Sana da armağan olsun hiç unutulmayan büyük taraftar, üstat.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Ah Kazımım Ahh kazımım..
bu başlıkta yazılanların bazılarını şöyle bir okudum. gözlerimden yaşlar akıyor.
Kazım dediklerinde , "işte gidiyorum" dediğinde, hele de giderken, o kupayı görmeden gittiğini her düşündüğümde kalbim acıyor.
bu kupayı o kadar çok ama o kadar çok istedim ki...
Ama Allah şahit ne başka bişey için ne kendim için en çokta Senin gibi bu kupayı görmeden bu kupa aşkıyla yanıp kavrulanlar için, bu yolda canını veren kardeşlerim için istedim (birini unuturum diye isimlerini yazamıyorum)
yaşlarım klaveyeye damlıyorAh güzel kazımım sizlere bu kupayı çok görenlere hakkımızı helal etmiyoruz. İnşallah Kupa ile geleceğiz sana
rahat uyu güzel yürekli kardeşim
Yorum
-
Bugün tam 17 yıl oldu Kazım ağabey gideli... Daha dün gibi aklımda gazetedeki o küçük puntolu haberden vefatını öğrendiğim an. Kazım Koyuncu benim Trabzonsporluluğumdaki bir kimlik gibi. Yıllarca onun söyledikleri ve yazdıkları ile şekillendirmeye çalıştığım bu kimliği. Bana göre, ismi tarihimizden asla silinmeyecek birkaç kahramandan biri. Bu sene çok daha duygu dolu ama bu ölüm yıldönümü; çünkü kupa Kazım ağabeye gidecek bu sefer. Eminim o şu anda en yoğun heyecanı ile bekliyor bizleri, bayramlarda torunlarını görecek bir dedenin özeni ve heyecanı var şu an üzerinde. İçimi çok şey parçalasa da şimdi burada yazıya dökmek istemiyorum.
Bir kez daha var ol Kazım ağabey. Bak, kardeşlerin sana getiriyor bu 25 Haziran gözbebeğini...İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun
Rahat uyu Kazımım , yine yeniden Şampiyon Takımın taraftarısın.
Yıllar sonra gelen bu kupayı en çok kupayı bekleyip te göremeyen Kazım gibi Eren gibi taraftarlarımız, Taraftarlık yolunda kaza yolunda kaybettiklerimiz canına kıyan kardeşlerimiz haketmiştir.
Kupayı tüm kaybettiklerimiz görmeli, hepsinin mezarına götürülmeli o kupa.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMekanı cennet olsun.
Bugün bekledim ki kulüp şampiyonluk kupasını Kazım'ın mezarına götürmüş olsun. Öyle bir fotoğrafla yapsın anmasını. Ama nerdeee? Gazetecilerden, kulüp çalışanlarından ya da taraftar grubu liderlerinin kupayla fotoğraf çekilmesinden sıra gelmedi herhalde Kazım'ın mezarına.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMekanı cennet olsun.
Bugün bekledim ki kulüp şampiyonluk kupasını Kazım'ın mezarına götürmüş olsun. Öyle bir fotoğrafla yapsın anmasını. Ama nerdeee? Gazetecilerden, kulüp çalışanlarından ya da taraftar grubu liderlerinin kupayla fotoğraf çekilmesinden sıra gelmedi herhalde Kazım'ın mezarına.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'lu olmadigi halde Trabzonsporlu olmanin ayricaligini her platformda söyleyen karadenizin hirçin çocugu sevgili Kazim Koyuncuyu kaybettik. Tüm Trabzonspor camiasinin basi sagolsunBordomavi.net - Orhangazi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum