Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Hepsinin oflu olmasina olayin çekilmesi çok artniyetli..

O 3ünden baska masaya yumrugunu vurabilecek birisi geliyor mu akliniza diyeyeim o zaman??

hala daha sadece elini masaya vurmaktan bahsediyorsunuz.bak ben burda bilgisayar masasina vuruyorum elimi..duydun mu sesini?bu 3 kisiyi baskanliga layik gormenizin sebebini açiklarsaniz sevinirim.farkindaysaniz ben bu kisilerin olumsuz yonlerini yazdim.neden yapamayacaklarini da yazdim.varsa eger açiklamaniz yapin.yok sadece elini masaya vurmaktan bahsedecekseniz benim elim çok kuvvetlidir..

Yorum

• Açiklamam su.

Bu cuma günü de 33 ytl verip 50.000 fb'linin arasinda,olur da takimim güzel top oynar galibiyeti hak ederse 3 puan almasini istiyorum.Aurelio'nun ceza sahasinda smaç vurmasina penalti çalinmasini istiyorum.Bariz ofsaytten gol atilmamasini istiyorum.Trabzon'da 20bin kisinin yürümemesini istiyorum.FB'nin ve kayserinindosyalari sümenalti edilirken Gökdeniz 6 ay ceza almasin istiyorum..

Senin masandan çikan ses bunlari da engelleyebiliyor mu??
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Açiklamam su.

Bu cuma günü de 33 ytl verip 50.000 fb'linin arasinda,olur da takimim güzel top oynar galibiyeti hak ederse 3 puan almasini istiyorum.Aurelio'nun ceza sahasinda smaç vurmasina penalti çalinmasini istiyorum.Bariz ofsaytten gol atilmamasini istiyorum.Trabzon'da 20bin kisinin yürümemesini istiyorum.FB'nin ve kayserinindosyalari sümenalti edilirken Gökdeniz 6 ay ceza almasin istiyorum..

Senin masandan çikan ses bunlari da engelleyebiliyor mu??

Gökdeniz 10 ay ceza aldi
        keyif adamı ..

Yorum

• inecek 6'ya merak etme..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ne merak edecem
            keyif adamı ..

Yorum

• açiklaman hala yeterli degil.açikçasi sportif basaridan çok mafya baglantili furbol takimi görmek niyetinde oldugunu söylemeye çalismissin..amma ve lakin dedigim gibi henuz proje gösteren birisi yok.sadece biz yapariz deniliyor(tipki senin yaptigin gibi)..

ha bu arada bu takim vakt-i zamaninda nato ihaleleri alan bir baskanin ihale almasina karsilik bi kaç maç da kaybetmemis degildir ha..(acaba kim bu baskan?)

not:6'aya inecek merak etme demissin.hayirdir hasan dogan akraban mi yoksa?yoksa elini masaya mi vurdu bu 3 ofludan biri?Edited by: kuzey_lee

Yorum

• cevahir ve yilmaz'in zaten böyle bir niyetleri yok..fuzuli tartismayalim...ulusoy ise tescilli gs.li..o zaman yarin bi gün de ergun gürsoy olsun baskan...trabzonspor baskanligi için trabzonlu olmak yeter ve gerekli bir sart degildir, olamaz...

atay aktug tekrar baskan olursa bittigimizin resmidir çünkü yaptiklari yapacaklarinin teminatidir..zaten seçilme sansi bana göre sifir...

hacisalihoglu yillardir izledigim biri..kültürlü, ne konustugunu bilen, tartarak,süzerek konusan biri...tabi yüzde yüz süper baskan olur, yapar eder diyemem o kadar tanimiyorum ama tanidigim kadariyla en az atay kadar yapar...
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

açiklaman hala yeterli degil.açikçasi sportif basaridan çok mafya baglantili furbol takimi görmek niyetinde oldugunu söylemeye çalismissin..amma ve lakin dedigim gibi henuz proje gösteren birisi yok.sadece biz yapariz deniliyor(tipki senin yaptigin gibi)..

ha bu arada bu takim vakt-i zamaninda nato ihaleleri alan bir baskanin ihale almasina karsilik bi kaç maç da kaybetmemis degildir ha..(acaba kim bu baskan?)

not:6'aya inecek merak etme demissin.hayirdir hasan dogan akraban mi yoksa?yoksa elini masaya mi vurdu bu 3 ofludan biri?

bul o zaman of'lu olmayan ve de bu takimin hakkini yedirmeyecek biri biz de aslanlar gibi arkasinda duralim.Takmissiniz bir Of diye gidiyor.Cevahir'in hiç bulasmamasinin nedenlerinden birinin de bu oldugunu da bilmiyorsundur sen simdi...

proje gösteren aday degil dikkat ettiysen nerdeyse hiç aday yok..Ama nasil olacak ki.O oflu bu sürmeneli su akçaabatli.

Yorum

• dikkat ettiysen adaylara oflu diye karsi çikmiyoruz.sizin sadece oflu olduklari için onlari desteklemenize karsi çikiyoruz.tabi bunu nasil anlayacaksiniz orasi da ayri bir konu.

bu arada cevahir'in yonetime girmek istememesinin sebebinin bu soyledigin sey olmadigini kendisini yakindan taniyan herkes bilir.trabzonspor'a zaman harcayana kadar kendisine maddi kazançlari olacak islerde zaman harcamasini daha olumlu görmektedir sayin cevahir.lutfen iskembe-i kübradan sallamayalim...

Yorum

• Ben de sana diyorum ki Oflu olmayan üç bes kisi söyle bana bu isi yapacak diye destekleyelim.

Biz de sadece oflu olduklari için istedigimizi sandiginiz için kiziyoruz..

Cevahir zaten yönetime girmez olsa olsa baskan olur,belki akrabalarindan birisi yönetime girer.Para konusunda cimri oldugu dogrudur ayri konu [img]smileys/smiley1.gif[/img].

Dedigim gibi ilçeleri ayirmak dogru degil.Trabzon olarak ele almak lazim...

Yorum

• HACISALIHOGLU ADAYLIGINI AÇIKLIYOR....

Hayrettin Hacisalihoglu, yaptigi açiklamada, yaptigi çalismalarin çok olumlu bir biçimde geçtigini belirtti.

Listenin olusumu asamasinda Istanbul, Ankara ve yurt disindan bazi isimlerle görüsmeler yaptigini belirten Hacisalihoglu, ''Ekibimle son görüsmeyi yaparak, basinin huzuruna çikacagiz'' dedi.

Hacisalihoglu, yarin adayligi konusunda resmi açiklama yapacagini da kaydetti.
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yani arkadaslar yine parali baskan olmayacak anlasilan bende katiliyorum haluk ulusoy tescilli gsli o olmamali

Yorum

• birde sunu hatirlatayim. arkadaslar bu of trabzonun ilcesi degilde bizmi salagiz of surmene arakli arsin tonya akcaabat besikduzu yomra vakfikefir caykara bunlar trabzonun ilcesi degilmi oflular trabzonlu degilmi. birsey biliyorsunuzda bizmi bilmiyoruz boluculuk yapmayin trabzon ilceleriyle bir butundur bizler trabzon milliyetcileriyiz trabzondan otesi trabzondan sonrasicilik yapmayalim hepimiz trabzonluyuz trabzonsporluyuz. trabzonspora oflusuda baskan olur akcaabatlisida trabzonsporlu oldukdan sonra rafet el roman bile baskan olur herkesin trabzonspora baskan olmak hakki vardir siz burayi takip edenlerin bile...
                            hakan kont

Yorum

• bu gidisle gene atay aktug baskan olur..bu gidisat onu gösteriyor
                              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
                                bu gidisle gene atay aktug baskan olur..bu gidisat onu gösteriyor

Atay aktug kesinlikle aday olmiyacagini acikladi...Biraz takip edelim...
                                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim