Özkan Sümer de aday oldu..Tüm camiaya hayirli ugurlu olsun..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspora 3 baskan adayi çok bence kendilerini trabzonlu hissediyolarsa ve iyi niyetle aday olmuslarsa birlessinler madem trabzonu çok seviyolar ve onun için aday oluyolar , hepsi özkan sümerin etrafinda toplanip tek listeyle seçime girsinlER.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Özkan Sümer de aday..
Trabzonspor'a önce futbolcu, ardindan teknik direktör, son olarak da baskan olarak hizmet veren Özkan Sümer, bir kez daha baskan adayi oldugunu açikladi..
13Aralik2005, 12:00
Özkan Sümer, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenledigi basin toplantisinda, ''Trabzonspor, her ne kadar olagan bir genel kurul karari almis olsa da dis sartlari olaganüstü görerek bu genel kurula baskan adayi olarak katilma karari verdim'' dedi. Sümer, ''Bu olaganüstülük içerisinde elbette ki herkesin fark ettigi gibi çok zor, etkileyici sartlar var. Buna daha fazla ilgisiz kalmamak ve bu dogrultuda katilmayi bir ihtiyaç olarak gördügümüz için böyle bir karar almayi yegledik'' diye konustu.
Olaganüstü sartlar derken kulübün kendi sartlarini kastettigini ifade eden Sümer, ''Yönetim kurulu da elbette ki bu sartlari kabul etmis olacak ki seçim karari aldi. Trabzonspor, zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci iyi sekilde sonuçlandirmak elbette ki bir yönetim kabiliyetini gerekli kiliyor. Biz de bu bilgi ve birikim içinde oldugumuzu düsündük. Bu dogrultuda hizmeti devralmak arzusunda yola çiktik. Kendimizi yeterli görürken diger baskan adaylari için yetersiz diyemeyiz. Herkes kendisiyle ilgili degerlendirme yapmali. Biz kendimizi yetkin buluyoruz. Ayni sorumlulugu diger arkadaslar da alip bu karari vermisler'' diye konustu.
Görevde bulundugu dönemde Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe ile ilgili verdigi karari protesto etmek için istifa etmesinin duygusal bir karar oldugunu kaydeden Sümer, ''O günkü ülke sartlari içinde bir mesaj vermek dogrultusunda istifayi gerekli kildim. Daha açikçasi istifa karari dis etkenlerle ilgili hadiseydi. Bugün geri dönme kararim iç etkenlerle ilgilidir. Bunun ayrimina bakmak lazim. Dis etkenlerin bizi zorlayici bir kisim sebepleri olabilir. istifadan aldigimiz önemli dersler var. Bize birçok gerçegi ögretti. Bu deneyimlerden sonra karar ve tavirlarimiz daha farkli olabilir. Strateji belirleyerek camiayla olaylarin üzerine gitme bilinciyle hareket etmenin dogru olabilecegini düsünüyorum. Etkilerine baktigimiz zaman istifanin Trabzonspor'a zarar verdigi gerçegi var.'' dedi.
Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.
Sümer, göreve seçilmesi halinde Futbol Federasyonu seçimindeki tavriniz ne olacak biçimindeki bir soruya da ''Geçmis seçimde Mehmet Ali Yilmaz da vardi, Levent Biçakçi da vardi. Ben oyumu Yilmaz'dan yana kullanmistim. Bu her seyin açiklamasi'' diyerek sözlerini tamamladi.Edited by: Gölge Oyunu"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
herseye ragmen bu kongre bu camiaya yakisti bence 3 aday olmasi güzel bence.....ayrica federasyon baskanligi seçimleri de önemli tabiki mehmet ali yilmaz in federasyon baskani olmasi çok önemli türk futbolu beceriksizlerin elinden kurtulur insallah ......rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.
[/QUOTE] bu kisim çok önemli özkan hoca çok akilli bi adam...rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildiAllah korusun ...
Amin ki ne amin...Yaziklar olsun bu anlayisa, yaziklar olsun Özkan Sümeri bize kurtarici diye yutturmaya çalisan derin Trabzonculara...
Cevap verin, Özkan Sümer bu kulübü, ona en ihtiyaç duydugumuz bir zamanda, ne diye birakip kaçti?Onun istifasi neyi düzeltti de simdi geri gelmek için ugrasiyor.Niye gitti idi? ''Efendim tribünlerde küfür ve kötü tezahüratlari, fenerbahçe lehine verilen kararlari protesto etmek için gitmisti'' degilmi?Ne düzeldi peki onun yoklugunda?Koca bir hiç!...Fener simdi eskisinden daha fazla kollanmiyormu?O zaman bunun önünde duramayan bir adam nasil olurda simdi bunun önüne geçebilir?Özkan Sümer, tribünlerde küfüre,kavgaya son vermek için birakip gittigini söyleyenler; ne degisti Türkiyede?Hersey ayni degilmi?Hatta daha kötü bir tablo yokmu?Her maçta olaylar,kavgalar,biçaklanmalar, hatta Inönüde tribünlerde de bir ölü...Özkan hoca ne degisti???Eskisinden de kötü bir tablo yokmu bu arenada?Neyi düzeltecen sen?
Para yok,vizyon yok, lobi yok v.s...Otur restaurantinin basinda, isletmenlse ilgilen.Zamaninda takimi küme düsürmek için ugrastin ama beceremedin, o zaman yapamadigini yapmak içinmi geri geleceksin?
Derin Trabzoncular, bu son kongreniz bundan sonra 2-3 bin kisi ile zor kongre yapacaksiniz.O zaman bakalim ''küçük olsun benim olsun anlayisini'' bize çare diye yutturmaya bakalim kimin gücü yetecek!...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildiAllah korusun ...
Amin ki ne amin...Yaziklar olsun bu anlayisa, yaziklar olsun Özkan Sümeri bize kurtarici diye yutturmaya çalisan derin Trabzonculara...
Cevap verin, Özkan Sümer bu kulübü, ona en ihtiyaç duydugumuz bir zamanda, ne diye birakip kaçti?Onun istifasi neyi düzeltti de simdi geri gelmek için ugrasiyor.Niye gitti idi? ''Efendim tribünlerde küfür ve kötü tezahüratlari, fenerbahçe lehine verilen kararlari protesto etmek için gitmisti'' degilmi?Ne düzeldi peki onun yoklugunda?Koca bir hiç!...Fener simdi eskisinden daha fazla kollanmiyormu?O zaman bunun önünde duramayan bir adam nasil olurda simdi bunun önüne geçebilir?Özkan Sümer, tribünlerde küfüre,kavgaya son vermek için birakip gittigini söyleyenler; ne degisti Türkiyede?Hersey ayni degilmi?Hatta daha kötü bir tablo yokmu?Her maçta olaylar,kavgalar,biçaklanmalar, hatta Inönüde tribünlerde de bir ölü...Özkan hoca ne degisti???Eskisinden de kötü bir tablo yokmu bu arenada?Neyi düzeltecen sen?
Para yok,vizyon yok, lobi yok v.s...Otur restaurantinin basinda, isletmenlse ilgilen.Zamaninda takimi küme düsürmek için ugrastin ama beceremedin, o zaman yapamadigini yapmak içinmi geri geleceksin?
Derin Trabzoncular, bu son kongreniz bundan sonra 2-3 bin kisi ile zor kongre yapacaksiniz.O zaman bakalim ''küçük olsun benim olsun anlayisini'' bize çare diye yutturmaya bakalim kimin gücü yetecek!...
Suanda takimi bilen biri gelmeli zaten büyük ihtimalle özkan sümerle iskender önal birlikte girerler seçime Nuri albayragin trabzon futbolunu bildigini zannetmiom Özkan sümer tüm sorunlari biliyor büyük ihtimal o baskan olcak..."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Bence Özkan Sümer'e bu kadar tepki dogru degil. Özkan Sümer, tehdit ve baskilara ragmen 2000'de MAY'in karsisina çikma cesaretini gösterdi. Kendi ifadesiyle, aday olmaya kimseyi ikna edemedigi için aday oldu. Sonra seçildi, MAY'in maddi kiskaci altina girdi, vs. Gerisini herkes biliyor. Istifa edip gitmesi konusundaki elestirilere katiliyorum ama tekrar aday olmasina bu kadar sert tepki neden? Bence TS'a baskan adayi olan herkes çok degerlidir. Çünkü çok büyük bir yükün altina girme cesaretini göstermis demektir. O nedenle her aday çok degerlidir. Iyi degilse kongre seçmez, olur biter. Hem aday çikmamasinda sikayet edip hem de çikanlara bu sekilde yaklasirsak olmaz.
Bir de, adaylarin projelerini açiklamasi olayi var. Bazi arkadaslar bu konuya deginmis. Bunu ilk ve en iyi yapan Ahmet Agaoglu olmustu. Özkan Sümer ile yaristigi kongre öncesinde bir kitapçik bastirip düzenledigi basin toplantisi ile de yapacaklarini anlatmisti. Hatta bir web sitesi bile kurmustu. Ama seçilmesi için yeterli olmadi. Bence bunlar güzel seyler. Adaylarin bu sekilde yapacaklarini kamuoyu ile paylasmasi çok güzel. Aslinda her aday için bu sart kosulmali bence.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Valal fikra gibi Özkan Sümer aday oldu
))
Midem bulandi valla. Düsmedi gitti Trabzonspor'un yakasindan herhalde yine aç kalmistir..
TS'a baskan adayi ve geçmiste büyük izleri olan birisi için çok çirkin sözler. ÖZkan Sümer'i TS'a layik görmüyoruz ama biz kendimiz layik olabiliyor muyuz?Edited by: metehanBertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum