Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsan hala İlkay'ın konserinden çıkarken "Ou nana"yı söylüyorsa,giden aslında gitmemiştir...!

Böyle demişti galiba Emrah. (Namı diğer eys_61) Durum tam da böyle galiba!
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• ilkay akkaya mı bu?
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Ne işin var senin beşinci sayfada be abim.Gel şöyle en öne

Yorum

• Bugün rüyamda Kazım Abi yi gördüm. O kadar yakındı ki bana. O ölmedi geri döndü dediler. Yanına gittim tokalaştım ve beraber şarkılar söyledik küçük bir odada.

Ne güzel bir rüyaydı

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün rüyamda Kazım Abi yi gördüm. O kadar yakındı ki bana. O ölmedi geri döndü dediler. Yanına gittim tokalaştım ve beraber şarkılar söyledik küçük bir odada.

Ne güzel bir rüyaydı

Bilirim nasıl zor gelir,o uykudan uyanmak...Şanslı hisset kendini,çok zaman oldu bekleyeli rüyama,olmuyor...

Yorum

• Hemşehriğm hatta köylüm olan rahmetliyi burdan bir kez daha saygı ile rahmetle anıyorum .Artvinde genelde özellikle hopada başka takım tutanlarda vardır ama kazım gibi ben gibi bence kardenizliyim diyen herkes trapzonsporu tutmalıdır ne diyim kendisi büyük bitr tarafdardı onun o duygularını anlayabiliyorum ve çok mutlu oluyorum
              saygı ile anıyorum seni hemşerim mekanın cennet olsun bu arada ilk hopaya gittiğimde ilk işlerimden biri yine mezarını ziyaret olacak ve inşallah bu kez şampiyon olduk be kardeş diyecem şampyon olduk trapzonsporun şampiyon oldu mutlu diyeceğim
              ''7''

Yorum

• D max kanalında ''Gülbeyaz'' dizisinin tekrar bölümleri yayınlıyorlar.Az önce kız kulesinin önünde Selim Bölükbaşının kemence çalıp Kazım'ın ''Denizde karartı var'ı söylediği sahneyi izledim.Keşke aramızda olsada Trabzonspor'un bizi mutlu ettiği bu anları oda yaşayabilseydi.Mekanın cennet olsun büyük üstat..

Yorum

• Ne kadar güzel,ne kadar özel.
                  İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne işin var senin beşinci sayfada be abim.Gel şöyle en öne

Yorum

• Kazım abi,bak takımın bu sene fırtına gibi esiyor,ortalığı kasıp kavuracak,dosta güven,gurur,düşmanlara,rakiplere korku salacak,göemeliydin bu anları,eminim ne kadar mutlu olrdun,,,
                    Ama bizler biliyoruz ki sen bizimlesin ,geçen sezon sivas maçında seyircisiz oynama cezası aldığımız maçlarda takımı tek başına destekledin,takıma en kötü günlerde omuz verdin,biz görmesekte biliyoruz ki Avni Akerde herzaman yanımızdasın,senin o meşhur şarkın'''HAYDE HAYDE TRABZON'''stadta inlerken sende bize eşlik ediyorsun,
                    seni çok özledik,bu sezon şampiyon olacağız,bu mutluluğa ortak olmanı ne kadar çok isterdik,ama biliyoruz ki sen hep yanımızdaydın ,şimdi de yanımızdasın

RUHUN ŞAD OLSUN ,,AMİN,,,
                    TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Kazım abim bu sene o mutlu günü göreceğiz inşallah biliyoruz Trabzonsporumuzu her zamanki gibi takip ettiğini seni unutmadık abi her zaman kalbimizdesin!!!

Yorum

• Gel hele şöyle.!

Yorum

• Ölüm haberi tv lerde yayınlandığı zaman, herhalde eskilerin ünlü bir şarkıcısı falandı dedim kendi kendime. Sonra kim olduğunu öğrenince çok çok çok üzüldüm. Hem bu kadar güzel bir Trabzonsporlu taraftarımız, hemde bu kadar güzel bir sanatçımız gencecik yaşta vefat etmişti. Hasta yatağında bile Trabzonspor u düşünen bir Artvinli abimiz gitti. Allah mekanını cennet eylesin. İnşallah bu sene Artvinli arkadaşlarımız, şampiyon olursak, bayrakları alıp mezarına gidip şampiyon olduk abim rahat uyu der.

Yorum

• şimdi bir ustra sessizliğindeyse acımız ve böyle mahşer yeriyse yüreklerimiz bil ki ölüm küçük Kazım büyük diyedir...
                            ......mutedil dalgalı..
                            fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Yorum

• şu günleri keşke oda görseydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X