İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Baskıya Boyun Eğmek(!), Oyuna Gelmek...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
-
Kulüpler birliği başkanı olan biri hangi sıfatla hakem odasına gidip kfürler yağdırabilir? Adam resmen tehdit ediyor hakemleri hangi hakem fener maçlarında rahat düdük çalacak ? Ayaklarını denk alsınlar falan türü ifadeler kullanıyor kimse ses çıkarmıyor hemen arkasından Serdar adalı bey hakemler yıldızları korumalı diyor yani bizim oyunculara dokunulmasın diyor 8taş başkanı çıkıp Real Barcayı 5-0 yeniyor Messiye bir tane faul yapılmıyor örneği veriyor bunlara sesimizi yükseltmeliyiz meydanı boş buldular heralde...Ağasarlı_61
Yorum
-
Bunu çok defalar söyledim; yine söylüyorum:
"Trabzonspor'u şampiyon yapmazlar" demek Trabzonspor Tarihi'ne hakarettir. Trabzonspor'u şampiyon yapmıyorlar; Trabzonspor şampiyon "oluyor".
Bunu söylerken ne kadar samimi bir tedirginlik duyduğunuzu anlıyorum; ancak bir delinin kuyuya attığı taşı çıkaracağız diye dert etmeye gerek yok. Geçen sezon da tüm sene boyunca "Bursa'yı yapmazlar" dendi; ama Bursa şampiyon oldu.
Fenerbahçe, durumunun aksine çok iyi bir kadroya, çok kötü bir yönetime sahip. Elbette ikinci yarı bize rakiptir. Ama artık Aziz Yıldırım'ın ne yapmaya çalıştığını herkes anlıyor ve açıklamaları etkili değil.
Aykut Kocaman gibi futbol camiası içinde sevilen bir adam bile yaptığı çocukça açıklamalardan sonra çok tepki aldı.
Artık hiç bir şey o kadar kolay değil. Trabzonspor şampiyonluğu ilk yarıdaki gibi isterse, şampiyon olacaktır.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum