Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• günaydin arkadaslar.

su nuri albayrak abdullah albayragin nesi oluyor?

Yorum

• Hepimiz Baskan adaylarini elestiryoruz peki biz ne istiyoruz baskan adaylarindan onlar bize ne sunuyo.

Bizim istediklerimiz :

1- Sdayum projesi

2-Yildiz futbolcular

3- Trabzonlu is adamlari bu takima sahip çiksin

4-Haksziliga ugradigimizda federsayonun karsisinda bir klup baskani

5-ve SAMPIYONLUK

Onlar neler vaad etti bize. Nuri Albayrak disinda ben kimseden vaad duymadim. Çünkü yarin bunlar yapilmadiginda biz bir sey vaade etmemistik denecek zaten.Ama en azindan Nuri Albayragin yakasina yapisabilecegiz hesap sorabilecegiz verdigin szöler nerde diye. Söz vermeye bile korkan b,r baskan istemiyorum ben.

Traftarin beklentisni veriyorsa bir ve dile getiriyorsa bir baskan adayi kim olursa olsun aday olsun bence.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Emorfo [img]smileys/smiley32.gif[/img]BMN istihbaratina bak ya [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Gerçekten de söyledikleri çok etkileyici. Herkes birilerinin adayliinda nedenler arayip duruyor, sayfalar dolusu tartisiliyor. Öyle daraldim ki son zamanlar artik neye inanicami sasirdim valla. Açikçasi ben ALBAYRAK'in samimi buluyorum. Belki de senelerdir beklediimiz, hani hep dediimiz, neden birlesmiyorlar? o kadar zenginimiz var dediimiz an bu andir. O yüzden fazla derinlemesine düsünmeden aklima su an en çok yatan isim ALBAYRAK.Eer seçilirse, insallahbu güvenimizi bosa çikarmaz, günü kurtarmak yerine gelecei düsünen, gelecee yatirim yapan, yillardir beklediimiz atilimlari gerçeklestiren baskan olur. O zaman bi arkadasim sirtinda tasiyacakti ALBAYRAK'i, indirdii yerden ben sirtima alir tasirim valla [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

Hepimiz Baskan adaylarini elestiryoruz peki biz ne istiyoruz baskan adaylarindan onlar bize ne sunuyo.

Bizim istediklerimiz :

1- Sdayum projesi

2-Yildiz futbolcular

3- Trabzonlu is adamlari bu takima sahip çiksin

4-Haksziliga ugradigimizda federsayonun karsisinda bir klup baskani

5-ve SAMPIYONLUK

Onlar neler vaad etti bize. Nuri Albayrak disinda ben kimseden vaad duymadim. Çünkü yarin bunlar yapilmadiginda biz bir sey vaade etmemistik denecek zaten.Ama en azindan Nuri Albayragin yakasina yapisabilecegiz hesap sorabilecegiz verdigin szöler nerde diye. Söz vermeye bile korkan b,r baskan istemiyorum ben.

Traftarin beklentisni veriyorsa bir ve dile getiriyorsa bir baskan adayi kim olursa olsun aday olsun bence.

imzami atiyorum
          HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Anartosis maçindan sonra bir çok tarafar gibi bende heycanimi kaybetmistim, su vaadler karsisinda heycanlanmamak elde degil. Albayrak sohbet esnasinda çok önemli bir konuya degindi. Trabzonspor'da bir senede 2 hoca iki baskan degisiyor bir türlü istikrar saglanamiyor dedi. Basarisizligin nedeni de bu istikrarsizliktir dedi. Ilk isimiz kulüpte istikrari saglamak olacak anlik duygularla hareket etmeyecegiz, herseyi planli programli yapacagiz bunun içinde sürekli çalisabilecegimiz teknik kadro istiyoruz bunun için Vahid hocayla uzun süreli çalismak istiyoruz. Anlasamazsak kariyerli kaliteli bir hocayi takim basina getirecegiz, ilkemiz istikrar olacak dedi.

Ayrica kisa bir süre sonra ulusal yayin yapacak bir kanal açiyor. hersey hazirmis yakin bir zamanda yayina girecekmis...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• arkadaslar biraz geç oldu ama 10 araliktaki yeniçag gaztesini haberine göre trabzonsporda akp operasyonu baslikli bi haberde oldujça çarpici seyler yaziyor .. önceden yazamadim bu mesaji.. arsivden buldum haberi okumayanlar varsa bence bi göz atsin..

===> http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=5795 &altid=7816Edited by: serdar61

Yorum

• Oy hakkim olsa gidip verirdim Albayrak'a. Önüme bir hedef koydugu için. Size maçkali adamdan baskan olmaz demistim dimi.. Ben kendimden biliyorum.

Yorum

• http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ma...sp?nta=5795&al tid=7816baya düsündürürcü bi haber! [img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: serdar61

Yorum

• herkesin dilinde bu Nuri Albayrak: Açikcasi pek tanimamakla birlikte ününü duydum..ve simdi yanimda bir abi vardi .onunla tartistik..sence yapabilirmi dedim Nuri Albayrak için..çünkü vaadleri var diye..yapar dedi..ve büyük bir ihtimalle %80 o baskan seçilecek dedi

hayirlisi valla ne diyelim
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Dün Nuri Albayrak'la birebir görüsme sansini elde ettim. Nasil bir çalisma içerisinde oldugunu gözlerimle gördüm... Telefon iki dakka durmadi Ibrahim Cevahir ve daha bir çok Trabzon'lu is adami arayip duruyor adami. Bazilarinin dedigi gibi siyasi bir çalisma yok. Nuri Albayrak'in su anda yaptigi Trabzon'lu is adamlarini tek çati altina toplamak. Bir kaç gün önce Istanbulda büyük bir toplanti olmus ve herkesten takima katki sözleri alinmis. Ayrica ALi Agaoglu'dan da bir tane yildiz transferi sözü alindi. Agaogoglu insaatin sahibidir kendisi. Su anda kulübün cebinden para çikmadan 2 tane yildiz transferi yapilacak. Muhaberimiz yaptigi röportajda sirf yildiz transferi yapmak için transfer yapmayacagiz. Trabzon'un kanina dokusuna uyuyacak transferler yapacagiz dedi. Kulüpte istikrardan yanayiz Vahid hocayla devam etmek istediklerini söylediler. Oturup konusacagiz anlasirsak devam edecegiz. Trabzonspor'un artik kaybedecek zamani kalmadi önümüzdeki sezon seçildigimiz taktirde hedef kesinlikle sampiyonluk olacak ve buna ulasmak için ne gerekiyorsa yapacagiz.... dedi...

Haydi hayirlisi....

özkan sümeri sahsen istemiyorm..iskender önali may döneminden hatirlayanlarimiz mutlaka vardir...yeni bi isim var...vaadleri var...benim gönlüm nuri albayraktan yana...
                      Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Albayrak seçilirse Trabzon bir tarikat merkezi olacaktir ve Trabzonspor yok olma sürecine girecektir...Bu yüzden nefret etmeme ragmen adayim Özkan hazretleri...
                        Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• İlk olarak OfluMulkiyeli tarafından gönderildi

Eger sampiyonluk her ne sekilde gelirse gelsin yeterki gelsin diyorsaniz tartisacak bir sey yok zaten. Baskan ha MAY olmus, ha Aziz Yildirim, ha A. Cakici veya olmadi Mehmet Ali Sahin..buyrun dilediginizi baskan yapin.

ayni laflari soylemekten dilimizde tuy bitti ama anlayan anlamiyor iste. bir arkadas daha once belirtti TS'nin sampiyonlugu kil payi kacirdigi donem Faruk Ozak donemi, ve Ozak oyle parali baskan falan da degildi. parali dediginiz MAY donemleri ve sonrasi ise en rezil donemler oldu.. artik kafalar TS'nin parali baskana degil Ts'yi yonetebilecek kapasiteye sahip baskana ihtiyaci oldugunu caksin...alin Faruk Ozak ve atay aktug orneklerini, bi daha dusunun..
                          dostum anlasilan 10 yil öncesinin kosullarinda düsünüyosun..faruk özak zamaninda rakibimiz fenerbahcenin kadrosu hafizandaysa bi düsün benhur,oguz aykut kemalettin..simdi alex,anelka appiah,,,,gözünüzü sevim mantikli düsünün ya ne faruk özaki ne özkan sümeri real o kadroyla avrupada bisiy yapamiyo özkan sümer geldigi zaman sen avrupada bide basari bekliyeceksin dimi yazik wallahi yazik bizim taraftarda transfer etmemiz lazim akilli olanindan

Yorum

• arkadasim birakin bu isleri...ele geçirmek demek ne demek...nasil olacak bu is...pratik ve fiilen nasil olacak..o partiye ne fayda getirecek...trabzona ne zarari olacak...tutturmussunuz bi ele geçirme gidiyorsunuz...sümer gelse ne olacak...fener ve destekçilerine karsi gelip trabzonu sampiyon mu yapacak..nesi var...kültür birikimi, futbol bilgisi birikimi (bazilaribunu da tartisiyor)var tamam..baska neyi var...

futbol dünyasinin apaçik meydanda olan gerçegi karsisinda sümer tipi adaylarin verebilecegi hiçbir yoktur,baskan olarak...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonspor?da AKP operasyonu

Belediye baskanligini CHP?ye kaptiran Erdogan?in gözü Bordo-Mavili kulüpte

Trabzon?da adeta kan davasina dönüsen siyasi çekisme futbola siçradi. Taraftarlarla bir türlü yildizi barismayan Fenerbahçeli Basbakan Tayyip Erdogan, kaybettigi belediye seçiminin acisini kulübü ele geçirerek çikarmak istiyor.

Ilk hamleyi Faruk Özak?i bakan atayarak yapan AKP?nin, kongrede de Nuri Albayrak veya Iskender Önal?i destekleyecegi ileri sürüldü. Taraftarlar ise Atay Aktug adayliktan çekilince Özkan Sümer?in etrafinda birlesti.

2.Trabzon direnisi

Belediye baskanligini CHP?ye kaptiran AKP, gözünü Trabzonspor baskanligina dikti. Trabzon halki, F.Bahçeli Basbakan?a karsi 2.kez ayaklandi

Nuri Albayrak

AKP destekliyor. Trabzon Limani onun elinde. Yeni Safak Gazetesi?nin patronu.

Iskender Önal

?Ben partiler üstüyüm, siyaset yapmiyorum? diyor, ama AKPli Bakan Faruk Özak?in is ortagi.

Özkan Sümer

Trabzonspor?un AKP iktidarinin eline geçmesini istemeyenlerin tamami kendisini destekliyor

Faruk Özak

Trabzon halki Basbakan?a isyan etti, Özak Bakan oldu. Nuri Albayrak?i destekliyor.

HerSey AKP iktidarinin Haluk Ulusoy?u ekarte ederek, F.Bahçe?nin adayi Levent Biçakçi?yi baskan yapmasiyla basladi. O andan itibaren sahalarda adaleti saglamakla yükümlü hakemlerin, ilginç bir sekilde F.Bahçe lehine hatalar yaptigi görüldü. PFDK tarafindan F.Bahçe aleyhine verilen bazi cezalar ise, Recep Tayyip Erdogan?in ?Yanlis buldum? sözleri üzerine Tahkim Kurulu tarafindan kaldirildi. Tabii bu durum da; Sari Lacivertliler?in sampiyonluk yarisindaki en önemli rakibi Trabzonspor?un kaybetmesine yol açti.

Bardak tasti

F.Bahçe Baskani Aziz Yildirim?in ?Maç sadece sahada kazanilmiyormus? sözleri ortami gerdi. Bardagi tasiran damla ise F.Bahçe ile Trabzonspor arasinda Kadiköy?de yapilan maçta gerçeklesti. Hakem Cem Papila F.Bahçe?yi silindir gibi ezen Trabzonspor?a karsi, ev sahibi ekibin en önemli elemani gibi görev yapti. Bunun üzerine Trabzon halkinda, F.Bahçeli Basbakan?a karsi tepkiler çig gibi büyüdü. Ardindan Recep Tayyip Erdogan?in, Trabzonspor sezon açilisina yolladigi kutlama mesaji, 30 bin seyirci tarafindan yuhalaninca ortalik karisti.

Spora siyaset karisti

Basbakan?in, eski baskanlardan Faruk Özak?i bakan yapmasi bile sakinlestirmedi Trabzonlular?i. O andan itibaren Trabzonspor?un kimyasi degismeye basladi. Takim kan kaybetti, Atay Aktug yiprandi ve seçim karari alindi. Bu ay içinde yapilacak kongrede siyaset sahne aldi. Daha önce, Basbakan?in F.Bahçe sempatisi yüzünden Trabzon Belediye Baskanligi?ni CHP?ye kaptiran AKP, gözünü Trabzonspor?a dikti. AKP?nin adayi Nuri Albayrak... Faruk Özak?in ortagi Iskender Önal da adaylar arasinda. AKP karsitlari ise, bu seçimlerde Özkan Sümer?i destekleme karari aldi.

10.12.2005

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ma...sp?nta=5795&al tid=7816Edited by: serdar61

Yorum

• Reha abi yalnisin var Albayraklarin tarikatlarla isi yok. her dini bütün insana tarikatçi dersek fislersek insanlari kamplara böleriz. Ayrica tarikat mensubu ya da dinsiz de olsa bu kimseyi ilgilendirmez. Adaylarin kisisel düsüncelerine, dini duruslarina bakip ben bu adami istemiyorum çünkü dinsiz, ben su adami istemiyorum çünkü tarikatçi deniyor gibi yaklasimlarin Trabzonspor'a ne yarari olacak. Bu düsünce Trabzonspor'a yarar mi getirir zarar mi, Trabzonspor'un menfaatini mi düsünmek lazim yoksa kendi durusumuza yakin insanlari orda görmek istemek mi dogru.

Adaylarin dünya görüslerine bakip yorum yapmak bu adam baskan olursa böyle olacak demek çok yalnis. Özkan Sümer çok içki içiyor diye baskan olursa Trabzonspor alokoliklerin mekani mi olacak... Bu düsünce çok tehlikeli bir düsünce bu kafayla gidersek kulübü baskanda yönetici de bulamayiz...

Adaylarin plan ve projeleri önemli dünya görüsleri degil. Trabzonspor'a yarari dokunacaksa daha önce dedigim gibi Fidel Castro bile baskan olsun bize...
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim