Ne oldu ki?Takip edemedim?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebundan sonra artik en iyi fenevli ölü fenevli....
Nefretinizi anlıyorum, paylaşıyorum. Lakin unutmayınız ki, istisnalar vardır. Bütünü bozmuyor olabilirler. Ama o sitisnaları göz önünde tutmak zorundasınız yorum yaparken.
Çok koyu taraftar olmasına rağmen, adil, adaletten yana, tarafsız, doğruyu söyleyen, Kazım abiyi, öz kardeşi gibi seven, sayan, Trabzonspor'u Avrupa'da destekleyen hatta kuponunu ligdeki Trabzonspor yatırdığında bile, "Canınız sağolsun be gülüm, dilerim en azından beraberlik alırsınız." diyebilen Fenerbahçeliler de var. Onları bulmak , dört yapraklı yonca bulmak kadar zor, evet, lakin çok şükür ki benim abim öyle bir Fenerli.
Sabah konuştum kendisiyle. Akşam bi kez bile aramadı beni. Ve dedim ki sabah: "Abiciğim takımına öyle büyük bir nefret var ki içimde. Tiksiniyorum takımından. Ama seni çok seviyorum." Dedi ki: "Olur öyle şeyler.."
Burada ben de demişimdir o kitleye çok laf. Bahsettiğim kitle sonuna kadar da hak eder lafları. Ama istisnalar var işte. Yeri Kazım abimin başlığı değildi belki, özür dilerim meşgul ettiğim için, ama yine de cümle kurarken dikkat etmek lazım.En son 61viya tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 15:20."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalınan parça Kazım Koyuncunun seslendirdiği değil başka bir gereksizin seslendirdiği parçaydı.
Ben sinirimden televizyonu kapattım hemen. Olayı sadece dinledim. Kazım abinin sesinin yankılandığı syleniyordu. Doğru değil mi yani?
Hatta içimden geçen cümle aynen şuydu: "La bari, gitmiş adama saygınız olsun! İlla çalacaksanız Fatih ürek denen biri de söylemiş aynı şarkıyı.. Onu çalsaydınız. Yazıklar olsun!" Eğer Kazım'ın sesi değilse ses, en azından Kazım abim adına rahatlayabilirim.."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=BuKj_5MySoo Kazım abi değil.İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sinirimden televizyonu kapattım hemen. Olayı sadece dinledim. Kazım abinin sesinin yankılandığı syleniyordu. Doğru değil mi yani?
Hatta içimden geçen cümle aynen şuydu: "La bari, gitmiş adama saygınız olsun! İlla çalacaksanız Fatih ürek denen biri de söylemiş aynı şarkıyı.. Onu çalsaydınız. Yazıklar olsun!" Eğer Kazım'ın sesi değilse ses, en azından Kazım abim adına rahatlayabilirim..Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=BuKj_5MySoo Kazım abi değil.
Teşekkür ederim.
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatta çalan şarkıyı yuvarlak şarkıcı söylüyordu. Kazım Koyuncu'dan çalmadı bu bir nebze rahatlattı beni.
Aynı şekilde düşünüyorum Osman. İnsanlar öyle bir yazdılar ki buraya!
Şu haliyle de, mutlu olunacak bi tarafı yok elbet. Stad yöneticileri, takım yönetenler, stada elenler, olmayan beyinleriyle dalga geçtiklerini sanmışlar bizimle.
Lakin, sesin Kazım'a ait olmaması beni ayrı bi rahatlatmıştır. Demeden geçemeyeceğim. Takıma adına sinirlendirmişken, Kazım abim adına rahatlatmıştır en azından."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
* Çok sinirlendiler Kazım abi delirdiler ,çıldırdılar , keşke bu günleri görseydin ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sevgili ve rahmetli Kazım abimizin parçasının saracoğlunda çalınması içimizi acıtsada bizimle dalga geçtiğini sanan zavallıların ağlanacak hallerine güldüklerini görmekte bir nebze teselli oluyor bize.Seni hep seveceğiz Kazım abi...Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Arkadaşlar bir abim Kazım Koyuncu'nun cenaze töreninde Şenol Güneş'in ağlayarak yaptığı konuşmadan bir resim istedi. Böyle bir şey arşivleriniz de varsa paylaşabilir misiniz ?En son Ahmet Öztürk tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 16:48.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
25 Haziran 2005 tarihinde kaybettiğimiz Trabzonspor sevdalısı sanatçı Kazım Koyuncu'nun ağabeyi Hüseyin Koyuncu, ailesi adına kulübümüze bir mesaj gönderdi.
Hüseyin Koyuncu mesajında şu ifadeleri kullandı: "Hayatı boyunca yüreği daima Trabzonspor için atmış, gözbebeğimiz Kazım’ın bir şarkısının Trabzonspor aleyhinde alaycı bir şekilde kullanılması bizi derinden yaralamıştır. Neyse ki bizi fazlasıyla üzen bu olay karşısında başkanımız Sadri Şener ve kaptanımız Tolga Zengin nezdinde kulübümüz büyük bir duyarlılık göstererek Kazım’a ve onun anısına sahip çıkmış ve Kazım’ın Trabzonspor camiası için taşıdığı anlam ve öneme yaptıkları vurgularla üzüntümüzün bir nebze olsun hafiflemesini sağlamışlardır. Bu doğrultuda gösterdiği dik duruş ve kararlılık nedeniyle Trabzonspor kulübüne minnettar olduğumuzun tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz""Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum