Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• isim degil is önemli hiç kimse git 10-20 milyon dolar harca transfer yap demiyor akilli olmak lazim trabzonun su an hiç bir hedefi yok tek hedefi takima alt yapidan oyuncu kazandirmak olmali bakin hala takimda hasanlar volkanlar mehmetler özgürler oynuyor.hani alt yapi mehmet yilmaz ve tomas jun verilen sanslar genç oyuncularimiza verilseydi simdi bir oyuncu kazanmistk&n bsp;

simdi bir çok ruhsuz oyuncuyla birlikte ruhsuz yönetim de gitmeli

yerine futbol zekasi olan TRABZONLU ruhu tasiyan kimse o GELMELI

Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir.

Yorum

• ismin kim oldugu önemli degil,ben kisaca sahsim adina trabzonspor'un basina gelecek olan baskani tarif etmek istiyorum,,

trabzonspor'un basina gelecek olan baskan istanbul kulüplerine mücadele edecek,simdi kimse kalkip bana sen kendi takimina bak maçlarini kazan gerisi önemli degil demesin,,olmuyo arkadasim zaman degisti artik degismeyen tek sey trabzonspor taraftarinin takima olan inanci temiz ve asil bir sampiyonluk elde etmek,o dediginiz gazoz agaci artik malisef,,

mali açidan aç gözlü olucak,diger kulüplerin baskanlarina,taraftarlarina camiyasina hiç bikmadan usanmadan b*k aticak,bunu bir görev bilicek,,

maçi sahada degil saha disindaki masa basi oyunlariyla kazanacak sonrada gögsünü gere gere dolasacak veya baska takimlarin böyle bir çok sampiyonluklari var deyip gündem yaratacak,ve o takimin basarisini gölgelicek,,

hakemlerle çok iyi diyalog içinde olacak her atanan müsabaka hekemini kabul etmeyip "onun bize garazi var bunun bize kini var"deyip maçin hakemini baski altinda birakacak,,

deplasmana giderken uçak ile degil kara yoluyla gitmesini sagliyacak ve otobüsün taslanmasini saglayip deplasman takiminin seyircisini galyana getirip o takima ceza verilmesini saglayacak bunu sadece pislik olsun diye yapmasi lazim böyle bir ortam yaratilirsa maç cepte demektir çünkü,o maç olmasada diger maç artik,

ligin sonlarina dogru sampiyon olamiyacagini anlayinca ve ya küçük bir ihtimal dahi varsa sampiyon olucak takimin oynayacagi takimlara tesvik pirimi vererek sampiyonlugun o takimin elinden alinmasi için her türlü dalavera'yi yapmali

transfer zamaninda alamadigi futbolculara kanca atmali taraftara para ve bilet verip o futbalcularin maçlarinda taraftarlarin 90 dk. küfür ve kötü tezahurat yapmalarina yardimci olmali ve ya kendi takim oyucularina söyleyip o alamadigin futbolcunun tekmelenmesinide saglayabilirsin,,(albayrak'in yattaraya uçan tekme atmasi gibi)

istanbulun kokukmus,patavatsiz satilik kalemleriyle gece yarilarina kadar istanbul'in 5 yildizli otellerinde eglendirip baskani oldugu takimin adami olmasini istemeli eee öyleya herkezin bi fiyati vardir verir parayi iki tane spor yazari satin alirsin ne olucak,,

en saglam mafya babalarini kulübe toplayipher isi onlara yaptirdiktan sonra "ben bu adamin bu kulübe üye oldugunu dahi bilmiyordum"diyeceksin

ayrica bi kulüp baskaninin takimindaki futbolcularladiyalogunun çok iyi olmasi lazim bu çok önemli,son sözümde takimin futbolcularina,

eger siz iyi bir futbolcu olmak istiyosaniz bi sezonda en az iki üç tane elle gol atman lazim,hakeme küfür felan etmen lazim ofsayt tan en az on tane gol atman lazim ceza sahasina girince kendi bilerek yere atman lazim penaltiyi verince maç çikisinda "o poazisyon penalti degildi"demen lazim o kadarda yüzsüz olma artik belki o takima transfer olursun bunu unutma,,

ayrica ben bi takim biliyom 22 senedir bunu yapmamis neyin pesinde bu adamlar anlamadim hadi hayirlisi ?
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Kim baskan olacaksa sonu hayirli olsun yeter.Isim pek önemli degil...
        Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

• Çok haklisin Kimi.Sonu hayirli bitsin de ...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• May baskan olamaz, yani bu saatten sonra, onca yaptiklarindan sonra cesaret edemez, o kongre salonundan içeri dahi giremez, Trabzon'da bulunmus olup oranin nabzini çok iyi bilen biri olarak bunu net bir sekilde söyleyebilirim.
            HER TÜRLÜ DARBE ITINA ILE YAPILIR...

Yorum

• "Trabzon'a güçlü yönetim yakisir"

Trabzonspor'da baskan adaylari çalismalarina hiz verirken, bir önceki kongrede Atay Aktug'a rakip olan Osman Abanoz, kararini ekibiyle birlikte bu aksam yapacagi toplantinin ardindan açiklayacagini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, Aralik ayi içinde yapilacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmasinin ardindan baskan adaylari da çalismalarina hiz verdi. Bir önceki kongrede Atay Aktug'a rakip olan ancak seçimi kaybeden Osman Abanoz ise kararini bu aksam ekibiyle beraber yapacagi toplantinin ardindan açiklayacagini kaydetti. Kulübün içinde bulundugu durumda devre disi kalmak istemedigini belirten Abanoz, "Trabzonspor'un içinde bulundugu bu durumda devre disi degiliz. Ekibimle birlikte devredeyiz. Geçtigimiz kongreye 2 gün kala aday olduk ve 529 oy aldik. Bunun sorumlulugunu tasiyoruz. Ekibimle birlikte bu aksam bir toplanti yapacagiz. Toplantidan çikacak olan karara göre kendimize bir yol haritasi çizecegiz. Yeni ve güçlü bir yönetim olusmasi için elimizden geleni yapacagiz" dedi.

Trabzonspor'un artik güçlü bir yönetime ihtiyaç duydugunu kaydeden Abanoz, "Ekibimle birlikte bir karar aldiktan sonra camianin ileri gelenleri ile Trabzon, Istanbul ve Ankara'da genis çapli temaslarimiz olacak. Bir önceki seçimde bunu istedigimiz düzeyde yapamamistik. Taraftarlarin görüslerini alacagiz. Trabzonspor'u yeni hedeflere tasiyaçak güçlü bir yönetime ihtiyaç var" diye konustu. Abanoz, birlik ve bütünlügün saglanmasi halinde ekibiyle birlikte buna ellerinden gelen destegi de verebileceklerini ifade etti.

ajansspor.comEdited by: thepatfhinder
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• admin arkadaslar bu foruma veya baska bir foruma anket açilsa daha iyi olur diye düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Bütün Trabzonspor haberleinin içinde adi Onursal Baskan diye geçen ve 5 tane Trabzonspor haberi varsa en az 3 tanesinde adi geçen,(M.ALI YILMAZ Tesislerinde antreman yaptilar,Basin toplantisi yaptilar vs vs diye ) M.ALI YILMAZ a bazilari tarafindan habire saldiri hakaret var kimseden ses yok.Ama bizler ATAY AKTUG u sadece istifaya davet ediyroz diye hakaret kabul edenler BENCE oturup bir düsünsünler.

Ne zaman Trabzonsporda Baskan sorunu çiksa M.ALI YILMAZ hiç bir sey demedigi halde,Baskanliga adayligini açiklamadigi halde bazilari M.ALI YILMAZ a (MAY) Diyerek bastan saygisizligini göstererek,saldirmayi kendilerine vazife edinmisler.

Trabzonsporda bir baskanlik sorunu vardir.Trabzonspor hepimizindir.Kim baskan olursa olsun saygi duyacagiz.basarisiz olursada Göndermek için ugrasacagiz.Burda yapilmasi gereken odur.Kimseye karsi art niyetle yaklasmadim.Kimseye karsi Süphe ile bakmadim.Ben Trabzonsporluyum diyen herkese saygi duydum.Ama Trabzonspora baskan olupta zarar verenlere hem zarar verip hemde o koltukta oturdugu sürece saygi duymadim.Duymamda mümkün degilidir.

Özkan Sümer e olan Kizginligimi burda bilmeyen yoktur.Ama ÖZKAN SÜMER baskan oldugunda degil,Baskan oldugunda Basarisiz oldugu halde Ben gidersem kim gelecek dedigi,Takimi Küme düsme hattina soktugu halde o koltukta oturdugu için Tavir aldim.Ne zamanki Özkan Sümer baskanligi birakip gitti.Benim için orda Ona karsi olan Husumetim bitmistir.

Atay Aktug baskan oldu.hep destekledik.Hatta Özkan döneminde Onun imzasini tasimayacagim diye üye olmadim.Atay Aktug döneminde üye oldum.Ama ilerleyen zamanlarda ATAY AKTUG un bu isi yapamayacagi ortaya çiktiginda,ANORTSIS hezimeti Sonrasida Istifa edip gitmediginde benim gözümde bitmistir.Bu ATAY AKTUG a ilelebet tavir alacagim manasinda degildir.Istifa edip gitseydi ve Lige yeni yönetim yeni kadro ile girseydik.Bu gün ATAY AKTUG daha saygin birisi olarak anilacak ve bizler basi önde olmayacaktik.

TRABZONSPOR da baskanlik yapmis,Yöneticilik yapmis insanlarin hepsi Günahiyla sevabiyla bizimdir.Bizim insanimizdir.Özkan Sümer de bizimdir.M.Ali Yilmaz da bizimdir.ATAY AKTUG da bizimdir.Faruk ÖZAK lar,Sadri Senerler hepsi bizimdir.

Trabzonssporda görev alan herkes degerlidir.ama eger görevinde basarili olmadigi halde o görevde israr edip bizlere zarar verenlerede o görevi birakmalari konusunda uyarma görevide bize aittir.Herkes Görevini yapsin.

Diyelimki M.ALI YILMAZ aday oldu ve baskan oldu.Ne yapacaksiniz Burda MAY diyerek akli sira hakaret ettigini zannedenler.Soruyorum ne yapacaksiniz.Birde diyelimki takim basarili oldu Sampiyon oldu Eger o MAY diyenler BÜYÜK BASKAN diye omuzlara alirsiniz.o yüzden herkes lafini ölçsün biçsin öyle konususun.

cafer abi ben senin sol cebine 5 milyon koydum ama çaktirmadan sag cebinden 10 milyon aldim

iste bu yüzden sevmiyorum ben MAY i. anladin mi ?
                  <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• fidel demiski...

May baskan olamaz, yani bu saatten sonra, onca yaptiklarindan sonra cesaret edemez, o kongre salonundan içeri dahi giremez, Trabzon'da bulunmus olup oranin nabzini çok iyi bilen biri olarak bunu net bir sekilde söyleyebilirim.

Daha çok temenni gibi oldu. madem o kadar iyi nabiz yokluyorsunuz o zaman sunu da bilmeniz lazim. Daha önce Mehmet Ali Yilmaz zaten genel kurula hiç gelmeden baskan seçiliyordu böyle de garip bir durum var..
                    Barbarian

Yorum

• O eskidendi.

Yorum

• Ayrica Efrasiyab:

Lütfen biraz mantikli olalim. Mehmet Ali Yilmaz döneminde Trabzonspor'un zaten kalici gelir kaynaklari yok gibiydi. Zaten Türkiye'de futbolun endüstrilesmesi yeni bir olaydir. Kulüplerin gelir leri sonGelir kaynaklari olmayan bir Trabzonspor'a 5 verip 10 nasil alacak bunu anlamis degilim. Kulaktan dolma gerçekligi olmayan seylere inanip ön yargili yaklasmamak lazim olaylara. Hangi bakimdan kiyaslarsaniz kiyaslayin Mehmet Ali Yilmaz'in aldigi ve sattigi oyuncularin degeleri bakimindan aldigi oyuncularin degeri daha çoktur. Basarli ya da degil bu tartisilir. Ancak o dönemde Mehmet Ali Yilmaz'in yerinde bende olsam camia içerisinde elini cebine atan kimse yok tek benim ve yaptigim transferleri elestirmek biraz insafsizlik olur. Mehmet Ali Yilmaz Atay Aktug gibi kulübün parasini degil kendi cebindeki parayi yakmistir. Aradaki farka dikkat... Havuz sistemi oturunca havuz gelirlerine güvenip bir sürü baskan adayi çikar oldu. Asil bu adamlardan korkmak lazim havuzdan gelen para bazi çevrelerin dikkatini çekti. Mehmet Ali Yilmaz'in son 1 ya da 2 senesini saymazsak onun döneminde kulübün gelirleri yok gibi bir seydi... Sadece Trabzonspor'un degil bütün kulüplerin gelirleri yoktu o dönemlerde birileri cebinden para çikarip vermek zorundaydi...
                        Barbarian

