Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara?yi kovabilirim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]INSALLAH
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yattara'nin satilacagi falan yok.Bu söylenen sözlerYattara'nin kendisine çeki düzen vermesi için Baskan tarafindan yapilan bir çesit uyarilar zinciri.Yattara bireysel yetenek olarak Fatih'le beraber takimin en yetenekli oyuncusu.Herkes de bunun farkinda.Emin olun ki Baskan da farkinda.Ama üç farkli hocayla çalismis olmasina ragmen hala daha amatör zihniyetten kurtulamadi ve zaman zaman yarardan çok zarar veriyor.Birkaç maç süperoynayip sov yapacak,daha sonraki maç faydadan çok zarari olacak.Artik Yattara'nin da sapkasini önüne koyup düsünmesi lazim.Bu takimdaki üçüncü sezonu.Bu is böyle gitmez.Durum böyle olunca da Baskan benim anladigim kadariyla olaya el atti ve Yattara'ya karsi bir çesit stratejik politika deneyerek onu kazanmanin yollarini ariyor.Aksi bir durumu düsünmek bile istemiyorum.

Baskan'in "Yattara Rum maçinin hesabini versin" sözüne gelince;evet Yattara'nin o maçin hesabini vermesi lazim ama o maçlarla ilgili hesap vermesi gereken tek kisi Yattara degil.Bunu Baskan da çok iyi biliyor.Bu son Kayseri maçinda Ömer Sari'nin mikrofonlara yaptigi açiklama çok enteresan.Kendisi aynen sunlari söyledi:"Cebimizde para yokken bile transfer yapiyorduk ama bu sezon cebimizde paramiz olmasina ragmen transfer yapmayi beceremedik" ...Sanirim asil burda verilmesi gereken bir hesap var.

Yorum

• Tandogan abinin dedigi gibi Yattara'yi satamazlar...

Yattara Türk futbol tarihininen yetenekli oyuncusu veya oyuncularindan biri...

tabi kendisi bayagi esek kafali bi arkadasimiz ama bence bu böyle geldi böyle gider... Yattara'nin da kendisini düzeltecegini zannetmiyorum... yani sanirim Yattara bilmecesi hep böyle sürüp gider...
        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• YATTARA GEÇEN SEZON KI SON FENER MAÇINDA OYNADIGI TOPU OYNASIN YETER TRABZONSPORA EVET BU ADAM BIZI SAMPIYON YAPABILIR.....
          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi

Yattara'nin satilacagi falan yok.Bu söylenen sözlerYattara'nin kendisine çeki düzen vermesi için Baskan tarafindan yapilan bir çesit uyarilar zinciri.Yattara bireysel yetenek olarak Fatih'le beraber takimin en yetenekli oyuncusu.Herkes de bunun farkinda.Emin olun ki Baskan da farkinda.Ama üç farkli hocayla çalismis olmasina ragmen hala daha amatör zihniyetten kurtulamadi ve zaman zaman yarardan çok zarar veriyor.Birkaç maç süperoynayip sov yapacak,daha sonraki maç faydadan çok zarari olacak.Artik Yattara'nin da sapkasini önüne koyup düsünmesi lazim.Bu takimdaki üçüncü sezonu.Bu is böyle gitmez.Durum böyle olunca da Baskan benim anladigim kadariyla olaya el atti ve Yattara'ya karsi bir çesit stratejik politika deneyerek onu kazanmanin yollarini ariyor.Aksi bir durumu düsünmek bile istemiyorum.

Baskan'in "Yattara Rum maçinin hesabini versin" sözüne gelince;evet Yattara'nin o maçin hesabini vermesi lazim ama o maçlarla ilgili hesap vermesi gereken tek kisi Yattara degil.Bunu Baskan da çok iyi biliyor.Bu son Kayseri maçinda Ömer Sari'nin mikrofonlara yaptigi açiklama çok enteresan.Kendisi aynen sunlari söyledi:"Cebimizde para yokken bile transfer yapiyorduk ama bu sezon cebimizde paramiz olmasina ragmen transfer yapmayi beceremedik" ...Sanirim asil burda verilmesi gereken bir hesap var.

tamamile katiliyorum yattarayi satabilecek yönetim yokkk
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• yattarayi satani bizde satariz.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• ISTE ARKADASLAR INANIN BANA BU ÇOK KOYUYOR PARAMIZ VAR AMA TRANSFER YAPMAYI BECEREMEDIK YATTARAYA YÖNELIK BASKANIN YAPTIGI AÇIKLAMALARIN TAMAMEN BIR TAKTIK OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM AKSI HALDE GITMESI GEREKENLER BU AÇIKLAMALARI YAPANLARIN TA KENDISIDIR

Yorum

• BIRAZ DAHA SAKIN VE BIRAZ DAHA BILINÇLI OLMAYA DAVET EDIYORUM TÜM ARKADASLARI... LÜTFEN BIRAZ SAG DUYULU OLALIM... BIZI KENDI IÇIMIZDE BÖLMELERINE ASLA IZIN VERMEYELIM.. SAKIN VE MANTIKLI OLMALIYIZ!!!

Yorum

• BU ZAMANA KADAR HANGI SEZONDA YÖNETIM VE TARAFTAR BU KADAR ZIT DÜSEBILMISTIR? BEN TÜM TARAFTARIMIZI SAG DUYUYA DAVET EDIYORM VE EKLIYORUM!!! ATAY AKTUG A YAKISIR BIR DEMEÇ DEGIL ELBETTE... KOLTUGUNU SOGUTMAMAK IÇIN VERILEN BIR DEMEÇ AMA HATALIYI BU SEKILDE YARGILAMAK YANLIS DIYE DÜSÜNÜYORUM!!!

Yorum

• Yok canim daha neler............

Yorum

• Yönetim kendi hatasini yok etmek için Yattarayi Türkiye'nin önüne atmasin.Bi kaç maç sonra eger Yattara satilirsa 'ooo ibrahim yattara' tezahüratlarini duyariz stadda.
                        keyif adamı ..

Yorum

• ya bu haberi hala kapatmadiniz mi ya.bu konunun kapatilmasi gerekli.çünkü çok uzadi.herkes saçmaliyo.yattara bir yere gitmeyecek

Yorum

• İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildi
                            ya bu haberi hala kapatmadiniz mi ya.bu konunun kapatilmasi gerekli.çünkü çok uzadi.herkes saçmaliyo.yattara bir yere gitmeyecek

tolgada bi yere gitmiyodu...!

gönderilicegine ihtimal vermiyorum ama baskanin açiklamalari çok saçma.baskanda hocada basarisizliklarini yattarayi ortaya atip örtbas etmeye çalisiyorlar.buda onlari küçültüyor.

Yorum

• DEHA MI BELA MI?

BIR deha mi yoksa basa bela mi? Aktug'un hismina ugrayan ve satilacak futbolcular arasinda gösterilen Yattara, Kayseri maçinda gönülleri yine fethetti ve taraftarin tepkisiyle Baskan Aktug'u zor durumda birakti.
                              HESABINI VERSIN!
                              TARAFTARLAR, Yattara'nin bir anlik öfkeyle satilmasinin Marco'nun F.Bahçe'ye verilmesiyle esdeger oldugunu belirtip, ?Yattara kalir, yönetim gider? derken, Aktug ?Yattara, önce Kibris maçinin hesabini versin? dedi.
                              GUNES SALLANTIDA
                              TRABZONSPOR YÖNETIMI'NDE SENOL GÜNES TARTISMAYA AÇILDI
                              14 yöneticinin Aktug'a sundugu istifalarin, "Senol Günes'in istifasini da isteyebilirsin" anlamindaki güven telkini oldugu iddia edildi
                              Akbasoglu, ?Bir kurban seçmeliyiz' derken, Bozoglu ve Sahin'in istifa dilekçesi vermeme sebebinin Günes'e destek oldugu öne sürülüyor
                              stifa degil güven
                              TRABZONSPOR yönetimi, teknik patron Senol Günes'i tartismaya açti. Anorthosis maçlari sonrasi toplanan yönetimde Metin Akbasoglu'nun, ?Taraftar kurban istiyor, bir kurban seçmeliyiz' dedigi ve bu yönde isaret ettigi ismin de Senol Günes oldugu ileri sürüldü. 14 yöneticinin Baskan Aktug'a istifalarini sunarken, istifalarin "Bizim adimiza hocayi göndermek de dahil, her türlü karari alabilirsin' anlamina gelen bir güven telkini oldugu ifade edildi.
                              ktug da ikna oldu
                              MURAT Bozoglu ve Ibrahim Sahin'in Günes'e olan yakinliklari nedeniyle istifa dilekçelerini Aktug'a vermedigi iddia edilirken, Metin Akbasoglu'nun Güven'in transferinde yasanan tartismadan beri Günes'le arasinin açik olmasinin bu sonucu dogurdugu kaydedildi. Bazi yöneticiler, Akbasoglu'nun Günes konusunda Aktug'u da ikna ettigini ileri sürdü. Akbasoglu ise, "Hocanin patronu biziz. Biz istifa ederek her konuda baskanimizin önünü açtik" dedi.
                              Sokakta birakmayiz

Trabzonspor Asbaskani Ömer Sari, ?Günü geldiginde görevden ayriliriz ama kulübü sokakta birakmayiz' dedi
                              BIR DAKIKA DURMAYIZ
                              Gitmemiz gerekiyorsa zamani geldiginde gideriz. Bu isi beceremedigimizi hissettigimiz anda burada bir dakika durmayiz. Bu takim bu sezon sampiyonlugun en büyük adayidir. Iyi bir takimiz, biz yönetim olarak futbolcularin ve teknik heyetin arkasindayiz.
                              TRANSFER YAPAMADIK
                              Kongre olur, bu kulübü iyi yönetecek insanlara birakiriz. Hiçbir yönetici takim bunalimdayken veya sikintidayken birakip gitmez. Biz cebimizde bir lira yokken transfer yapiyorduk. Ama simdi cebimizde para varken, transfer yapamadik. O hata bizimdir
                              YATTARA KONUSU

Hiçbir oyuncunun takimini sahada yalniz birakmaya hakki yok. Biraktigi anda herkes bedelini öder. Atay Aktug Ibrahim Yattara için bir sey söylemisse bunun bir nedeni vardi. Hiç kimse bu konuda yönetimle tartismaya girmesin. Biz kime nasil davranacagimizi ve ne yapacagimizi iyi biliriz, kimse merak etmesin
                              Sari Firtina geri döndü

Polonyali yildiz, Kayserispor maçinda attigi muhtesem gol, Yattara'ya verdigi akil dolu gol pasi ve oynadigi oyunla, yüreklere su serpti
                              Aktug zaman istedi

TRABZONSPOR, Baskani Atay Aktug, yöneticilerin kendilerine sundugu istifalarin ardindan kendisinin de karar vermek için zaman istedigini, tatil dönüsünde ?tamam mi devam mi' yönünde kararin kesinlesecegini söyledi. Olaganüstü kongreyle ilgili kesin karar da haftaya belli olacak.
                              [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• YÖNETIMDEN YATTARA'YA BÜYÜK DESTEK
                                Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, ''Yattara'yi kovabilirim'' biçiminde açiklamalar yaparken, yönetim kurulunda bu futbolcu konusunda olumlu düsünceler egemen.
                                Kulüp asbaskani Ömer Sari, AA muhabirine, kulüp baskani Atay Aktug'un bir ruh haliyle Yattara hakkinda olumsuz sözler söyledigini dile getirerek, ''Yattara, bir profesyonel oyuncudur ve ona göre davranmalidir. Bu, ona verilmis bir mesajdir'' dedi.
                                Yattara'yi kovmak gibi bir durumun olmayacagini dile getiren Sari, ''Baskanin uyguladigi, bir tedavi metodudur. Yattara'nin bu sözler karsisinda Kayserispor maçinda nasil bir futbol ortaya koydugunu gördü. Davranislari da profesyonelceydi. Bu bir motivasyondur. Bunlar olmasaydi, belki de Kayserispor maçinda nasil bir performans gösterecekti? Yattara, kadromuzda görmek istedigimiz bir oyuncu'' diye konustu.

SAHIN: ''DEGERDIR''

Kulüp basin sözcüsü Ibrahim Sahin ise bordo-mavili takimin tüm futbolcularinin degerli oldugunu dile getirerek, ''Yattara da degerli bir futbolcu ve taraftarlarimizin sevgilisidir. Onun Trabzonspor'a yapacagi büyük hizmetler vardir'' dedi.
                                Taraftarlarinin bu konuda herhangi bir merakinin olmamasini istedigini dile getiren Sahin, ''Yattara da tüm Trabzonspor futbolcular gibi Trabzonspor formasiyla mutlu biçimde hizmet edeceklerdir'' diye konustu.

YATTARA'YA IYILESTIRME YAPILACAK

Trabzonspor'da, Yattara olmak üzere bazi futbolculara iyilestirme yapilacagi bildirildi.
                                Kulüp asbaskani Ömer Sari'nin, futbolcunun menajeri Adnan Demir ve futbolcuyla dün bir görüsme yaptigi ögrenildi.
                                Sari, iyilestirme yapilmasi konusunda futbolcularina söz verdiklerini ifade ederek, ''Tüm futbolcularla görüsüyorum. Yattara da bunlardan biri. Verdigimiz sözü tutacagiz'' diye konustu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X