Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende Kazımı Karadeniz Ve Trabzonsporla alakası olmayan arkadaşım sayesinde dinlemiştim ilk defa. Ne zama Kazımı Dinlesem Karadenizli ve Trabzonsporlu bir sanatçıyı başkasından öğrenmenin mahçupluğunu hissederim.

Nur İçinde Yat Kazım.Mekanın cennet Olsu.

Yorum

• Hey Gİdİ Kazim Koy Verİp Gİttİn.sensİz Ne Trabzonun Nede Şarkilarin Tadi Kaldi.mekanin Cennet Olsun
      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Allah günahlarını affetsin..Mekanın cennet olsun Hırçın Çocuk....Herzaman kalbimizdesin...
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• bende gülbeyaz dizisi sayesinde öğrenmiştim kendisini maalesef çok geç öğrendim ama ona doyamadan kar toprak aldı elimizden onu

Yorum

• Ortak Bir arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık.Açıkcası ilk gördüğüm anda çok kanım

ısınmamıştı ama içerlere daldıkça ne kadar doğru bir insanla,ne kadar temiz bir

yürekle bir arada olduğunuzu hemen anlıyorsunuz.Zaaf noktamız aynı olunca

(TrAbzonspor)Frekanası yakalamak zor olmadı.Daha sonrası pikniklerde

üniversite şenliklerinde hep yanınnda olduk.Ölmeden önceki son 3 yılı

içerisinde Marmara bölgesindeki tüm konserlerine gittik.Ünlü olmadan önce

Harbiyede 200 kişiye konser verdi yine ordaydık çünkü çok daha fazlasını

hakediyordu.

....Günümüzde her kez yerine birilerini koymaya çalışıyor yok bunun sesi

kazım'a benziyor yok bunun görüntüsü kazıma benziyor.Bilmiyorlarki bizler

onun ne sesine nede dış görünüşüne hayrandık.Bizim hayran olduğumuz şey

tertemiz çocuk gibi yüreğiydi.

Yorum

• nur içinde yat kardeşim...

sensiz hep eksiğiz; hep bir yanımız natamam...
              KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• seni asla unutmayacağız denizin cocuğu...

Yorum

• ''Koyverdin Gittin Beni
                  Allahından Bulasın
                  Kimse Almasın Seni Yine Bana Kalasın''.....

mekanın cennet olsun....
                  Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                  ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Şarkıcı Barış Akarsu Ağır Yaralı
                    Ünlü şarkıcı Barış Akarsu, yanındaki 2 bayan arkadaşı ile birlikte Bodrum'da trafik kazası geçirdi. 29 yaşına basan Akarsu, doğum günü kutlaması için özel otomobili ile otelde bekleyen diğer arkadaşlarının yanına giderken, kamyonla çarpıştı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Akarsu yoğun bakıma alınırken, yanında bulunan 2 arkadaşı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
                    Edinilen bilgiye göre 29 yaşına basan ünlü şarkıcı Barış Akarsu, arkadaşları tarafından Kervansaray Otel'de onuruna düzenlenen doğum günü partisine katılmak üzere Nalan Kahraman (37) ve Zeynep Koçak (24) isimli bayan arkadaşları ile birlikte yola çıktı. Akarsu, 48 UN 556 plakalı özel otomobili ile Göltürkbükü istikametinden gelerek, Torba Kavşağı'na giriş yaptığı sırada H.C. idaresindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç, orta refüjde bulunan palmiye ağacına

çarparak durabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Barış Akarsu ve Nalan Kahraman Özel Bodrum Hastanesi'ne, Zeynep Koçak ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akarsu, beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakıma alınırken, arkadaşları Kahraman ve Koçak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Bedrettin Ulusoy, "Barış Akarsu'nun beyin içi kanaması bulunuyor.

Hayati tehlikeyi henüz atlatmış değil. Yoğun bakımda müşahede altında tutuyoruz" açıklamasında bulundu.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zeynep Koçak'ın, Akarsu'nun eski sevgilisi olduğu ve doğum günü kutlaması için İstanbul'dan geldiği iddia edildi. Kazanın duyulmasının ardından doğum günü partisi için Akarsu'nun Kervansaray Oteli'ne gelmesini bekleyen arkadaşları hastaneye akın etti.

Böyle az sayıda değerli insanları genç yaşlarda kaybetmek insanı derinden yaralıyor..Umarım Kazım Abi gibi genç yaşında kaybettiğimiz insanlar arasına dahil olmaz..Barış Akarsu ya acil şifalar diliyorum...

Yorum

• İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şarkıcı Barış Akarsu Ağır Yaralı
                      Ünlü şarkıcı Barış Akarsu, yanındaki 2 bayan arkadaşı ile birlikte Bodrum'da trafik kazası geçirdi. 29 yaşına basan Akarsu, doğum günü kutlaması için özel otomobili ile otelde bekleyen diğer arkadaşlarının yanına giderken, kamyonla çarpıştı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Akarsu yoğun bakıma alınırken, yanında bulunan 2 arkadaşı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
                      Edinilen bilgiye göre 29 yaşına basan ünlü şarkıcı Barış Akarsu, arkadaşları tarafından Kervansaray Otel'de onuruna düzenlenen doğum günü partisine katılmak üzere Nalan Kahraman (37) ve Zeynep Koçak (24) isimli bayan arkadaşları ile birlikte yola çıktı. Akarsu, 48 UN 556 plakalı özel otomobili ile Göltürkbükü istikametinden gelerek, Torba Kavşağı'na giriş yaptığı sırada H.C. idaresindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç, orta refüjde bulunan palmiye ağacına

çarparak durabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Barış Akarsu ve Nalan Kahraman Özel Bodrum Hastanesi'ne, Zeynep Koçak ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akarsu, beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakıma alınırken, arkadaşları Kahraman ve Koçak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Bedrettin Ulusoy, "Barış Akarsu'nun beyin içi kanaması bulunuyor.

Hayati tehlikeyi henüz atlatmış değil. Yoğun bakımda müşahede altında tutuyoruz" açıklamasında bulundu.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zeynep Koçak'ın, Akarsu'nun eski sevgilisi olduğu ve doğum günü kutlaması için İstanbul'dan geldiği iddia edildi. Kazanın duyulmasının ardından doğum günü partisi için Akarsu'nun Kervansaray Oteli'ne gelmesini bekleyen arkadaşları hastaneye akın etti.

Böyle az sayıda değerli insanları genç yaşlarda kaybetmek insanı derinden yaralıyor..Umarım Kazım Abi gibi genç yaşında kaybettiğimiz insanlar arasına dahil olmaz..Barış Akarsu ya acil şifalar diliyorum...
                      Çok üzüldüm
                      Ölenlere Allahtan rahmet ailelerine sabır diyorum.

2 ay önce Trabzonda konserine gitmiştim,inşallah iyileşir.
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kalbimizdesin Kazim Abi ......

Yorum

• İşte gidiyorum;
                          Birşey demeden
                          Arkamı dönmeden
                          Şikayet etmeden
                          Hiçbirşey almadan
                          Birşey vermeden
                          Yol ayrılmış, görmeden
                          GİDİYORUM!....................

Ruhun şad olsun.
                          Kuvvetsiz hak acizdir;Haksiz kuvvet ise zorbaliktir.
                          Bir düzene tabi olmak sizin her seye hükmetme arsuzu,icinde zorbaligi barindirir.

Yorum

• 30 haziranda ankara anıttepede kazım sevenler toplanacaktı...ama o gün ve ertesi gün kpss vardı..keşke bu da düşünülüp bi kaç gün ileriye alınsaydı.gidemedim.ama onu seviyorm
                            sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• arkadaşlar kazım koyuncunun ölüm yıldönümü olduğu gün beşiktaş çarşının sitesinin girişinde kazım koyuncu resimi vardı. arkadaşım gösterdi görünce şok oldum ve çok takdir ettim... helal olsun çarşıya

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar kazım koyuncunun ölüm yıldönümü olduğu gün beşiktaş çarşının sitesinin girişinde kazım koyuncu resimi vardı. arkadaşım gösterdi görünce şok oldum ve çok takdir ettim... helal olsun çarşıya
                                tek kelimeyle bravo
                                sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim