Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlıkta milliyet.com.tr'de

aykut kocaman için atılan başlık şu: "aklı emenike de değil bu söylenti de..."

söylenti ise şuymuş, ankaragücü beraberlik için oynayacakmış.

Vay be.

Söylentiye bak şike,teşvik primi iddiaları havada uçuşuyor.Tff hemen harekete geçsin,fb savcılığa gitsin.

ankaragücü puan için oynayacakmış, aykut'un aklı da bu söylentiye takılıp kalmış.

sadri başkan sen güzel uykuna devam et, böyle bir şampiyonluğu da alkışla. sana da bu yakışır zaten
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu başlıkta milliyet.com.tr'de

aykut kocaman için atılan başlık şu: "aklı emenike de değil bu söylenti de..."

söylenti ise şuymuş, ankaragücü beraberlik için oynayacakmış.

Vay be.

Söylentiye bak şike,teşvik primi iddiaları havada uçuşuyor.Tff hemen harekete geçsin,fb savcılığa gitsin.

ankaragücü puan için oynayacakmış, aykut'un aklı da bu söylentiye takılıp kalmış.

sadri başkan sen güzel uykuna devam et, böyle bir şampiyonluğu da alkışla. sana da bu yakışır zaten
      İşte bende buna kızıyorum Suçlu biziz adamlar bangır bangır bağırıyo herbişeyi mübah görüyorlar bizse tutuyoruz yok alkışlarız diyoruz yok bilmem ne diyoruz elimizdeki en iyi golcuyü kaçırıyoruz yerine bırakın adam almayı yedeğin yedeğini alıyoruz ee sonrada tutup adamlar şöyle böyle yaptı diye veryansın ediyoruz e sen almıyosan tedbirini bunları göre göre birde Olamazsak şampiyon olanı alkışlarız diyosan MUTEHAK DEMEZLERMİ SANA BAŞKAN Ya sabır yaa SABIRRR
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• aykut zırvalamış ankaragücü için beraberlik en iyi sonuç.

içerde beşiktaş,galatasaray ve bursa dışında berebere dahi kalmamışın.

tabi beraberliğe oynayacak.

eskişehir ne için oynadı ???
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bunlar ne ufak hesaplar insanın aklı almıyor.
          Nasıl bir beyin taşıyor bunlar yahu bu adamlarla aynı oksijeni tüketiyor olmak bile artık kanıma dokunmaya başladı.
          aklınca A.Gücü'nü gazlayıp körü körüne fenere saldırtacak sonrada istediğini alacak öyle mi :?
          Aykut kesinlikle ve kesinlikle bu ülke için fazla zekisin ))))
          En son Abluka tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 20:13.
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Şu adamın ve kankası oğuz'un hal ve tavırlarını görünce Ali Şen haklıymış beyler (sadece bu konuda) diyesiniz gelmiyor mu :?
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Aykut Kocaman in yillar once soyledigi lafi ikizinin falan soyledigine inaniyorum ben..

Yada 1996 daki Aykut uzaylilar tarafindan kacirildi
              Aziz Yildirim ise zaten uzayli, insanlar tarafindan kacirilip duzgun versiyonunun yerine konulmasini bekliyecegiz
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• edit............
                En son macuka tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 20:39. Sebep: yanlislikla 2 kez basmisim
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu adamın ve kankası oğuz'un hal ve tavırlarını görünce Ali Şen haklıymış beyler (sadece bu konuda) diyesiniz gelmiyor mu :?
                  yıl 1996
                  şampiyon yapan oyuncuları nasıl kovarsın sen ! ey ali şen

yıl 2011

takımı ali şen şampiyon yapmış

15 yıl sonra ali şen haklıymış diyorum. bu kez biz şampiyon olursak yine kovarlar

aziz yıldırımın emeklerini boşa çıkardığı için
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• HATAYI KENDİMİZDE ARAYALIM[/B]
                    Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor’un ilk yarı yakaladığı avantajı iyi değerlendirememesi sonucu bugünkü tartışmaların yaşandığına dikkat çekerek eksikliği kendimizde aramamız gerektiği de ifade etti.[/QUOTE]

Bu bos ama,ilk yarida 42 puan al avantajli ol,ikinci yari 40 puan al eksikligi kendinde ara.

Bir de hakemler tesir etmemismis

Yorum

• Aykut inki şark kurnazlığı o kadar.
                      Ankaragücü 3 puan almayı aklından bile geçiremez demeye getiriyorki
                      Ankara takımı açık futbol oynasın diye.

Umarım Aykut un planı işlerde Ankaragücü açık oynayıp 2-3 kitleyip gelir Fener e

Yorum

• 3-3..........
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• 96, ali şen: "şenol cesur çocuktur, öne geçse de takımı açık oynatır." bu sözlerin o günkü maçta takiksel anlamdaki etkileri malum..

2011, ayküt kocaman: "a.gücü açık oynamaya cesaret edemez." aynı yöntem, aynı oyun,aynı camia.. yine basın aracılığı ile rakibi yönlendirme...

altlarına s...caklar korkudan.
                          En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 23:53.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• I could kocaman show devam ediyor.

Bizim hala şampiyonluk mücadelesi içinde olmamızın sürpriz olduğunu buyurmuş.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Biz Şampiyon olunca, Aykutu kesin kovacaklar..

En çok zoruma giden şu iğrenç insanı zamanında Trabzonsporun başına getirmeye çalıştılar....

Yorum

• adamların taktiği belli; fener medyası teşvik primi iddialarını peşinen savmak için karşı savunmaya geçiyor ki, kimse "mazlum" fenevden şike falan beklemesin...

biz yemiyoruz tabi, ama istanbul medyasının ahlaksızlığının zirve yaptığını görmek çok da iyi oluyor...

almayacaksın bu adilerin gazetelerini... internette bir sürü haber sitesi var, imkanın varsa aç onları oku...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X