Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü seyler gördük. Savaslar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, ......lar gördük. Yoksul insanlar, aglayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme kosan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her seye ragmen bu yeryüzünde sarkilar söyledik. Tesekkürler dünya.
    KAZIM KOYUNCU

Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• kalbimizdesin

Nur icinde yat

Seni Asla Unutmayacagiz!!!

Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• biliyorum bir yildiz yagmur yagmuruna tutulacagim basim dönecek arkamizda seni bulacagiz haydi diyeceksin KAZIM gibi gidelim yildizlarin çok oldugu bir gökyüzü altina SENI UNUTMAK MÜMKÜNMÜ!!!
        Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• hayat acimasiz,ölümse ondan çok daha acimasiz.ne yasa ne basa bakiyor.aliyor sevdiklerimizi bizden hesapsizca.gururumuz kazim koyuncumuzu bir kere daha rahmetle aniyorum,topragi bol olsun.nice 17 araliklar olurdu eminim,nice konserlerinde beraberce eslik ederdik haydelere,gelevera derelerine.kismet,mekani cennet olsun,ailesine ve tüm sevdiklerine sabirlar diliyorum.unutmak ayrilanlara mahsusmus.biz hiç ayrilmadik ki,hep kalbimizde olacaksin
          Ne hasta bekler yatağı,
          Ne bir ölüyü mezar,
          Ne de şeytan günahı,
          Seni beklediğim kadar...

Yorum

• Kazim Koyuncu Ve Trabzonspor!

Yaziya baslarken sunu söylemeli;

Ne Trabzonspor Kazim Koyuncu ile tek basina anlatilabilir; ne de Koyuncu?unu ufkunu anlatmaya tek basina Trabzonspor yetebilir.

Ama sunu da rahatlikla söyleyebiliriz;

Kazim?in hayata karsi durusuyla Trabzonspor?un durusu bire bir örtüsüyordu. Bugün 1. ölüm yildönümünü yasadigimiz bu ?güzel? insan için bordo mavi formanin hangi anlamlari tasidigini; özellikle Kazim?i sevip de, Istanbul kulüplerinin pesinde kosan kardeslerimize, kendi sözleriyle hatirlatiyorum.

?Eger bir bölgeyi bir cografyayi temsil etmek ve onun özelliklerini tasimaksa bir futbol takimina düsen, bunun Türkiye'deki adi Trabzonspor'dur. Bu takimin bütün tartismalarin disinda bir havasi, bir baskaligi vardir. Öteki takimlarin da vardir ama Trabzon bir baskadir. Inatçiligimiz, oyunu çirkinlestirmeden futbol oynama istegimiz tamamen bölgenin yöresel özelliklerine hizmet etmistir. Ya da etmelidir.?

?baskaligimizdir Trabzon bizim. En neseli, en hüzünlü, en duyarli en vurdumduymaz, en hizli, en agir, en çabuk en acelesiz yanimizdir Trabzonspor?

?Notalarimi, parmak uçlarimdan akip giden zamani, yüregimi ortaya koyardim... Trabzonsporlu topçularin da öyle olmasini istiyorum.?
            "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye?de sürekli sampiyon olanlar disinda olan her seyi temsil ediyor?

"Trabzonspor?un bendeki ifadesi, statükonun karsisinda yer almasi, statükoyu parçalamasi, güçlülere karsi güçsüzlerin var oldugunu ve onlarin da bir seyler yapabilecegini göstermesidir. Trabzonspor, sadece bir yöre takimi olarak ben de ifade bulmus olsaydi, bu lokal bir sey olurdu ve de çok dogru temellere oturmamis olurdu. Oysa Trabzonspor, sadece Trabzon? u degil tüm Karadeniz?i asmis bir olgu. Evrensel degerlere sahip olan benim için de Trabzonspor, Türk futbolunun en evrensel degeri ve en önemli unsurudur."

Kazim kardesimiz için Cuma günü Mis sokak?ta toplanip Galatasaray Lisesi?nin önüne kadar yürüyen 150- 200 kisilik grubun içine ben de vardim. Kazim?in en büyük yol arkadasi Mehmet Ali Besli?nin önderligine yapilan yürüyüsün ana temasi, Kazim?in en çok yürüdügü ayak izlerini en çok biraktigi Istiklal Caddesini O?nun için adimlamakti.

Bugün de (Pazar) Hopa?da sevenleri mezari basinda andilar bu güzel insani, yeri hiç dolmayacak olani?

Bu kalp seni unutmaz Kazim Koyuncu.

Umuyoruz ki;

Bordo mavi formaya neden gönül düsürdügünü, bu formanin ?aslinda ne demek? oldugunu daha çok insan anlar ve yeni Kazimlar filizlenir güzel ülkemizde

Yorum

• Ruhun sad mekanin cennet olsun Kazim Koyuncu...

Bu kalpler seni unuturmu [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Edited by: Viya

Yorum

• KAZIM ABI 1 DEGIL 1000 YIL GEÇSE YINE SENI UNUTMAYACAGIZ!KALBIMIZDESIN!!!![img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Ruhun sad,mekanin cennet olsun..

Yorum

• Seni her zaman hatirlayacagiz ...

Nur içinde yat ..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• nu riçinde yat ..allah yerini cennet eylesin

Yorum

• "Kazimisi gzas voret!!" kazim koynucunn resmi sitesinde bu yazi war anlami nedr acaba bilen warmi?
                        "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Nur içinde yat mekanin Cennet olsun
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• unutmadik.unutturmayacagiz...
                            OFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ

Yorum

• her zaman kalbimizdesin seni asla unutmayacagiz

Yorum

• İlk olarak Bordo_mavi61 tarafından gönderildi
                                unutmadik.unutturmayacagiz...
                                [img]smileys/smiley32.gif[/img]Mekani Cennet olsun.Unutmayacagiz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim