metin şimdilik 2 adet arttırmaya çalışıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Aşkımızı Taşeronlara Devretmeyeceğiz! (Açıklama sayfa:6)
Daraltma
X
-
İlk olarak Super_Laz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur bu mesajlardan birini ben gönderdim.Fakat msj yanlış anlaşıldı.Benim asıl öğrenmek istediğim konu insanlık halidir herhangi bi aksilik olur işim dolayısıyla maça gitmeme durumum olabilir.Bende kendi adıma olan kombineyle herhangi bi yakınımı maça gönderdiğimde bu sezon stadyuma girişte sorun yaşanır mı demek istedim.Havuz hesabından bahsetmiyorum (300 lira vercem 2 adet kombine alcam) Geçen sezonda 2 kombine aldım herhangi bi sorunla karşılaşmadım .
Kapıda sorun olmaz... Eğer sorun olacaksa bu hepimizin sorunu olacak. Zira biz gitmeyeceğimiz maçlar için kombine alıp Trabzon'daki üniveristede okuyan arkadaşlarımıza kombinelerimizi bırakıyoruz. Onlar bizim olmadığımız maçlara gidiyorlar.
Sizde eğer BMN içinden bilet alacaksanız sizleri daha iyi tanımak istiyoruz. Oradaki arkadaşlarımızla iletişime geçmenizi isteriz.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
biz 4 arkadaş bu sene bmn tribününden almayı düşünüyoruz..toplamda 600 tl + 50 tl havuz ücreti yeterli midir ? yoksa kişi başı 50 tl havuz mu isteniyor? hepimiz trabzondayız. ücreti elden veya kredi kartıyla yatırma şansımız var mıdır ? bu konuda bilgi alabilir miyim ..."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Hasan Algan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz 4 arkadaş bu sene bmn tribününden almayı düşünüyoruz..toplamda 600 tl + 50 tl havuz ücreti yeterli midir ? yoksa kişi başı 50 tl havuz mu isteniyor? hepimiz trabzondayız. ücreti elden veya kredi kartıyla yatırma şansımız var mıdır ? bu konuda bilgi alabilir miyim ...
Hasan kardeşim, sorduğun soruya şu şekilde cevap vereyim. 4 kişinin ücretini belirtilen hesap numaralarından birine yatırıyoruz ve kombineler toplu alındığında 4 tane bileti Trabzon'da yaşıyorsanız bu biletleri sizlere veriyoruz.
Kombine havuzuna istediğin kadar destek olabşilirsiniz. Bu rakam en az katkı 50 TL ile sınırlandırılmıştır. Ama istersen kombine havuzuna 500TL'de katkı yapabilirsiniz
Mesela Aygün ağabeyimiz şimdilik 2 tane kombine kartını kendine alıp, 1 tane kombineyi de havuza hibe etmiştir.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
BMN havuz kombine için Trabzon da kimlerle iletişim kuracağız?İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapıda sorun olmaz... Eğer sorun olacaksa bu hepimizin sorunu olacak. Zira biz gitmeyeceğimiz maçlar için kombine alıp Trabzon'daki üniveristede okuyan arkadaşlarımıza kombinelerimizi bırakıyoruz. Onlar bizim olmadığımız maçlara gidiyorlar.
Sizde eğer BMN içinden bilet alacaksanız sizleri daha iyi tanımak istiyoruz. Oradaki arkadaşlarımızla iletişime geçmenizi isteriz.
Bu arkadaşlarımız ile şimdiden tanışmak isterim.
selamlar,İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzon'da benimle,Gökçe ile istediğin zaman irtibat kurabilirsiniz.İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN havuz kombine için Trabzon da kimlerle iletişim kuracağız?
Bu arkadaşlarımız ile şimdiden tanışmak isterim.
selamlar,Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
1 kişi ne arkadaş, dolmuşa ücret mi uzatıyorsun.İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleListede benim ismimin de olması lazım. Şimdilik 1 kişi diyelim...
Yetmez!
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Serap ve Safiş için birer kombine yazabiliriz. Serap+1 şeklinde yazarsak olur. Fahri üyelerimiz oldu bizim arkadaşlarımız da artık
Bana da şimdilik (elif)+8 kişi ekleyebilirsiniz . Bir kaç kişi daha ekleyebilirim
Bugün Nebiş ile konuşup onunda kombine sayısını bildireceğim."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Aslında haklısın abi artılarım 10'a çıktıİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElif senin hesap karışık netleştir ondan sonra yazalım.

Açıkta kalırsam alırım sizdeki kombineleri ama haberin olsun
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum