Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• don kisotculuk filan...Beyler burdaki herkes Trabzonspor sewdalisi,ve sewmek bizim gozlerimizi kör etsede,bu Akp olayini gormemek elde diil..Bunu daha bikac gun onceden yazmistim..ama kisa bi özet inanmayanlara..Secim karari alindigindan beri adayim diyen H.HAcisalihoglu ve tekrar adayim diyen Atay aktug,ikisi secime girer diye dusunurken NEOLDU?songun ikiside cekildi..Ve adaylar Faruk özakin ortagi Iskender Önal ve Tayyip erdogana yakinligi ile bilinen Nuri albayrak son gun adayliklarini koymuslardir..sizce Trabzonspora baskan adayi olabilecek 4kisi mi vardi??Hayir sadece ilk 2aday istemeyerek bazi adaylarinin onunu kesmistir,adayliklarini aciklayip diger gruplarin destegini almis ve yeni baskan adaylari cikmasina engel olunmustur..
    Husnu hayaliler,sadri senerler,bahri köseler,hatta Ahmet agaoglular, baskan adayi olmak istemezlermiydi saniyorsunuz??ama destek oldular,destek olduklari kisilerde son gun birakdilar ve Akpye yakin iki aday cikti..Hersey cok acik gorun artik..bu takimi herkes cok sewiyor,unutmayinn!!!!!

Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      Sümer kararini verecek !..fficeffice" />[/B]
      [/B]
      Trabzonspor'da, 18 Aralik Pazar günü yapilacak mali genel kuruldan önce, eski kulüp baskanlarindan Özkan Sümer, baskanliga adayligi konusunda birkaç gün içinde karar verecegini söyledi..[/B]

Sümer'e yogun baskilar geldigi ve genel kurulda baskanliga aday gösterilmesi için imza toplandigi ögrenildi.

Özkan Sümer, baskanliga adayligi için kendisine baskilar yapildigini ve imza toplandigini dogrulayarak, ''Karar vermem oldukça zor. Ama böyle çok insani rahatlatici bir tablo da ortada yok. Düsünüp tasinip bir karar vermeye çalisacagim'' dedi.

Baskanliga adayligi için ilgisiz davranmadigini kaydeden Sümer, ''Ama bir kararlilikta da degilim. Degerlendirme yapacagim. Birkaç gün içinde karar verecegim. Süreyi uzatma niyetinde degilim'' diye konustu. (9Aralik2005, 18:26/Ajansspor)

Geçmis ola.Artik bidaha ki kongreye.Adaylik basvurulari bildiginiz gibi bugün saat 18:00 da bitti.Öyle degil mi ERKAN abicim?Edited by: lazutlarlivera
      MİMOZA

Yorum

• adaylardan en iyisi NURI ALBAYRAK tir.digerleri hikaye
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• @lazutlarlivera

Ancak toplantida çogunluk saglanmadigi takdirde, yine tüzügümüzün 69. maddesinin amir hükümlerine göre, 17.12.2005 Cumartesi günü saat 10.00'da baslayacak olan çogunluk aranmayan Olagan Genel Kurul toplantisinda baskan ve yönetim kurulu adaylik basvurusu için, bildirilen üye sayisinin (150) onayli imzalari da ekte olmak kosuluyla en geç 15.12.2005 Persembe günü saat 10.00'a kadar yapilabilecektir

trabzonspor.org.tr
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• buarada özkan sumerde bu takimi bunlara birakmam diyerek adayligini koymus ama resmi sitede bi aciklama yok..bilgisi olan???

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
              Geçmis ola.Artik bidaha ki kongreye.Adaylik basvurulari bildiginiz gibi bugün saat 18:00 da bitti.Öyle degil mi ERKAN abicim?

Malesef öyle degil. Durum asagidaki gibi.
              Baskan adaylarina duyurufficeffice" />[/B]

Kulübümüzün 10-11 Aralik 2005 tarihlerinde yapilacak çogunluk aranan Seçimli Olagan Genel Kurulu?nda baskanliga adayligini koymak isteyen üyelerimizin basvurularini oy kullanma hakki bulunan 150 üyenin imzasi ile birlikte 9 Aralik 2005 Cuma günü saat 18.00?e kadar Divan Baskanlik Kurulu Baskanligi?na teslim etmeleri gerekmektedir.

ath>
              Ancak, ilk toplantida çogunluk saglanmadigi takdirde, yine tüzügümüzün 69. maddesinin amir hükümlerine göre, 17.12.2005 Cumartesi günü saat 10.00'da baslayacak olan çogunluk aranmayan Olagan Genel Kurul toplantisinda baskan ve yönetim kurulu adaylik basvurusu için, bildirilen üye sayisinin (150) onayli imzalari da ekte olmak kosuluyla en geç 15.12.2005 Persembe günü saat 10.00'a kadar yapilmasi gerekmektedir.[/B]

Ilgililere saygiyla duyururuz (www.trabzonspor.org.tr)

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                Sümer kararini verecek !..fficeffice" />[/B]
                [/B]
                Trabzonspor'da, 18 Aralik Pazar günü yapilacak mali genel kuruldan önce, eski kulüp baskanlarindan Özkan Sümer, baskanliga adayligi konusunda birkaç gün içinde karar verecegini söyledi..[/B]

Sümer'e yogun baskilar geldigi ve genel kurulda baskanliga aday gösterilmesi için imza toplandigi ögrenildi.

Özkan Sümer, baskanliga adayligi için kendisine baskilar yapildigini ve imza toplandigini dogrulayarak, ''Karar vermem oldukça zor. Ama böyle çok insani rahatlatici bir tablo da ortada yok. Düsünüp tasinip bir karar vermeye çalisacagim'' dedi.

Baskanliga adayligi için ilgisiz davranmadigini kaydeden Sümer, ''Ama bir kararlilikta da degilim. Degerlendirme yapacagim. Birkaç gün içinde karar verecegim. Süreyi uzatma niyetinde degilim'' diye konustu. (9Aralik2005, 18:26/Ajansspor)

Özkan Sümer'in bu açiklamasi bile Aday olmamasi için yeterlidir. Baskanliga karar veremedigini söylüyor. Bu nedir

Trabzonspor baskanlik profili böylemi olmali?

Ne günlere kaldik, Böyle bir tablonun çikacagi belli iken Trabzonspor Baskani olmasi için Özkan Sümer'e gel baskan ol deniliyor. bu biraz bana Mehmet Ali Yilmaz'in ihtiyaç olursa göreve gelirim.olayina döndü. Özkan Sümer Trabzonspor'un siyasetle yanyana gelmemesi için , Trabzonspor'u bu durumdan kurtaracak tek kisimidir.

Ne günlere kaldik.

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Baskanlik profili... Ben hiç profil görmedim ki, bizde. Hep birilerini çagirdik, geldi baskan oldu. Özkan Sümer'le basladi demokratik bir seçim ortami. Bunun sancilari da olacaktir.

Bu arada, 69. madde geregi, müracaatin ne zamana kadar yapilacagi belirtilmistir. 147 imza bulayim, bende açiklayacagimadayligimi. Masaya vuramam belki ama masaya kafa atan insanlar taniyorum. Surda kongreye bile tartisarak gidiyoruz. Yarin birlik beraberligin nasil gelmesini bekleyebiliriz, söylermisiniz. Trabzonspor ciddi kan kaybediyor...

Yorum

• özkan sumer aday olmus zamaninda divan kuruluna adayligini aciklamis diye duydum,ama emin diilim biraz daha arastiracam..

Yorum

• İlk olarak Yattara61 tarafından gönderildi
                      özkan sumer aday olmus zamaninda divan kuruluna adayligini aciklamis diye duydum,ama emin diilim biraz daha arastiracam..

Geç kalinma gibi bir durum söz konusu degil. Süre 15.12.2005 günü saat 10.00'a kadar devam ediyor. Yani baska adaylar da çikacaktir, bu yil aday enflasyonu yasiyoruz. Seç begen al. Masaya vururum diyen, param var diyen, param yok ama Trabzon'da yasiyorum diyen. Trabzonspor'a baskan mi oluyorsun, yoksa ihale dosyasi mi hazirliyorsun.

Basinin karsisina çikan, hep hakkini savunacagizdan dem vuruyor. Çünkü Trabzonspor taraftarinin yumusak karni bu. Hakki yeniyor, savunacak bir Battal Gazi ariyoruz. Bende satir aralarini geçtim, iki kelime arasinda gelecege dönük bir projenin ismini yakalamaya çalisiyorum. Bu sirketi yönetmeye soyunanlar, neden mali açidan çitayi yukariya yükseltmek için, somut bir proje sunmazlar oy verecek taraftarlarimiza...

Yorum

• yaris basladi tam anlamiyla simdi [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• @kutoz

Ne günlere kaldik, Böyle bir tablonun çikacagi belli iken Trabzonspor Baskani olmasi için Özkan Sümer'e gel baskan ol deniliyor. bu biraz bana Mehmet Ali Yilmaz'in ihtiyaç olursa göreve gelirim.olayina döndü. Özkan Sümer Trabzonspor'un siyasetle yanyana gelmemesi için , Trabzonspor'u bu durumdan kurtaracak tek kisimidir.

Ne günlere kaldik.

nede olsa basari saha sonuçlarina endeksli, Taraftarskora bakar anlayisi devam ettikçe bu durumlar böyle devam eder.

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                            @kutoz

Ne günlere kaldik.

nede olsa basari saha sonuçlarina endeksli, Taraftarskora bakar anlayisi devam ettikçe bu durumlar böyle devam eder.

Hemen kontra bir soru sana.

Adayliklarini açiklayanlardan hangisi ,kendi iradesiyle adayliklarini açikladi?

Albayrak'in baskanliga adayligini koyacagini, Mesaj TV.de kongre karari alinmadan önce, listesinde olabilecek bir sahis tarafindan açiklanmisti. (Açiklamalarinda kendisine Trabzon'da ve Istanbul'dan bazi önemli sahsiyetlerle baski yaptiklarini da dile getirmistir. Kendi karar vermedi yani.)Iskender Önal'in 248 imza ve baskiya dayanamayip aday oldugunu sagir sultan duydu. Adayligini dürüstçe açiklayan bir Hacisalihoglu var di, oda vazgeçti... Yani hangi davranista etiklik ariyorsun ki. Düzen zaten bozuk isliyor. Varsin Özkan Sümer'de aday olsun, kime zarari olur ki.Edited by: kutoz

Yorum

• bence nuri en iyi adydir sümer diyenler hata yaparlar trabzonspor u koruyamamis baskan sümerdir hem oyüzden istifa etmedimi nuri listesi de cevahir varmis diye okudum gazetede güçlü yönetim sart

Yorum

• cevab bellidir.

Nuri Albayrak ismi öteden beri biliniyordu. Hayrettin Hacisalihoglu, Iskender Önal Aday olursa aday olmayacaginin sinyalleri vardi. böyle bir durumun olacagi bilinirken Özkan Sümer'e gel bizi bu Tablo karsisindan kurtar demekdogru bir davranis degildir.

Iskender Önal ve Nuri Albayrak ismi, Özkan Sümer'e oranla dogruisimlerdir. Bu dakikadan sonra bizi bu tablodan kurtarin seklindeki görüselere istinadenyapilacak baskan adayi açiklamalarini tasvip etmiyorum.yeni adaylar,her Basarisizlikta Her zaman sorgulanacaktir. Mehmet Ali Yilmaz dönemindekigel bizi kurtar ve ihtiyaç olursa göreve hazirim söylemlerini unutmayalim. bu biraz buna benzedi.Edited by: gerçekefsane

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim