Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok baska bir soru sormayacagim. en iyisi düz muhalefet anlayisi

sen bunu yaptin, ben bunu yaptim anlayisina dönmek seklindeki klasik muhalefet anlayisi.

Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• arkadaslar.sakin hata yapmayin....bu albayrak kulübün sonu olur....vaadlere kanip yanlisa yönelmeyin.dogru tercih özkan sümerdir
      Yattttaraaaa

Yorum

• Trabzonspor'a sampiyonluk yasatmak için kollari sivadim

Trabzonspor'da pazar günü yapilacak baskanlik seçimleri öncesinde Nuri Albayrak, projelerini Zaman'la paylasti.

Bordo-Mavili camianin eski baskanlarndan Özkan Sümer ve Iskender Önal ile baskanlik yarisina giren Albayrak, Trabzonspor efsanesini yeniden canlandiracagini söyledi. Karadeniz ekibine Avrupali iki yildizin müjdesini veren Albayrak, kulübü bir sirket havasiyla yönetecegini de ifade etti.

Baskanliga aday olma fikri nasil olustu?

Istanbul Büyüksehir Belediyespor'da 12 yil baskanlik yaptim. Su anda sirketimize bagli üç tane amatör kulüp var. Albayraklar aile sirketi oldugu için adaylik kararimi önce aile meclisinde konustum. Babam müsaadeyi verdi; ama annem istemedi. Hanim da annem gibi zor oldugu için baskanliga razi olmadi. Ama gerçekten baskanlik stresli bir görev. Hayatiniz altüst oluyor.

Camianin nabzini ölçtünüsz mü?

Bu seçimde 3.520 delege oy kullanacak. Bunlarin 1.500'ü sehrin merkezinde ve Akçaabat'ta yasiyor. Ankara, Istanbul ve Izmir'de de delegeler var. Tabandan iyi bir ses aldik. Bu güvenle hareket ediyoruz. Tüm çevrelerden olumlu tepkiler aliyorum. Gruplar da var tabii. Ama biz gruplarla pek hareket etmiyoruz.

Trabzonspor'un bugün içine düstügü kötü durumla ilgili teshisiniz nedir?

Bir kulüp üç sene içinde üç tane yönetici, dört tane teknik direktör degistiriyorsa bir sorun var demektir. Trabzonspor'da istikrar yok. Türkiye'de en istikrarli takim F.Bahçe. Niye? Aziz Yildirim kaç senedir F.Bahçe'nin basinda bakin. Trabzonspor'da yönetim boslugundan dolayi bir sorun yasaniyor. Bu problemi Besiktas da yasiyor. Trabzonspor'da bir ay önce alinan olaganüstü genel kurul karari kulübün performansini etkiledi. Böyle olunca hoca da isi saldi, oyuncular da.

Kulübün mali yapisini incelediniz mi?

Evet, inceledim. Çok iyi degil; ama çok da vahim degil. Trabzonspor'da denk bir bütçe yok. Son iki sezonda Sampiyonlar Ligi'ne katilma heyecanindan olsa gerek çok açildilar. Futbolculara iyilestirme yapilinca bütçede açik verdiler.

Kulübü hangi yöntemle finanse etmeyi düsünüyorsunuz?

Hiçbir kulüp baskaninin devamli bir kulübü finanse etmesi mümkün degildir. Trabzonspor'u bir sirket gibi kurumsallastirirsaniz, baskan degisiklikleri bile kulübü etkilemez. Kendi kendini idare eden bir Trabzonspor olusturmak istiyoruz. Avni Aker Stadyumu'nu bastan asagi yenileyecegiz. Simdi bir arkadasimiz Ali Agaoglu, kendi parasiyla Trabzonspor'a Avrupali bir yildiz futbolcu alacagini söyledi. Ben de baskan olarak tribünleri ayaga kaldiracak bir Avrupali yildiz sözü veriyorum.

Eski baskanlarla fikir alisverisiniz oldu mu?

Eski baskanlarimizdan hem Mehmet Ali Yilmaz hem de Ibrahim Cevahir'le görüstüm. Cevahir oldukça samimiydi. Mehmet Ali Yilmaz da bir televizyon kanali araciligi ile bana destek verdi.

zaman.com.trEdited by: gerçekefsane

Yorum

• ?Ben baskan olunca...?
          Trabzonspor?da baskanliga adayligini açiklayan Nuri Albayrak, seçilmesi halinde ilk hedefinin her konuda istikrari saglamak oldugunu belirtti. ?Yönetim, teknik heyet ve futbol takiminda istikrarin saglanmasi durumunda Trabzonspor?da basarinin gelmemesi mümkün degil. Trabzonspor?un son 3 yilinda 3 teknik direktör, 3 yönetim degisti. Trabzonspor, su an bunun sikintilarini yasiyor. Su andaki mevcut yönetim de basarisiz? diyen Nuri Albayrak, ?4 büyükler hiçbir zaman degismez. Türkiye?de futbolun heyecanini Trabzon gibi yasayan ve yasatan bir baska sehir yok. Trabzonspor bir dünya markasidir? diye konustu.

?Halilhodzic?i istiyorum?
          Albayrak, ?Kötü giden seyleri durduracagiz. Onlari düzeltip dogru bir sekle getirecegiz. Iyi gidenlere de lokomotif olup, onlari daha ileriye götürecegiz? diyen Albayrak, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic?i begendigini söyleyerek, ?Baskan seçilmem durumunda Halilhodzic ile yönetim olarak ortak bir karar verecegiz. Kisisel görüsüm, Halilhodzic?i begeniyorum. Kisilik olarak da iyi bir insan? ifadesini kullandi. ?Baskan seçilmem durumunda Trabzonlu isadamlarindan bir yildiz futbolcu sözü aldim. Ben de bir tane ekleyip 2 yildiz futbolcu getirecegiz? açiklamasini yapti

turkiyegazetesi.com.tr

Yorum

• bu yonetim kurulu aday listelerinde olanlar hakkinda bilgisi olan var mi, kim kimdir? Hepsinin adini ilk kez duyuyorum. Ne yaparlar, meslekleri nedir vs?

Tesekkur.
            http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• Ins Su Albayrak olur... Heryede her ankette o birinci cikiyor. ama özkan yine götürecek isi hep diyorum.

Yorum

• bu saattetakimini düsünen taraftara sahip bir trabzonsporun bu halde olmasi ne aci degil mi..

Yorum

• İlk olarak cenk109 tarafından gönderildi
                  arkadaslar.sakin hata yapmayin....bu albayrak kulübün sonu olur....vaadlere kanip yanlisa yönelmeyin.dogru tercih özkan sümerdir

Niye sonu olurmus kardesim bi gerekçeleriyle açiklada bizde bilelim, dogru tercih dedigin özkan sümer ne verecek takima, neden dogru tercih hiçbir hazirligi olmadan sadece onun bunun baskisi ve sirf albayraga muhalefet için gelen bi adamin takima ne faydasi olur.
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Özkan Sümer'i çok sevenlerdenim. Acayipbi adamdir. Hocaligi da acayipti, baskanliga adayligini açiklarken de acayipti, baskanligi birakirken de.. Ne zaman ne yapacagi belli olmayan bir adam. M.Ali Yilmaz'in rezil ettigi, kimliginden uzaklastirdigi Trabzonspor'un tekraryarisçi takim haline gelmesindeemegi çoktur. Iyi de bir Trabzonsporludur. Her kademesinde görev yapmis. Bu kolay is degil, herkesin harci degil.. Yahu nasil diyeyim size garip bir adam iste.. Ancak ben Özkan Sümer'i kriz döneminin yöneticisi olarak görenlerdenim. Samet Aybaba'yi da ona benzetirim. Kötü giden takimin basina Samet Aybaba'yi koyun, takimi toparlar ve gider.. Arkasini getiremez.. Özkan Sümer'i istemememin nedenlerinden birisi budur.. KisacasiTrabzonspor'u sampiyon yapacak baskan olduguna inanmiyorum..

Ikincisi ise düzmece ligin senaryosuna katki saglayacak bir baskan olmasindan yanayim artik. Medyasiyla, MHK'siyle, federasyonuyla, hükümetiyle, kisacasi Türk Futbolu'nun bizzat içinde olan bütün unsurlarin etkilenmesinde aktif rol oynayacak bir baskandan yanayim artik. Ya da söyle söyleyeyim; eliyle gol atan, uydurma penaltilarla maç kazanan, PFDK'yi, Tahkim Kurulu'nu etkileyebilecek, parali bir baskandan yanayim... Tabi bütün bunlari yapacak gücü varken, yapmayacak ya da yapmaktan kaçinacak baskan degil..

Adaylara bakiyorum. Mevcut adaylar içinde Nuri Albayrak öne çikiyor. Kendisini destekliyorum..Edited by: Kirci
                    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• trabzonspor siyasete çekiliyo ve her kes hala hangi baskan basarili oluru tartisiyo yazik trabzonspora yazik edecekler habersiniz olsun

Yorum

• arkadaslar fenerbahçeyi baçtaci eden medyamizin sürekli nuri albayrak ismi üzerinde durmasi kimseyi süphelendirmiyormu acaba.bu destek neden.... birisi bana cevap versin
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor siyasete çekiliyor siyaset karisiyor diyen arkadaslar. Bu yillardir var zaten nasil Türk futboluna siyaset ve mafya yillardir karismissa Trabzonsporada karismistir.

Masaya yumrugunu vuracak Trabzonsporun gücünü gösterecek güçlü bir lobisi olacak haksizliga karsi bas kaldiracak bir baskan gerek bize.

Özkan Sümer,

Teknik bilgisi ve Tsnin her kademesinde görev yaptigindan dolayi Özkan Sümer ismi agarlik kazanabilir bazi arkadaslarda. Ama Kirci arkadasimizin dedigi gibi kötü gidisati durdurur ve belirli bir seviyeye getirir özkan sümer bundan daha fazlasini beklemek yanlis olur. Yillardir su takima maçi çevirebilecek agarligini koyabilecek bir futbolcu diyoruz. Özkan Sümere söylediginde yildiz arayanlar gök yüzüne baksin demisti hatirlarsaniz.

Iskender Önal,

Daha önceki yönetimlerde bulundu. Fakat proje bazinda yapabilecegi çok fazla seyi yok. Yöneticilik vasfi üst düzeyde bir insan ama bunu futbolda yapabilecekmi ?

Nuri Albayrak,

Taraftarin isteklerini biliyor. Yildiz oyuncu, stad projesi ve her anlamda güçlü Ts diyor. 10 yildan fazla bir sürede Istanbul Büyüksehir Belediyesporda baskan bir klup nasil yönetilir biliyor ve benim en çok hosuma gidende belediyesporun çogu futbolcusunun karadeniz agarlikli olmasi. Ayrica Ts li is adamlarinin destegini alabilecek bir yapida.

Bu adaylar içersinde en iyisi Nuri Albayrak görünüyor. Ama su bir gerçekki Atay Aktug yeni bir liste ile girseydi benim fikrim kendisinden yana olurdu..
                          61>34

Yorum

• kimmis bu avrupali yildizlar merak ettim.adam daha ts ye üye degil.avrupadan yildiz alacakmis.bunlar bos laf.önemli olan dengeli ve kaliteli bir takim kurmak...

Yorum

• Iyice cilki çikti haa... Bizi de bozmayan sey yok! Basbakan Trabzonspor'un önünü kesti, hücuuummmm... Basbakanin-muhtemelen- destekleyecegi bir aday var, hücuuummmm... Nedir bu kardesim, ne istiyoruz biz? Trabzonspor siyasete bulasmis! Ne istiyoruz, müstakbel baskanimizin android olmasini mi? Siyasi görüsü olmasin, siyasetçi arkadasi olmasin, esnemesin, sabah kalkinca gözünde çapak olmasin... Ne bu yaaa... MAY, Atay Aktug, Faruk Özak siyasi isimler degil mi? Özkan Sümer'in, Sadri Sener'in, Osman Abonoz'un, Mustafa Erdem'insiyasi renkleri bilinmiyor mu? Iskender Önal'in Trabzon'da ne seçimi olsa adi geçer... En son yine belediye baskanligindabir dönmüstü ismi. O "siyasi" degil mi? Atay Aktug yönetiminin is basina getirdigi stad müdürü Bülent Gürsoytirak hangi partinin belediye baskani adayiydi biliyor musunuz? Tuhaf tuhaf konulari isitip isitipmilletin önüne getirmenin ne anlami var?Gerizekali olmayan her insanin köseli ya da bombeli bir siyasi görüsü vardir ve bu ne yasal ne de etik açidan bir kulübe baskan olmaya engel teskil etmez. Bos lafla çok konusmakla olmuyor bu isler. Gider oyunu "siyasi" olmayan bir adaya verirsin, varsa ve gerekliyse,olur biter. Farkli düsünen insanlarla yasamayi ögrenemedigimiz müddetçe böyle salak salak sürünür dururuz... Çapi yok de, parasi yok de, egitimi yeterli degil de, tecrübesiz de. Ama "siyaset bulasti" derken yaptigin isin daha çok siyaset bulastirmak oldugunu da fark et bi' zahmet!

Yorum

• Beni seçin çünkü...

Baskan adaylarindan Iskender Önal iddiali konustu: 'Sorunlara, çözümü en kolay ve kalici sekilde gerçeklestirecek yönetim biz olacagiz'

Uzun yillardir Trabzonspor camiasinin yakindan tanidigi bir isim o... Simdi baskanlik için kollari sivamis ve kulübün basarisi için yeni projeler üretmis. 18 Aralik?taki kongreyi iple çeken Iskender Önal, hedeflerini Fanatik?e anlatirken önemli mesajlar verdi.

- Baskanlik süreciniz bir hayli karisik geçti. Neler oldu o adaylik sürecinde?
                                * Dogruyu söylemek gerekirse Hayrettin Hacisalihoglu varsa benim adayligimin söz konusu dahi edilemeyeceginin altini her firsatta çizdim. Ancak aramizda son dönemlerde bir yanlis anlasilma oldu. Bir kirginlik var ama düzelecektir. Camiada bana karsi bir beklenti oldugunu görünce adayligim kaçinilmazdi. Kisa sürede hazirlanma zamanimiz oldu ama elimizden geleni yapacagiz. Iddialiyiz ve endise etmiyoruz.

- O zaman aranizda su an bir kirginlik var?
                                * Ufak bir kirginlik var. Zaman herseyin ilacidir. Dargin degiliz kesinlikle. Çünkü Trabzonspor adina kimseyle dargin olma lüksüne sahip degiliz. Ben hala bunun bir yanlis anlasilmadan kaynaklandigina inaniyorum. Zaten aksi de düsünülemez. Benim böyle bir niyetim olsa hazirlik yapardim. Inanin o ana kadar çalismam olmamisti. Ama neyse ki Trabzonspor olarak biz dar zamanlarda kongre hazirliklarina aliskin oldugumuz için önemli mesafeler aldik.

-Listeniz belli mi?
                                * Simdilik 5 isim belli. Sayin Bahri Köse, Ihsan Alioglu, Ömer Yalçin Atalay, Mustafa Beyazli, Sefik Aptioglu.

- Sizin daha önce Bahri Köse ile bir baskanlik yarisiniz olmamis miydi?
                                * Olmustu. Trabzonspor için böyle olumlu islerin içinde olmaktan kimse çekinmemeli. Çok net söylüyorum; Bahri bey aday olmus olsaydi ve beni listenin sonuna yazsaydi yine ben de elimden gelenin en iyisini yapardim.

- Atay bey de de yarisa katilsaydi yine aday olur muydunuz?
                                * Sadece Hayrettin bey aday oldugu sürece aday olmayacagimi açikladim ben. Sonuç itibariyla neredeyse bir yanlis anlasilmanin sonucunda baskan adayi olmak zorunda kaldim ben. Konu Trabzonspor ise neticede akan sular durur. Ancak bundan da sikayetçi degilim yanlis anlasilmasin. Dilegim tek aday üzerinde yogunlasmakti. O da Hayrettin beydi.

?Birlik-beraberligi saglayamayacaksak neden aday olayim??

- Yöneticilerinizi seçerken nelere dikkat ettiniz?
                                * Kefil olamayacagim ve her anlamda güvenmeyecegim isimlerle yola çikmam. Bu sekilde ekip de olunmaz zaten. Bizler Trabzonspor?a hizmet için baskanliga talip insanlariz. Eger bu tip olumsuzluklari yasayip birlik-beraberligi saglayamayacaksak, niye aday olalim?

-Türkiye?de yönetici tercihleri o kisilerin oy potansiyellerine göre yapiliyor zaman zaman. Siz de böyle tercihler mi yapiyorsunuz?
                                * Tesekkür ederim bu soru için. Kesinlikle faal siyasetin içinde olan insanlardan faydalanmayi düsünmüyorum. Seçilirsek yönetici olarak degil ama destek olarak onlardan beklentilerimiz olabilir. Daha önce çalistigim veya diger yönetimlerde olup da gözlemledigim insanlardan yana kullaniyorum tercihlerimi. Her seyi de göz önüne aliyoruz. Ekonomisini, vizyonunu, geçmisini ve temsil yeteneklerini Fakat zaman zaman sikintilar da yasiyoruz. Bazilarinda söyle bir anlayis var; ben zamaninda filancanin ekibinde çalistim, seni seviyorum ama simdi yönetimine girmem yanlis anlasilir, diyorlar. Buna katilmak mümkün degil. Bu düsünceleri asmak lazim. Neden ve kim yanlis anlayacak. Sonuçta hepimiz Trabzonspor için çalisiyoruz.

- Mevcut yönetimden kimler katilacak araniza Ömer Yalçin Atalay disinda?
                                * Simdilik sadece onunla temasimiz oldu.

-Sayin Bayindirlik ve Iskan Bakani Faruk Özak ile olan yakinliginiz da çok konusuldu. Bu etki eder mi seçime?
                                * Faruk bey benim üniversite 1. siniftan arkadasim. Ayni takimda top oynadik. 35 yillik da is ortagim. Ancak onun seçimlerle ilgili görüs bildirmesini kendisinin taktirine birakirim. Kendisi iyi bir Trabzonsporlu?dur. Bunu baska yerlere çekmek isteyenler var. Ben bazi seyleri kullanacak olsaydim 20 gün beklemez, Atay bey kongre karari alir almaz aday olurdum.

- Yönetimin en kritik hatalari nelerdi sizce?
                                * Her gelen yönetim iyi seyler yapmak için gelir. Arkadaslarimizin neler yapip yapmadigini Trabzonspor tarihine birakiyoruz. Bizim kongre istememizin nedeni, kamuoyunun beklentileriydi. Bir ivme kazandiracak bir yenilik, yeni yüzler araniyordu. Sahsen Atay beye bir kastimiz olamaz.

?Hocamiz devam derse, hayir demeyiz?

- Halilhodziç ile bir görüsmeniz oldu. Trabzonspor?un hocasi sözleriyle son günlerde gündeme damgasini vurdu. Göreve gelirseniz onunla devam edecek misiniz?
                                * Kendini güvence altinda hissetmedigini ve gelecek endisesi tasidigini açikladigi için adayligimi deklare eder etmez kendisiyle görüsmek istedim. En azindan tanisiriz diye düsündüm. Çünkü gerçekten de önümüzde kisa bir zaman var. Kongre pazar günü. Ardindan çarsamba günü kupa maçi için Istanbul?a gidiliyor. Sonra da Noel tatili var. Çok kritik bir süreç var 3-4 günlük.

- Devam edip etmeyeceginizin cevabini alamadim?
                                * Cevap su, hoca çok mutsuz. Saha sonuçlarindan çok etkilenmis. Tedirginlik de sezdim. Kendisini rahatlatmak için espri de yaptim; çok vahim bir tablo çizip bizi korkutmaya çalisiyorsun ama biz Karadenizliyiz korkmayiz, dedim.

- Bu da cevap olmadi soruya. Su an seçim sonrasi konusuyoruz diyelim. Hocaniz kim olacak?
                                * Hocamiz devam etmek isterse hayir diyecek halimiz yok.

- Tercihi size birakirsa?
                                * Bizim Halilhodziç disinda bir arayisimiz, alternatif bulma çalismamiz yok.

- Trabzonlular, her baskan adayindan somut seyler bekliyorlar. Mesajiniz ne olacak?
                                * Dogruyu söylemek gerekirse son 2 senedir özellikle Trabzonspor?un mevcut yapi paralelinde basarisiz oldugunu söyleyemem. Türkiye Ligi?ne mücadele eden takimlarin, bilhassa 4 büyüklerin 34 maç sonundaki hedefi Sampiyonlar Ligi?ne katilmak oluyor. 2 senedir Fener sampiyon olup Sampiyonlar Ligi?ne direkt katiliyor. Trabzon bu sansi lig içinde alamadi ama ligden sonra ön elemeler paralelinde 4 maçta bu amacina ulasabilirdi. Bizim hedefimiz Sampiyonlar Ligi, hem de birinci olarak. Her sene Trabzonspor, Avrupa kupalarinin içinde her almali. Hayalci de olmamak lazim. Yani büyük hedefler koydum diye ekonomik dengeleri bozmak yarardan çok zarar getirir.

- Mali tablodan haberiniz var mi?
                                * Var. Mali sayman Yüksel bey ile görüstük. Borç sifir görünüyor. Ama kisa vadede, örnegin mayis ayi itibariyla transfere hiç dokunulmasa dahi 4-5 trilyonluk bir borç görünüyor. Hesapta olmayan gelir-giderler de var tabi. Buradaki eksiyi faizsiz, bankaya gitmeden çevirebilecek kadroyu kurmaya gayret ediyoruz.

?Umarim Nuri Bey, biz göreve gelirsek de özveri gösterir?

- Transfer dönemi bekliyor sizi. Bu yönde ataginiz olacak mi? Örnegin Nuri Albayrak?in, ?Takima kendi cebimden bir yildiz alacagim? açiklamasi var. Taraftar bunlardan etkileniyor. Nasil bir hamle düsünüyorsunuz?
                                * Sagolsun Nuri bey, insallah o özveriyi biz seçildikten sonra da gösterir. Çünkü bu Trabzonspor ne bizim ne Ahmet?in ne de Mehmet?in.Zaten Trabzon kamuoyunun kendisinden bekledigi de bu. Uzun yillar Trabzonspor kisvesiyle Istanbul?da bir isadami olarak çalismasina ragmen kamuoyunun, camianin bekledigi destegi vermedigi açik. Seçim atmosferinde dikkatli olmak lazim. Yöneticileri ve kulübü baglayacak, sonra da küçük düsürecek açiklamalar yapmamak lazim.

- Bu takim ne zaman toparlanir ve Trabzonsporlular?in bekledigi sonuçlari alir?
                                * Zaten hocayla da bunu konustum. Siz pazartesi Istanbul?a gidiyorsunuz, ardindan da kupa sonrasi tatile çikacaksiniz. Seçilecek yönetimin hemen Istanbul?a gelerek sizin görüslerinizi ve isteklerini almasi gerekir. O nedenle de gerekli bilgileri yaniniza alin, dedim. Kendisinin de bir takim çalismalari varmis zaten. Ancak begendigi isimlerin yüksek maliyetinden bahsediyor. Ayrica kafasinda da hala sorunlar var. Önce hocamizla bunlari çözmeli. Sonra takimi toparlamaliyiz.

?1966?dan bu yana maçlari kaçirmam?

- Kongre üyeleri neden seçsin sizi?
                                * Bizi seçsinler, çünkü Trabzonspor?un sorunlarini en iyi bilenler ve yasayanlar grubuyuz. Bu sorunlari çözme yöntemleri olarak da daha önce ayri yönetimlerde de olsak olumlu projeleri üreten ve hayata geçiren insanlariz hepimiz. Üçüncüsü, seffafliligi ve tutarliligi ön planda, beklentilere cevap verecek ekonomiyi hayata geçirebilecek kisilerden olusan bir ekibiz. Ve son olarak camiaya asla yanlis yapmamis insanlardan olusan bir yönetimiz.

- Trabzonspor?u yakindan takip ettiginizi söyleyebilir miyiz?
                                * Askerlik, hastalik ve zaman zaman yaz tatilleri hariç, maç kaçirmadim. Hem de 66?dan bu yana Trabzonspor 67?de kuruldu ama 66?da da maçlarini takip ederdik.

- Son dönemlerde sizi en çok ne üzdü?
                                * Dogruyu söylemek gerekirse Senol Günes?in ayrilisi üzdü. Çünkü bu onu hak etmeyen bir isimdi. Gidisi dogru olmadi.

- Baskan seçildikten sonra ilk olarak ne yapacaksiniz?
                                * Ilk olarak Istanbul?a giderek teknik heyetle bir araya gelip yol haritamizi çizecegiz.
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim