Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Aşkımızı Taşeronlara Devretmeyeceğiz! (Açıklama sayfa:6)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kombine olayını geçtik...
    Her türlü sosyal olayda gözümüz kapalı BMN'ya parasal anlamda yardımda bulunduk...
    Hiç bir üyede bu paraların nereye gittiğini sorgulamadı;

Biliyor ki Bmn yöneticileri ve üyeleri her daim önce ve sadace TRABZONSPOR demiştir...

Biliyor ki Bmn yöneticileri bizim paralarımızı kendi çıkarları için kullanmayacaktır...

Geçen sene açılan büyük pankartımızın parasını burda kendi aramızda topladık...
    Biz deplasmana bile kendi imkanlarımızla gittik. Kimseye dilencilik yapmadık...
    En son Hüseyin Bağdat tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 14:36.
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ah ahh...

Bir iftira atacaksınız, bari destekli olsun be anonimler.
      12 yıldan beri iftira atılıyor, kişiler roller değişiyor ama iftira ve çamur atmaktan geri durmuyorlar.

Hepsi teker teker öğreniyor, attığınız çamur üzerimizde durmuyor işte.

Ne yapsanız olmuyor...

BMN'yi geçmenin sırrını vereyim size, BMN'nin yaptıklarını yapmak. Bu kadar.
      Evet hepsi bu kadar...

Ne oldu ? ağır mı geldi ?

Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• sadece sanaldasınız totalde yoksunuz diyenlere söylüyorum.
        biz ailelerimizle birlikte geredeye ıspartaya sezon öncesi kamplarına gittik,yat gezileri düzenledik,iftarlar kahvaltılar düzenledik,deplasmanlara maçlara gittik 2 tane kitap çıkardık.bunlarıda sanalda yapmadık herhalde.
        bekir in dediği gibi illa satır bıcakla adammı kovalamak gerekiyor totalde var olmak icin. siz değilmisiniz gittiğiniz deplasmanlarda rahat hareket etmek bedava bilet icin karşı takım gruplarıyla hareket eden atkıları değiştiren maç başlayıncada ana avrat düz giden değiştiğiniz atkıları formaları yakan aldığınız kombineleri stadın önünde satan.

Yorum

• Metin Abi dekontları yayınlayacak mısın? Cidden merak ettim
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece sanaldasınız totalde yoksunuz diyenlere söylüyorum.
            biz ailelerimizle birlikte geredeye ıspartaya sezon öncesi kamplarına gittik,yat gezileri düzenledik,iftarlar kahvaltılar düzenledik,deplasmanlara maçlara gittik 2 tane kitap çıkardık.bunlarıda sanalda yapmadık herhalde.
            Hepsi rüyaydı, yok asklında öyle şeyler, yok...

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• arkadaş size "yuh" demek istiyorum sadece... BMN kadar fikir üreten, hayata geçiren ve sadece "Trabzonspor" diyen başka bir oluşum göstersenize bana...

işe bak ya... "dik durmak" kabahat oldu... kendileri pisliğe bulanıyorlar diye, istiyorlar ki BMN de bulansın... BMN'nin satın alınamayacağını anlayınca da, saldır dur... bu iş o kadar kolay değil... bunlara karnımız da tok... aklın yolu bir, siz ancak "kuş beyinli" olanları kandırabilirsiniz ki; üzgünüm BMN'de bunlardan yok... hadi canım başka kapıya...
              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadece sanaldasınız totalde yoksunuz diyenlere söylüyorum.
                bekir in dediği gibi illa satır bıcakla adammı kovalamak gerekiyor totalde var olmak icin. siz değilmisiniz gittiğiniz deplasmanlarda rahat hareket etmek bedava bilet icin karşı takım gruplarıyla hareket eden atkıları değiştiren maç başlayıncada ana avrat düz giden değiştiğiniz atkıları formaları yakan aldığınız kombineleri stadın önünde satan.
                Biz aslındaa yoğuuuz .
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Metin Abi dekontları yayınlayacak mısın? Cidden merak ettim
                  Valla o kadar çok istiyorum yayınlamayı ama bir önceki mesajımda dediğim gibi arkadaşlar şartları yerine getirsinler ilk önce. Öyle bedavaya üç köfte bir yirmibeş yok.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Adam reel de var olmayı herhangi bir beşiktaş maçı öncesi üzerinde hiçbir Trabzonspor ürünü bulunmadan İstiklal'in göbeğinde elinde bira, ağzında küfür, sağa sola sataşmak olarak gördüğü için doğru diyor aslında.Biz bu şekilde hiç olmadık, olmayacağız da.

Yorum

• Bunlar yine iyi hallerimiz birazdan tüm projeleriniz sağdan soldan çalıntı der bunlar
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kaçtılar ama olmadı ki böyle...
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Eee noldu şimdi ? iddacıların hepsi kaçtı yahu ?
                          ulan siz yokmusunuz siiiz...
                          Trabzonspor √
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Sadece kim olduklarını söylemeleri Bmn'nin faturaları yayınlaması için yeterli olmamalı.

İlk önce kendi aldıkları kombinelerin faturalarını koysunlar..

Pardon Erdoğan Bayraktar faturasız dağıtım yapıyordu dimi

Yorum

• Böyle günlük üye çok forumda. Belli zamanlarda, belli konularda iki üç laf ederler sonra tüyerler. Şahsen 7 yıldır böyle çok insan gördüm burada. Gül ve geç...
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak mavikent61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tamamdır yönetici ban layın beni.. banlamayan fenerli

Daha karpuz keseceğidik, nereye kaçıyorsun? Kimlik olunca kaç bakalım. Sende bizi çok iyi tanıyorsun bizde seni ve senin gibilerini. O yüzden bu masalları BMN'de anlatmayın kardeşim, buradaki insanlar yemez. Sen bunları tribün dergide anlat, belki oradakiler inanır.

Senin BMN ile ilgili geçmişte bir sıkıntın olmasa ve hatta BMN ile birlikte kombine almayan biri olarak senin bu konuları sorgulaman normalmidir? Hem sanal diyeceksin, hemde hiç işinin olmadığı BMN'ye gelip bu aptalca soruları bizlere soracaksın. Asıl komiklik budur.

Aslında ben sizi çok iyi anlıyorum. Sizin aklınızın almadığı ne biliyormusun? Nasıl oluyorda böyle bir gücü yöneten insanlar bu işten nemalanmıyorlar? Nasıl oluyorda bu adamlar dönüp yan gözle hiçbirşeye bakmıyorlar.

Sizin asıl sıkıntınız, inanmakta zorlandığınız kısım burası...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X