Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TheCrow

belki sorunuza tam cevap olmayabilir.

Dernekler Yasasi engel teskil ediyordu. Bahsettiginiz grub ihaleye girerkenTrabzonspor Kulubunun neden ihaleden çekildigini birsorgulamak gerekir.bunun siyasetle yakindan ilgisi yoktur.Trabzonspor kulubu ihaleyi kazansa bile kazandigi ihale büyük oranla iptal ediliir. Trabzonspor A.S Olarak girseydi ihale sürecinde kazanma ihtimali vardi.

Albayraklar'in verdigi fiyati Trabzonspor verebilirmiydi.tartisilir.

Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
      Kusura bakma Trabzonspor'un verdigi teklife ihalayi kimse vermezdi. O fiyata ihaliyi almak peskes çekildi gözüyle bakilirdi ve SPK'dan ihale onaylanmaz iptal edilirdi. Trabzonspor ihaleyi neden alamadi sorusunu Özkan Sümer ve Erol Tuna beylere sormak lazim...

Faruk erken cevabin için tesekkürler.Ama ben yine de ikna olmadim bu konuda.Yani "TRABZONSPORUN MENFAATLERI HER SEYDEN ÖNCE GELIR" lafi öyle kolay bir laf degildir,adam kandirmasin kimse.May için veya Sümer için oldugu gibi,Albayrak için de kendi menfaatleri herseyden önce gelir,yemesinler bizi...Yani o zaman ihalede Trabzonspor güçlü olsaydi Albayrak karismayacak miydi,ya da baska açidan düsünelim,kendisi kulüp baskani olsaydi ihaleye kulüp için mi kendisi için mi girecekti?..Edited by: TheCrow
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Arti...Ona bakiyoruz,TSun çikarlari önde,buna soruyoruz,TSden önemli hiçbirsey olamaz,sunu dinliyoruz,TS herseyden önce gelir...Kardesim madem bu is böyle,neden birlik olup da Limani kulübe almadiniz?Hibe de degil,zamanla alirdiniz paranizi geri...
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
          İlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildi
          Nuri Albayrak ve Iskender Önalin baskan olarak seçilmesini istemedigimden bizi yoklukta idare edebilecek fakat varlikli durumumuzda çokta basariliyapabilecegini düsünmedigimÖzkan Sümeri baskan adayi ve baskanolmasini isterim..Futbol bilgisi,Trabzonsporu tanimasi daha önce yaptigi bu görevi ona yakistirmamin sebebi(3 adayarasinda konusuyorum)Tahminim camianin baskisina dayanamayip aday olacaktir.Seçimde görülen o ki Nuri Albayrakla yarisacak ama bir adim önde olarak..
          özkan sümerle tay baskanin arasinda ne fark war bunu bana söylermisin futbol bilgisinden camiayi tanimasindan bahsetmissin ayni seyler atay baskan icinde gecerli...arti atay baskanin siyasi kimligi oldugu icin cevresi daha genis
          Yaziyi daha dikkatli okursan farkedeceksin ki ben özkan sümer yönetim yapar demedim özkan sümer sadece bizi yoklukta yönetir dedim gelebiliyorsa agaoglu veya yönetimine güven duyulan baska bir isim getirilsin ama gelmiyorlar..Nuri Albayrak birçok sey demis deniliyor para meselesi,sampiyonluk vaadi gibi eger verilen sözler tutulsa ne biz bu durumda oluruz ne de türkiye...Nuri Bey,Trabzonsporu düsünse liman ihalesini kisisel olarak düsünmektense büyük bir kurum olan Trabzonspora yardim ederekbirakirdi.. Edited by: mini FaNaTiK
          elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• sorunun temeli Dernekler yasasidir. O dönemde sartlar buna izin vermiyordu. Trabzon Limani Özellestirmesi Trabzonspor A.Sden sonra olsaydi. tartislirdi. en azindan belli bir yüzde karsiliginda ihaleye ortak girilirdi. Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Trabzonspor'un Liman ihalesini almasini herkes gibi bende istiyordum ama sanirim almamasi daha iyi oldu.

Tipki kendi formamizi üretmemizdeki saçmalik gibi.Trabzonspor ticaret yaparsa hele birde Trabzon sehri gibi ekomik olarak zor sartlar içerisinde bulunan bir sehir ise Trabzonspor'un ticarete bulsamasi etik degil,mantikli degil ve haksiz rekabet vardir.

Trabzonspor üyesi olan,Trabzonspor maçlarina giden ve Trabzonspor'a her türlü maddi destegi saglayan insanlara karsi Trabzonspor rakip olmamali.

Trabzonspor'un gayri menkulleri olur,kiraya verir ona bir sey demem ama diger türlü her ticari girisim Trabzonspor'a arti bir yük ve onu sevenleri ile rakip haline getirir açikcasi.

Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Son 7-8 sayfanin tamamini okudum.Iki baskan adayi için de farkli görüsler olmasi çok dogal.Benim sahsi süsüncem Iskender Önal'in ''Trabzonspor baskanligi için yeteri kadar vizyon sahibi olmadigidir''.Sayin Albayrak için ise Emorfo'nun yazdiklarinin hemen hemen tamamina katildigimi belirtmek isterim.Ben daha görmedim ki bir baskan adayi bu göreve talip olurken ''Yumrugunu masaya vuracak bir yönetim kurulu olusturacagiz'' diyen.Bu bana göre olumlu sayilabilecek bir hareket ve de ''Trabzonspor baskanligina aday olan birinin de bunlari söylemesi gerek''.''Yaptiklarim,yapacaklarimin vaadidir'' görüsüne bazilari ''Ist.Büyüksehir Bld'sinde neler yapti bu güne kadar deniliyor.O takimla Trabzonspor'u ayni kefeye koymaniz çok yanlis''.Orta da bir de ''parti'' ismi tartismasi yapiliyor.Kimsenin ''siyasi düsüncesini yargilamaya hakkimiz olmadigini'' söylemek isterim.Trabzonspor'u yillarca ''CHP''li sahislar yönetmislerdir ama ''Baska parti'' taraftarlarindan kimseler çikip da ''CHP''li baskan ''Trabzonspor'a yakismaz'' diye bir sey söylemedi.Lütfen yorum yaparken bu tür konulari da göz önüne alalim...
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ÖZKAN SÜMER in adini yeniden duyuyorum Trabzonspora siyaset bulasti diyenlere bakaiyorum Nuri Albayrak aday olunca ÖZKAN SÜMER i sahaya sürmeye çalisiyorlar.ALLAH YAZDIYSA BOSSUN birdaha ÖZKAN li günlerden trabzonsporu sevenleri korusun.ÖZKAN Aday olursa ben korkuyorumki Trabzonda olupta ISTANBUL ANATISI olanlar ÖZKAN i yeniden seçmeyi deneyebilirler.Bu da Trabzonsporun sonu olur.

ÖZKAN SÜMERTrabzonsporda baskanlik yapacak en son kisdir.ALLAH BIR DAHA ÖYLE ÖZKANLI GÜNLERI GÖSTERMESIN.

herkes aklini basina alsin,
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Nuri Albayrak cephesi
                    Tek aday olarak seçime girme taraftari ama olasi rakipleriyle mücadelesi de söz konusu olursa güçlü bir takimi var. Mehmet Ali Yilmaz döneminde asbaskanlik yapan Hikmet Onur?un basinda bulundugu Trabzon?daki ekibi, Albayrak?in adina imza topluyor ve destek arayislarini da olanca hiziyla sürdürüyor.

Bozacinin sahidi siraci gibi Hikmet Onur eger bu adamin yanindaysa birkat daha degeri düstü bu adam benim için[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                    elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• Kesinlikle Albayraklarin gelmesini istemiyorum. Ancak sunu da demeden edemeyecegim.

Devletten ihale alan firmalara hortumcu gözüyle bakmak dogru degil. Yani ihaleler açik olarak yapiliyor. Herkes teklif veriyor, birisi de kazaniyor. Hatta sonuçta kazananin kaybettigi de oluyor.

Bir de su husus var; Trabzon Limani ihalesi diyelim ki iptal oldu (olacak is degil ya masal bu) ve tekrarlanacak. Ihaleye de Albayraklar ve Trabzonspor tekrar girecek. Trabzonspor'un bugünkü mali yapisi da o günküne nazaran daha iyi. Baskanimiz da Nuri Bey. Eger bu durumda dahi Trabzonspor için çalisacaksa, onu alir sirtimda buradan Sinek'e kadar tasirim. Eger kendi için çalisacaksa, o zaman durup onu destekleyenlere gülerim.

Bu ülkenin hiçbir sekilde haketmedigi bir yönetim su an isbasinda (bence). El attiklari hiçbir isi "iyi" bitiremiyorlar ve en can alici örnegi de futbol federasyonu. Aslinda hükümet destekli bir Trabzonspor yönetimine karsi degilim de, bu isi beceremeyeceklerine inaniyorum. Bir de niye Trabzonspor üzerinde bu kadar inatçi olduklarini anlayabilmis degilim. Ne de olsa Trabzonspor sadece bir futbol kulübü(?).

Eger federasyon yönetimine getirdikleri gibi adamlari Trabzonspor basina getireceklerse, o zaman karsiyim. Nedeni politik degil, onlarin Trabzonspor'u kendi oyuncaklari olarak görmesi.

Bir de su nokta var. Su an ülkede federasyon ve onu daha yukaridan yönetenlere karsi tek muhalif kale Trabzon kaldi. Bunun da sagcilikla solculukla bir alakasi yok. Güce ve devrana, düzene bir karsi durustur bu. Trabzonspor'un özelinde oldugu gibi.

Trabzonspor en basarili dönemlerini, gücü arkasina alarak degil, karsisina alarak yasamistir.

Çünkü bizim nefesimiz muhalafet kokar.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Masaya yumrugunu vuran bir yönetim istegi yokmuydu. Federasyon'a neden tepki gösterdik.Nuri Albayrak genis yelpazeli bir yönetim olusturacagini söylemisti. Trabzonspor A.S'nin SPK denetimindedir. bunu hatirlamak isterim. herkes istedigi gibi davranamaz. SPK'ya suç duyurusunda bulunursunuz Sikayetiniz varsa ve belgelerle. Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Fatih amatörkulüplerde profesyonel kulüplerde dernekler yasasina göre yönetilir. Atay Aktug yönetiyorsa Nuri Albayrak neden yönetemesin, neden bu ön yargi, üstelik Nuri Albayrak bos bir insan degil insaat, turizm, ulasim, denizcilik ve daha bir çok alanda faaliyetleri olan bir is adami. Para politikalari konusunda yeterince tecrübesi var.Tövbe yarabbim yani ne bekliyordunuz Allah'u teala gökten bize baskan mi indirecek.

Fatih la yoksa sende mi parali askersin [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

faruk yazim tamamen sana idi ama gercekefsane ustune alinmis cevap verdi saolsun..forumda diger topiclerde atay için ''gelirken tecrübesi yoktu.yoneticilik yapmamisti'' dedin (ki yapmis oldugunu söyledik sesin çikmadi) simdi tutmus bana amatör kuluplerin de profesyonel kuluplerin de ayni dernekler yasasina göre idare edildiginden bahsediyorsun.sonra da yazinin sonuna gülücük koyuyorsun.insanlarla dalga geçer gibi bi halin var.buradan sunu görüyorum ki atayi kötülemek için kendinizce kullandiginiz kistaslar baskalarini elestirmekde kullanilmiyor.helal olsun ne diyim.yazdiklarinizdan amaciniz belli oluyor.yazilarinda özkan aday olursa asil o zaman siyasete gireriz diyorsun ya,asil siyaseti sen yapiyorsun.yani siyasi parti liderinin dünürü,siyasi orjinli bir gazetenin sahibi kisi siyasi olmuyor ama sadece görüsü belli oldugu düsünülen kisi aday olunca is siyasete dönüyor.kivirdikça kiviriyorsun kusura bakma.isi asil siyasete kimlerin döktügü yazilarindan çok açikça belli oluyor.ha bu topicin 44.sayfasinda dedigin ''ayyas'' kelimesi de cuk oturdu..daha önce ünal'a söylenen laf yüzünden ceza vermis bir forum yöneticisi ''eski degerlere sahip çikmak'' falan bahsediyordu..bu ne perhiz bu ne lahana tursusu der postumuzu noktalandiririz.

imza:seninle ayni siyasi görüsleri savunan ama bunlari trabzonspor'un ustunde görmeyen forumüyesi

Yorum

• Federasyon'a sadece Trabzonspor tepki göstermiyor hatirlatirim...
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aday oluncaklara bir yasaklama getirilmis mi Akp ile yakin ise aday olamaz diye.Neyi tartisiyoruz onu anlamiyorum.

Albayraklar aday olmuslar.Ben ne düsünüyorum öncelikli olarak seviniyorum çünkü Trabzonspor'a sahip çikma istegi duyan degisik bir aday çikmis.

Sonra en azindan maddi olarak ve medya gücü olarak kolay kolay görmezden gelinemez.Böyle bir deger ben Trabzonspor'a baskan adayiyim diyorsa ve bu is için çalisiyorsa ona yardimci olmak gerekir.

Insanlarin siyasi görüsleri onlari yargilamak için yeterli bir sebep midir?Bence degil.

Bu arada Gerçekefsane çok dogru bir tespitte bulunmus'Özkan Sümer eger Albayraklar aday oldu diye seçime girerse Trabzonspor'a büyük bir yara verdirir.Buna hiç gerek yok.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi

Özkan Sümer laflari dolasir oldu. Allah yazdiysa bozsun... Neden Öskan Sümer? Eger Özkan Sümer aday olursa iste o zaman kongreye siyaset bulasir CHP'lilerin destekledigi ayyas Özkan ile AKP'lilerin destledigi Nuri gelde çik simdi isin içinden...

Faruk;

Binbir alicengiz oyunlariyla ortaligi karistirip, esegi önce kaybettirip sonra bulduracak olan akp'nin hortumcu adayi Nuri Albayrak aday oldugunda klübe siyaset karismiyor da, bütün bunlarin farkinda olup klübü böyle bir maceraya sürüklemek istemeyenlerin ortaya aday olarak "ayyas" Özkan Sümer'idestekleme çalismalari mi klübe siyaset karistirmakoluyor?

AKP'nin neyi niçin yaptigini biliyoruz. Bu saaten sonra kimse kimseye aksini anlatamaz.

Gülsen dediklerine katilmiyorum

O hortumcu diye suçlanan Nuri ALBAYRAK gece yarisi evinden Alinip götürülmesine ve Tüm iftiralara ragmen bir kurusluk yolsuzluk bulunamadi ve bu gün hala disarda.Ayrica bu ALBAYRAK ile igili DSP döneminde belediyenin hesaplari didik didik edildi ama Bir kurrus Yosluzluk bulamadilar.Simdi olmayan seylere Hortumculuk dersek bu yanlis olur.SOL cenahin Erdogani karalamak için yaptiklari Yolsuzluk iddialarinin içi hep fos çikmistir.Buna ragmen Yoslzuluk bulamadiklari halde bak sen dahil Hortumcu diyorsunuz.

ALbayaraklar Dalan dönemindede belediyeden ihale aliyordu kimseden ses yoktu ERDOGAN dan ihale aldi diye kiyamet koptu.

O zaman ÖZKAN SÜMER de ISKI hotumculari ile isbirligi içinde diye bende iddia atarim.nasil olsa CHP liler ya.Hemde mahkeme kararli ISKI olayi var karsimizda bende O ZAMAN ÖZKAN la bag kurarim nasil olsa mahmeke karari olmadan Hortumcu denebiliyor.madem Siyasi konular görüsülüyor.

ÖZKAN SÜMER den ALLAH TRABZONSPORUMUZU KORUSUN
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim