Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Birak ya bana hikaye anlatmayin ne hizmet etmis hayati boyunca Trabzonspor'un parasini yemistir. Aç kaldigi zaman Trabzonspor takimin basinda kim varsa ayagini kaydirmistir. Ne hizmeti dokunmus iç kurus para için takimin en iyi oyuncusunu kizip istifa ettigi takima kaptirmis, ne yapmis Trabzonspor tribünleri bitirmis ne yapmis Trabzonspor'u siradan bir Anadolu kulübü haline getirmis ne yapmis taraftarin beklentilerini küçültümüs, ne yapmis yildiz isteyen taraftara gökyüzüne bakin demis dalga geçmis ne yapmis takim küme düsüyor kritik maç oynayacak adam tenis oynuyor seyinde degil Özkan Sümer Trabzonspor için bir felakattir. Hayati boyunca Trabzonspor'un sirtindan geçinmistir. Simdide çikip niyeti belli olan bazi gruplarin masasi oluyor...

Koca Trabzon kimlerle ugrasiyor...

Kusura bakma, sen Özkan Sümer'i ve TS'u benden çok daha iyi taniyorsun demek. Ben bu kadar emin konusamam, itirazim yok. Ben de bu TS'un paralari nereye gidiyor diye merak ediyordum. [img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: metehan
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
      İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Birak ya bana hikaye anlatmayin ne hizmet etmis hayati boyunca Trabzonspor'un parasini yemistir. Aç kaldigi zaman Trabzonspor takimin basinda kim varsa ayagini kaydirmistir. Ne hizmeti dokunmus iç kurus para için takimin en iyi oyuncusunu kizip istifa ettigi takima kaptirmis, ne yapmis Trabzonspor tribünleri bitirmis ne yapmis Trabzonspor'u siradan bir Anadolu kulübü haline getirmis ne yapmis taraftarin beklentilerini küçültümüs, ne yapmis yildiz isteyen taraftara gökyüzüne bakin demis dalga geçmis ne yapmis takim küme düsüyor kritik maç oynayacak adam tenis oynuyor seyinde degil Özkan Sümer Trabzonspor için bir felakattir. Hayati boyunca Trabzonspor'un sirtindan geçinmistir. Simdide çikip niyeti belli olan bazi gruplarin masasi oluyor...

Koca Trabzon kimlerle ugrasiyor...

Kusura bakma, sen Özkan Sümer'i ve TS'u benden çok daha iyi taniyorsun demek. Ben bu kadar emin konusamam, itirazim yok. Ben de bu TS'un paralari nereye gidiyor diye merak ediyordum. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Madem o kadar iyi taniyorsun Mehmet Ali Yilmaz'a aldirdigi futbolculardan kaç para komisyon aldigini da bilirsin... Özkan Sümer konusunda benim düsümcem böyle. Sirf Trabzon'daki bazi gruplar kulüp tekelimizden çikmasin, baskan yanibasimizda olsun istiyorlar diye Özkan Sümer'i samar oglanina çevirdiler...
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• kim olacagi önemli degil önemli olan bu takima ne kadar faydali olacagi ve istanbul takimlarina karsi ezdirmeyecegi

GILIMALI

Yorum

• EGER TRABZONSPOR delegeleri ÖZKAN SÜMER diye birisini baskan seçerse Seçtigi Gün TRABZONSPOR TARAFTARLIGI hariç TRABZONSPORLA ILGILI TÜM ILISKILERIMI DONDURMA karari aliyorum.Üyeligimide Dondurmaya karar verdim .ÖZKAN SÜMER oldugu müddetçe Trabzonspor Küme düsecektir.Burdan her türlü iddiayada girerim.Bu adamin yaptiklarini hala göremyipte aday gösteren zihniyete yaziklar olsun.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Özkan Sümer de aday..

Trabzonspor'a önce futbolcu, ardindan teknik direktör, son olarak da baskan olarak hizmet veren Özkan Sümer, bir kez daha baskan adayi oldugunu açikladi..

Özkan Sümer, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenledigi basin toplantisinda, ''Trabzonspor, her ne kadar olagan bir genel kurul karari almis olsa da dis sartlari olaganüstü görerek bu genel kurula baskan adayi olarak katilma karari verdim'' dedi. Sümer, ''Bu olaganüstülük içerisinde elbette ki herkesin fark ettigi gibi çok zor, etkileyici sartlar var. Buna daha fazla ilgisiz kalmamak ve bu dogrultuda katilmayi bir ihtiyaç olarak gördügümüz için böyle bir karar almayi yegledik'' diye konustu.

Olaganüstü sartlar derken kulübün kendi sartlarini kastettigini ifade eden Sümer, ''Yönetim kurulu da elbette ki bu sartlari kabul etmis olacak ki seçim karari aldi. Trabzonspor, zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci iyi sekilde sonuçlandirmak elbette ki bir yönetim kabiliyetini gerekli kiliyor. Biz de bu bilgi ve birikim içinde oldugumuzu düsündük. Bu dogrultuda hizmeti devralmak arzusunda yola çiktik. Kendimizi yeterli görürken diger baskan adaylari için yetersiz diyemeyiz. Herkes kendisiyle ilgili degerlendirme yapmali. Biz kendimizi yetkin buluyoruz. Ayni sorumlulugu diger arkadaslar da alip bu karari vermisler'' diye konustu.

Görevde bulundugu dönemde Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe ile ilgili verdigi karari protesto etmek için istifa etmesinin duygusal bir karar oldugunu kaydeden Sümer, ''O günkü ülke sartlari içinde bir mesaj vermek dogrultusunda istifayi gerekli kildim. Daha açikçasi istifa karari dis etkenlerle ilgili hadiseydi. Bugün geri dönme kararim iç etkenlerle ilgilidir. Bunun ayrimina bakmak lazim. Dis etkenlerin bizi zorlayici bir kisim sebepleri olabilir. istifadan aldigimiz önemli dersler var. Bize birçok gerçegi ögretti. Bu deneyimlerden sonra karar ve tavirlarimiz daha farkli olabilir. Strateji belirleyerek camiayla olaylarin üzerine gitme bilinciyle hareket etmenin dogru olabilecegini düsünüyorum. Etkilerine baktigimiz zaman istifanin Trabzonspor'a zarar verdigi gerçegi var.'' dedi.

Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.

Sümer, göreve seçilmesi halinde Futbol Federasyonu seçimindeki tavriniz ne olacak biçimindeki bir soruya da ''Geçmis seçimde Mehmet Ali Yilmaz da vardi, Levent Biçakçi da vardi. Ben oyumu Yilmaz'dan yana kullanmistim. Bu her seyin açiklamasi'' diyerek sözlerini tamamladi.

ajansspor.com

arkadaslar, lütfen arkadaslar, Özkan Sümer'in basin açiklamasinda Siyah fontlu yazilari dikkatli okumanizi istiyorum. hemde çok dikkatli bir sekilde. özellikle kirmizi fontlu yaziya belirtilen açiklama bölümüne dikkatinizi çekiyorum.

Özkan Sümer'in aday olus sekline karsiydim. Bu basin Açiklamasi karsisinda bir kez daha emin oldum. Özkan Sümer seçilmemeli ve seçilmemelidir.

Lütfen herkes Özkan Sümer'in basin açiklamasini dikkatli okusun.Edited by: gerçekefsane
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Özkan Sümer'in baskan adayliginiaçiklamasina sevindim. Üyeligim 2 yili doldurmadigi için henüz oy kullanma hakkina sahip degilim, ancak eger kullanabilseydim kendisini desteklerdim...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Zaten Özkan Sümer'in iyi bir liste yapabilecegine ihtimal vermiyorum. Listesi iyi olmayan hiçbir aday da TS'da kalici olamayacaktir. Istedigi kadar parasi olsun.
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Özkan Sümer illaki ts nin bünyesinde olacagim diyorsa yeri baskanlik degil en fazla futbol sube sorumlulugudur, onda bile kuskularim olur çünkü sunu bunu buldu getirdi dediginiz özkan sümerin kaçirdiklarinin haddi hesabi yok!!

Özkan Sümer bu kulübü siradan bir anadolu kulübü haline getirecektir, büyük bir kulübe baskanlik yapacak insanin vizyonu icraatleri ortada olmalidir, özkan sümer baskan olabilecek hangi meziyete sahiptir?? baskan adayligi birilerinin kumanyamiz elden gidiyor çigirtkanligidir baska birsey degil.

bu kulübe en çok yakisan isim Ahmet AGAOGLUdur bu beceri ve yetenege sahip oldugunu kendi sirketlerinin degeriyle ortadadir bu güce ulasabilen insan elbetteki tecrübeli yetenekli ve genis vizyonludur TS de bir sirket olduguna göre bu isten anlayan biri baskan olmalidir. TS artik siradan bir kulüp dernek degil bir SIRKETTIR!!! Özkan Sümerin kulübümüze elbetteki büyük katkilari olabilir fakat bu baskanlik olamaz !!! Ahmet Agaoglunun olmadigi bir ortamda buna en yakin isim ALBAYRAKtir.
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• arkadaslar

sizlerden bir istegim olacak kizmazsaniz sevinirim.

Özkan Sümer'in Basin Açiklamalarinda siyah ve kirmizi fontlu yazilari okuduktan sonra bu açiklamaya göre görüslerinizi belirtiniz.Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• aman allahim inanamiyorum.yine özkan sümer.yaziklar olsun koca takima adam gibi bir baskan adayi çikmiyor.kala kala gene ö.sümer'emi kalcaz.desene gene hikayeler dinleyecez.yok kurumsal gelisme, yok sampiyom olmak önemli degil önemli olan birliktelik basari sonra gelir. beyler geçin bunlari artik anlayalim 75-80'li yillarda amatörlük kulüp sevgisi falan yok artik.devir para devri reklam devri büyük düsünme büyük yatirimlar yapma devri.bu zamanki nesil öyle kurumsallasmaya tesislesmeye falan bakmiyo.sahada sonuç alacak, 20 yillik hasreti öyle yada böyle bir sekilde söndürecek kulubünün reklamini iyi yapacak ,tuttugunu koparacak, rakiplerin bile giptayla izledigi bir takim yaratacaksin bütün bunlari özkan sümermi yapacak.güldürmeyin beni.arkadaslar ben ankarada yasiyorum.inanirmisiniz trabzonlu hemsrilerimiz disinda kimseyle takimimiz hakkinda konusamiyorum. kimse artik bizim takimi ciddiye bile almiyor.anadoludaki o büyük sempatimizi bayagi agir bir sekilde kaybediyoruz.inanin konusacak takim arkadasi bulamiyorum.olanlarinda maalesef boynu bükük.ne diyeceklerini bilmiyorlar.anlayacaginiz durumumuz vahim.bunun için trabzonsporumun 1 kez bile olsa en kisa bir zamanda sampiyon olmasi lazim.en azindan eski itibarimizi geri alabilmemiz için.ben bunun için artik bütün yollari mübah görüyorum.iktidar yanlisi birimi gelir torpilli birimi gelir bilemem.ama tek bildigim var özkan sümer gelmesinde.ben inaniyorum öyle yada böyle bir sampiyonluk gelirse(bence bu saatten sonra torpillemi gelir iktidar sayesindemi gelir,nasil gelirse gelsinde)takim düzlüge çikar. yoksa itibarimiz iyice düsüyor hatta taraftar bile kaybedebiliriz. umarim bütün bunlarin bilincinde olan bir yönetim kurulu seçilir yoksa durumumuz pek iç açici degil arkadaslar.
                      t.akyildiz

Yorum

• Degerli forum üyeleri;

- Sadece parali diye biri Trabzonspor baskani olabilir mi?

- Baskan adaylarinin daha önce Trabzonspor'a ne gibi hizmetleri ya da zararlari olmustur?

- Daha önce Trabzonspor'a yaptigi hiç bir sey bilmedigim (bilen varsa açiklasin) birisi nasil olur da en çok destek gören aday durumundadir?

Bu sorulari cevaplarsaniz sevinirim.
                        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• EVET Trabzonspor kulübüne siyaset bulasmistir.CHP tarafindan Trabzonspor Hortumlanmak istenmektedir.madem öyle iste size senaryo.

Trabzonspor a Transferden sorumlu oldugunda 3 tane Çürük Yugoyu 10. milyon usd gibi bir rakamla satin alip ve o transferdende komisyon aldigi iddia edilen ÖZKAN SÜMER Trabzonsporu yeniden Hortumlamak için aday olamaya karar vermistir.

30 yil kulübe asalak gibi yapisip kendine Uyduruk görevler verdirip hep kulüpten para kazanan ÖZKAN SÜMER 2,5 senedir.Bosta ve bir kazanci olmamis.simdi yeniden HORTUM YAPMAK için aday olmustur.

ÖZKAN fendi madem Trabzonsporu bu kadar seviyordun neden AlBAYRAK Aday olmadan çikmadin ortaya,Simdimi Trabzonspor sevdan aklina geldi.Trabzonsporda basaramadiginda arkana bile bakmadan Küme düsme hattinda 10.sirada bir takimi birakip kaçarken Trabzon sevdan aklinda degilmiydi.Bir sezon Önce Trabzonspor Küme düsme hattinda ligi bitirip ligde zor kaldiginda nerdeydin Traftara haydut demekle mesguldün.

Sen o kadar Trabzonspor sevdalisi idinki Korkudan Traftardan kaçiyor,Stada pankart dahi astirmiyordun.,SEN O kadar Trabzonspor sevdalisi idinki Traftarin üstüne DENIZLI MAÇINDA polisleri salip Polislere Taraftari dövdürüp kendin maçin bitimine 10 dakka kala staddan kaçacak kadar Trabzonsporlusun.

ÖZKAN BIZ seni iyi biliyoruz SEN DEMEK KARANLIK DEMEK sen demek Küçük düsünce ile takimin düsme hattina girip bataga saplanmasi demek.ÖZKAN SÜMER baskan oldugu gün beni bu siteden ömür boyu uzaklastirabilirsiniz.Çünkü bu adama karsi yazackalarim benim siteden atilmam için yeter

Ne tez unuttuk TRABZON SOKAKLARINDA çapulcu baskan istemiyoruz pankarlarini,ama bizim millet unutur.

ÖZKAN gelecegine ATAY AKTUG KALSA DAHA HAYIRLIDIR.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Ö.Sümer'in hem parasi yok,hemde listesi iyi olmayacaksa vede takimi ihtiyaç oldugu bir dönemde birakip kaçtiysa,döneminin en iyi yabancisini en büyük rakibine kaptirip o takimin sampiyonluguna katkisini esirgemediyse,altyapinin gelismesinde köstek olduysa,kisisel hirs,ihtiras ve yüce egoya sahipse onu baskanliga layik görmek ne büyük bir hezeyandir.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

arkadaslar

sizlerden bir istegim olacak kizmazsaniz sevinirim.

Özkan Sümer'in Basin Açiklamalarinda siyah ve kirmizi fontlu yazilari okuduktan sonra bu açiklamaya göre görüslerinizi belirtiniz.

Bir kere olagan kongre falan degil bu. Bu olagan mali kongre ama sartlar geregi seçim maddesi de eklendi. ÖS'nin açiklamalarina gelince. TS'u birileri ele geçirmeye çalisiyor, bunu engellemek adina aday oldum demek istiyor. Kirmizi boyadigin paragrafta da bu konuda isbirligine açik oldugunu ima ediyor.Daha açik bir ifadeyle Albayrak'a bu isi birakma niyetinde degilim demek istiyor.

Ama Özkan Sümer'in hakkini vermek lazim. Bir baskan adayinin bu kadar tepki almasi da ilginç. Renkli adammis yani [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bir de hiç kimsenin tanimadigi bir adaya (Albayrak) bu kadar umut baglanmasi da tuhaf. Hayir, insallah seçilir de dediklerini yapar. Ama ben aksini düsünüp o nedenle endiseleniyorum.Edited by: metehan

Yorum

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi

Degerli forum üyeleri;

- Sadece parali diye biri Trabzonspor baskani olabilir mi?

- Baskan adaylarinin daha önce Trabzonspor'a ne gibi hizmetleri ya da zararlari olmustur?

- Daha önce Trabzonspor'a yaptigi hiç bir sey bilmedigim (bilen varsa açiklasin) birisi nasil olur da en çok destek gören aday durumundadir?

Bu sorulari cevaplarsaniz sevinirim.

1- Amaci TS yi her anlamda basariya ulastirmaksa elbette olabilir illaki birinin akrabasi tanisi yada siyasi partisinden olmasi mi gerekiyor[img]smileys/smiley7.gif[/img] (sampiyonluk, tesislesme,sirket olarak deger itibar kazanma, reklam gelirlerini arttirma, altyapi, stad, amatör branslar ... yapacagim diyorsa ve kendi parasini nasil kullandigi ortadaysa elbette gelebilir)

2-Zarar yada yararlar ortadadir bu soruna cevap gerekmiyor

3- Daha önce TS ye bisay yapmadi dedigin insanin avukati degilim ama mantikli düsündügüm zaman söyle bir sonuca ulasiyorum, istifa eden partizan yönetimin geçmisten beri icraatlerini tavir ve davranislarini olumlu bulmadigindan destek vermek istememistir güven duymuyorsa neden?! sorusunu sormaya hakkimiz olamaz! ozaman ben baskan olayim bütün zengin TS sevdalilari destek versin yada sen baskan ol bu destegi bekle, destek görmeyincede TS liliginden süphe et!!?

adam baskan adayi olarak zaten büyük bir sorumlulugun altina girmeyi kabul ediyor bunca baski ve enkaz altinda bu cesareti varsa sevgisi ilgisi ve amaçlarida elbette vardir.
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim