Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özkan Sümer'in ekibine mi oy verecek verecegim diyenler??
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Tansu'da her eve 2 anahtar sözü vermisti? olayi siz siyasete tasiyan kisi sensin greywolf arkadsim sümeri daha önce görmedik mi baskan olarak birlerine inat olsun diye aday olmadimi simdi önal da soradan çikmadimi ben onu söylüyorum kimseyi korumuyorum kazanan TRABZONSPOR olsun ama yinede futbol as nin basina geçsin sümer

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
        faruk neden bu kadar sorun ettin ki bunu.kaç zamandir ''önemli olan ekibi'' türünden laflar etmiyormuyduk.demek ki ekibi bu kadarmis.madem tek basina da yeterli olabilir o zaman dert etmene gerek yok..

Malesef Trabzonspor genel kurullari hür iradeyle seçilen baskanlar çikarmiyor gruplarin blok oylari ile baskanlar seçiliyor. Bu nedenle gruplarin gönlünü ve oyunu alacak isimler kadronuzda olmali... ekibinin kötü oldugunu söylemedim yine diger listelere göre daha elle tutulur bir listeye benziyor. Ancak zaten hür iradeyle herkesin plan ve projelere göre oy kullandigi bir seçim oldugunu düsünürsek açik ara seçilmis oluyor otomatikman. burdaki ankettende belli oluyor. Dert etmemim sebebi ise Trabzonspor için Albayrak ve listesi bir sans ver bu sansin gruplarin aptalligi yüzünden keybedilmesini istemem...
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
          Özkan Sümer'in ekibine mi oy verecek verecegim diyenler??

vardir herkesin kendine göre çikis noktasi.o yüzden böyle küçümsememek lazim.veren verir oyunu,pazartesi sabahi görürürüz yeni baskani

Yorum

• Cevahir'lerin mantigi:''Seni uzaktan sevmek asklarin en güzeli'' seklindedir.Fakat Istanbul deplasmanlarinda otel parasi verdireceklerini zannetmiyorum.En azindan Ibrahim Cevahir'in sagliginda.

Ulusoy'lara gelince Sayin Ibrahim Cevahir'in yillar önce söyledigi bir sözü asla unutmam.:''Sayin Ulusoy bu Trabzonspor sizi buralara tasidi.Siz de bir sene Trabzonspor'u bedava tasiyin.''O tarihten sonra Ulusoy Trabzonspor'u tasiyor,ama para almadan mi bilemiyorum.

Hiçbir zaman bu adi geçen zenginlerimizden bekledigimiz karsiligi alamadik ki !
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
              Özkan Sümer'in ekibine mi oy verecek verecegim diyenler??

vardir herkesin kendine göre çikis noktasi.o yüzden böyle küçümsememek lazim.veren verir oyunu,pazartesi sabahi görürürüz yeni baskani

Yok,yanlis anladin beni.

seçilir seçilemez demiyorum ama eminim ki Özkan Sümer'e oy verenler listeye bakmadan verecekler..Ama Albayrak diyenler listeden de etkilenmislerdi az da olsa Ulusoy Cevahir gibi isimlerden..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• faruk albayrak'in listesinden ibrahim haciosmanoglu disinda tanidigin kim var?hangisi ne is yapar?hangisinin ismi aha önceden duyulmus söylermisin?iskender önal'in listesindeki ekrem imamoglu-mehmet öksüzoglu-hüseyin tütüncü üçlüsü yetmez mi albayrak'in listesine sence?

Yorum

• Ben taniyorum bu üç isimi.Evet üçününde cebinde akrep vardir.Verdikleri kurusu alana kadarda ölüp ölüp dirilirler.Istanbul'a takimla gelip yatip kalkarlar faturayida kulübe kestirirler.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
                    Ben taniyorum bu üç isimi.Evet üçününde cebinde akrep vardir.Verdikleri kurusu alana kadarda ölüp ölüp dirilirler.Istanbul'a takimla gelip yatip kalkarlar faturayida kulübe kestirirler.

çok ütopik konusmussun.zira ekrem imamoglu istanbulda ikamet etmekte.buraya takimla gelip yemek içmek gibi bir ihtiyaci yok anliycan.ama görüyorum ki gerçek hayatta tanimadigimiz kisiler için iskembe-i kübradan sallamak moda olmus.

Yorum

• Fatihcim anlatiyim, Emin Kahraman 2 milyar dolari asan serveti ile Türkiye'nin en zengin insanlari arasindadir. Mehmet Ali Yilmaz döneminde yöneticilik yapmistir. Ayrica geçen dönem Agaoglu'nun listesindeydi.

Ayrica Faruk Kanca ismini bir arastir derim. Verdigin o isimleri gördük biliyoruz ve ne kadar etkisiz ve pasif olduklarina da sahit olduk. Diger isimleri de ayri ayri açiklarim istersen...
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Aday listeleri belirlendi
                        Trabzonspor Kulübü?nün 17?18 Aralik tarihlerinde yapilacak Seçimli Olagan Gene Kurulu öncesinde baskan adaylarinin listeleri netlesti. Buna göre, adaylar bugün saat 10.00?da Divan Baskanlik Kurulu Baskanligi?na listelerini sundular.

Taraflar ayrica kongrenin oturum divan baskanligini yapmasi konusunda Av. Cengiz Çebi ismi üzerinde anlasmaya vardilar. Böylelikle aday listeleri ve renkleri söyle olustu:

SARI LISTE MAVI LISTE PEMBE LISTE
                        ÖZKAN SÜMER (BASKAN) ISKENDER ÖNAL (BASKAN) NURI ALBAYRAK (BASKAN)
                        YÖNETIM KURULU - ASIL YÖNETIM KURULU - ASIL YÖNETIM KURULU - ASIL
                        Ihsan Alioglu Önder Karaduman Hasim Sayitoglu
                        Temel Kazancioglu Mehmet Öksüzoglu Ibrahim Ethem Haciosmanoglu
                        Mahmut Aksu Necmettin Aytekin Emin Kahraman
                        Mehmet Aydin Fettahoglu Mehmet Hasançebi Kahraman Altintas
                        Hüseyin Ates Tevfik Öz Faruk Kanca
                        Ünal Ekinci Hasan Yener Yusuf Simsek
                        Yusuf Reha Alp Hüseyin Tütüncü Köksal Güney
                        Mehmet Akif Karslioglu Ali Sefik Abdioglu Ibrahim Baturoglu
                        Ali Karahasan Ekrem Imamoglu Zeyyat Kafkas
                        Mehmet Emin Özer Yusuf Bahadir Aydin Pisiren
                        Süleyman Aydogdu Ömer Yalçin Atalar Ahmet Ugur Zihni
                        Ömer Sagir Mustafa Beyazli Zekai Firat Dülger
                        Levent Erkuloglu Hüseyin Balaban Serhat Akçay
                        Hüseyin Köksal Ahmet Sükrü Ipek Cemal Saglam
                        YÖNETIM KURULU - YEDEK YÖNETIM KURULU - YEDEK YÖNETIM KURULU - YEDEK
                        Ali Nihat Ofluoglu Ali Riza Egemen Abdullah Baser
                        Nezih Onur Zeki Kurt Güven Küçükosman
                        Abdülaziz Bahadir Isa Güney Muhammet Misir
                        Coskun Çebi Seker Ertem Halit Muzaffer Ermis
                        Hasan Basri Halisçelik Lütfi Yazici Metin Özke
                        Hamdi Çaliskan Hakan Aygün Muhammet Küçükali
                        Selçuk Okan Kartal Recep Ayvaz Günhan Üçüncüoglu

trabzonspor.org.tr
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• bi zahmet açiklarsan sevinirim faruk kardesim..emin kahramani (2 milyar dolay servet,ne is yapar acep??) ilk kez duydum.faruk kanca dan daha önce bahsedilmisti bir yerde ama çok da övülen laflar degildi.diger kisiler hakkinda da bilgi verirsen mutlu oluruz

Yorum

• baskan önemli bence azize bakin

Yorum

• Tahmin ettigimiz gibi listeler pek güçlü görünmüyor. Ama Albayrak'in listesi sanki digerlerine göre daha iyi gibi. Ilginç olan nokta, basinin sisirdigi gibi listede Agaoglu, Cevahir, Bozoglu gibi ailelerden kimsenin olmamasi.

En basinda söyledigimi tekrar ediyorum. Muhtemelen seneye yine kongre olur. Insallah yanilirim ama durum bunu gösteriyor.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Agaoglu zaten listede olmayacakti.Bir yildiz hibe edecegim demisti sadece..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim