ilk kombineyi BMN ile birlikte almıştım, son 3 senedir olduğu gibi yol tarafına bir kombine daha alacağım.gelenek gene devam edecek.
listeye benide yazın.
En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 20:11.
Metin abi bu sene bende bir tane almak istiyorum kombine fakat yurt disindan havale yapacaklar icin vermis oldugun hesap bilgileri yetersiz en azindan fransa icin oyle oldugunu soyleyebilirim swift numarasi gerekiyor sanirim hesap numarasi dedigin o olabilir tam olarak bilmiyorum fakat genede bu sekilde numara vererek havale yapimi artik kabul edilmiyor hesap numaralarinin bulundugu bir belge istiyor bankalar eger bunu bana mail yada herhangi bir sekilde ulastirabilirseniz bende almak istiyorum bu sene ..
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Fransa'nın neresinden geliyorsun bilmiyorum ama eğer Almanya sınırına yakınsan Karlsruhe İş Bankası şubesinden yapabilirsin verilen bilgilerle havaleni, geçen sene ben bu bilgilerle çok rahat ve uygun bir işlem üçreti karşılığında yapmıştım. Aynı şekilde Paris'de de var bir şube, umarım Paris veya Karlsruhe'ye yakın bir fransız kentinden geliyorsundur.
Metin abi bu sene bende bir tane almak istiyorum kombine fakat yurt disindan havale yapacaklar icin vermis oldugun hesap bilgileri yetersiz en azindan fransa icin oyle oldugunu soyleyebilirim swift numarasi gerekiyor sanirim hesap numarasi dedigin o olabilir tam olarak bilmiyorum fakat genede bu sekilde numara vererek havale yapimi artik kabul edilmiyor hesap numaralarinin bulundugu bir belge istiyor bankalar eger bunu bana mail yada herhangi bir sekilde ulastirabilirseniz bende almak istiyorum bu sene ..
Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
Cem, Swift kodu her bir bankaya ait özel bir koddur. Hesap numarası ayrıca olması gerekiyor. İşbankasının swift kodu : ISBKTRIS Başka bilgiler gerekiyorsa onu da belirtirsin yazabilirim. Selamlar kardeşim.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Geçtiğimiz Sezon : 2010 – 2011 sezonunda Avni Aker’de maç izleme şansına erişemeyen arkadaşlarımız mevcut durumlarını bile bile kombinelerini alıp, bir çoğu üniversite öğrencisi olan genç arkadaşlarımızın Trabzonspor’u izlemesine, destek olmasına yardımcı oldular. Yine bir çok arkadaşımız, bilet sıkıntısının şiddetlice yaşandığı maçlarda kombine havuzunda oluşturduğumuz kombinelerden sorunsuz olarak tribunde yerlerini aldılar.
Kombine Ücreti : Kulübümüz taraftar gruplarının topluca alım taahhütünde bulunduğu gerekçesi ile % 50 indirim uygulamaktadır. Bu sebeble BMN üyeleri için 2011-2012 sezonu kombine kart bedeli 150 TL’dir.
Kombine Yerlerimiz : BMN olarak bu sezonda kombinelerimizi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun “Yol Tarafı Kale Arkası” tribününden alacağız.
Önemli Uyarılar : Üyelerimiz kombine havuzundan faydalanabilmeleri için en az 50 TL havuza katkı payı yatırmaları gerekmektedir. BMN bloğundan kredi kartı ve havale ile alınan kombinelerin insiyatifi BMN grubuna aittir. Belirtilen şekilde alınan kombineler sadece şahsen sahiplerine verilir 2. ve 3. şahıslara devredilmesi istenemez.
Kombine ücretleri tamamını kapsayan yada imkanlar ölçüsünde kombine ücretinin belirli bir kısmını yatırmak isteyen üyelerimiz aşağıda bulunan hesap numaraları aracılığı ile yardımda bulunabileceklerdir. Lütfen açıklama bölümüne isim soyisim yazmayı unutmayınız.
Tüm üyelerimizin, tüm Taraftarımızın, çevreleri ile birlikte ve maddi durumları elverdiğince bu kampanyaya katılmalarını önemle rica ediyoruz.
Arkadaşlarımızdan özel mesaj yolu ile sorular geliyor o yüzden yine açıklamakta fayda görüyoruz. Trabzon’da BMN üyesi arkadaşlarımız kombinelerini bizden alabilecekler. Kombineler kendilerinde kalacak. Fakat Trabzon’da olmayan ve kobinesini BMN aracılığı ile alan arkadaşlarımız, kendilerinin şahsen maça gelmesi halinde kombinelerini alabilecekler. Onun haricinde kombinelerin kullanım hakkı BMN ait olacak. Yani “aldığım kombineyi eşime dostuma, amcama dayıma verebilir misiniz ?” demeniz mümkün değildir. Bu tarz düşünen arkadaşlar varsa vakit kaybetmeden stadın başka yerlerinden kombinelerini bireysel olarak almalarını tavsiye ediyoruz. Baştan söyleyelim sonra yanlış anlama olmasın arkadaşlar.
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 08.06.2011, 09:50.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Arkadaşlarımızdan özel mesaj yolu ile sorular geliyor o yüzden yine açıklamakta fayda görüyoruz. Trabzon’da BMN üyesi arkadaşlarımız kombinelerini bizden alabilecekler. Kombineler kendilerinde kalacak. Fakat Trabzon’da olmayan ve kobinesini BMN aracılığı ile alan arkadaşlarımız, kendilerinin şahsen maça gelmesi halinde kombinelerini alabilecekler. Onun haricinde kombinelerin kullanım hakkı BMN ait olacak. Yani “aldığım kombineyi eşime dostuma, amcama dayıma verebilir misiniz ?” demeniz mümkün değildir. Bu tarz düşünen arkadaşlar varsa vakit kaybetmeden stadın başka yerlerinden kombinelerini bireysel olarak almalarını tavsiye ediyoruz. Baştan söyleyelim sonra yanlış anlama olmasın arkadaşlar.
Doğrudur bu mesajlardan birini ben gönderdim.Fakat msj yanlış anlaşıldı.Benim asıl öğrenmek istediğim konu insanlık halidir herhangi bi aksilik olur işim dolayısıyla maça gitmeme durumum olabilir.Bende kendi adıma olan kombineyle herhangi bi yakınımı maça gönderdiğimde bu sezon stadyuma girişte sorun yaşanır mı demek istedim.Havuz hesabından bahsetmiyorum (300 lira vercem 2 adet kombine alcam) Geçen sezonda 2 kombine aldım herhangi bi sorunla karşılaşmadım .
Yorum