Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Baskıya Boyun Eğmek(!), Oyuna Gelmek...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN Yönetimin bu tür konularla ilgili uyguladığı yaptırımı doğru, geçerli, adilane ve hedefe yönelik buluyorum.

"Çok fazla arkasına bakan sonunda o tarafa yürümek zorunda kalır"

Öncelikli olarak bizim neler yapabildğimiz ve yapabileceklerimiz konuşulmalı, kanımca.
    şöylede diyebiliriz, arkasını, geçmişini unutmak veya görmezden gelmek geçmişin tekrarına sebep verebilir. arkamıza bakmayalım tamam ama karşımızdakilere kamuoyunca "şikebahçe" yakıştırmasının yapıldığını unutmayalım.bence geçmişimizi sorgulayarak, daha sağlam adımlar atabiliriz.
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Kulüpler birliği başkanı olan biri hangi sıfatla hakem odasına gidip kfürler yağdırabilir? Adam resmen tehdit ediyor hakemleri hangi hakem fener maçlarında rahat düdük çalacak ? Ayaklarını denk alsınlar falan türü ifadeler kullanıyor kimse ses çıkarmıyor hemen arkasından Serdar adalı bey hakemler yıldızları korumalı diyor yani bizim oyunculara dokunulmasın diyor 8taş başkanı çıkıp Real Barcayı 5-0 yeniyor Messiye bir tane faul yapılmıyor örneği veriyor bunlara sesimizi yükseltmeliyiz meydanı boş buldular heralde...
      Ağasarlı_61

Yorum

2. hafta fb maçından sonra umarım 100 bin kişi ile yürümek zorunda kalmayız !!!
        O maça hiç güvenmiyorum rüyalarıma giriyor !
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Bunu çok defalar söyledim; yine söylüyorum:

"Trabzonspor'u şampiyon yapmazlar" demek Trabzonspor Tarihi'ne hakarettir. Trabzonspor'u şampiyon yapmıyorlar; Trabzonspor şampiyon "oluyor".

Bunu söylerken ne kadar samimi bir tedirginlik duyduğunuzu anlıyorum; ancak bir delinin kuyuya attığı taşı çıkaracağız diye dert etmeye gerek yok. Geçen sezon da tüm sene boyunca "Bursa'yı yapmazlar" dendi; ama Bursa şampiyon oldu.

Fenerbahçe, durumunun aksine çok iyi bir kadroya, çok kötü bir yönetime sahip. Elbette ikinci yarı bize rakiptir. Ama artık Aziz Yıldırım'ın ne yapmaya çalıştığını herkes anlıyor ve açıklamaları etkili değil.

Aykut Kocaman gibi futbol camiası içinde sevilen bir adam bile yaptığı çocukça açıklamalardan sonra çok tepki aldı.

Artık hiç bir şey o kadar kolay değil. Trabzonspor şampiyonluğu ilk yarıdaki gibi isterse, şampiyon olacaktır.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En son Tunga tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 00:45.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X