Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karadenizin isyankar ve devrimci çocugu herzaman kalbimizdesin..

Yorum

• sankı aılenın bır ferdı sankı yakınım sankı saatlerce gunlerce haftalarca vakıt gecırdıgım ınsan kac sene gectı ama unutamadık ıste yerın farklıydı nur ıcınde yat..
      HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Şampiyonluğu seninle beraber senin parçalarınla kutlamak ne güzel olurdu ...

Mekanın Cennet olsun abim...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Keşke gitmeseydin abi..
          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Klübümüzden bir jest bekliyoruz. Kızılaydan devraldığımız kamp tesislerine Kazım Koyuncunun adı verilsin!! Mütevazi bir törenle bizzat Başkanımızın katılımı ile tesislere KAZIM Kardeşimizin isminin yazılı olduğu güzel bir tabela konsun!!! Bu jesti bekliyoruz....

Yorum

• Tarih 25. Haziran...Kazim Koyuncunun vefatinin yildönümü..derken 25. haziran yine baska hüzünlü bir gün ( mikayili kaybettik)olarak hafizamda yerini aldi...

Sevmiyorum 25. Hazirani SEVMIYORUM iste........
              Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
              Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• Karadenizin ASİ DELİKANLISI .

Seni herzaman özleyeceğiz ...
                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• karadenizin hırçın çocuğu seni özlüoruz tıpkı usanmadan yılmadan şampiyonluğu özlediğimiz gibi...
                  Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Unutmayacağız..Sevgiyle ve saygıyla anıyoruz.
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• benim Trabzonspor'u fark etmeme vesile olduğun için de sana minnettarım... huzur içinde yat...

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

oysaki ne de güzel anlatmıştı rahmetli Kazim Koyuncu; Trabzonspor'un neden desteklenmesi gerektiğini... O'nun o röportajını daha önce okusam belki daha önce bulurdum doğru yolu...
                      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Bu aralar hayatımın arka planını süsleyen güzel şarkı...
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• O sarkilar onu bizi asla unuturmaz, onun sarkilari herseyi anlatiyor...Allah rahmet eylesin, özledik onu...Kalbimizdesin!
                          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• iki gün önce bize her yer trabzon kitabı elime geçti. kazım abinin trabzonsporlu anılarını okudum biraz önce çok duygulandım..

Yorum

• Cumartesi günü 4 arkadaş Hopadaydık.Mezarı gösterişsiz sade ama şık olmuş.

Yorum

• adam gibi adam dı.........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim