Abi onu bunu bilmem ben artik kendi sahamizdaki maçlarda bile tek ilerde tek fatihle oynamaktan sikildim ben..Çek liginin gol kralini almisssin yedekte bekliyor adam olmaz böyle sey..Bu haftadan itibaren bence oynatilmali ne de olsa maç eksigini kapatmistir herhalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Konyaspor-TRABZONSPOR?UM (0-0)
Daraltma
X
-
Edited by: TaraftaR
Su ana kadar kaç tane oyunculuk yilinda kaleci olan bir futbolcunun basarili teknik adam oldugunu gördünüz?
Ben bu laf üzerine, "futbolculuk gecmisi olmayan"ünlü bir Ingiliz teknik direktörünün (ismini hatirlayamiyorum) nüktesini eklemek isterim
Kendisine "futbolculuk gecmisi olmadigi" hakkinda yöneltilen elestirilere su cevabi verir :
- Jokey olmak icin önce at olmak gerekmiyor !
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!
N. F. Kısakürek
Yorum
bu arada bisey duydum. özgür ü yollamiyormusuz. bu kadarina da pes derim artik. hiçbir özelligi olmayan ve sürekli hata yapip takimi zor duruma düsüren özgür ü bi de gitmemesi için ikna etmeye calismis bizim akilklilar. birakin nereye giderse gitsin ya. emre asikla takas yapilsaydi süper olurdu. erdinç e alternatif olurdu hem.
bravo yönetim teknik heyet. yine yapicanizi yaptiniz.
Yorum
taraftar zihniyeti bu olursa el sallayalim tabi sampiyonluga bizim taraftarimiz futcoldan çok anliyor ama malesef takimini desteklemiyor gol olunca gol 2 tane trabzon sonra çekirdek yer biz butaraftari bi atesleyemedik gitti konya maçinda insan gaza gelirdide bize eslik ederdi 500 kisiydik ama 50 kisi bagirdik malesef bizim taraftarimiz takimini bagitrarak desteklemedikçe sampiyonluk hayal oalcaktir febe evindeki bütün maçlarinin seyircisiyle aliyo 1 maç seyircisiz oynayinca gördük herkes ona göre düsünsün
Yorum
Takimi ne zamandan beri bu kadar kötü görmemistim.En az 30 dakika kendi sahamizdan çikmadik.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
vBulletin® tarafından desteklenmektedir
Telif hakkı © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Telif hakkı © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Yükleniyor...
X
Yorum