Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak degok tarafından gönderildi

İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi
    haluk ulusoy federasyon baskani iken üstelik 2002 dünya üçüncüsü olmusken ,bir gazete röportajinda idealim TRABZONSPOR BASKANLIGI diye demeç vermisti. Hakikat öyle bir ideali varsa buyursun gelsin daha iyi bir ortam bulamaz.

Ne ilginçtirki yil 2005 MAY da tek idealim Türkiye Futbol Federsyonu Baskanligi diyor

demek ne istedigini tam bilmiyor.Yada 2 senede köprünün
    altindan çok sular geçmis.

Yalniz federasyon baskaligi ona çok zor .Kagidi kurtarmiyor.Yüksekokul mezunu olma sartini adrese teslim sanki ona özel koydular..
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Ismi geçen sahislar Trabzonsporu saha degil daha da geriye götürür,en garantisi ise su olur 2006 Aralik da bizi yeni bir kongre bekler!

Yorum

• a. agaoglu sürekli katildigi spor programinda KESINLIKLE aday olmayacagini belirtti. "kendimi türk sporunun gelismesine adadim" tarzi bir açiklama yapti.
        .

Yorum

• Karadeniz'de hava puslu

Kongre sürecine giren Trabzon'da Atay Aktug'un yeniden aday olmayacagi belirtildi. Baskanlik için Iskender Önal, Utku Bozoglu, Hayrettin Hacisalihoglu ve Nuri Albayrak'in adi ön plana atildi

Trabzonspor her geçen gün kan kaybederken, kongre sürecinde de birçok belirsiz nokta ortaya çikti. Baskan Atay Aktug'un, yeniden aday olmayacagini yöneticilere ilettigi ögrenilirken, Özkan Sümer de yeniden baskanligi düsünmedigini, ancak yönetime her türlü destegi verecegini ifade etti.
          Utku Bozoglu'nun adi ortaya atilirken, Bozoglu'nun yani sira geçen seçim döneminde de gündeme gelen Nuri Albayrak, Futbol Federasyonu eski Baskani Haluk Ulusoy'u bekledigi öne sürüldü.
          Daha önce baskanlik için adi geçen eski Asbaskan Iskender Önal, "Tek liste olursa, listenin ilk sirasinda da olurum, sonunda da" ifadesini kullandi.
          Kulübün eski Genel Kaptani Hayrettin Hacisalihoglu ise söyle konustu:
          "Camia için degerlendirmeler yapilir, uygun yönetimler olusturulmaya çalisilir. Camianin agirlikli ve birlikte olmayi düsünecegim insanlarla ciddi boyutta görüsecegim."

adaylar azaliyor, geri kalanlar da cok ciddi degil, hakkaten kim baskan olacak...

Yorum

• Agaoglu ama adaylikta yok
            61@washington.dc.us

Yorum

• Iskender Önal, Utku Bozoglu, Hayrettin Hacisalihoglu ve Nuri Albayrakbunlar kim arkadaslar gercekten bunlarin Trabzonumuzu kurtaracaklarina hic inanmiyorum,bunlarin atay aktug dan farki hic yok,bunlarlan tepe takla ikinci kümeye düseriz,belki farkinda degilsiniz ama durum gercekten vahim bana göre...

Bize güclü ve üstünde durarak söylüyorum güclü baskan lazim..Herseyin len güclü olan Baskan lazim...Benim icin tek aday var oda Ulusoy baskasi kurtaramaz bundan baska.Gecmisi beni ilgilendirmez,ama simdik gücvereceginden eminim.

Yorum

• Agaoglu olmayacaksa Sumer geri gelmeli. MA Yilmaz, H Ulusoy hep ayni dumenin insanlari. MAY'in katkilari buyuk ama artik donem farkli. Futbol'a politika karismamali. Politikacilara yakin isimler baskan olmamamli TS'ye.

Agaoglu muthis olur ama sanirim olay bizim bildigimizden derin. Girmek istemiyor.

Benim gonlumden gecen Agaoglu-Leekens!

Halil hoca ile bu is olmayacak. MY, Celal, Kursat, Emrah, Eller, Jun, Jeff, Ozgur, Ucuncu.... Degil Fatih gitmeli.

Fathi bi takima verecegini verdi. Artik zarar veriyor. Eskiden oldugu gibi. Gidemedi Avrupay'ya.. sakatlandi huzursuzlandi... hocayi begenmedi... vs... her neyse. Kimse TS'den buyuk degil. Kimse degisilmez degil!. Hami haric

Ara transferde Fatih Shaktar'a... Benim teklifim bu. Herkes deli oldugumu dusunebilir ama asil huzursuz olan ve arkadaslarini etkileyen Fatih bence. Bu sadece bir dusunce. Kendisini tanimiyorum. Dusuncem tamamen ic gudulerime dayali.

Kendisini cok begeniyorum ama icimde bir his bu takimi yanlis etkiledigi yolunda.

61@washington.dc.us

Yorum

• Ahmet Agaoglu dün gece kesinlikle aday olmadigini açiklarken ilginç cümleler kurdu. Daha önce aday oldugunda kendisinin daha genç oldugu ve kendisine de sira geleceginin söylendigini, simdide aday olacagini düsünenlerin rahat olmasini aday olmayacagini söyledi. Bu sözleri bende hala birileri tarafindan rahatsiz edildigi izlenimi verdi. O'na kendisine de siranin gelecegini su anada siranin kendisinde olmadigini söyleyenler kimdi acaba?

Ayrica 3 yildir azizeyle konusmadigini söyledi. Hangi olaydan dolayi oldugunu ben hatirlayamadim. Hatirlayan arkadaslar hatirlatirlarsa sevinirim.
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• aksam bir programda ali sen e "mehmet ali yilmaz TRABZONSPOR un baskani olmalimi? "diye bir soru sordular...oda"mehmet her yere yakisir ama o federayon baskani olsun " dedi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• MAY TFF ye aday.Iyide olur TS olarak destekleyelim.MAY küp baskani olarak yapamdi ama Belksi TFF de olur:en azindan Biçakçi yapabildigine göre Oda yapar.

Haluk Ulusoyun Adayligi olabilirmi? Oda TFF yi kafasindan atabilirmi.Gerçi Levent Biçakcinin suyu isindi ama.Ulusoyu seven kadar Düsmanida var.Ayrica Senol Hocanin ayrilisinda hiçte etik davranmamasi ise hala soru isareti tiki adayligi gibi.

Atay Aktug aday olamayacagini bildirdi.

Evet Sümer,Agaoglu aday degilim destek olurum diyor.Iki eski rakip simdi ayni seyleri söylüyor.

Iskender Önal Ittifak olsun diyor.Ben liste basida olurum liste sonuda diyor.

Utku Bozogluda büyük ihtimalle Ittifak olursa varim diyecek.

Aslinda bu Ittifak istegi su anlama geliyor.Nasil olsa ittifak olmayacak kusura bakmayin ben yokum.

Simdi bakiyoruz elde kim kaldi Hayrettin Hacisalihoglu, Hüsnü Hayali, Nuri Albayrak, Osman Abanoz.

Bu isten tek çikis var oda Gerçekten ittifak kurulmasi.Tipki Idman gücü ve Idman Ocaginin birleserek Trabzonsporun kurulmasi gibi.Yeniden kurulusa dönmemiz lazim.

Utku Bozaglu, Ahmet Agaoglu, Özkan Sümer, HAyrettin Hacisalihoglu, Iskender Önal'in ve diger yönetici adaylarinin içinde olacagi bir yönetim.

Önce gelsinler Bir yönetim kurulu üyesi olsunlar icraatlarini göstersinler. Sonra baskanliga aday olsunlar.Herkes Trabzonspora baskan olmak istiyor.

Anlayi su Küçük olsun benim olsun, Ama anlayis su olmali birlikte büyüyelim.Aday olduklarimiz büyük isler olduguna göre büyümeyi seçmek zorundayiz.
                      Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• görüldügü üzere çok zor bir dönemeçteyiz arkadaslar.

su ana kadar adi geçen adaylardan sadece Ahmet Agaoglu ismine biraz
                        yakinlik hissediyorum ama onunla ilgili de süphelerim var. Zaten
                        kendisi de aday olmayacagini söyledi. (büyüklerinin sözünü dinleyip
                        sirasinin gelmesini bekleyecekmis[img]smileys/smiley7.gif[/img], bu sirayi kim belirliyor acaba?)

korkarim ki "gelen gideni aratacak".

hayirlisi olsun.

Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Bütün Trabzonspor haberleinin içinde adi Onursal Baskan diye geçen ve 5 tane Trabzonspor haberi varsa en az 3 tanesinde adi geçen,(M.ALI YILMAZ Tesislerinde antreman yaptilar,Basin toplantisi yaptilar vs vs diye ) M.ALI YILMAZ a bazilari tarafindan habire saldiri hakaret var kimseden ses yok.Ama bizler ATAY AKTUG u sadece istifaya davet ediyroz diye hakaret kabul edenler BENCE oturup bir düsünsünler.

Ne zaman Trabzonsporda Baskan sorunu çiksa M.ALI YILMAZ hiç bir sey demedigi halde,Baskanliga adayligini açiklamadigi halde bazilari M.ALI YILMAZ a (MAY) Diyerek bastan saygisizligini göstererek,saldirmayi kendilerine vazife edinmisler.

Trabzonsporda bir baskanlik sorunu vardir.Trabzonspor hepimizindir.Kim baskan olursa olsun saygi duyacagiz.basarisiz olursada Göndermek için ugrasacagiz.Burda yapilmasi gereken odur.Kimseye karsi art niyetle yaklasmadim.Kimseye karsi Süphe ile bakmadim.Ben Trabzonsporluyum diyen herkese saygi duydum.Ama Trabzonspora baskan olupta zarar verenlere hem zarar verip hemde o koltukta oturdugu sürece saygi duymadim.Duymamda mümkün degilidir.

Özkan Sümer e olan Kizginligimi burda bilmeyen yoktur.Ama ÖZKAN SÜMER baskan oldugunda degil,Baskan oldugunda Basarisiz oldugu halde Ben gidersem kim gelecek dedigi,Takimi Küme düsme hattina soktugu halde o koltukta oturdugu için Tavir aldim.Ne zamanki Özkan Sümer baskanligi birakip gitti.Benim için orda Ona karsi olan Husumetim bitmistir.

Atay Aktug baskan oldu.hep destekledik.Hatta Özkan döneminde Onun imzasini tasimayacagim diye üye olmadim.Atay Aktug döneminde üye oldum.Ama ilerleyen zamanlarda ATAY AKTUG un bu isi yapamayacagi ortaya çiktiginda,ANORTSIS hezimeti Sonrasida Istifa edip gitmediginde benim gözümde bitmistir.Bu ATAY AKTUG a ilelebet tavir alacagim manasinda degildir.Istifa edip gitseydi ve Lige yeni yönetim yeni kadro ile girseydik.Bu gün ATAY AKTUG daha saygin birisi olarak anilacak ve bizler basi önde olmayacaktik.

TRABZONSPOR da baskanlik yapmis,Yöneticilik yapmis insanlarin hepsi Günahiyla sevabiyla bizimdir.Bizim insanimizdir.Özkan Sümer de bizimdir.M.Ali Yilmaz da bizimdir.ATAY AKTUG da bizimdir.Faruk ÖZAK lar,Sadri Senerler hepsi bizimdir.

Trabzonssporda görev alan herkes degerlidir.ama eger görevinde basarili olmadigi halde o görevde israr edip bizlere zarar verenlerede o görevi birakmalari konusunda uyarma görevide bize aittir.Herkes Görevini yapsin.

Diyelimki M.ALI YILMAZ aday oldu ve baskan oldu.Ne yapacaksiniz Burda MAY diyerek akli sira hakaret ettigini zannedenler.Soruyorum ne yapacaksiniz.Birde diyelimki takim basarili oldu Sampiyon oldu Eger o MAY diyenler BÜYÜK BASKAN diye omuzlara alirsiniz.o yüzden herkes lafini ölçsün biçsin öyle konususun.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak ts@dc tarafından gönderildi

Agaoglu olmayacaksa Sumer geri gelmeli. MA Yilmaz, H Ulusoy hep ayni dumenin insanlari. MAY'in katkilari buyuk ama artik donem farkli. Futbol'a politika karismamali. Politikacilara yakin isimler baskan olmamamli TS'ye.

Agaoglu muthis olur ama sanirim olay bizim bildigimizden derin. Girmek istemiyor.

Benim gonlumden gecen Agaoglu-Leekens!

Halil hoca ile bu is olmayacak. MY, Celal, Kursat, Emrah, Eller, Jun, Jeff, Ozgur, Ucuncu.... Degil Fatih gitmeli.

Fathi bi takima verecegini verdi. Artik zarar veriyor. Eskiden oldugu gibi. Gidemedi Avrupay'ya.. sakatlandi huzursuzlandi... hocayi begenmedi... vs... her neyse. Kimse TS'den buyuk degil. Kimse degisilmez degil!. Hami haric

Ara transferde Fatih Shaktar'a... Benim teklifim bu. Herkes deli oldugumu dusunebilir ama asil huzursuz olan ve arkadaslarini etkileyen Fatih bence. Bu sadece bir dusunce. Kendisini tanimiyorum. Dusuncem tamamen ic gudulerime dayali.

Kendisini cok begeniyorum ama icimde bir his bu takimi yanlis etkiledigi yolunda.

gonderelim gitsin o zaman zaten 3 4 haftadir kimseyi kovmadik,icgudulerimize de ayip olmaz

Yorum

• cogu arkadasim HEp hayrettin hacisalihoglu,MAY,ahmet agaoglu,iskender önal,osman abanoz,nuri albayrak,haluk ulusoy isimlerini soyluyor..ben demistim tekrar diyorum BAHRI KÖSE..Kim diye kimse sormaz herhalde ama acikliyim onceki secimde iskender önala fark atan,Atay aktuga 150 oyla(ki bu oylar siyaset kanadindan,bileler bilir!!)kaybeden baskan adayiydi..gelseydi 12milyon dolar sicak para ile geliyordu,ozamanin federasyon baskani Haluk ulusoy destekcisiydi..Ve degerli delegelerimiz neyazikki tabii isin icinde siyaset vardi o seçimde(bilen nedemek istedigimi anlar)BAHRI KÖSE secilemedi..simdi bence agaoglu en ii baskan adayi,cogu arkadasimla hemfikiriz burda,ama agaoglu aday olmayacak ve secilmeyecek,olaylari herkes biliyor..H.ulusoy;gecen bikac once GS sitelerindeki anket "h.ulusoy GSye baskan olsunmu??"..YORUM YOKKK!!ee parali aday kalmadi,yani suan ihtiyacimiz olan baskan adayi kalmadi..BAHRI KÖSE parali ve TRABZONSPOR sewdalisi,en azindan kulubu basamak olarak gormuyor!!saglik problemleri war suan ama ins duzelir,aday olur ve bu sayilan isimlerin yerine o gelir..1-AHMET AGAOGLU(aday diilmis) ozaman2-BAHRI KÖSE
                              Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

• Bildigim kadariyla Bahri Köse de saglik sorunlari nedeniyle aday olmayacagini açiklamisti.

Ben yine tekrar ediyorum. Trabzondaki baski gruplarindan uzak, hiç bir siyasi, mali çikar için bu ise soyunmayan vemümkünse Trabzonlu olmayan bir TRABZONSPORLU olabilir.Edited by: hamsi28
                                Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim