Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar bu kadar ayri fikirde olan biz taraftarlar nasil basarili olcagiz basari birliktelikte gelir bu maalesef bizde yok bir tek baskana mutabik kalamiyoruz 10 tane baskan ismi veriyosunuz herkes ayri telden çaliyo

ÇÖK BEKLERIZ ÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

Yorum

• kardesim burda herkes fikrini söylüyo yani bizim dememizle baskan gelmicek...zaten herkesin fikri ayni olsa takimimiz bu durumlara düsmezdi

Yorum

• MAY baskan olacaksa da etrafinda hikmet onur gibi insanlar olmamali.

ahmet agaoglu gibi futbolu bilen adamlar kulübü yönetmeli MAY'da koltukta oturmali.O zaman görürüm Biçakçi'yi...
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• parali, karizmatik, dedigini yaptiran, lobisi güçlü, en önemlisi TRABZONSPORLU olmasi gerekir.bu vasiflar birtek mehmet ali yilmazda var.bazilari haluk ulusoy demis onun trabzonsporlulukla yakindan uzaktan alakasi yok.ahmet agaoglu nu ise gecen secimde gördük KACIRTILDI ne olursa olsun masaya yumrugunu vurup kalmasi gerekirdi.

yani kisacasi MEHMET ALI YILMAZ
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• o zaman ne olurdu sen de biliyorsun eren_61

ayrica mehmet ali yilmazin fatihi fenere satar diyen bir arkadas var ona sorarim;

fatih bir ogun, bir abdullah mi dir?fatih gokdeniz midir ki oynarken imza atsin?FATIH oz ve oz trabzon cocugudur.ve oz ve oz hicbir TRABZON COCUGU ezikbahcede hele hele FATIH TEKKE ezikbahcede top oynayacak bir insan degildir!Edited by: armutcu61
            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• yillardir trbliler olarak basarili olmamamizin sebebi 7den 70 kendimizi kandirmamizdir.arkadaslar kendimizi kandirmayalim.gerçekleri görelim takimda radikal kararlar alinmadan,kaliteli oyuncular alinmadan,biz taraftarlar elini cebine sokmazsak,en önemlisi yönetim ve camia birbirini yemezse ister m.ali yilmaz,ister agaoglu,yada feristahi gelse biz basarili olamayiz.yönetimiyle birlik ve anlasabilen.taraaftarini ve camiayi koruyan ve anliyan,tsyi her platformda tasiyabilen ve savunabilen vs vs.özellikleri olan biri olsunda kim olursa olsun.isterse sari çizmeli mehmet aga olsun.ister bizim köydeki isiyin aga olsun.
              haylazshow

Yorum

• arkadaslar bu isler artik parasi olup oyuncu getirmek falan degil zaten yurt disindan iyi bir futbolcu getirmemiz imkansiz gibi cok iyi para versek dahiii

bizim bu sene paramiz vardi ama olanlari goruyoruzzz

artik futbol takimlari sirketlesiyor. trabzonsporu sirket gibi yonetebilecek bir baskana degil yoneticiye ihtiyacimiz var. kimsenin de cebinden 5 kurus verecegide yoktur bunu unutmayin. 5 veren gunu gelir 50 alir. anca taraftar aldigi forma ile gittigi mac ile takima katkisi olur. bize adam gibi yonetici lazim.

bu yonetici yeri geldiginde trabzonspor un gasp edilen haklarini gerekli yollardan arayabilmelidir.

onumuzde bir gokdeniz olayi var ama ortada hic bir sey yokken ceza aldi. kim su an gokdenizin neden ceza aldigini tam anlami ile biliyormu? cok seyler konusuldu ama ortada bir sonuc yok..

Sonucta turkiye de hak hukuk var bizim yoneticeler anca konustu ama mahkemye giden kim oldu ne yaptilar mechul...

artik futbol takimlari birer sirkettir. gelecek insanlar da sirket yonetiminden anlayan insanlar olmalidir.

Yorum

• Cevahir diyen arkadaslar tahmini ediyorum bu devasa alisveris merkezinden yola çikarak kulübe de maddi olarak destek olacaklarini düsünmüsler.Ama Cevahirler bu konuda hayal kirikligi yaratmis bir ailedir.Ulusoy da tahmin ediyorum Galatasaray Baskanligi için nabiz yokluyor.Ben bu kongreye yine Trabzon kanadi el koyacak ve son kongrelerde yaptiklari gibi ne yapaip edip Trabzon'dan birilerini baskan yapacaklarini düsünüyorum.Su anki baskan adayimiz çok sansli çünkü iddia yok beklenti yok.geçen sene Besiktas'in yaptigi gibi günü kurtarayim derse önümüzdeki yili da kaybederiz.Bu ölü sezon önümüzdeki yil için iyi bir hazirlanma sansi.Uzun vadeli düsünebilecek.Bunun yaninda mevcut kaosa son verebilecek baskana ihtiyacimiz var.Bence dönem kisi döneminden çok kadro dönemidir.Baskan iyi bir idari kadro kurmak zorundadir.Bu arada Hüsnü Hayali herkesten bagimsiz degil Ulusoy'un yakin adamidir.

Yorum

• ister begenin ister begenmeyin ama azizeye karsi kukreyecek tek aday M.ALI YILMAZ.

BUNLARDAN KOTU OLMAYACAK YA.
                    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM:DEFOL.........

Yorum

• mali yilmaz ali semnin emrindedir. takimin basina geçtigi günden beri istanbul lehine çalismistir.bugün atay fatihi yada gökdenizi febeye verseydi trabzon sehrine giremezdi.peki o güzel kadroyu hemde febeye satip dagitan mali degilmiydi.takimin sirtindan yillarca geçinen baskanligi kaybettikten sonra ogün bugündür trabzonumuz basarili olmasin da gelip yalvarsinlar diye çaba gösteren yine mali degilmiydi.takimi borçlandiran,özkanin didinip ödedigi borçlari takima kim yükledi.??

ama malesef o yine baskan olmadan bu takimin pesini birakmayacak.takimi içerden tetikleyecek.

belki de agaoglunu kaçirtan o dur.kimbilir?

bazilari için kendi menfaatleri ve egolari herzaman takimin üstündedir.

su an takim içerden bi sekilde sabote edilmektedir.vahid hocanin isyani buna.

nasil oluyorda takim oynamiyor anlayamiyor.

sizce gökdeniz iddaa oynarken bu takimi da kullanmiyormuydu.sadece rakibi mi ayarliyordu.bu gücü gökdenize kim veriyordu.cümle alemin bildigini yönetim bilmiyormuydu.

yoksa yönetimde birileri de mi iddaa oynuyor.

saçma gelmesin oynuyordur

bu yönetim mali den bile kötü yönetti, ama gelecek olan çok farkli olmayacak arkadaslar.

faruk özak gibi dürüst namuslu biri gelmedikçe bize fayda getirecek baska bir yönetim zor gelir
                      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• may Trabzonu düsünuyormiki de mayi destekliyorsunuz adam federasyon
                        baskani olmak istiyor birakin mayi en iyi aday bence agaoglu
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi

o zaman ne olurdu sen de biliyorsun eren_61

ayrica mehmet ali yilmazin fatihi fenere satar diyen bir arkadas var ona sorarim;

fatih bir ogun, bir abdullah mi dir?fatih gokdeniz midir ki oynarken imza atsin?FATIH oz ve oz trabzon cocugudur.ve oz ve oz hicbir TRABZON COCUGU ezikbahcede hele hele FATIH TEKKE ezikbahcede top oynayacak bir insan degildir!

fatihi bir kere satti, 2. niye satmasinki, ha fener ha g.antep... hem de fenerin en dandik adami + 1 mio dolara verir fatihi....

Yorum

• İlk olarak haylazshow tarafından gönderildi

yillardir trbliler olarak basarili olmamamizin sebebi 7den 70 kendimizi kandirmamizdir.arkadaslar kendimizi kandirmayalim.gerçekleri görelim takimda radikal kararlar alinmadan,kaliteli oyuncular alinmadan,biz taraftarlar elini cebine sokmazsak,en önemlisi yönetim ve camia birbirini yemezse ister m.ali yilmaz,ister agaoglu,yada feristahi gelse biz basarili olamayiz.yönetimiyle birlik ve anlasabilen.taraaftarini ve camiayi koruyan ve anliyan,tsyi her platformda tasiyabilen ve savunabilen vs vs.özellikleri olan biri olsunda kim olursa olsun.isterse sari çizmeli mehmet aga olsun.ister bizim köydeki isiyin aga olsun.

arkadasim para vardi, ganiydi hem de ama bunlar zurawskiye 500bin $ fazla verecegine, emraha, bilmem m.yilmaza bu parayi vermeyi layik gorduler, daha iyi kaleciyi bedavaya verip, yedeginin yedegi olamayacagina dunya para verdiler..

para tabiki onemli ama sadece parayla olsa arap takimlari dunya sampiyonu olur hersene..

Yorum

• İlk olarak Recluse61 tarafından gönderildi
                              Cevahir diyen arkadaslar tahmini ediyorum bu devasa alisveris merkezinden yola çikarak kulübe de maddi olarak destek olacaklarini düsünmüsler.Ama Cevahirler bu konuda hayal kirikligi yaratmis bir ailedir.Ulusoy da tahmin ediyorum Galatasaray Baskanligi için nabiz yokluyor.Ben bu kongreye yine Trabzon kanadi el koyacak ve son kongrelerde yaptiklari gibi ne yapaip edip Trabzon'dan birilerini baskan yapacaklarini düsünüyorum.Su anki baskan adayimiz çok sansli çünkü iddia yok beklenti yok.geçen sene Besiktas'in yaptigi gibi günü kurtarayim derse önümüzdeki yili da kaybederiz.Bu ölü sezon önümüzdeki yil için iyi bir hazirlanma sansi.Uzun vadeli düsünebilecek.Bunun yaninda mevcut kaosa son verebilecek baskana ihtiyacimiz var.Bence dönem kisi döneminden çok kadro dönemidir.Baskan iyi bir idari kadro kurmak zorundadir.Bu arada Hüsnü Hayali herkesten bagimsiz degil Ulusoy'un yakin adamidir.

gs lisesi mezunu olmadiktan sonra baskan olamiyorsun bildigim kadariyla gs'ye, haluk ulusoy'a kalmadi bu klup ama, ithal baskana sira gelene kadar suruyle insan var..

Yorum

• hala kisilerden sözediyoruz aday olmayi düsünenler trabzonsporda yönetici olabilecek insanlar çogunlula....bence güçlü bir yönetim trabzonspor için kurulmali artik.kalburüstü insanlar biraraya gelsinler artik....trabzonun da çok güçlü bir ekip olusturacak bir agirligi vardir.ahmet agaoglu baskan olmali diyorsunuz ama bence yönetimde bulunmali ve onun kapasitesinde bir çok insan daha.özkan hoca yönetimde olmali kesinlikle....ondan sonra baskan o olmus su olmus farketmez...
                                rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim