Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şair Ceketli Çocuk,bizim için bir Şampiyonluk şarkısı yazar mısın yeniden?Söyler misin onu bu günlerde,uzakta da olsan duyacağımızı bile bile..Hasret bitecek koca yürekli insan,bitecek inşallah...

Yorum

• Serap görmenin TDK'deki karşılığı, Trabzonsporluların zaman zaman gördükleri şey, olarak mı değiştirilmeli abim? Ne diyorsun? Yoksa, yukarıda bi yerlerde, gülümsüyor musun bu yazdıklarıma? İnanmak ya nihayetinde, hislerin olduğuna inanıyorum... Gülümsüyor musun yoksa tepelerden bi yerlerden? Geçiriyor musun içinden, "Yok Begüm'üm, bi mucizeye tanıklık edeceğiz?" diye...

Bilmiyorum..

Büyüdükçe büyüyor sevgin..

Zaman aktıkça artıyor özlemin...

İyi ol, e mi...
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serap görmenin TDK'deki karşılığı, Trabzonsporluların zaman zaman gördükleri şey, olarak mı değiştirilmeli abim? Ne diyorsun? Yoksa, yukarıda bi yerlerde, gülümsüyor musun bu yazdıklarıma? İnanmak ya nihayetinde, hislerin olduğuna inanıyorum... Gülümsüyor musun yoksa tepelerden bi yerlerden? Geçiriyor musun içinden, "Yok Begüm'üm, bi mucizeye tanıklık edeceğiz?" diye...

Bilmiyorum..

Büyüdükçe büyüyor sevgin..

Zaman aktıkça artıyor özlemin...

İyi ol, e mi...
        5 minare haa..
        İyi, iyi..

Kazım'lar ölmez Begüm..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 minare haa..
          İyi, iyi..

Kazım'lar ölmez Begüm..

Mümkün gözükmüyor ki zaten Başkanım. Ölüm nedir? Uğurlamak... Sonsuz yolculuk... Bedenin ortadan kaybolması... Filan...

Ölüm, her gün gidenin gözleriyle karşılaşmak olmamalı... Bordomaviyi her gördüğünde, stadda "Hayde"yi her duyduğunda, gidenin o özgür duruşuyla karşılaşmamak da olmamalı... Hele, yeni yeni Karadeniz müziği yapmaya başlayan grupların sayısı arttıkça, gidenin ayak izlerini fark etmek, hiç olmamalı...

Sadece, mesafeler dokunuyor insana... Gurbete gitmiş gibi giden... Eski çağlarda yaşar gibi... Telefon açamamak, mail atamamak, cam açıp yüzünü görememek gibi... Sadece, bi şekilde iyi olduğunu umut etmek gibi...

Özlemek garip bi his... Yanıbaşındakini özlemek görece güzel de bi his. Ama göremeyeceklerini özlemek yakıyor canı...

Çok özlüyorum!

Bazen sesinde kendimi salınırken buluyorum. Sonr duruyorum aniden. Gözleri geliyor aklıma hep.. Bi de illa ki o masmavi gülüşü...

Çok seviyorum abi seni!

İyi ki gelmişsin yeryüzüne!

Yorum

• Ha unutmadan abim...

Demiştin ya vaktiyle, "Trabzonspor'a bi puan kazandırabilmek için, parmak uçlarımı, notalarımı verirdim. Trabzonsporlu oyuncular da gerekeni yapmalı. " diye... Rahat olsun için Kazım... Topçularımız, dimdik durdular, dönen her türlü pisliğe rağmen!

Yorum

• Begüm abla

Çok özleniyorsun Kazım ağabey
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu senede olmadı Kazım..Ama seneye mutlaka yine şmapiyonluk için uğraşıcak cocuklar...

Yorum

• Bu senede olmadı Kazım Ağbey...

Duruşumuzdan ötürü çok mutlusundur biliyorum...

O kupa Hopa'ya gelecek abi söz...

Yorum

• Maalesef, yine hafife aldık entrikacıları...
                    Bunlar 40 yıldır puşt ta biz sanki yeni tanıdık...
                    Oysa nasıl da yakındık yıllar sonra...
                    Alıp kupayı yanına koşacaktık...
                    Olmadı,
                    Hepimizi affet kardeşim...
                    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Kazım Abi, kupayı alıp yanına koşacaktık, bu sene de olmadı. Ama hasret bitecek be abi, herkesi yenen kahraman bir kez daha galip gelecek...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• kupayı bir senin bir de mehmet'in ziyaretine getiremedik yine. "uşaklar şampiyonluk için hala uğraşıyor"
                        Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• Bu sene de olmadı Kazım Abi...
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• olmadı bu sene de kazım abii ama olmayacak demiyoruz olacak inşallah seneye kupayla geleceğiz ziyaretine sen merak etme...
                            Adalet er geç tecelli edecektir!

Her batan Güneş elbet yeniden doğar...:)

Yorum

• Buraya yazacak birşey bırakmadılar be abi.
                              Sende görüyorsundur oradan olanları.

Ama tüm kahpeliklere inat o kupayı sana getirecek bu uşaklar sen hiç merak etme
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Uşaklar uğraşıyor Kazım abi, ama..
                                Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X