Alpay alinmalimi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ali kemal
    • 18.07.2005
    • 52

SENAL günes ne dedi ki ben bilmiyorum !!!!! söylermisin lütfen
    Dün,Bugün,Yarin,Sonsuza Tek Trabzonspor

Yorum

• Utku061
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 29.05.2004
      • 846

Ali kemal bey! Ayni mesajini bir kerede yazabilirdin Admin arkadas seni uyardi sen yine ayni bildigini yapiyorsun.
      Ts Üye No:16546

Yorum

• Harun-61
        • 29.05.2004
        • 20107
        • Yönetici
        • Trabzon

Senol Günes, transfer edilen hiçbir futbolcudan rahatsiz olmadigini, hepsini kullanacagini ifade ederek, ''Bizim sahaya çikacak 11'imiz var. Bu konuda bir sikintimiz yok. Alpay ile bir görüsme oldu. Kendisiyle ben de görüstüm. Türkiye'ye gelmek istemiyor. Inaniyorum ki gelmek istese Trabzonspor'u tercih eder. Ama bazi problemleri nedeniyle gelmeyi düsünmüyor'' dedi.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• NoPain-NoGain
          • 07.03.2005
          • 301
          • Öğrenci
          • Ankara

alpay bu aralar hamburgla görüsüyormus, anlasamazlarsa trabzona yöneliceklermis demis menajeri en son...

Yorum

• tigin
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 31.05.2004
            • 4643
            • Ankara

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
            Senol Günes, transfer edilen hiçbir futbolcudan rahatsiz olmadigini, hepsini kullanacagini ifade ederek, ''Bizim sahaya çikacak 11'imiz var. Bu konuda bir sikintimiz yok. Alpay ile bir görüsme oldu. Kendisiyle ben de görüstüm. Türkiye'ye gelmek istemiyor. Inaniyorum ki gelmek istese Trabzonspor'u tercih eder. Ama bazi problemleri nedeniyle gelmeyi düsünmüyor'' dedi.

Alpay konusu kapanmistir.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...