aziz yıldırım açık açık hakemlere meydan okuyup, hekemleri baskı altında tutarken, bizim sesimizin çıkmamasını hazmedemiyorum.baskıya mı boyun eğiyoruz yoksa "hem suçlu hem güçlü" dedirtmemeye mi çalışıyoruz. ezikbahçenin sitelerinde şenol güneşin çene ishali gibi aşağlıkça bir başlık açılıp altında onlarca aşağlık yorum yapılırken, üstüne hergün yenileri açılırken, patronları açık açık hakemleri tehdit ederken, yönetimimizin topu şenol güneşe atması ve bmn site yönetiminin konuyla ilgili açılan her başlığı kapatmasını anlamaymıyorum..bunu yaparak nasıl bir oyunu bozduğumuzu anlayamıyorum..lütfen biri bana bizim düşünüp fenerin düşünemediği bu oyunu anlatıversin.yoksa fener kendi ayağına kurşun mu sıkıyor. hiç sanmam hep yaptıklarını yapıyorlar..95-96 da ali şen atv ekranlarından dönemin başbakanı mesut yılmaz'ı açık açık tehdit ederken oyuna mı gelmiş oldu, yada 2005-2006 da aynısını yapan ve bize cem papila vakasını yaşatan fener yönetimi oyuna mı gelmiş oldu..şampiyonluğa giderken ezeli rakipleri gsnin avni akerde bize diş geçirmesini sağlamak için olmaz baskılar yaparak bunu başaran ve o yılın şampiyonu olan fener oyuna mı gelmiş oldu.bjk şampiyonluğun en güçlü adayı iken ikinci yarının ilk maçında 5 kırmızı kart görüp şampiyonluğu fenere hediye etmesi oyuna geldiğini mi gösteriyor.
arkadaşlar fener bunu hep yapıyor, aslında bence oyuna gelmek baskıya boyun eğmektir...
arkadaşlar fener bunu hep yapıyor, aslında bence oyuna gelmek baskıya boyun eğmektir...
Yorum