Alpay alinmalimi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • gerçekefsane
    • 17.07.2005
    • 4333

FORUM KURALLARI

1) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, satasma, asagilama amaci tasiyan, kisi hak ve özgürlüklerine saygisiz içerige sahip olan, irk veya din farki gözetilerek yazilmis mesajlar göndermek kesinlikle yasaktir. Bu tür davranislarda bulunulmasi halinde forum yöneticileri bu tip mesajlari silmek, düzenlemek ve mesaji atan kisiye gerekli cezalandirmayi yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykiri davranista bulunan üyelerin üyelikleri 2 haftaligina durdurulur. Ayni davranisin devami halinde ilgili üye bordomavi.net forumlarindan süresiz olarak uzaklastirilir

4) bordomavi.net forumda tüm üyelerin Trabzonsporlu olmasi, hiç bir üyemize rakip takimlara ya da rakip takimlarin futbolcu ve yöneticilerine forumumuzun düzeyini düsürecek sekilde küfür etme hakkini vermez. bordomavi.net foruma mesaj gönderen her üye gönderdigi mesajin rakipler tarafindan degil, kendisi gibi Trabzonspor'a gönül vermis diger bordomavi.net üyeleri tarafindan okunacagi gerçegini unutmamalidir. Küfür hangi kuruma hangi nedenle yapilirsa yapilsin Genel Kurallar'in 1. maddesine göre kesinlikle yasaklanmistir.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Aniketus
      • 15.08.2004
      • 124

İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

Neler oluyor , basliklar kitleniyor , geri açiliyor, ortalarda
      küfürler dolasiyor, duydugunuz herseye inanmayin ve sakin olun. ne
      kadar çabuk gaza geliyorsunuz ????

Alelade bir transfer söylentisi bu basliga ve küfürlere ne gerek var ???

istanbul basını kaynaklı sıradan yamama girişimleri olsa tabii ki dikkate almamak gerekir..

ama burada burada başka bir detay var. bu konu eğer GÜNEBAKIŞ
      gazetesinde de dillendirilmişse, burada bariz bir nabız yoklama
      operasyonu yürütülüyordur demektir..

http://www.gunebakis.com.tr/allspor.asp?id=1057

eğer bizler gerçek taraftarlar olarak bu nabız yoklama girişimine geç
      kalmadan gerekli NABZI vermezsek..ve susarak bu girişimi onaylarsak, bu
      sürecin bir sonra ki aşaması sürpriz bir imza töreni olur..

beni alpay'ın futbolculuğu 1. derecede ilgilendirmiyor. ben onun
      TRABZONSPOR'a yakışmayacak seviyedeki karaktersizliliği, ikiyüzlülüğü,
      sahtekarlığı ve tüccar zihniyeti ile ilgiliyim bu aşamada..

alpay, değil TRABZONSPOR forması giymek, adı TRABZONSPOR ile birlikte dahi anılmaya yakışmayacak bir futbolcudur.

Edited by: Aniketus
      At hirsizi

Yorum

• CeSS
        • 29.05.2004
        • 2524
        • Ankara

Alpay'a bende karsiyim , ama küfür ederek bir seyleri kimseye kabul ettiremeyiz. Daha sakin düsünüp yapici cümleler kurarak derdimizi anlatmaliyiz. Kullandigin kelimeler hos degildi. Böyle galeyana gelen taraftar bize zarar veriyor ...

anlatmak istedigim bu...
        Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
        Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• hauptstrasse
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 12.08.2004
          • 289

bu nasil boir dildir! bu ne demektir! burada neler olyuor boyle! ne o simdi de taraftarlar kendilerini takimdan yonetimden ustun mu gormye basladi! neymisiz biz de haberimiz yokmus! yani butun transfer sezonu boyunca bircok aptalya slakca yazi okumak zorunda kaldik ama su yapilan ,yani su basligin altindaki ilk yazi! o yazi yok mu insanicileden cikariyor!

hadi yoneticileri bir sekilde seyircinin onune atma gayretleri oldugunu gorebiliyorum bu sayfa da ama bu sekilde alenen yapilmis bir saldiriya da aciklama bulamiyorum!

nedir bu arkadasin derdi! nedne boyle bir sey yapma istegi duymaktadir!

ben kendisini tanimiyorum bilmiyorum da ama suna adim gibi eminim bu insan trabzonsporun taraftar gruplarindan birinde ve orda adi gecen biri! birileri musluklarina sokulan comaklari temizlemek icin borda mavi net´i kullaniyor! bunu goremiyor musunuz! birleri kisisel problemlerini ve hirslari bu site araciyla gidermeye calisiyor! arkadas tehdt ediyor ve bizler de okuzun trene bakmasi gibi yazilarini okuyoruz bu insanin! bu nasil trabzonsporluluktur! bu mudur takimina sahip cikmak! ortada problem yokken ordada ciddiye alinaboilecek bir sey yokken boyle bir cikisin sebebini bu arkadas kendisi bize yapmaladir! ben sahsen kendisnden acik yureklilikle bir itiraf bekliyorum! nedne ve nicin boyle bir sey yaptigina dair! yoksa o kullandigi kufre enzer kufurler bizde biliyorz! mesela trubunlerin les kargalari ozkan sumerin deyimiyle tribun teroristleri gibi! ornekler cogaltilabilir ve eger her isteyne burada her istedigi yoneticiye diledigince herseyi soyleyebilirse bilmiyorum bu olusumun sonu nereye varir!

son gunlerde yonetime karsi bir karsi durus seziyorum bu sayfada ve bu karsi durus dikkat cekici sekilde hep ynei uylerden geliyor! bunu syolerken yeni uyeleri zan altinda birakmak falan degild erdim! anlatmak istedigim bu tur gelismenin varligi ayrintiya takilip kalmadan gercekleri gozlemek zorundayiz!

olayda bahsi gecne oyuncuya gleince!

alpay trabzonun alipta alabilecegi en iyi defans oyuncusudur! tersini soyleyecek biri varsa ciksin... haa! karakterini tartisabiliriz ama dogrusuya buna da en az bizim hakkimiz var cunku kimse tanimiyor bu insnai kisisel olarak! yani bu sayfayi acan arkadasa sormak lazim! apay hakkinda bu denli ayrintili negatif bilgiyi nerdne aldin!

hangi yuzle yoneticilerimize komisyon aliyorsunuz diyebiliyorsun!

ben komisyon alan yonetici duymadim ama bedava bilet alamadigi icin cam cerceve kiran taraftar, futbolcu doven taraftar macta oyunculari -ozur dilerim- kicini ceviren taraftar cok gordum! hangi sinifa giriyorsun sen bana onu soyle! ama insan gibi,dobra dobra! bak biz snei burda kaldiriyoruz! yani sne bir alpayi cekemezken kaldiramazken dusun trabzon taraftari senin gibi birisini kaldirabiliyor!

otur ve dusun hangi camiada bulundugunu ve yazdiklari yeniden gozden gecir! oyle iskembedne sallamayla olmuyor bu isler!!!

site yonetiminden ricam bu arkadasin isminin kilitlenmesidir...

ben aramizda butur insanlar istemiyorum ve eminim benim gibi dusunen bircok insan var! bu yaptigi elestiri degil dupeduz hayvanca bir saldiri!

Yorum

• Analyzer

Alpay gelirse bu yönetim ve Senol Günes gider. Trabzonspor kasar isleme ve gelistirme fabrikasi degildir. Alpay'in isminin Trabzonspor ile birlikte anilmasindan rahatsiz olan arkadaslarin hassasiyetlerine hakaret etmek hiçkimsenin harci degildir. Fenerbahçe'li oldugunu açiklayan birisi kutsal Trabzonspor formasini giyemez!Edited by: Analyzer

Yorum

• andrei07
              • 11.12.2004
              • 749

İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Alpay gelirse bu yönetim ve Senol Günes gider. Trabzonspor kasar isleme ve gelistirme fabrikasi degildir. Alpay'in isminin Trabzonspor ile birlikte anilmasindan rahatsiz olan arkadaslarin hassasiyetlerine hakaret etmek hiçkimsenin harci degildir. Fenerbahçe'li oldugunu açiklayan birisi kutsal Trabzonspor formasini giyemez!

Üzerine söylenecek söz kalmadi

+1967
              Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

• ozgur
                • 19.09.2004
                • 461

arkadasim alpay'in karakteri hakkinda yorum yapmak icin ac 7-8 sene oncenin televole bilmemne vole lerinin arsivlerini incele. her aksam alpay-cansel hikayeleri, adamin karisinin bilmem ne kadar guzel oldugu zart zurt imanimizi gevretmisti. Soyle bir ornek vereyim Turkiye liglerinde onca gol atmis, trabzonspor'a hizmetleri gecmis Hami mandirali'yi kackere televolede izledin.? Hami kac kere manken hanimlarin bacaklari hakkinda yorum yapti, sonrada o mankenle evlendi.? Yani simdi birileri diyecek herkes televole'ye cikiyor, bana karakteri saglam bir futbolcu gosterin her aksam televoleye konuk olmus olan.Bu adam'in hayati reklam, kendini pazarlamakti, birde burada japon ligi izlenebiliyor, bu futbol kalitesiyle japonlarin ilk onbirde dusunmedigi bir adami Trabzonspor'a getirmek cinayet olur. Bir baska feti, kazma recep fiyaskosu izlemek istemiyoruz. Alpay o kadar kaliteli ise bjk ve fb nin savunmalarinda is yapar. Karakteride bizansa uyar yani

Yorum

• selçukabi
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 21.06.2004
                  • 2241
                  • İnşaat Mühendisi
                  • Bursa

İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Alpay gelirse bu yönetim ve Senol Günes gider. Trabzonspor kasar isleme ve gelistirme fabrikasi degildir. Alpay'in isminin Trabzonspor ile birlikte anilmasindan rahatsiz olan arkadaslarin hassasiyetlerine hakaret etmek hiçkimsenin harci degildir. Fenerbahçe'li oldugunu açiklayan birisi kutsal Trabzonspor formasini giyemez!

Pekiii Galatasarayli oldugunu söyleyen biri var o Trabzonspor formasi giyebiliyor da (su anda)Alpay mi giyemiyor???Sizce Trabzonsporda oynayan Trabzonlu olmayan yerli oyuncular hangi takimlari tutuyorlar(di) acaba.Ben de Alpaya karsiyim ama febeli filan oldugu için degil, bu oyuncu takimimizdaki kolej havasini bozabilir.Bozma ihtimali bile bu transferin olmamasi için yeterli bir sebepdir.Takimimizdaki stoper mekiinde zayif kalacak olsak bile bu bence gurur meselesidir ve (basarisiz dahi olacak olsak bile)gururlu olmaliyiz.

Yorum

• Emin
                    • 06.07.2004
                    • 729
                    • Memur (Kamu)

Ne demek enbesil kelimesi hangi düzeyde bir forum burasi. Eski bir milli futbolcuya nasil böyle hakaret edilebilir. Sitemiz basit bir taraftar sitesi degildir. Medya, yönetim ve futbolcular tarafindan da takip edilebilen düzeyli bir sitedir. Mesajlarinizi yazarken lütfen lütfen basta TRABZONSPOR taraftari ve BMN üyesi bir taraftar sorumlulugu ile hareket edin...

Bize yakisan budur.Edited by: Emin
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

• agahozlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 20.02.2005
                      • 5002
                      • Endüstri Mühendisi
                      • İstanbul

alpay in takimimiza gelmesini açikçasi istemem.fener formasi giymis birini takimimda istemem ama gelirsede buyursun gelsin.adam gibi topunu oynasi sezon ortasinda çikip yok ben fenerliyim demesin.isini yapsin yedek kalacaksa yedek kalsik oynayazaksa oynasin ama ben fenerliyim diyen birinin takimimda oynamasini sindiremem
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• zinos_zon
                        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                        • 05.12.2004
                        • 464

su tartismalar ne kadar gereksiz arkadaslar. alpay kararini verecek olan hocamiz senol günes'tir. bizler alpay hakkinda sadece basinin bize yansittigi kadarini biliyoruz. senol hocamiz ise alpay'in karakter yapisini hepimizden iyi biliyor, sanirim buna bir itirazi olan yoktur. böyleyken; hocamizin trabzonsporluluguna laf edicek tek bir aklibasinda adam da olamayacagina göre, birakalim da bu suni tartismalari, hocamizin verecegi karara sahip cikalim..derim.

sevgiler..
                        Trabzonspor asla sadece Trabzonspor degildir

Yorum

• Harun
                          • 31.05.2004
                          • 7993
                          • Tekniker
                          • Sakarya

Konuyu açan arkadas kendi düsüncesini yazmaya degilde tüm trabzonspor taraftarlarinin görüslerini yazmaya çalismis .Herkez senin gibi düsünmeyebilir, mesela ben.Bir futbolcu Istanbul takimi tutuyordiye veya Istanbul takiminda forma giydi diye transfer yapmayalim mantigina kesinlikle karsiyim.Bana göre Alpay Türkiye'nin son 10 yilda yetistirdigi ilk 5' e giren defasn oyuncularindandir.Hiç bir futbolcunun özellikleri 4*4 lük degildir.Mutlaka bazi eksikleri mevcuttur.Alpay'in agresif olmasi eksi gibi gözüksede ,tecrübesinin bu açigi kapatacagina inaniyorum.Takimizda Emrah'in hangi takimi tuttugunu bilmeyen yoktur,Yattara'nin topsuzalanda ve savunmada sifir olduguda asikârdir.Ama bu iki futbolcunun takima katkilarida ortadadir.Tolga kulubumüzde kalsaydisuanki durumdaAlpa'yin adini bile duymamis olurduk.Defansa mutlaka ama mutlaka tecrübeli bir ismin transfer edilmesi gereken bir durumda bana göre en iyitercihAlpay'dir. Edited by: Harun
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Atalay
                            • 21.07.2004
                            • 5079
                            • serbest meslek
                            • İstanbul

bende bir seyler karalayayim....alpayin hangi takimi tuttugu hangi semtte oturdugu hangi kadinla evlilik yaptigi benim için zerre kadar önemli deyil!!!!zira benim için form durumu önemli futbolculugunu tartismaya gerek yok bencede en iyi 3 defans oyuncusundan biriydi oynadigi zamanlar ama simdi ne yapar nasil oynar nasil form tutar o bizim deil senol hocanin isi eger iyi ise buyursun gelsin iyi bir alpayi yontulmus bir alpayi bende trabzonsporda görmek seyretmek isterim.....saygilar... birde görüslerimizi saygi çercevesi içerisinde tartisalim...seviyeyi düsürmek...bmn..... yakismiyor....
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Guests

alpay zaten gelmiyecegini açiklamasti - ama gelirse bence iyi olur - öyle takimindan kovuldu gibi haberlerde yalan - çok basarili bir oyuncu bence.

Yorum

• kelkitli29
                                • 29.05.2004
                                • 2441
                                • Almanya

ben sahsen isterim gelmesini.
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...