Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Aşkımızı Taşeronlara Devretmeyeceğiz! (Açıklama sayfa:6)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beklediğim cevabı aldım ya da almadım, ama eyvallah. Beni şu yazılanlar içinde en çok rahatsız eden art niyetlisiniz vurgusudur, olmamalıydı. Bmn'ye attığım eksilerden biri daha olacak bu. Bu söylemimden artınız olmadığı vurgusu çıkmasın laf işitmeyelim.

Teşkkürler.

Yorum

• bana niye ceza verdi site yöneticisi anlamadım. son aldığım cezanın haksız olduğunu düşünüyorum. madem trabzonsporu herşeyin üstünde tutuyoruz. onu bu şekilde yönetenleri, bu kadar küçük düşürenleri her şekilde eleştirmek hakkım değilmi hakaret işitmeyecek adam doğru yönetir. biraz daha hoşgorülü olmalıyız bu yönetim ve yandaşları gider hemde ceplerini doldurarak ama biz kalırız. ve bugün trabzonspor için ne yapabiliriz diye düşünerek
      En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 22:39.

Yorum

• oyunu bedava kombineye satana da
        kombine dağıtıp oy satın alana da
        bu çirkin olaylara göz yumanlara da
        kendi şehrimde bordo-mavi formayla gezdirmeyenlere de..........

söylenecek çok söz var,
        ama terbiyem elvermiyor..
        En son komdere tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 00:12.
        her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bana niye ceza verdi site yöneticisi anlamadım. son aldığım cezanın haksız olduğunu düşünüyorum. madem trabzonsporu herşeyin üstünde tutuyoruz. onu bu şekilde yönetenleri, bu kadar küçük düşürenleri her şekilde eleştirmek hakkım değilmi hakaret işitmeyecek adam doğru yönetir. biraz daha hoşgorülü olmalıyız bu yönetim ve yandaşları gider hemde ceplerini doldurarak ama biz kalırız. ve bugün trabzonspor için ne yapabiliriz diye düşünerek
          bordomavi@bordomavi.net e mail at abi eğer cezanın haksız olduğunu düşünüyorsan; sana dönüş olacaktır buraya yazmak sana birşey kazandırmaz.
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X