son dakika haberlerde ne varki bakdimda ne vardi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bizim bu kongre islerimize kimsenin akli ermez ama yanilmiyorsam 3500 üyenin katilimi olmasi gereken 1750 çogunlugu saglanamadigindan10-11 Aralikta seçim olmayacak.
Hepimiz heyecandan atladik bunu yani adaylik için daha 1 hafta var.
Of Trabzonsporum of,.
Daha önce de söyledigim gibi Parali Baskan Isteyen arkadaslarin fikrine saygi duyuyorum.Nuri Albayrak ismi onlar için ne kadar yeterlidir artik onuda onlar degerlendirsinler.
Ama benim gibi Öze dönüsçü Kendi Ayaklari üzerinde kendi ekonomik kaynaklarini yaratmis taraftari ile maddi manevi her konuda bütünlesmis Bir Trabzonspor isteyenler için Özkan SÜMER dogru isimmidir.bence Evet.Özkan Hocayi sevende çoktur sevmeyende.Zor adamdirda ama yinede O bu tasin altina elini hiç çekinmeden koyabilir.
Ayrica nasilki Bayernde Beckenbauer varsa bizdede Sümer olmasi benim için bir gurur kaynagidir.Türkiyede onun kariyerinin benzeri biri daha gösteremezsiniz.
Daha önce dedigim gibi TS,2000 kongresindeki yol ayrimina tekrar gelmistir. Bakalim Özkan Hoca tekrar adayligini koyacakmidir.
Ayrica onun karar veremedigini öne sürüp onun bu isi basindan kazanamayacagini söyleyen arkadaslar var.Oysa TS camiasi degisiktir bu nedenle sorunlarida çözümlerde degisiktir.Siz Erol Tuna örnegini yasadiktan sonra Atay AKTUG dönemindeki yönetici marifetlerini gördükten sonra bu ise terettüd etmeden soyunabilecek bir adam bulabilirmisiniz.Dogrudur ÖZkan Hoca Trabzonspor delisidir ama öyle ben adayim diye atlayacak kadarda deli degildir.
Nede olsa sütten agzi yanmistir.Birakalim yogurdu da üfleyerek yesin.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
smertkan cevap hakki dogdumu bilmiyorum.
Özkan Sümer'in Trabzonspor Baskanligina aday olmasi en dogal hakkidir. buna itirazim olmaz.
benim itirazim baskanliga aday olus seklidir.
Özkan Sümer'in bugünden sonra baskanlik adayligi açiklamasi M.Ali Yilmaz'in ihtiyaç oldugunda göreve hazirim ifadeleriyle paralellik tasimaktadir.bu bir sorundur. Trabzonspor projelerini konusmasi gerekirken gelinen bu noktadan sonra yeni baskan adayligini açiklayacak kisiler içinalinacak her basarisiz sonuç, olaganüstü kongre döneminyapilmasini hizlandiracaktir.Özkan sümer'in bu kosullarin olusacagini tahmin etmesi gerekiyordu.korkarim ki budurum tek adamlilik'a dogru gitmektedir.Özkan Sümer'inbaskan olmasi durumunda yönetim kurulunda bundan sonra hata aranmamali ve tek ama teksorumlu Özkan Sümer olacaktir.
eger kariyer diyorsaniz. salt "kariyer" den bahsedersekFatih Terim gerçegi var.
ahmet suat özyazici'yida unutmayalim. Özkan Sümer'in kariyerinden bahsederken.
Kisaca teshis dogru, tedavi yanlis
Özkan Sümer adayolmamali. çünkü aday olus sekli çok yanlis.
Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
özkansümer bence aday olmali.....yalniz söyle bir durum var agirligi olan bir yönetimi bu kadar kisa zamanda bir araya getirebilirmi.....çok ilginç sadri senerden ahmet agaogluna nice isimler ne kadar etkisiz kaldilar....ben sunu söylemek istiyorum albayrak istenmiyorsa bir çok insan tarafindan istenmeme nedenleri yeterli olmayabilir......madem bu kadar istenmiyor çikin güçlü bir sekilde kardesim.....bence trabzonspor kongresi su ana kadarhakettigi ilgiyi görmüyor....rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildiİlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiİlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??
MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..
Özkan Sümer neden 2000 kongresinde aday oldu?
Neden baska kimse çikmadi da Özkan Sümer çikti o dönem...
2000 kongresi bir milattir Trabzonspor için...O gün "ben de varim" diyebilen tek isim Özkan SÜmer'dir...O dönemde hacizlerle, onursal baskanin koydurdugu temliklerle savasan Atay Aktug'a tertemiz bir kulüp devreden Özkan Sümer'dir...Yalan midir bu da?
Karsilik olarak ne kazanmistir Özkan Sümer?..Trabzonspor üzerinden rant mi saglamistir? Saglamissa nerede nesi vardir?..O halde bu adam bunca yükün altina giren bir "manyak"tir..Ya da bu adam gerçek bir Trabzonsporludur...Bu adam ne manyaktir, ne rantci...Trabzonspor'ludur...Kimseye tartistirilmayacak kadar çok...Günün 3/4'ünü kulüpte geçirecek kadar çok, bir minik takim idmanini dahi "yeni bir yetenek gelir mi" düsüncesiyle kaçirmayacak kadar çok...
Salih Erdem senin tezini dogrular.Bir dost sohbetinde ''Özkan'dan baska biri yok muydu,niye sahip çikmadiniz takima?'' seklinde sitem edenlere Salih Erdem ''-Baska deli çikmadi aramizdan'' tarzinda bir cevapla karsilik vermistir..
Baskanimiz Süleyman Restoran'da verdigi dost toplantilarinda herhalde kulübün gelecegini ele aliyordu arkadaslariyla.Faturalar Trabzonspor'a kesildigine göre...
Özkan Sümer o kadar Trabzonsporludur ki takim samsun deplasmaninda küme düsmemeye çirpinirken gününün 3/4'ünü geçirdigi tesislerde tenis oynamaktadir kendisi..
Demem o ki,gel özkan sümer kurtar bizi...
@kutoz
abi teknik direktörlük dönemi ile ilgili saygiyi hak ediyodur tabii ki.yasim geregi sadece okuduklarimdan biliyorum..
arkadasim o dost meclisinde bir deli çikmadi ki takimasahip çiksin diyendogru demis. O durumdaki bi takima heledeMay a karsi ancak bir DELI sahip çikardi. Kulübün durumu daha önce de yazdigim gibi oldukça kötüydü. Para sifir hatta eksi itibar sifir.
Eh bide yiyecegi yemegi yada süleymanda yaptigi toplantilari kendi restoraninda yapsa dah çok para kazanirdi hem faturayi trabzonspor öderken. Bu nasil bakis açisidir böle.
Arica takimim küme düserken en azindan tesislerde tenis oynuyormus. Baskalari gibi antalyada açtigi turistik tesislerde içkisini yudumlamiyormus. Hemde takima koyacagi temlikleri de düsünerek.
Yada baskalari gibi Turistik tesisinin reklami için baskan olmadi en azindan. Yada spor bakaniHAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
Nuri Albayrak ve Iskender Önalin baskan olarak seçilmesini istemedigimden bizi yoklukta idare edebilecek fakat varlikli durumumuzda çokta basariliyapabilecegini düsünmedigimÖzkan Sümeri baskan adayi ve baskanolmasini isterim..Futbol bilgisi,Trabzonsporu tanimasi daha önce yaptigi bu görevi ona yakistirmamin sebebi(3 adayarasinda konusuyorum)Tahminim camianin baskisina dayanamayip aday olacaktir.Seçimde görülen o ki Nuri Albayrakla yarisacak ama bir adim önde olarak.. Edited by: mini FaNaTiKelbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
özkan sümerle tay baskanin arasinda ne fark war bunu bana söylermisin futbol bilgisinden camiayi tanimasindan bahsetmissin ayni seyler atay baskan icinde gecerli...arti atay baskanin siyasi kimligi oldugu icin cevresi daha genisİlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildiNuri Albayrak ve Iskender Önalin baskan olarak seçilmesini istemedigimden bizi yoklukta idare edebilecek fakat varlikli durumumuzda çokta basariliyapabilecegini düsünmedigimÖzkan Sümeri baskan adayi ve baskanolmasini isterim..Futbol bilgisi,Trabzonsporu tanimasi daha önce yaptigi bu görevi ona yakistirmamin sebebi(3 adayarasinda konusuyorum)Tahminim camianin baskisina dayanamayip aday olacaktir.Seçimde görülen o ki Nuri Albayrakla yarisacak ama bir adim önde olarak..
Yorum
-
Iskender Onal'i Iskender Onal yapan Trabzonspor. nuril albyrak mi her ne zati muhteremse, onun adinin duyulmasini da saglayan Trbazonspor. yani Trabzonspor'da atay aktug'un basini yiyenler amator branslar sorumlusu ve olmadi iskender onal icin mi yaptilar bunu.
TS futbol takimin basina da Istanbul Buyuksehir Belediye'nin hocasini getirin.
Iste buyuk Trabzonspor!!!!!
gun gectikce asagiya dogru gidiyoruz galiba. Trabzonspor'u yonetmek icin cikan adamlar sadece bunlarsa vah halimize.
Yorum
-
Özkan Sümer ve Ahmet Agaoglu'nun aday oldugu kongre dönemine biraz bakiniz.
Baskanlikseçimini kaybeden Özkan Sümer , baskanlikseçimini kazanan Ahmet Agaoglu.
seçimi listesi kazanan Özkan Sümer
sizce hangisi baskan olmaliydi. Ahmet Agaoglu bu yönetim kurulu ile rahat çalisma imkani varmiydi. yapilmasi gereken yeni bir kongre idi.
Özkan Sümer'e sadece Nuri Albayrak ismi nedeniyle baskanlik adayligini açiklamasi teklif ediliyorsa bir seylerin sorgulanmasi gerekir. Özkan Sümer Trabzonspor Baskanligi olabilecek tek kisimidir. Trabzonspor camiasinda baskan adayi yok mu.
Iskender Önal ve Nuri Albayrak ismi, Özkan Sümer ismine göre dogru isimlerdir. Özkan Sümer'in Aday olus Sekli çok yanlistir.( adayligini açiklarsa )Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
Adam 30 milyon $ ile iktidara yürüyor, parali baskan, onun arabasi var, limanida var, arkasinda medyasida var, e federasyonda degisecek , ancak fb li arkadasiyla rakip olacak , TS nin baskani olmak için delege yoklamasi yapmis ve garanti almiski adayligini açikladi, delegelerde kilit grup olanAkçaabat grubununda onayini aldigikdan sonra adayligini açiklamis oldugu bilgisini aldim. Iskender Önal'da herhalde manevra yapacak, ayni Hayrettin gibi, TRABZONSPOR için zor günler basliyor.
30 milyon$ sermaye az sermaye degil delegeleri bu paraya tav ettiler herhalde, bireysel çikari olmadan TRABZONSPOR kulubüne 30 milyon$ nasil harcanacak, kurumsallasan kulübümüz tekrar parali adamlar devrinemi dönecek.Bu durumda 2006 ARALIK ayindaki genel kurulda tekrar baskan seçimi yapmamizin kaçinilmaz oldugu görüsündeyim.
Saygilarimla
Edited by: #10 Fietrakeyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
Adam 30 milyon $ ile iktidara yürüyor, parali baskan, onun arabasi var, limanida var, arkasinda medyasida var, e federasyonda degisecek , ancak fb li arkadasiyla rakip olacak , TS nin baskani olmak için delege yoklamasi yapmis ve garanti almiski adayligini açikladi, delegelerde kilit grup olanAkçaabat grubununda onayini aldigikdan sonra adayligini açiklamis oldugu bilgisini aldim. Iskender Önal'da herhalde manevra yapacak, ayni Hayrettin gibi, TRABZONSPOR için zor günler basliyor.
30 milyon$ sermaye az sermaye degil delegeleri bu paraya tav ettiler herhalde, bireysel çikari olmadan TRABZONSPOR kulubüne 30 milyon$ nasil harcanacak, kurumsallasan kulübümüz tekrar parali adamlar devrinemi dönecek.Bu durumda 2006 ARALIK ayindaki genel kurulda tekrar baskan seçimi yapmamizin kaçinilmaz oldugu görüsündeyim.
Saygilarimla
Bu görüsler bana ait olup yine OSMAN'in adina yazdim kusura bakmayin.
SaygilarimlaTRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
-
taraftarin çogunlugu neye bakar saha sonuçlarina bakar, saha sonuçlarinin basarili olmasi için ana etkenlerden biriside transferlerdir. transferden öncelik yildiz futbolculardir. Bu mantiktan hareket edersek Nuri Albayrak ismi dogru isimdir.Masaya Vuran bir Baskan istiyor taraftar, Atay Aktug'un elestrilmesinin bir nedenide buydu. bu mantikla Nuri Albayrak Ismi Dogru isimdir. Özkan Sümer masaya vuramamis bir baskan adayi olarak görülmektedir. her nekadar istifa gerekçesi dogru ise de , masaya vuramamis bir baskan olarak görülmektedir. Özkan Sümer'in futbol bilgisini tartismam, fakat yaptigi hatalari söyleme hakkimiz vardir . Sadi Tekelioglu'nun Trabzonspor teknik direktörlügü yada basinda iddia edilen Aurelio'nun transferde ayrilma gerekçesi ( para miktari ), Özkan Sümer zamaninda gelen ve giden transferler, Jarro, Eduardo, Da Silva, Salazar gibi yapilan transfer yanlislari, Küme Düsme potasina gelinmesi gibi hatalarini siralayabiliriz. bu da demek oluyorki bazen hatalar yapabiliyorsunuz.
masaya vurmak futbol dünyasinda , taraftarlarin ve baskanlarin kullandiklari kelimelerdir. her nedense bu kelimelerin gerçek manasini bilemiyorum.Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiİlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??
MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..
Özkan Sümer neden 2000 kongresinde aday oldu?
Neden baska kimse çikmadi da Özkan Sümer çikti o dönem...
2000 kongresi bir milattir Trabzonspor için...O gün "ben de varim" diyebilen tek isim Özkan SÜmer'dir...O dönemde hacizlerle, onursal baskanin koydurdugu temliklerle savasan Atay Aktug'a tertemiz bir kulüp devreden Özkan Sümer'dir...Yalan midir bu da?
Karsilik olarak ne kazanmistir Özkan Sümer?..Trabzonspor üzerinden rant mi saglamistir? Saglamissa nerede nesi vardir?..O halde bu adam bunca yükün altina giren bir "manyak"tir..Ya da bu adam gerçek bir Trabzonsporludur...Bu adam ne manyaktir, ne rantci...Trabzonspor'ludur...Kimseye tartistirilmayacak kadar çok...Günün 3/4'ünü kulüpte geçirecek kadar çok, bir minik takim idmanini dahi "yeni bir yetenek gelir mi" düsüncesiyle kaçirmayacak kadar çok...
ATAY AKTUGA ligi 14.sirada bitirmis.Eksi 14 averajli Kimsenin Trabzona gelmek istemedigi,Bizim yerimize ELAZIG,D.BAKIR,RIZE vs gibi takimlari tercih eden oyuncularin oldugu Gerçektente temiz Aurello 50.000 usd için FB ye gitmis,bir takim teslim etmisti.Öyle temiz bir takimdiki G.BIRLIGI maçinda Trabzon da hopörlörlerden Küme düsmeme yolunda önemli olan G.birligi maçina hepinizi davet ediyoruz diye bagiracak kadar küçülen bir takimi teslim etmisti.Eger bunlar ÖZKAN SÜMER in büyük baskan oldugunu gösteriyorsa bende alkisliyorum.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum