Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Aşkımızı Taşeronlara Devretmeyeceğiz! (Açıklama sayfa:6)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

metin şimdilik 2 adet arttırmaya çalışıyorum
    alem buysa krali sensin

Yorum

İlk olarak Super_Laz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğrudur bu mesajlardan birini ben gönderdim.Fakat msj yanlış anlaşıldı.Benim asıl öğrenmek istediğim konu insanlık halidir herhangi bi aksilik olur işim dolayısıyla maça gitmeme durumum olabilir.Bende kendi adıma olan kombineyle herhangi bi yakınımı maça gönderdiğimde bu sezon stadyuma girişte sorun yaşanır mı demek istedim.Havuz hesabından bahsetmiyorum (300 lira vercem 2 adet kombine alcam) Geçen sezonda 2 kombine aldım herhangi bi sorunla karşılaşmadım .

Kapıda sorun olmaz... Eğer sorun olacaksa bu hepimizin sorunu olacak. Zira biz gitmeyeceğimiz maçlar için kombine alıp Trabzon'daki üniveristede okuyan arkadaşlarımıza kombinelerimizi bırakıyoruz. Onlar bizim olmadığımız maçlara gidiyorlar.

Sizde eğer BMN içinden bilet alacaksanız sizleri daha iyi tanımak istiyoruz. Oradaki arkadaşlarımızla iletişime geçmenizi isteriz.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

biz 4 arkadaş bu sene bmn tribününden almayı düşünüyoruz..toplamda 600 tl + 50 tl havuz ücreti yeterli midir ? yoksa kişi başı 50 tl havuz mu isteniyor? hepimiz trabzondayız. ücreti elden veya kredi kartıyla yatırma şansımız var mıdır ? bu konuda bilgi alabilir miyim ...
        "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
        Johan cruyff

Yorum

BMN'nin güzelliğini organizsyonlara katıldıkça yeni dostlar kazandıkça anlıyorsunuz . Ben biraz geç anladım ama , kombine organizasyonu bile bir çok arkadaş dost edinmeye vesile oldu.

Trabzonda olup organizasyonlarda aktif olmayan herkesi (bende dahil) bekliyoruz.

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak Hasan Algan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz 4 arkadaş bu sene bmn tribününden almayı düşünüyoruz..toplamda 600 tl + 50 tl havuz ücreti yeterli midir ? yoksa kişi başı 50 tl havuz mu isteniyor? hepimiz trabzondayız. ücreti elden veya kredi kartıyla yatırma şansımız var mıdır ? bu konuda bilgi alabilir miyim ...

Hasan kardeşim, sorduğun soruya şu şekilde cevap vereyim. 4 kişinin ücretini belirtilen hesap numaralarından birine yatırıyoruz ve kombineler toplu alındığında 4 tane bileti Trabzon'da yaşıyorsanız bu biletleri sizlere veriyoruz.

Kombine havuzuna istediğin kadar destek olabşilirsiniz. Bu rakam en az katkı 50 TL ile sınırlandırılmıştır. Ama istersen kombine havuzuna 500TL'de katkı yapabilirsiniz

Mesela Aygün ağabeyimiz şimdilik 2 tane kombine kartını kendine alıp, 1 tane kombineyi de havuza hibe etmiştir.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kapıda sorun olmaz... Eğer sorun olacaksa bu hepimizin sorunu olacak. Zira biz gitmeyeceğimiz maçlar için kombine alıp Trabzon'daki üniveristede okuyan arkadaşlarımıza kombinelerimizi bırakıyoruz. Onlar bizim olmadığımız maçlara gidiyorlar.

Sizde eğer BMN içinden bilet alacaksanız sizleri daha iyi tanımak istiyoruz. Oradaki arkadaşlarımızla iletişime geçmenizi isteriz.
              BMN havuz kombine için Trabzon da kimlerle iletişim kuracağız?
              Bu arkadaşlarımız ile şimdiden tanışmak isterim.

selamlar,
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Listede benim ismimin de olması lazım. Şimdilik 1 kişi diyelim...
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BMN havuz kombine için Trabzon da kimlerle iletişim kuracağız?
                  Bu arkadaşlarımız ile şimdiden tanışmak isterim.

selamlar,
                  Trabzon'da benimle,Gökçe ile istediğin zaman irtibat kurabilirsiniz.
                  Sen ağlat biz severiz seni...
                  Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                  ts_mania

Yorum

İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Listede benim ismimin de olması lazım. Şimdilik 1 kişi diyelim...
                    1 kişi ne arkadaş, dolmuşa ücret mi uzatıyorsun.
                    Yetmez!
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

Serap ve Safiş için birer kombine yazabiliriz. Serap+1 şeklinde yazarsak olur. Fahri üyelerimiz oldu bizim arkadaşlarımız da artık

Bana da şimdilik (elif)+8 kişi ekleyebilirsiniz . Bir kaç kişi daha ekleyebilirim

Bugün Nebiş ile konuşup onunda kombine sayısını bildireceğim.
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Elif senin hesap karışık netleştir ondan sonra yazalım.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

Mehdi + 25
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Elif senin hesap karışık netleştir ondan sonra yazalım.
                            Aslında haklısın abi artılarım 10'a çıktı
                            Açıkta kalırsam alırım sizdeki kombineleri ama haberin olsun
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Sıkıntı yok Elif.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

Benim kombine sayısı şimdilik belli değil en yakın zamannda bildireceğim.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X