Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seni unutmak insanlığa ihanettir...
    Işıklar içerisinde uyu.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• En büyük Trabzonspor'lu....

Doğum günün kutlu olsun...

Yorum

• İyi ki doğdun Kazım abi. O kupayı sana getireceğiz Kazım abi az kaldı.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Facebook'taki gönderileri, fotoğrafları ve daha fazlasını gör.

Yorum

• Dogum GününKutlu Olsun Kazim abi
            Az Kaldi Kupayla Gelicez
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Iyiki doğdun En Büyük Trabzonsporlu
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• ‎" işte gidiyorum " dedin Ve gittin...
                Ve biz gidişinin ardından 7. kez "iyi ki doğdun Şair Ceketli Çocuk" diyoruz...
                doğduğun gün kutlu,mutsuz ve boynu bükük.
                25 Haziranın gölgesi 7 Kasım'ın, yarım kalan geleceğin de 25 Haziran'ın üzerinde kara bulut ...
                sense bulutların üzerinde huzur dasın biliyoruz...
                iyi ki doğdun Kazım,
                ...
                ha unutmadan yine şampiyonluğa oynuyoruz
                üstelik şampiyonlar ligindeyiz ve iyi gidiyoruz.
                Fırtınan bıraktığın gibi,
                baş kaldırış dewam ediyor...

huzurla kal Şair Ceketli Çocuk !
                Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

• Doğum günün kutlu olsun Kazım Koyuncu.

Yorum

• Kupayla geleceğiz inşallah
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• -Açıkçası Hopa da Lazlar daha çok Fenerbahçe’ yi tutar. Benim ailemdeki herkes de Fenerbahçeli’dir. Normal olan benim de Fenerbahçeli olmamdır ancak kafayı biraz kaldırdığımda, biraz farklı olduğumu hissettiğim anda farklı olanla buluşabildim. Farklı olan Trabzonspor’du. Mesela kazara Fenerbahçeli olsaydım hayatımda futbolun bu kadar yeri olmazdı; en fazla arada bir Fenerbahçe maçlarının özet görüntülerini izlerdim; futbolun bende bir karşılığı olmayabilirdi.
                      İYİKİ DOĞDUN KAZIM ABİ.
                      ( 7-7-7-7-7-7-7 )

Yorum

• İlk olarak fero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -Açıkçası Hopa da Lazlar daha çok Fenerbahçe’ yi tutar. Benim ailemdeki herkes de Fenerbahçeli’dir. Normal olan benim de Fenerbahçeli olmamdır ancak kafayı biraz kaldırdığımda, biraz farklı olduğumu hissettiğim anda farklı olanla buluşabildim. Farklı olan Trabzonspor’du. Mesela kazara Fenerbahçeli olsaydım hayatımda futbolun bu kadar yeri olmazdı; en fazla arada bir Fenerbahçe maçlarının özet görüntülerini izlerdim; futbolun bende bir karşılığı olmayabilirdi.
                        İYİKİ DOĞDUN KAZIM ABİ.

hopada en çok trabzonsporlu var 2.fenerbahçeliler var
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hopada en çok trabzonsporlu var 2.fenerbahçeliler var
                          Benim yazdığım Kazım Koyuncudan alıntı bir ropartajında söylüyor ben Fatsalıyım ama oflu arkadasım vardı üniversitede o da koyu Trabzonsporluydu
                          ( 7-7-7-7-7-7-7 )

Yorum

• Yerim yurdum yoktur demeye hakkın yoktu seni... Çünkü sen herkesin gönlünde bir yerlere sahiptin.. Haberin yoktu belki ama arkandan gözyaşı döken herkes sana gönül dairelerinde en lüks evi ayırmıştı. İyi mi oldu böyle erkenden gitmek? Haklısın, bilemezdin ölümün bir dudak ve bir bardak arasında olabileceğini... Çok kıyak bir hastalığa yakalandım demiştin kanser olduğunu öğrendiğinde... Peki, biz seni sevenleri; yokluğunla kangren etmeye ne hakkın vardı? Gitmek sana hiç yakışmadı Kazım... Ne o gün, ne bugün ne de yarın... Hiçbir zaman değişmeyecek bir gerçek; sana gitmek yakışmadı.

Bu kadar kolay mıydı işte gidiyorum demek? Söyleyeceklerini söylememişmiydin zaten, bizlere söz hakkı vermeden gittin... Sesin uzaklaşmadı hiçbir adımda.. Ayak izlerini takip ederek yürüyoruz ışığınla..

Sana senin yokluğunu hiçbir zaman anlatamayız Kazım.. Sen "sensiz" yaşamanın ne olduğunu bilmedin.. Bizleri sesinden, varlığından, asaletinden öksüz bırakıp gittin.
                            *
                            Bak bugün Trabzonspor yine İnter'i devirdi. Hani senin dediğin gibi; Avrupa'da savaşan Trabzonspor... Uşaklar yine savaşıyor, yine onur mücadelesi veriyorlar, yine hak etmedikleri lekeler yüzlerine sürülmeye çalışılıyor...

**
                            Seni o kadar çok özledik ki Kazım, anlatamayız. Bordo ve mavinin oluşturduğu ahenksin sen bizlerin gönlünde...
                            Şimdi gidiyorum, yine geleceğim...
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yok arkadas sensizlige alisilmiyor
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• kazım sende yanımızda ol bugün sende gör şanlı destanımızı sende gör alınteriyle zaferleri nasıl kazanıldıgıMIZI
                                En son Volkan tarafından düzenlendi; 18.12.2011, 14:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim