Anlamadigim Nuri Albayrak'in iyi transfer yapacaginin garantisi var mi öyle ben yildiz alacam demeyle olmuyor bu isler..Öyle olsaydi galatasaraya Canaydin Piresler,Nedvedler,Figolar mi getirmedi..Ben Özkan Sümeri desteklemiyorum ama baskana adaylari arasinda olmasini istedigim tek isim o,daha güzeli gelebilirse gelsin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sevgili metehan
james augustine bahsedilen Ankaragücündentransfer edilenAugustine degildir.
Özkan Sümer'in futbol bilgisine herhangi bir yorumumuz yoktur.
sizin dediginiz bakis açisindan olaylara bakarsak Eller, jefferson ve Jun'uneden elestiriyoruz. Yönetimi Sahasonuçlarindaki basarisizliklardan ve transfer dönemindeki yanlisliklarindan istifasi istenmedi mi ?
Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildiİlk olarak metehan tarafından gönderildi
bu arada sümer zamanindaki bazi transferleri yazmak istiyorum
aurelio
yattara
fatih
hüseyin
maxim
petkoviç
lee
augustine
salazar,eduardo,jarro,da silva,markov,augustine,villars,bushi,van de paar,sommers
sayarsak bitmez
Oumar Dieng,Agustine James (Ankaragüçlü Agustine degil)Kürsat(kiralik),Serkan Kiliç,Serkan Özsoy,Kayserisporlu Hakki bu liste uzarda gider...
Aurellio'yu getirdigi için övünen arkadaslara sormak lazim, onu elinden kaç bin dolar için kaçirmistir?Haaa...Birde Hans Peter Bregel varki onunlada neredeyse küme düsüyorduk vesselam...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Trabzonspor a Transferden sorumlu oldugunda 3 tane Çürük Yugoyu 10. milyon usd gibi bir rakamla satin alip ve o transferdende komisyon aldigi iddia edilen ÖZKAN SÜMER Trabzonsporu yeniden Hortumlamak için aday olamaya karar vermistir.
30 yil kulübe asalak gibi yapisip kendine Uyduruk görevler verdirip hep kulüpten para kazanan ÖZKAN SÜMER 2,5 senedir.Bosta ve bir kazanci olmamis.simdi yeniden HORTUM YAPMAK için aday olmustur.
Sen o kadar Trabzonspor sevdalisi idinki Korkudan Traftardan kaçiyor,Stada pankart dahi astirmiyordun.,SEN O kadar Trabzonspor sevdalisi idinki Traftarin üstüne DENIZLI MAÇINDA polisleri salip Polislere Taraftari dövdürüp kendin maçin bitimine 10 dakka kala staddan kaçacak kadar Trabzonsporlusun.
ÖZKAN BIZ seni iyi biliyoruz SEN DEMEK KARANLIK DEMEK sen demek Küçük düsünce ile takimin düsme hattina girip bataga saplanmasi demek.ÖZKAN SÜMER baskan oldugu gün beni bu siteden ömür boyu uzaklastirabilirsiniz.Çünkü bu adama karsi yazackalarim benim siteden atilmam için yeter
Ne tez unuttuk TRABZON SOKAKLARINDA çapulcu baskan istemiyoruz pankarlarini,ama bizim millet unutur.
Cafer52 biraz agir konusuyorsun, Özkan Sümer'i sever ya da sevmezsin ama bir insani bu sekilde karalamaya hakkin yok...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
özkan sümerin baskan olmasi demek trabzonsporun tas çatlasa 3. olabileceginin tescili demektir.dikkat edin 2 bile demiyorum çünkü imkansizdan da öte...yukarida arkadaslar yaptiklarini anlattilar, fazla söze gerek var mi bilmiyorum...
özkan sümerin bir yildiz alacagini, stadi yapacagini tahmin edebiliyor musunuz? yok..kimse kimseyi kandirmasin....niye gitti, niye geliyor, ne degisti?
akli varsa nuri albayrak ile anlasir asbaskani falan olur....birçok insanin küçük beynine sigimayacak kadar büyüktür trabzonspor...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Basinda yer alan ve iddia edilen 50.000 dolar ve menajer yüzünden gitmesi olarak gösterilmisti.
peki Aurelio'nun yerine kimler alinmistir.?
brezilya'dan oyuncu alinmamistir, Belçika'dan oyuncu alinmistir. Yaptigi yanlislardan ders almak bumudur
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
AMESPACE PREFIX = O />
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
*********************************************************Edited by: perhaps
Yorum
-
@ayyasmacit
Trabzonspor kulubu baskani bir futbolcu kazandirdi. tesekkür ederiz,Bunun olmasi dogaldir. oturdugu koltuk Trabzonspor baskanlikkoltugudur.
ortada bazi gerçekler var hemde aci gerçekler, bunlar unutulmamalidir.
1- Döneminde Trabzonspor Küme düsme potasina gelmismidir.
2- Trabzonspor'un haklarini koruyamiyorum diye istifa etmismidir.
3- Nuri Albayrak Isminin adayliginin açiklanmasinin etkisi varmidir.
bu durumun olusacagini tahmin edemeyen ve tahmin edipte adayligini açiklamayan ve bu durumda gel baskan tekrar aday ol açiklamasi dogrumdur.
4- Bu biraz M.Ali Yilmaz'a gel baskan tekrar aday ol söylemi ile paralellik tasimiyor mu ? ( elestirildigi için )
5- Güclü bir yönetim vaad etmismidir. basin açiklamasinda anlasildigina göre böyle bir vaadi yok.
6- sahi Atay Aktug ve yönetim kurulu neden istifa etti.Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildiİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Trabzonspor a Transferden sorumlu oldugunda 3 tane Çürük Yugoyu 10. milyon usd gibi bir rakamla satin alip ve o transferdende komisyon aldigi iddia edilen ÖZKAN SÜMER Trabzonsporu yeniden Hortumlamak için aday olamaya karar vermistir.
30 yil kulübe asalak gibi yapisip kendine Uyduruk görevler verdirip hep kulüpten para kazanan ÖZKAN SÜMER 2,5 senedir.Bosta ve bir kazanci olmamis.simdi yeniden HORTUM YAPMAK için aday olmustur.
Sen o kadar Trabzonspor sevdalisi idinki Korkudan Traftardan kaçiyor,Stada pankart dahi astirmiyordun.,SEN O kadar Trabzonspor sevdalisi idinki Traftarin üstüne DENIZLI MAÇINDA polisleri salip Polislere Taraftari dövdürüp kendin maçin bitimine 10 dakka kala staddan kaçacak kadar Trabzonsporlusun.
ÖZKAN BIZ seni iyi biliyoruz SEN DEMEK KARANLIK DEMEK sen demek Küçük düsünce ile takimin düsme hattina girip bataga saplanmasi demek.ÖZKAN SÜMER baskan oldugu gün beni bu siteden ömür boyu uzaklastirabilirsiniz.Çünkü bu adama karsi yazackalarim benim siteden atilmam için yeter
Ne tez unuttuk TRABZON SOKAKLARINDA çapulcu baskan istemiyoruz pankarlarini,ama bizim millet unutur.
Cafer52 biraz agir konusuyorsun, Özkan Sümer'i sever ya da sevmezsin ama bir insani bu sekilde karalamaya hakkin yok...
Agir degil gerçekleri yazdim.Acaba M.ALI YILMAZ a hakaret edilirken nerdeydiniz.ACABA ALBAYRAK a hortumcu demek isterken nerdeyseniz.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Onur biraz yavas...
Özkan'a kim dur diyecek peki
Özkan Sümer iyi ve basarili bir baskan degil iyi bir futbol adami olabilir ancak baskan olarak Trabzonspor'a yararli olmayacagi kesin. Sirf Albayrak aday oldu diye aday olmasi Özkan Sümer'in Trabzonspor'un yararini düsünmedigini ortaya koymuyor mu. Kime ve neye hizmet etmek için aday oluyor. Trabzonspor bu kadar basit bir kulüp mü kisisel çikarlar yüzünden önüne gelenlerin aday olabilir mi. Trabzonspor Genel Kurulu hep beni hayal kirikligina ugratmistir özellikle son iki senede verdigi kararlarla Trabzonspor'a zarar vermistir. Çizilen listeler vsss..
Özkan Sümer aday olarak küçük olsun bizim olsun diyenlerle, Nuri Albayrak'i destekleyen dünyaya açilan stad ve diger icraatlarla bir atilim yapan Trabzonspor diyenler arasinda geçecek... Su tabloyu iyi görüp ona göre sandiga gidilmelidir. Son iki sene de Trabzonspor neden bu durumu düsdügünü iyi analiz etmek lazim. Trabzonspor kendi gelirleri ile ancak orta siralarin üstüne oynar görünen budur. Özkan Sümer baskan olup bu durumu degistiremeyecgine göre ne için aday oluyor düsünmekte fayda var. Insallah genel kurulda gerekli dersi alir. Aksi durumda Trabzonspor'u karanlik ve zor günler bekliyor.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
AMESPACE PREFIX = O />
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
*********************************************************Edited by: perhapsSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
albayrak ve ekibi plan programini hazirliyor, hedefleri ortaya koyuyor..özkan sümer felsefeden baska ne yapiyor...
aday olmayi düsünmüyordu hazir degilim diyordu ne oldu?..bir anda alelacele hedefsiz,plansiz,programsiz ortaya çikmanin mantigi ne?sirf felsefe ile (o da tam olsa) nereye kadar?..
sümer'in aday olmasi için imza toplayan delege maalesef olaya siyaseten bakiyorlar...yaziklar olsun...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildialbayrak ve ekibi plan programini hazirliyor, hedefleri ortaya koyuyor..özkan sümer felsefeden baska ne yapiyor...
aday olmayi düsünmüyordu hazir degilim diyordu ne oldu?..bir anda alelacele hedefsiz,plansiz,programsiz ortaya çikmanin mantigi ne?sirf felsefe ile (o da tam olsa) nereye kadar?..
sümer'in aday olmasi için imza toplayan delege maalesef olaya siyaseten bakiyorlar...yaziklar olsun...
Trabzon'daki o gengesizlerin borusu en fazla bir sene daha öter. Atay Aktug'un en begendigim icraati olan 100.000 üye kampanyasi ile bir dahaki genel kurulda Trabzonspor bu kenelerden kurtulacak insallah.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Cafer 52 nickli üyemiz,forum kurallari geregince 1 hafta no post cezasi almistir...
Genel Kurallar:
AMESPACE PREFIX = O />
1) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, satasma, asagilama amaci tasiyan, kisi hak ve özgürlüklerine saygisiz içerige sahip olan, irk veya din farki gözetilerek yazilmis, siyasi nitelik tasiyanmesajlar göndermek kesinlikle yasaktir. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kisaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmistir. Bu tür davranislarda bulunulmasi halinde forum yöneticileri bu tip mesajlari silmek, düzenlemek ve mesaji atan kisiye gerekli cezalandirmayi yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykiri davranista bulunan üyelerin üyelikleri 1 haftaligina durdurulur. Ayni davranisin devami halinde ise ceza 2 haftaya çikacaktir.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum