaya karisinca bende biraz sinirlendim o yazi yida öylece yazdim.bENde biliyorum buradaki hiçkimsenin trabzonluluguna laf edilemeyecegini.Kusura bakmayin ama lütfen siyaset karismasin.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Delegeler suanda oylarini kullaniyor..Saat 16:00 itibariyle oy kullanma islemi sona erecek...Ancak 17:30-18:00 civarinda oylarin sayimina baslanilabilir...

Baskan adaylarinin konusmasi sirasinda salonda fazla bir katilim olmamasina ragmen oy kullanma islemi basladigi anda büyük bir hareketlilik göz çarpti...Kongreye gösterilen ilgi Trabzonsporumuza yakisir nitelikte...Edited by: BordoMavim

Yorum

• Trabzondaki arkadaslar bizi sik sik bilgilinendirirse çok iyi olur hadi hayirlisi....
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Allah askina bilgisi olan bi haber versin.Kim önde,kulislerde kimin adi konusuluyo?Bizi habersiz koman usaklar
                            MİMOZA

Yorum

• Bu arada Iskender Önal'in konusmasi sirasinda küçükte bir gerginlik yasandi...Iskender Önal'in "12 yillik Ist.Bld.spor baskanligi döneminde bir sampiyonluk basarisi olmayan bir insan nasil olurda TRABZONSPOR gibi büyük bir camiayi sampiyon yapmasözünden bahsedebilir seklinde sikayetler geliyor bize Albayrakla ilgili" seklindeki sözlerine Albayrak ve yandaslarinin bulundugu bölümden büyük bir tepki geldi...Fakat bu gerilim fazla uzun sürmedi, Önal'da "ortami germe gibi bir niyetim yok,yanlis yerlere çekmeyelim" vb söylemlerle ortami yumusatmaya çalisti...Ardindan tekrar sözalan Albayrak'ta "Önal'a bu konuda cevap vermeyecegini, kendisine gösterilen ilgi ve alaka için Trabzon insanina tesekkür ettigini belirtti...Bunun ardindan da oylama islemine geçildi... Edited by: BordoMavim

Yorum

• Iskender Önal beklenildigi kadar geride kalmayacak...Üst tarafi zorlayabilecek bir görüntüde oldugu ortada...Özellikle listesine çok güveniyor Önal...Yaptigi konusmada da daha çok listesini ön plana çikaran açiklamalarda bulundu...Belirsiz bir ortam var...Yerel kanallarin kongre üyeleriyle sandik basinda oy kullanmak üzere girdikleri siralarda yaptiklari röportajlarda Özkan Sümer ismini telafuz edenlerin sayisi çogunlukta fakat bu kesinlikle bir ölçü degil...Biraz önce Ibrahim Can'da tecrübeden yana oldugunu belirten bir demeç verdi...Belirttigim gibi Önal'in listesi de is yapacak gibi gözüküyor...Albayrak zaten güçlü bir sekilde girdi kongreye...Çekismeli bir atmosfer yasanacagi düsüncesindeyim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim