Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara?yi kovabilirim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardesler baskanin maçtan sonra söyledikleri hiç hos degildi.. Yattara lehine tezahürat vardi, maçin yildiziydi ve saire gibi laflara verdigi cevap beni çileden çikardi.. '' Yattara önce kibris maçinin hesabini versin'' !!!!
    BORDO MAVİ

Yorum

• arik bu yattaranin kovulma meselesi uzadi.ne baskan nede baskasi kovamaz onu.buna kimsenin hakki yok. BU KONU TEZ KAPATILSIN.
      N e K ö T ü !

Yorum

• Baskanim sana çilginlarin bagirdigi tezahurati yineliyeyim belki duymamissindir....

'Yattara gidemez,akilli olun'

Bilmem anlatabildim mi?[img]smileys/smiley7.gif[/img]
        seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

• asıl sorun gökdenizin abartılmasıdır ve korkarım ki gökdeniz yüzünden
          yattara da takımın çoğu da sıkıntı yaşayacaktır.dünkü maçta hafta içi
          olduğu gibi gökdeniz berbattı hiç bir topu olumlu kullanamadı.ama
          herşeye rağmen ilk 11 de çıkıyor ve asla kenara alınmıyor.yattaranın
          dışarı alınması ayıptır.şenol hoca hata yapıyor.dışarı alınması gereken
          gökdeniz ve fatihti.

böyle giderse yattara yı kovmayı bırak yalvarsak tutamayız.

gökdeniz takımın sembolü olmak istiyorsa efendi olacak çok çalışacak ve
          iyi oynayacak.öyle gittim giderim deyip paraya tav olmayacak.

yattara gibi tribünleri coşturacak sonuca etki edecek

ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• "yattara kibrisin hesabini versin" ne kadar saçma söylem önce yönetim ve senol günes kibrisin hesabini versin[img]smileys/smiley7.gif[/img]yaw taraftar takimi bagrina basti, hesap kesimi istemedi takimdan, baskanin söyledigine bak.
            BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
            ÜLKERE HAYIR

Yorum

• [img]smileys/smiley7.gif[/img]

YATTARA NE KADAR SORUMSUZSA YÖNETIM DE O KADAR SORUMSUZDUR. AL BIRINI VUR ÖTEKINE...

Ayrica Yattarayi kovmak her baba yigidin isi degildir. Yattarayi kovan kendi ipini çeker...

Aktug eger duygusal yönden rahatlamak istiyorsan ekibinle beraber istifa edebilirsin. Itiraz edersek, serefsizisiz. Cehennemin dibine kadar yolunuz var artik. Artik hiç bir icraatiniz umrumda degil. Acim ve öfkem dinmiyor, aksine her geçen gün artiyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]!!!

Yorum

• Yani bu baskan bizleri sasirtmaya basladi.Sezonun ilk ve en önemli maçini oynuyoruz.Baskanin demecine bakin."Yattara ilk maçin hesabini versin.".Bu nasil bir yöneticilik.Yattaranin kalemini kirdin o zaman Kayserispor maçina koymayin onu.Yok ama öyle degil.Maçi bize kazandirsin ama bizde onu yargilamaya devam edelim.Birakin Allahini severseniz bu çin iskencesini.Adami trabzondan kovmak için bu laflarin hepside komplo.Baskaninin bir futbolcuya böyle gözle bakmasi sonucu o futbolcu her harekete açik bir futbolcudur artik.Ben inanamiyorum yerli futbolcular sevilmiyor gibi laflara.Dünyayi takipmi etmiyorsunuz arkadaslar.Bir kusbahçe aleks formasi yirmibin satiyor.Bir Ümit-tuncay vs.formasi kaç satiyor.Bu hep böyledir.Digerleri sevilmiyor diye bir olay olamaz.Maçta görünmez kahramanlar olmazsa maç kazanilmaz.metin Akbasta ayni seyi söyledi.Yabanci oyuncular daha çok deger görüyor diye.O zaman yönetim karar versin.Yabanci oyuncu alinmasin.Takimimiz yerel bir lige dönsün.Yani çok basitçe,oydurulmus,alakasi olmayan isler.Yöneticilerimiz de bu kafada.Komaya düsmüsüz adamlar bize zehir enjekte ediyorlar.Bu kafayla ilerisi karanlik arkadaslar.Degerlerimize sahip çikmasini bilemiyoruz.Deger verdigimiz kisilerde simariyorlar ve ne kadar degerli olduklarini bilemiyorlar.Böyle bir karmakarisiklik devam ediyor.
                kamil28

Yorum

• "yattara önce kibris maçinin hesabini versin" bu ne demek ya. tüylerim diken diken oldu. sen baskan degilmisin. kabul edilemez bir davranisi varsa ya cezalandirirsin yada affedersin. çocuk gibi hala oraya takilmanin ne anlami var. bu "faturayi ona kesecegim ama taraftardan çekiniyorum"demektir. ayrica hesap vermesi gereken sadece yattara mi? olmadi baskan elenmeyi bile kabullendik ama bunu kabullenemeyiz. sezon sonuna kadar bununla yasayacaksan takima zarar verirsin.
                  eger idari ve teknik yöneticiliginize güveniyorsaniz variz diyorsaniz yattara yi oynatabilmelisiniz. sorunsuz siradan topçulardan olusan takimi herkes idare eder.
                  :::TS:::

Yorum

• BASKAN BU MAÇTAN SONRA BILE YATTARA HESAP VERSIN DIYE DEMEÇ VERIYORSA YAPTIGI BÜYÜK BIR TERBIYESIZLIKTIR, AHLAKSIZLIKTIR, VURDUMDUYMAZLIKTIR. TARAFTAR HESAP ISTEMEDIGI TAKDIRDE BASKAN HESAP ISTIYOR ULAN O ZAMAN SEN HESABINI VER 5 KURUS IÇIN NIYE TRANSFER YAPMADIN ZAMANINDA, TAKIMDA ILK 18 E GIREMEYEN ADAMA BILE TRILYON VERILIRKEN YATTARA NIYE 250 BIN DOLAR GIBI KOMIK BIR RAKAM ALIYOR BU HAK YEMEK DEGIL MIDIR SÖYLEYIN BANA!!

SADECE BIR SEY AÇIK SU AN O DA EGER YATTARAYA YAMUK YAPILIRSA O YÖNETIM (ARTIK GÖZÜMDEN IYICE DÜSMEYE BASLADI) O KOLTUKTA BIR SN. DURAMAZ!!!

Yorum

• bu açiklama 2 sekilde izah edilebilir...birincisi maçta stadi dolduran 20 bin kisinin desteginin yanlis yorumlanmasidir.. saniyorlar ki milletyönetim ve senol hocanin arkasinda durmak için doldurdu stadi.. eh sen amatör bir rum takimina elen pesinden stat full çeksin, maçi da al.. hazir bu karambolde suçu tek kisiye yikip kendimi kurtarir miyim hesabi... ucuz politikalar bunlar... o seyirci renklere olan askiyla oradaydi.. belli bir emek harcanarak kurulan takimin zirve yapmasi için son sansi oldugunun bilinciyle oradaydi...

ikincisi ise atay aktug un ruh sagligi iyice bozuldu ve bu psikolojiyle böyle bir sey söyledi..

her iki açiklamayi da neresinden tutarsaniz tutun elinizde kalir... 1. si Ts baskani vebali 1 kisiye yikip kendisini bu isten siyirma küçüklügünde bulunamaz, 2. si TS baskani ne kadar moralsiz, ne kadar psikolojisi bozulmus olursa olsun yaptigi açiklamalarda bu psikolojiyi bir kenara birakmali ya da açiklama yapmamalidir...
                      #7 King of Kings

Yorum

• BENCE YATTARAYI KOVMAK IÇIN GEÇ BILE KALINMISTIR.AMA YERINI DOLDURAMAYAN BIR BASKANIN BUNU SÖYLEMEYE NE KADAR HAKKI VAR O TARTISILIR

Yorum

• yattara'in takimda kalmasini saglamak aklin, mantigin,duygunun her ne derseniz deyin onun geregidir....böyle bir silah gönderilir mi..düsünülmesi bile yanlis..

kayseri maçindan sonraki Baskan'in "önce kibris maçinin hesabini versin" seklindeki demeci tatile çikma kararinin ne kadar isabetli oldugunu gösteriyor..son 6 aydaki en dogru karari bence...Baskan'im seyle iyice bir dinlenin,kendinize gelin yoksa dengeyi iyice kaybettiniz...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Baskani ben sagduyulu bir insan sanirdim ama sanirim baskiya dayanamadi sokakta gördügü herkes yükleniyodur ona tabi kaldiramadi bu baskiyi ve dogal olarak oda kizicak biri aradi Yattara yi buldu niye çünki gariban onu buldu Yattara yi gönderemezler yürekleri yetmez hele bi göndersinlerde görelim bakalim Trabzon sokaklarinda nereye kaçacaklar .
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Yattara Zamlandi

Trabzonspor Yönetimi, Gineli yildizin ücretini yillik 350 bin dolardan 600 bin dolara çikardi.

Trabzonspor ile iki yil daha sözlesmesi olan Bordo-Mavili takimin yildiz futbolcusu Ibrahima Yattara'ya yönetim kurulu tarafindan iyilestirme gerçeklestirildi. Trabzsonspor Asbaskani Ömer Sari, dün Trabzon'da Gineli futbolcu ile biraraya geldi. Sari, Yattara'ya bir yillik olarak 600 bin dolar teklif etti. Gineli futbolcu da bu ücret karsisinda Trabzonspor Yönetim Kurulu'na tesekkür etti. Kayserispor karsilasmasinda ortaya koydugu futbol ile Karadeniz ekibini galibiyete tasiyan futbolcularin basinda gelen Yattara, daha önce bir yilligina 350 bin dolar transfer ücreti aliyordu.

Yattara: Kimseye kirgin degilim

Anorthosis maçinda kazanmak hirsi sebebiyle gelisen bir pozisyon sonucu kirmizi kart görerek takimini 10 kisi biraktigini belirten Ibrahim Yattara, "Kimseye kirgin degilim. Baskanimin benim hakkimda açiklamalari konusunda yorum yapmak istemiyorum. Kayserispor maçinda bana verilen görevi en iyi sekilde yerine getirdigime inaniyorum. Bundan sonra daha iyi ve dikkatli olacagim. Trabzonspor'da yapacagim daha çok isler var"diye konustu.

Hedef futbolcuydu kahraman oldu

Trabzonspor'un Anorthosis Fagamusta takimina elenmesiyle birlikte baskan Atay Aktug'un "Yattara'yi kovabilirim" açiklamalarinin ardindan Gineli futbolcu, Kayserispor maçindaki muhtesem futbolu ve attigi gollerle hem Trabzonspor'a hayat verdi, hem de kendini kurtardi.

Kaynak : Yeni Safak Gazetesi
                              BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Yattara'nin "insan" oldugu için Arnavut topçuya sinirlenip kirmizi kart görmesini makul karsilayan arkadaslar niçin hazirlik maçlarinin yari performansiyla oynayip rum idman gücüne elenen takimin baskanina bu hakki çok görüyorlar merak ediyorum. Elbette yönetim transferde geç kaldi ve bu ciddi bir hata. Bu hatanin bedeli de bir çok felaket tellalinin öngördügü üzere her an "istifa" ile ödenebilir. Kayseri maçinda kaybedilecek 2 puan buna neden olurdu mesela, ki ilk maçta puan kaybinin ne derece makul bir sey oldugunu herkes gördü...

Ben Yattara'nin kesinlikle kalmasi gerektigini düsünüyorum. Ancak neticede bir futbolcudur kendileri. Ve asil tehlike, kendileri taraftar destegini arkasinda hissettigi zaman hakliyken haksiz duruma düsmeye son derece müsait,mental olgunluk sikintisi olan "tehlikeli" bir vatandastir.Yattara'nin taraftarin bu yogun ilgi ve sevgisini kaldiramayip sorumsuzluklarina devam edecegi endisesi tasiyorum kisaca. Umarim yanilan ben olurum, ama yanlis yapiliyor vebu baskan tarafindan degil, kayitsiz sartsiz Yattara'ya destek olarak ona kaldiramayacagi bir yük bindirenler tarafindan.

Bilmem kimi padisah yapmislar, önce babasini asmis...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X