Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alpay alinmalimi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alpay alinmalimi?

Ben inanmiyorum, gercek olduguna Alpay gibi bjk eskilerini alip burada yeni bir kazma recep fiyaskosu yasamak istemeyiz herhalde. Simdi aklima may'in rezil feti ve recep transferleri geldi. Sanirim yonetim boyle bir dusunmuyordur, en azindan ben oyle inanmak istiyorum.

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi
    Ben inanmiyorum, gercek olduguna Alpay gibi bjk eskilerini alip burada yeni bir kazma recep fiyaskosu yasamak istemeyiz herhalde. Simdi aklima may'in rezil feti ve recep transferleri geldi. Sanirim yonetim boyle bir dusunmuyordur, en azindan ben oyle inanmak istiyorum.

Prestij kaybi yasamak istemeyiz degilmi?

+1
    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Bana türkiye liginden alpay kalitesinde transfer edebilecegimiz bi isim söyleyebilirmisiniz Prestij kaybi diye bisey yok biz sergenide aldik oktayida aldik ona bakarsaniz Ben alpayin yararli olacagini düsünüyorum kesinlikle alinmali...
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Basinda her gördügünüz haberi alip baslik yapmayin arkadaslar. Her basin saçmaligini görmek istemiyorum bu forumda. Böyle haberleri dikkate alip elestiri yapmayin lütfen. Yönetimden bir açiklama duyarsaniz elestirinizi yaparsiniz, her yazilip çizilene inanmayin.
        Koyverdun gittun bizi...
        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
        Republic of Of
        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

alpay takim içinde huzuru bozar.5 maçta 3 kirmizi kart gören adami biz napalim.

Yorum

İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi
            alpay takim içinde huzuru bozar.5 maçta 3 kirmizi kart gören adami biz napalim.

Takimdaki huzuru yattara bozamadiysa alpay hiç bozamaz merak etmeyin siz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

bu baslik gereksiz degilmi sonucta resmi sitemizde yayinlanmadi haber [img]smileys/smiley11.gif[/img]
              Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
              Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Ayrica arkadaslar Trabzonspora gelen her futbolcuyu biz taraftar olarak bagrimiza basip Trabzonsporun basarisi icin ter dökmesini isteyecegiz...
                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] Sergenin geldigi sene bi istanbul-trabzonspor maçina gittim 1-0 yanildik 90 dakika sonunda stad sergen sregen diye yikiliyodu Oktay geldiginde oynadigi maç sayisi kadar gol atti ve herkeste memnundu hatta sözlesmesini uzatmak istedik ama oktay bizim teklifimizi düsük buldu Edited by: tigin

Yorum

sabrettim ama dayanamadim yazacagim;

Bu haber gerçek diyelim; Alpayin ts ye ne gibi zarari olabilir ki? Bence gereksiz endise ve ortam germekten baska bisey degil bu! yarin alpay imza atarsa ne olacak? bu basligi atan arkadas ve onunla ayni görüsü paylasan arkadaslar ne yapacaksiniz çok merak ediyorum? Bir grup taraftar için istenmeyen adam mi olacak alpay? Peki bu durumda takimin huzurunu bozan alpay mi olacak?

Alpayi sahiplendigi takim için nasil herseyiyle mücadele ettigini hatirliyorum neden ts için bunu yapmasin ki? Hirsiyla takimi tribünleri neden ateslemesin tecrübesiyle neden bize maç kazandirmasin? Ingiltere liginde oynamis bir zamanlar milli takimin degismezinden bahsediyoruz arti alpayin istanbul takimlariyla bir bagi kaldigini da düsünmüyorum yapilan ropörtajlarda söylediklerine bakilirsa en az bizim kadar nefret etmis ist. basinindan ve orada dönen çirkeflikten.

Bir de bizim çok bilmis yerel kanal futbol duayenlerini hatirliyorum sinirden televizyonu kirasim geliyor. ne diyor bu çok bilmisler aylarca yapilan yorumlar hep ayniydiTS nin sl ni kaldirabilmesi için tecrübeli yildiz oyunculara ihtiyaci var, bunu üzerine basa basa söylüyor vatandas daha sonra laf dönüyor dolaniyor konu konuyu açiyor ayni program içinde heyecan ve sinir içinde akil veriyor bu duayenler. Ts nin pahali futbolcuya ihtiyaci yok ts nin transfer plani ucuz gelecege yönelik futbolcular olmali! Hahaha! Yönetim gelecege yönelik yildiz adayi gördügü futbolculari transfer ediyor bu sefer, bu yükü kaldiracak futbolcu alinmaliydi böyle olmazlar basliyor ))))

Evet kendi içimizde çok bilmislerimiz daha hangi fikire sahip oldugunu ve aslinda dogru olanin ne oldugunu bilmeyenler ekran karsisindakileri aptal yerine koyarak yorum yapanlar!!

Konuya gelecek olursak [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yönetim daha önce alpayla ilgilenmedigini zaten söylemisti, ama olduki alpay transferi yapildi, buyursun burasi Istanbul degil ve alpay da eski alpay degil, burada huzur bozamaz sadece huzuru bozulur niyeti futbol oynamak disindaysa... ve zaten böylebir durumdagönderilir, takim içinde bu kadar birlik beraberlik varken onunda buna eklenip bu birlik beraberlige katilacagini ve hakkinda yapilan elestirilerin ve onu hiçe saymanin milli takimdan uzaklastirilmaninintikamini istanbuldan almak isteyecegini düsünüyorum.Takimdaki genç tecrübesiz futbolculara çok sey ögretebilecegini düsünüyorum ve konu basligini açan arkadasimiz gibi kendisini dislamiyorum, bordomavi formayi giyecek her futbolcu benim için kiymetlidir, dislayarak bir taraftar olarak disaridan takim içinde huzursuzluga sebebiyet vermek istemem.Durup beklemek sakin düsünmek gerektigini düsünüyorum.Aniketus kardesim yanlis anlamani da istemem, bu sert çikisinin bir fayda saglayacagini düsünmüyorum özü de bu.
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

İlk olarak zahido tarafından gönderildi
                      Bana türkiye liginden alpay kalitesinde transfer
                      edebilecegimiz bi isim söyleyebilirmisiniz Prestij kaybi diye
                      bisey yok biz sergenide aldik oktayida aldik ona bakarsaniz Ben alpayin
                      yararli olacagini düsünüyorum kesinlikle alinmali...

sen alpayin en son kac sene önce macini izledin ?????????????????

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Aniketüs arkadas sen benim trabzonlulugumu ölçemezsin
                        gücün yetmez zati... Vakfikebir soguksu köyündenim ismim mehmet
                        soyadim erenay bilkentte okuyorum al sana bilgilerim arastir bakalim
                        kim daha trabzonluymus..

merak etme kardes burda kimse kimsenin trabzonsporlugunu tartismaz cok
                        iyi bir trabzonsporlu olmanda futboldan anladigin anlamina gelmez..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Alpay'in Trabzonspor formasini giymesini içime sindirebilmem imkansiz. Besiktas'taFenerbahçe'de oynayan, FB'li oldugunu her yerde söyleyen bir adam bu. Trabzonspor'a bizim ruhumuzda oyuncular gerek, genç, hirsli, istekli, formaya asik. Umarim böyle bir hata yapilmaz, sonucu agir olabilir hepimiz için.
                          "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Ben ALpayin gelmesinden yana degilim ama gelirsede hos geldi sefa geldi, sahadaki performansina gore degerlendiririm....
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                              Aniketüs arkadas sen benim trabzonlulugumu ölçemezsin gücün yetmez zati... Vakfikebir soguksu köyündenim ismim mehmet soyadim erenay bilkentte okuyorum al sana bilgilerim arastir bakalim kim daha trabzonluymus..
                              merak etme kardes burda kimse kimsenin trabzonsporlugunu tartismaz cok iyi bir trabzonsporlu olmanda futboldan anladigin anlamina gelmez..

Beyler bu acayip tartismaya burada son verin, bundan sonra bu konuda mesaja kesinlikle izin verilmeyecektir. Burada herkes sapina kadar Trabzonsporlu, Trabzonsporluluk da öyle metreyle, karisla ölçülebilecek birsey degil. Trabzonsporluluk yürekte, kalbinde hissettigin neyse o kadar Trabzonsporlusun, bunu da kimse bilemez yargilayamaz. Ben 2000'in baslarinda TS'de yasananyönetimseliç savas döneminde biraktik saniyordum bu aptal muhabbeti. Birakin buutanç verici sözde tartismalaro yillarda kalsin beyler,hepimiz birbirimizi biliyoruz, biz bir bütünüz, bir aileyiz.

Alpay konusunu konusmaya devam ediyoruz.
                              "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim