Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sana Aynen katilyoroum

Yorum

• hiç birisi olmayacak bosa neden söliyip duruyonuz YINE ATAY AKTUG baskan olacak yeni kadro yeni yönetim yeniden atay baskan.......
      zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• İlk olarak KeSKiN_61 tarafından gönderildi
        hiç birisi olmayacak bosa neden söliyip duruyonuz YINE ATAY AKTUG baskan olacak yeni kadro yeni yönetim yeniden atay baskan.......

ha sunun farkina herkes varsa
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak KeSKiN_61 tarafından gönderildi
          hiç birisi olmayacak bosa neden söliyip duruyonuz YINE ATAY AKTUG baskan olacak yeni kadro yeni yönetim yeniden atay baskan.......

feneride yenersek varya..dogru söylüyosun ..kongre kararida iptal edilir belki[img]smileys/smiley5.gif[/img].[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• karar iptal edilmez abla kesinlikle kongre olacak ancak yeni kadro yeni yönetim ile gelecek evelallah
            zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• ben sunu demek istiorum akp.li adamlar gelmesin!!!

trabzonspor siyaset için kullanilacak bir malzeme asla ama asla degildir!
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• özkan sümer gibi bir kurt hoca var elimizde yapinca futbol direktörü + futbol sube sorumlusu altyapidan futbolcu çikaricak transfer yapicak. ama baskan olduktan sonra böyle bir görev yaparmi bilinmez. teknik direktörlük için en kurt döneminde suanda

Yorum

• Nuri Albayrak

Futbolu bilen ve parasi olan bir isim..

Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• hayrettin hacisalihoglu süleyman restorantin sahibiymis.

Yorum

• aday oldugunu açiklayan birisi var mi????
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• parasi olan herkes....

Yorum

• albayrakmis bilmem neymis abdulrahim albayrak dümbeleginin bir akrabasi mi gelcek? sonrada fatihle gökdenizi alir serefsizler, küfretmemek için zor tutuyorum kendimi ya baskanlik için adi geçen tiplere bak. faso fiso ya ya ulusoy veya mehmet ali yilmazi getirsinler ya da atay kalsin, atayin gitmesi gelecek adamin niteligine bagli. koyacaklar oraya bi baskan. haçen iyu maç idi, gaybettuk önümüze bakayruk diyecek baskanlar istemiyorum.

bu yaziyi yazan arkadas once nuri albayrakin nereli oldugunu ogrensin sonra abdurrahim albayrakin nereli oldugunu ogrensin mehmet ali yilmazda mesut yilmazin akrabasi allah allah.. soyad benzerligi sadece albayraklarin kan bagi hic yok bu bile ne kadar onyargili olmakdir bilip bilmemekdir
                          hakan kont

Yorum

• selcjK
                            Normal Üye

bmn | Trabzon (TS Üye No: 12871))

Yer: Turkey
                            Baglanti Durumu: Online
                            Gönderilenler: 616

Gönderen: 02-Aralik-2005 Saat 16:53 | Kayitli IP

hayrettin hacisalihoglu süleyman restorantin sahibiymis
                            yok abi suleyman restaurantin sahibi suleyman hacisalihoglu..(copy-paste isini yine iyi yapamadim galiba[img]smileys/smiley36.gif[/img])
                            Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

• abicim arkadasimin akrabasiymis öyle dedi valla belki ortak felandir. ama öyle dedi

Yorum

• yok abi ben ikisinide cok yakindan taniyorum,babamdan dolayi..Hayrettin hacisalihoglunun Suleyman restaurantla bir alakasi yok..
                                Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim