Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara?yi kovabilirim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• soruyorum size maça gittiginizde kimi izlerken zevk aliyorsunuz. top ayagiina gelsede izlesek dediginiz futbolcu kim. ölüsü bile her an skorun degismesinde etkili olabilecek oyuncu kim var bizde??

tabiki yattara. (Fatih Sultan Tekke yi demiyorumm o zaten bizim degisilmezimiz. )

yattara sorumsuz davranip kirmizi gördü ama oldu bidefa. geldiginden beri kaçinci kartini gördüki? kimse yattarayi günah keçisi yapamaz. yattaradan dört dörtlük bi profesyonellikl isteyen yönetim, önce kendi dört dörtlük bi bi yönetim göstermeli. ben hala sasiriyorum. takimda kadroya giremeyen topçular yattaradan fazla para aliyor yaa. kendinizi yattaranin yerine koyun ne hissedersiniz arkadaslar???

yattarayi kovmaya kimsenin hakki YOK!!
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• ben kayseri maçinda çiplak gözle izledim ve çok begendim oyununu.fakat yattara hep böyle oynamiyor.isterse bir maçi degistirir ama genelde istemiyo.bence yattara gitmemeli ama artik kayserispora sov yapacagina fenere,besiktasa,galatasataya yapsin.en az 30 maç oynasin ama adam gibi kesin sampiyonuz
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi
        İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi

Al sana engin bilgi o zaman

Bu adamin bana adam gibi adam seklinde oynadigi bir maç göster yakin zaman içinde???

Bu adamin neden 2 dakikada 2 sari karttan kirmizi kartla oyundan atildigini açikla bana???

Bu adamin iki bilek hareketinden baska ne yaptiginigöster bana???

Turu kaybetmemizdeki en büyük sorumlular arasinda kimin oldugunu söyle bana???

Takimdaki en dalgaci adamin kim oldugunu söyle bana???

Veee o takimda o formayi kimin hakettigini söyle bana???????????????????????

yattaranin tek basina rakibi perisan ettigi bize tek basina puan kazandirdigi maçlari tekrar bir gözden geçir.

hatta fazla gerilerede gitme dün aksamki kayserispor maçini tekrar seyret ve bana simdi cevap ver..

senden baska hiçbir yanit istemiyorum. sadece evet veya hayir demen yeterli olacak.. ve sana yanitta vermeyecegim..

türkiye genelinde hatta hatta dünya üzerinde ronaldinho ve sayili birkaç futbolcu haricinde ''ki onlarda 300 bin dolara degil 30 milyon euro ya oynuyorlar.''

böyle bir yetenek varmi??

Dün aksam ki maçta güzel oynadi hakkini yemek yok insALLAh 2 maç sonrada öyle olur gitmesi konusundaki düsüncelerimde bir degisme yok...
        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• 12:25 08 Agustos 2005 / Pazartesi

Trabzonspor yönetiminin Yattara'ya bakisi, Aktug gibi degil...

Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, ''Yattara'yi kovabilirim'' biçiminde açiklamalar yaparken, yönetim kurulunda bu futbolcu konusunda olumlu düsünceler egemen.
          Kulüp asbaskani Ömer Sari, AA muhabirine, kulüp baskani Atay Aktug'un bir ruh haliyle Yattara hakkinda olumsuz sözler söyledigini dile getirerek, ''Yattara, bir profesyonel oyuncudur ve ona göre davranmalidir. Bu, ona verilmis bir mesajdir'' dedi.
          Yattara'yi kovmak gibi bir durumun olmayacagini dile getiren Sari, ''Baskanin uyguladigi, bir tedavi metodudur. Yattara'nin bu sözler karsisinda Kayserispor maçinda nasil bir futbol ortaya koydugunu gördü. Davranislari da profesyonelceydi. Bu bir motivasyondur. Bunlar olmasaydi, belki de Kayserispor maçinda nasil bir performans gösterecekti? Yattara, kadromuzda görmek istedigimiz bir oyuncu'' diye konustu.

SAHIN: ''DEGERDIR''

Kulüp basin sözcüsü Ibrahim Sahin ise bordo-mavili takimin tüm futbolcularinin degerli oldugunu dile getirerek, ''Yattara da degerli bir futbolcu ve taraftarlarimizin sevgilisidir. Onun Trabzonspor'a yapacagi büyük hizmetler vardir'' dedi.
          Taraftarlarinin bu konuda herhangi bir merakinin olmamasini istedigini dile getiren Sahin, ''Yattara da tüm Trabzonspor futbolcular gibi Trabzonspor formasiyla mutlu biçimde hizmet edeceklerdir'' diye konustu.

YATTARA'YA IYILESTIRME YAPILACAK

Trabzonspor'da, Yattara olmak üzere bazi futbolculara iyilestirme yapilacagi bildirildi.
          Kulüp asbaskani Ömer Sari'nin, futbolcunun menajeri Adnan Demir ve futbolcuyla dün bir görüsme yaptigi ögrenildi.
          Sari, iyilestirme yapilmasi konusunda futbolcularina söz verdiklerini ifade ederek, ''Tüm futbolcularla görüsüyorum. Yattara da bunlardan biri. Verdigimiz sözü tutacagiz'' diye konustu.

milliyet.com.tr
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• kovsun ronaldinya yu getirsin,sikiysa
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• [img]smileys/smiley2.gif[/img]
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Buda Ajansspor'dan ;

8Agustos2005 12:48

"Maasina zam, isine son" (!)

Trabzonspor'da Baskan Atay Aktug ''Yattara'yi kovabilirim'' dedi, yöneticiler ise Yattara'ya zam sözü verdi..

Kulüp asbaskani Ömer Sari, Atay Aktug'un bir ruh haliyle Yattara hakkinda olumsuz sözler söyledigini dile getirerek, ''Yattara, bir profesyonel oyuncudur ve ona göre davranmalidir. Bu, ona verilmis bir mesajdir'' dedi.

Yattara'yi kovmak gibi bir durumun olmayacagini dile getiren Sari, ''Baskanin uyguladigi, bir tedavi metodudur. Yattara'nin bu sözler karsisinda Kayserispor maçinda nasil bir futbol ortaya koydugunu gördü. Davranislari da profesyonelceydi. Bu bir motivasyondur. Bunlar olmasaydi, belki de Kayserispor maçinda nasil bir performans gösterecekti? Yattara, kadromuzda görmek istedigimiz bir oyuncu'' diye konustu.

-SAHIN: ''DEGERDIR''-

Kulüp basin sözcüsü Ibrahim Sahin ise bordo-mavili takimin tüm futbolcularinin degerli oldugunu dile getirerek, ''Yattara da degerli bir futbolcu ve taraftarlarimizin sevgilisidir. Onun Trabzonspor'a yapacagi büyük hizmetler vardir'' dedi.

Taraftarlarinin bu konuda herhangi bir merakinin olmamasini istedigini dile getiren Sahin, ''Yattara da tüm Trabzonspor futbolcular gibi Trabzonspor formasiyla mutlu biçimde hizmet edeceklerdir'' diye konustu.

-YATTARA'YA IYILESTIRME YAPILACAK-

Trabzonspor'da, Yattara olmak üzere bazi futbolculara iyilestirme yapilacagi bildirildi.

Kulüp asbaskani Ömer Sari'nin, futbolcunun menajeri Adnan Demir ve futbolcuyla dün bir görüsme yaptigi ögrenildi. Sari, iyilestirme yapilmasi konusunda futbolcularina söz verdiklerini ifade ederek, ''Tüm futbolcularla görüsüyorum. Yattara da bunlardan biri. Verdigimiz sözü tutacagiz'' diye konustu.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Crazy Oflu61 sana aynen katiliyorum.....

Yorum

• YATTARA SATILMAMALI AMA ÇOK YÜKLÜ BIR CEZA VERILMELI VE YAPILACAK OLAN IYILSETIRME DE BU CEZA ESAS ALINMALI
                    LazY_61 YandanÇarkli FB

Yorum

• Tolga'yi satan zihniyet, Yattara'yi da satabilir...

Anorthosis yenilgisinin faturasini Yattara'ya kesen bir yönetim anlayisini kabul etmem mümkün degildir. Atay Aktug ve ekibinin Anorthosis sokunu üzerlerinden atmasini saglayacak gerekli kosullar henüz Trabzon sehrinde mevcut olmadigi için, bu sokun beraberinde getirecegi daha aci sonuçlar çikabilir.

Her zaman sagduyulu demeçler veren baskanimizin bir an önce geçirdigi bu psikolojik travmayi atlatmasi gerekmektedir. Aksi halde yüklendikleri sorumlulugun altinda ezilmeye baslarlar. Bu travma, onlari olaganüstü kongreye gitme ve hatta "Yattara'yi satabilirim" düsüncesine sevketmis ise, bu travma, yarin bizi en az 5 sene geriye götürebilecek kararlar alma noktasina getirebilir.

Burada Trabzonspor camiasina çok önemli görevler düsüyor. "Kelle alma" mantigindan bir an önce siyrilip, "bundan sonra nasil basarili olabiliriz" diye sorgulamaliyiz..

Uzun lafin kisasi; yangina körükle gitmemeliyiz..!
                      Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• yattarasiz trabzonspor tuzsuz yemek gibi olur.netadi ne tuzukalir giderse yazik olur
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• abicim ver cezayi olsun bitsin. sen baskansin yakisiyo mu hç bu olayi tek futbolcunun üstüne atmak. yok kovabilirim falan. hiç yakismadi baskana.

Yorum

• baskann acemiligine gelmis yoksa bu takimda kaybedilen macin bence bir sorumlusu var uç kurus para için pazarlik edip eli belinde gezen hüseyin çimsir ama taraftar gösterdi bu trabzonsporun onlar için büyüklügünü sira topçularda
                            tek ve en buyuk efsane trabzon

Yorum

• ABI UCRETE ZAM YAPMISLAR SIMDI BASLAR OYNAMAYA....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Atay Aktug'un Yattara oyunu

08 Agustos 2005 14:40

Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug Sampiyonlar Ligi ön elemesinde kirmizi kart gören oyuncu Yattara'ya öyle bir oyun oynuyor ki Yattara sahlanacak. Nasil mi...

INTERNETSPOR ÖZEL

Trabzonspor'un Gineli yildizi Ibrahim Yattara, Trabzonspor'un Sampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçinda karsilastigi Rum ekibi Anorthosis maçi hala hafizalardan silinmiyor. Bu hezimetin bas aktörlerinden Yattara hatirlanildigi gibi kirmizi kart görmüs ve takimini 10 kisi birakmisti.

Baskan Atay Aktug, Yattara'ya tepkisini ise "kovabiliriz" diyerek net bir sekilde koymustu. Aslinda bu tam bir Yattara'yi futbola yeniden döndürmek için blöftür.

Aktug, sürekli sorun çikaran form tutmayan fakat bir cevher olan Yattara'ya öyle bir oyun yapiyor ki agizlar açik kalir. Aktug, Yattara'ya "kovabiliriz" sözünün söylemesinin nedeni Yattara'nin iyi bir top oynamasi, hem Trabzonspor'u sampiyonluga tasimasi hemde Yattara'nin yildiz bir oyuncu olmasidir.

Bu oyun ilk meyvasini verdi. Önceki gün oynanan Trabzonspor Kayserispor maçindinda rakibini yenen Karadeniz ekibi Yattara'nin mükemmel oyunu, attigi bir gol ve bir asistle adeta Avni Aker'de taraftariyla hem barismis hemde futbol ziyafeti vermisti.

Trabzonspor Baskani Atay Aktug hem Trabzonspor hemde Yattara'yi kazanmak açisindan akilli bir adim atmistir. Eger oyunu tutarsa hem Yattara hemde Türk futbolu kazanacaktir.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X