Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

TRABZONSPOR BASKAN ADAYLARINDAN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI...
    - TRABZONSPOR'DA 3 BASKAN ADAYI BIR ARAYA GELEREK BASININ KARSISINA ÇIKTI

TRABZON- Trabzonspor'da 17-18 Aralik tarihleri arasinda yapilacak olan olaganüstü kongrede aday olan 3 baskan adayi bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesaji verdi.
    Türkiye Futbol Federasyonu Haluk Ulusoy Egitim ve Kamp Merkezi'nde bir araya gelen baskan adaylari Özkan Sümer, Nuri Albayrak ve Iskender Önal yapilacak olan kongre öncesinde bir araya geldi. Samimi bir ortam içinde gerçeklesen bulusmada adaylar, basina poz verirken, küskünlügün ve darginligin Trabzonspor'a simdiye kadar bir fayda saglamadigini kaydetti. Baskan adaylari, kongrede kazananin Trabzonspor olacagini ifade ederek birbirlerine basarilar diledi.
    ------------------------------------------------------------ ------

En güzeli..

Valla Faruk, yukarida dikkatimi çeken kismi boldladim, bunlara inanmiyorum baris imzaladiklarina...Madem öyle birlestirsinler listelerini...''basina poz verirken'' diye de; yazmislar zaten...

Neyse birden Besiktas kongresi geldiaklima, hatirlayin basina verdikleri pozlari, hemde ayni kare ve ayni yönetimdeki adamlar simdi birbirlerini yiyorlar hatta Besiktasin baskanligini yapmis bir adami divan disiplin kuruluna sevk edip etmeyeceklerini tartisiyorlar...Ah basin ah!...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Özkan Sümer kendini kullandirtiyor,yazik ediyor kendine.

Albayrak aday oldu diye baskan adayi olmak hiç dogru bir davranis degil.Kendisinin Trabzonspor'un menfaatlerini düsünmesini beklerdim.

Albayrak zengin olmak için baskan adayi olmuyor bu gerçek,adam yeterince küpünü doldurmus.

Ama öyle baskanlar gördük ki Trabzonspor baskani olmayi gelecekleri için tercih ettiler.Trabzonspor bugünkü Trabzonspor olmasaydi Trabzonspor'un yanindan bile geçmezlerdi kanaatimce.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• ALBAYRAK ÇOK IDDIALI
        FOTOMAÇ'I ziyaret eden Nuri Albayrak projelerini anlatti. B.Belediyespor'u UEFA standartlarina getirdiklerini hatirlatan Albayrak " Trabzonspor'u hem mali hem de saha sonuçlari ile güçlü yapacagiz" diye konustu.

PARALARINI BIZ VERECEGIZ
        Trabzonlu isadamlari ile yemek yedigini belirten Albayrak "Kasadaki paraya dokanmadan 1 yildiz futbolcuyu ben alacagim. Isadami Ali Agaoglu da 1 yildizin mali külfetini kendisi katlanacaginin sözünü verdi" dedi

valla bu adam baskan olup bu dediklerini yapmazsa asil cinayet o zaman çikar böyle yildiz,stad felan sallamak iyi ama is icraat yapmaya gelince yan çizmesinler, trb belediye baskanida çöp fabrikasi yapicaz dedi,yaptigi tek sey kaldirimlari düzeltmek. hadi hayirlisi.

Yorum

• Valla ne diyeyim? beni de korkutuyor bu açiklamalar.Ben verdim,ben yaptim dönmesin bu isin sonu???[img]smileys/smiley5.gif[/img]
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• inanmaktan baska yapilacak birsey yok trabzonuma vizyon ve basari kazandiran herseye varim
            bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Nuri ALBAYRAK degirmenderede bi benzin istasyonundaydi yaklasik 2 saat önce.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• nuri albayrak baskan olmali

Yorum

• Yildiz sözü bir çogumuzda heyecan uyandiriyor pek belli etmesek de... geçen sene Zurawski transferinde yasananlari veçekilen çileyi hatirliyor çünkü buradaki insanlar.. bir banka garantisi bulamamislardi yöneticiler... biz safiyane düsüncelerle sevdigimiz için, yöneticiligin kazançlarinda gözümüz olmadigi için o zamanlar içimden geçmisti hep 'ah su an o banka teminatini verecek kudrette bir adam olsaydim' diye.. simdilerde aday olanlar o zaman da TS li olmaliydi.. ya da kulübün Onursal Baskan'i vardi yani.. Onursal Baskan böyle zor zamanlarda yetismeyecek de ne zaman yetisecekti ki.. ama olmadi iste.. bizim içimiz içimizi yedi ve Szymek'in performansini gördükten sonra da bin kat daha artti pismanligimiz... hala daha geçen sene Zurawski'yi alsak sampiyon olurduk diye düsünüyorum... belki de çok safim.. ama bir bakis açisi iste...

Buradan gelmek istedigim nokta su... Yildiz sözü verenler bir yanda, 'Yildiz görmek isteyen gökyüzüne baksin' diyenler öte yanda.. Tüm adaylarimizin samimi olduguna inanmakla yükümlüyüz su an... bu durumda yillardir gökyüzüne bakmaktan bihal olmus ben de Albayrak diyecegim mecburen, çogunlugun dedigi gibi...

Ama su serhi düsmeliyim... Türkiye'de özellikle politika ve futbol konusunda hiç bir yöneticinin sözüne inanasim gelmiyor.. geçmis yönetimden en takdir edilen yönetici dedigimiz Ibrahim Sahin'in geçen yil ki açiklamalarini hatirliyoruz degil mi? Hakemleri yenecek kadro v.s.. eh yani.. fazla söze gerek yok... ve lakin dedigim gibi söylemlere inanmaktan baska yapabilecegimiz birsey de yok.. stat projesi ve yildiz sözü bana da Albayrak dedirtiyor...

hayirlisi olsun yine de... seçilene zaman taniyip icraatlerini görmekte hemfikiriz sonuçta...
                  #7 King of Kings

Yorum

• Trabzonspor'da baskanliga adayligini açiklayan Nuri Albayrak, baskan seçilmesi halinde ilk hedefinin her konuda istikrari saglamak oldugunu belirtti.

Trabzonspor'da yapilacak olaganüstü genel kurulda baskanliga adayligini açiklayan Nuri Albayrak, baskan seçilmesi halinde ilk hedefinin her konuda istikrari saglamak oldugunu belirtti.

Trabzonspor'da yapilacak olaganüstü genel kurul öncesi baskanliga adayligini koyan Nuri Albayrak, IHA'yi ziyaret ederek, projeleri ve hedefleri hakkinda açiklamalarda bulundu. Trabzonspor'a baskan seçilmesi halinde öncelikli hedefinin Bordo-mavili kulüpte her konuda istikrari saglamak oldugunu belirten Nuri Albayrak, "Yönetim, teknik heyet ve futbol takiminda istikrarin saglanmasi durumunda Trabzonspor'da basarinin gelmemesi mümkün degil. Trabzonspor'un son 3 yilinda 3 teknik direktör, 3 yönetim degisti. Trabzonspor, su an bunun sikintilarini yasiyor. Su andaki mevcut yönetim de basarisiz" dedi.

Türkiye'de 4 büyük kulüp oldugunu kaydeden Nuri Albayrak, "4 büyükler hiçbir zaman degismez. Türkiye'de futbolun heyecanini Trabzon gibi yasayan ve yasatan bir baska sehir yok. Sehir ufak olabilir, ama takim ve camia çok büyük. Trabzonspor, uluslararasi bir dünya markasidir" diye konustu.

Trabzonspor Kulübü'ne baskan seçilmesi halinde ilk olarak yönetim kuruluna alacagi isimlerle birlikte kulübün içinde bulundugu dönem ile ilgili bir durum degerlendirmesi yapacaklarini belirten Albayrak, "Kötü giden seyleri durduracagiz. Onlari düzeltip dogru bir sekle getirecegiz. Iyi gidenlere de lokomotif olup, onlari daha ileriye götürecegiz" dedi.

Nuri Albayrak, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i begendigini söyleyerek, "Baskan seçilmem durumunda Vahid Halilhodzic ile ilgili yönetim kurulumuz ile ortak bir karar verecegiz. Ayni sekilde Vahid Halilhodzic ile de görüsecegiz. Kisisel görüsüm, Halilhodzic'i begeniyorum. Kisilik olarak da iyi bir insan. Ancak zaman neyi gösterir bilemeyiz" ifadelerini kullandi.
                    Trabzonspor'a baskan seçilmesi halinde verdigi yildiz futbolcu sözü ile ilgili de Nuri Albayrak, "Trabzonspor'a baskan seçilmem durumunda bir yildiz futbolcu sözü vermistim. Benim bu açiklamamdan sonra Trabzonlu isadamlari ile yaptigim toplantida Ahmet Agaoglu'ndan da bir yildiz futbolcu sözü aldim. Trabzonspor'a baskan seçilmem durumunda 2 yildiz futbolcu sözümüz olmus oldu" açiklamasini yapti.

Trabzonspor'a getirecekleri yildiz futbolcularin halkla ve sehirle uyum saglamalari gerektigini vurgulayan Nuri Albayrak, "Bugüne kadar Besiktas ve Galatasaray gibi takimlar birçok yildiz futbolcu aldi, ama uyum sorunu yasandi. Biz, Trabzonspor'a uyum saglayabilecek, takimi motive edebilecek, bizim sartlarimiza uyacak yildiz futbolcular alacagiz. Bu oyuncularin, Trabzon'a geldigi zaman oynamasi lazim. Geri gitmemesi gerekiyor.

Takimlarin alip da, takima katki saglamadiklarindan dolayi geri gönderdikleri oyuncular ortada" dedi

Yorum

• Seçilirken sallamak (vaadetmek diyebiliriz de) kolay, ne de olsa balik hafizasi ile yasiyoruz. Yahu bize kismet olmayacak mi; "projelerim sudur, onu da su kaynaklari yaratarak yapacagiz, önceligimiz su olacak, su vadede basari kistasimiz sudur, su vadede sudur, yoksa kendimizi basarisiz sayacagiz" diyecek birileri veisimlerin, gölgedeki güçlerin degil de, ortalik yerde önümüzde, yadsinamadan duracak projeler ve gölgede olmayan adaylar.

Su Trabzonspor kongrelerinin hepsi de beni sasirtmistir. Bu da öyle olacak bence.

OLAY SIYASILESTI, ETIK DISI, VS DIYEN ARKADASLAR;

- Ortaya projelerini ve "Basari Kriterlerini" koymadiklari sürece maalesef daha çok konusulur adaylarin ve ekiplerinin, siyasi görüsleri, kisilikleri ve çevreleri.

Simdi albayrak bir adim atmis proje olarak düsündüklerini konusmustur. Açikçasi bu konuda konusan (ya da bize konusturtulan) bir tek odur. Ama bu bile tatmin edici degildir.

Simdi bu forumdan bile birileri çikip aday oluyorum dese söyleyecegi seyleri konusuyorlar. Dolayisiyla bu saydiklari (yildizlar, vs.) duymadigimiz seyler degil. Bunu nasil yapacaklarini ve ve en önemlisi de "kendi basari kriterlerini ve bunlarin vadesini" ortaya koymadikça neyi degerlendirecegiz. Geri kalanlari degerlendirince (siyasi görüs, kisilik, vs.) herkes hakli ya da herkes haksiz, ne fark eder.

Allah'im bir kere de verimli bir kongre nasip et bize, ne olur.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                        acaba baskanin yeni alacagi ve türkiyeyi ayaga kaldiracak yildiz kim olabilir ben emre belezoglu tahmin ediyorum

Hangi baskanin... Dur bi adam daha seçilmedi. Seçilsin ondan sonra tahmin konusun açalim. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

adam hakli kutoz olay bitti bence,baskanin kim olacagi ortada,,

bkz:baskanimiz kim olmali anketi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• OZKAN SUMER BIZI YUZUSTU BIRAKTI VE YINE ADAY OLDU N. ALBAYRAK BASKAN O. SUMERDE COK BILDIGIN FUTBOL A.S. NIN BASINA GECMELI
                          OLUMUNE TRABZON
                          ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• daha düne kadar ben bu kulubun haklarini savunamiyorum diyen özkan sümer bile aday oluyor.. demek ki parasi bitti yine bulasti Trabzonsporun yakasina parasi biten daliyor Trabzonuma sonra da niye basari yok basariyi takimla degil ceplerine para koyarak saglayan yönetimler geldigi sürece bi 22 yil daha sampiyon olamayiz.. baktlar ki parayi bugune kadar hep istanbul tarafi yedi zamanin bariz örnegi lange ve wugrinec olayi yeni cikti su üstüne klup para vermek zorunda kaldi kac senelik oyunculara kim bilir o zaman ki baskan kac para yedi bu iste.. Trabzon tarafida bakti ki parayi istanbul yicene biz yiyelim bu yüzden maasli baskanlarla buraya kadar geldik.. biz syiden buyuk takimiz diger takimlarin baskanlari cpten para veriyor zor sampiyon oluyor o da biri oluyor 2 olamiyor biz bu durumda 2 sezen ligi 2. kapatmissak biz sayiden cok buyuk takimiz.. dicekte pek fazla bise yok bize yine dicez ki hayirlisi olsun zaten böyle diye diye hiç birinin hayrini göremedik o yuzden hayirsizi olsun diyorum belki bu sefer olur...

hayde hayirsizi sen kazan beeee tek sansimiz sen kaldinnnnn

Trabzonspor

Yorum

• NURI ALBAYRAK, TRABZONSPOR KULÜBÜ'NÜ ZIYARET ETTI...
                              - TRABZONSPOR BASKAN ADAYI NURI ALBAYRAK, KULÜP BASKANI ATAY AKTUG VE TEKNIK DIREKTÖR VAHID HALILHODZIC ILE GÖRÜSTÜ

TRABZON - Trabzonspor Kulübü baskan adaylarindan Nuri Albayrak, Bordo-mavili kulübü ziyaret ederek Baskan Atay Aktug ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile görüstü.
                              Trabzonspor'da 17-18 Aralik tarihlerinde yapilacak Seçimli Olagan Mali Genel Kurul öncesi baskan adaylari da çalismalarini sürdürüyor. Baskan adaylarindan Nuri Albayrak, Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'ne giderek burada Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile görüstü. Sicak bir havada geçen ziyarette Nuri Albayrak, Baskan Atay Aktug'dan yaklasan seçimler öncesi kulübün durumu ile ilgili bilgi aldi. Nuri Albayrak, ziyarette Aktug ve Halilhodzic'e çiçek verdi.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Nuri Albayrak kulübümüzü ziyaret etti
                                17?18 Aralik tarihlerinde yapilacak olan Trabzonspor?un Seçimli Olagan Genel Kurul?una baskanliga adayligini açiklayan Nuri Albayrak bugün Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?ne gelerek Baskanimiz Atay Aktug ve yönetim kurulu üyeleriyle görüstü.

Kulübün ve takimin durumu hakkinda bilgi alan Albayrak, daha sonra Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić?le de bir süre sohbet etti.

14.12.2005 15:58:00

trabzonspor.org.tr

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X