Yorum

• @barbarian

Lütfen biraz mantikli olalim. Mehmet Ali Yilmaz döneminde Trabzonspor'un zaten kalici gelir kaynaklari yok gibiydi. Zaten Türkiye'de futbolun endüstrilesmesi yeni bir olaydir. Kulüplerin gelir leri sonGelir kaynaklari olmayan bir Trabzonspor'a 5 verip 10 nasil alacak bunu anlamis degilim. Kulaktan dolma gerçekligi olmayan seylere inanip ön yargili yaklasmamak lazim olaylara. Hangi bakimdan kiyaslarsaniz kiyaslayin Mehmet Ali Yilmaz'in aldigi ve sattigi oyuncularin degeleri bakimindan aldigi oyuncularin degeri daha çoktur. Basarli ya da degil bu tartisilir. Ancak o dönemde Mehmet Ali Yilmaz'in yerinde bende olsam camia içerisinde elini cebine atan kimse yok tek benim ve yaptigim transferleri elestirmek biraz insafsizlik olur. Mehmet Ali Yilmaz Atay Aktug gibi kulübün parasini degil kendi cebindeki parayi yakmistir. Aradaki farka dikkat... Havuz sistemi oturunca havuz gelirlerine güvenip bir sürü baskan adayi çikar oldu. Asil bu adamlardan korkmak lazim havuzdan gelen para bazi çevrelerin dikkatini çekti. Mehmet Ali Yilmaz'in son 1 ya da 2 senesini saymazsak onun döneminde kulübün gelirleri yok gibi bir seydi... Sadece Trabzonspor'un degil bütün kulüplerin gelirleri yoktu o dönemlerde birileri cebinden para çikarip vermek zorundaydi...

________________________________________________________

Sayin arkadasim demissin ki kulaktan dolma laflarla konusmamak lazim, birde benim yazdigim bir posta atifta bulunmussun temenni diye,tüm gerçek TS taraftari rahat olsun bu bir temenni degil realite.

Ilk söylemine dönecek olursak Allah için May TS klübünü hiç çarpmadi, kimse günahini almasin Sayin Onursal Baskan'imizin.Özak Baskan biraktiginda sadece8 tanecik A milli (Nihat, Osman, Cengiz, Ogün, Abdullah, Tolunay, Hami, Orhan Çikrikçi) Arçil, Sota'miz, 3-4 tane de genç milli oyuncumuz vardi.

Sonra ne oldu?Bu oyuncular tek tek buhar oldu, bir kismi yok pahasina elden çikti, genç oyuncularve birkaç futbolcupeskes çekildiler(sadece Apo'ya bir sezon önce ezik klüp erol+tayfun+10 milyon$ verdi satilmadi, bir sene sonrasinda Ogün+Apo'yu 7 milyon$'a ayni klübe verdi) yaptigi transferleri hatirlamak bile istemiyorum ama arkadaslara hatirlatmakta fayda var; missemisse, shaka, liçkin, recep çetin, fethi, selim (baskan'in agzindan A milli libero transfer ettik), seyit cem (Barca'nin yildizi), büyük kazik lange, daha aklima gelmiyor.Getirdigi en iyi adamida yamyam deyip elden çikardi.Sonra da klübün kendisine borçlu oldugunu söyleyip klübü mahkemeye verdi.

Evet Büyük Baskan May sen gerçekten büyük adamsin vesselam.Hala daha May diyen arkadaslarda gerçekten büyük taraftardir, istebu arkadaslar TS'un asil büyük taraftarlaridir, hadi büyük baskan May gel vebüyük taraftarina ve TS'asahip çik, ama bu sefer klübü mahkemeye vermeyecegine dair söz ver.

Saygilar
                          HER TÜRLÜ DARBE ITINA ILE YAPILIR...

Yorum

• Fidel
                            Sayin arkadasim demissin ki kulaktan dolma laflarla konusmamak lazim, birde benim yazdigim bir posta atifta bulunmussun temenni diye,tüm gerçek TS taraftari rahat olsun bu bir temenni degil realite.

Ilk söylemine dönecek olursak Allah için May TS klübünü hiç çarpmadi, kimse günahini almasin Sayin Onursal Baskan'imizin.Özak Baskan biraktiginda sadece8 tanecik A milli (Nihat, Osman, Cengiz, Ogün, Abdullah, Tolunay, Hami, Orhan Çikrikçi) Arçil, Sota'miz, 3-4 tane de genç milli oyuncumuz vardi.

Sonra ne oldu?Bu oyuncular tek tek buhar oldu, bir kismi yok pahasina elden çikti, genç oyuncularve birkaç futbolcupeskes çekildiler(sadece Apo'ya bir sezon önce ezik klüp erol+tayfun+10 milyon$ verdi satilmadi, bir sene sonrasinda Ogün+Apo'yu 7 milyon$'a ayni klübe verdi) yaptigi transferleri hatirlamak bile istemiyorum ama arkadaslara hatirlatmakta fayda var; missemisse, shaka, liçkin, recep çetin, fethi, selim (baskan'in agzindan A milli libero transfer ettik), seyit cem (Barca'nin yildizi), büyük kazik lange, daha aklima gelmiyor.Getirdigi en iyi adamida yamyam deyip elden çikardi.Sonra da klübün kendisine borçlu oldugunu söyleyip klübü mahkemeye verdi.

Evet Büyük Baskan May sen gerçekten büyük adamsin vesselam.Hala daha May diyen arkadaslarda gerçekten büyük taraftardir, istebu arkadaslar TS'un asil büyük taraftarlaridir, hadi büyük baskan May gel vebüyük taraftarina ve TS'asahip çik, ama bu sefer klübü mahkemeye vermeyecegine dair söz ver.

Saygilar

------------------------------------------------------------ -------

valla kardesim çok güzel yazmissin ama katilmadigim bi kaç konu var her kulüp baskani her kulüpten para çalar buna inanirim ama may'in bunu yaptina vaya kendine çikar amaçli bi olusuma göz yumdunu veya kendine çikar sagladina inanmam,bu tartisilir fakat,,

may döneminde yapilan transferler felan ortada ona bi sey diyemicem o konuda eksik olabilir yalniz transfer konusunda hakli oldugunu varsayarsak transferi de baskan yapmiyo ama o saydiklarini kim aldiysa onun kabahatidir,eger may aldiysa onun kabahatidir,

sonuç olarak may adaylini açiklarsa kazanir derim kendi sahsi kanatimdir
                            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Iyide ben Mehmet Ali Yilmaz çok mükemmel basarili bir baskandi demiyorum. Benim ne demek istedigimi gayet iyi anladin ancak farkli seyleri tartisiyoruz. Faruk Özak döneminde kasasinda para olan ve milli oyunculari bol bir kadro vardi bunu kimse inkar etmiyor. Ancak Trabzonspor'da misyonunu tamamlamis Ogün ve Abdullah'i elimizde tutup tursusunu mu kuracaktik. Bir sene önce satilsaydi evet iyi para gelecekti ancak gelen tepkiler yüzünden satilmadi sonraki sene ise zaten satmaktan baska çare yoktu. O kadro miladini tamamlamisti. Mehmet Ali Yilmaz'in yaptigi transferlerin basarili ya da basarisiz oldugu konusunda zaten tartisilir dedim. Mehmet Ali Yilmaz'in en büyük hatasi ki aslinda hatada denmez buna, yalnis kisilerle çalismasi. Çevresindeki insanlar Trabzonspor'dan çok parayi düsünen insanlardi. Bunlardan biride o bahsettigin hatali transferleri yapan Özkan Sümer'di.

Buhar oldu dedigin milli futbolcular zaten kaliteliyse bizden gittikten sonrada basarili olmaliydilar olmadiklarina göre zaten basarili yeterli futbolcu degillerdi. Nihat, Osman, Cengiz hatta Iskender kaliplarinin adamlari degillerdi. Bir çogununda yasi zaten geçmisti. Ayrilanlar arasinda Ogün ve Abdullah disinda diger takimlarda yararli futbolcu zaten yok. Sota olayi ise farkli ayrilmak üzereyken Faruk Özak'in ricasi ile bir sene daha kalmis ve sezon sonunda kendisine sitedigi kulübe gitme konusunda söz verilmisti...

Verdigin o transfer fiyaskolarinin arkasinda o dönemin menejer teknik dörektörleri vardir. Sunu alalim dediler Mehmet Ali Yilmaz aldi. Bunu alalim dediler Mehmet Ali Yilmaz aldi. Mehmet Ali Yilmaz basarisiz bir transfer politikasi uyguladiysa da bunun sorumlusu sadece o degil görevli oldugu senelerde Özkan Sümer, Yilmaz Vural futbol sube sorumlulari vs vs da suçludur.

Ikinci bir olay ise hiç kimse baska bir takimdasi için taraftarlik konusunda imali sekilde yazamaz. Seviyeyi düsürmenin bir anlami yok.

Havuz sistemini kuran Mehmet Ali Yilmaz'dir o dönemlerde bakandi. Daha sonra ise havuz sistemi yürürlüge girdi ve Trabzonspor'a baskan olmak isteyenlerin sayisi artti. Mehmet Ali Yilmaz'i karalamak için bu kadar kasmanizin bir anlami yok. Simdi Mehmet Ali Yilmaz'i begenmeyenler o dönemlerde Mehmet Ali Yilmaz'in maasli elemanlariydi. Çeliskili bir çok durum var. Trabzonspor öyle herkesin baskan olacagi bir kulüp olmamali. Trabzonspor'a baskan ve yönetici olanlar kulüp sayesinde taniniyor reklamlarini yapiyorlar. Bu nedenle yönetime girecek her kisiden bu isi Trabzonspor için yapacaklarini belli edecek sekilde 1 milyon dolar yardim yapip öyle yönetici olmalidirlar. O zaman kim samimi kim takkiyyeci hersey ortaya çikar...

Mehmet Ali Yilmaz'in kulübe temlik koydurmasi olayi ise Özkan Sümer'le sürtüsmelerindedir. Politik bir tavirdir. Özkan Sümer'i köseye sikistirmak istedi ancak camiadan büyük tepki aldi basina olay farkli yansidi. Direk Trabzonspor'a yapilmis bir hareket degildir.

Evet Mehmet Ali Yilmaz büyük baskandir ve Trabzonspor'a baskan ve yönetici olarak, kuyumcu, benzinci, nalbur, börekçi, köfteci, galerici görmek istemiyoruz. Büyük düsünen büyük hedefleri olan büyük baskan ve yöneticiler görmek istiyoruz.
                              Barbarian

Yorum

• Beyler kimse son dönemlerde bize baskanlik yapmis kisilerin basarili oldugundan filan bahsetmesin bunu söyleyen eziktir kardesim, Trabzonspor'un büyüklügünü kaldiramiyor demektir biz yillardir sampiyon olamadigimiza göre bu dönemlerde baskanlik yapanlarin hiçbiri basarili birer yönetici degildir. Bunu savunan varsa ikinciligi filan basari gören varsa yanlis takim tutuyor bence gitsin Antep'i, G.Birligi'ni tutsun. Ayrica adi geçenlere de bakiyorum da bunlar degil sampiyonluga oynatmak bir takim nasil harcanir onun örnegini vermisler yillarca, gidipte M.Ali Yilmaz'in yada digerlerinin neler yaptiklarini nasil kulüp yönettiklerini anlatmaya gerek yok zaten bunlar yasanip tecrübe edilmistir yillarca.

Neyse sadede gelecek olursak karadeniz'i filan okuyorum ve gazetelerinyine her seçim dönemindeki tarzini sürdürdügünü gözlemliyorum neymis birligi saglayacak, takim içindeki sorunlara çözüm getirecek ... yönetim lazimmis. Gazetelerdeki yazilar 20 yillik kisir döngünün devami umuyorum ki sonuçlari ayni olmasin ama ben kafa patlatip bunlari yapabilecek aday bulamiyorum. Bu takimi sampiyon yapmak için yapilmasi gerekenler çok zor seyler degil bence Trabzonspor'un potansiyelini açiga çikarabilecek bir baskan bunu saglayabilir, amabunu yapabilecek biri var mi bilmiyorum. Sizlerden ricam somut gerçeklerle buna yakin isimler varsa bunlari belirtin lütfen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim