SENAL günes ne dedi ki ben bilmiyorum !!!!! söylermisin lütfen
Alpay alinmalimi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Senol Günes, transfer edilen hiçbir futbolcudan rahatsiz olmadigini, hepsini kullanacagini ifade ederek, ''Bizim sahaya çikacak 11'imiz var. Bu konuda bir sikintimiz yok. Alpay ile bir görüsme oldu. Kendisiyle ben de görüstüm. Türkiye'ye gelmek istemiyor. Inaniyorum ki gelmek istese Trabzonspor'u tercih eder. Ama bazi problemleri nedeniyle gelmeyi düsünmüyor'' dedi.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
alpay bu aralar hamburgla görüsüyormus, anlasamazlarsa trabzona yöneliceklermis demis menajeri en son...Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildiSenol Günes, transfer edilen hiçbir futbolcudan rahatsiz olmadigini, hepsini kullanacagini ifade ederek, ''Bizim sahaya çikacak 11'imiz var. Bu konuda bir sikintimiz yok. Alpay ile bir görüsme oldu. Kendisiyle ben de görüstüm. Türkiye'ye gelmek istemiyor. Inaniyorum ki gelmek istese Trabzonspor'u tercih eder. Ama bazi problemleri nedeniyle gelmeyi düsünmüyor'' dedi.
Alpay konusu kapanmistir."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum