Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRT'den Geri Dönüş, Erdoğan Arıkan Yeniden Stadyum'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben programı ilgiyle seyrettim, Erdoğan Arıkanın yanında Hakan Şükürü de beğendim....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben programı ilgiyle seyrettim, Erdoğan Arıkanın yanında Hakan Şükürü de beğendim....
      Açık konuşayım, bu başlık açıldığında bize ne dedim. Bize ne, biz neden karışıyoruz, boşverin TRT neyi istiyorsa onu yayınlasın. Aslında biraz bencillik yaptım, bu sene eve Lig Tv aldım, nasıl olsa maçları seyredecek, yorumları da Lig Tv den takip edecektim. TRT de kim olursa olsundu benim için. Nasıl olsa kimse Trabzonspor'u hakkı ile konuşmuyordu.

Ama başlık ilerledikçe, tepkileri gördükçe yanlışımı farkettim, çok yazmasam da bu konunun bizler için önemini gördüm.

Nihayetinde geri dönmesine çok sevindim, dün akşam kapdım Lig Tv yi Stadyumu seyrettim, ve onca insanın neden bu adam geri dönsün diye bu kadar uğraştığını anladım.

Teşekkürler BMN, bir yanlıştan daha insanları döndürdüğün için.

Tekrar hoşgeldin abi...

Yorum

• BMN'den bahsederken bile yüzündeki heycan başka yahuu
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Erdoğan ARIKAN başkası yalan...hoş geldin tekrar....desteğimiz seninle...
          coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BMN'den bahsederken bile yüzündeki heycan başka yahuu

Proğramda BMN'den mi bahsetti? ben baştan kaçırdım proğramı ama yakıştı doğrusu, en azından yapmacık gülümsemiyor.Sana gülmek yakışıyor Gölcük'lü, iyiki geri döndün.Şimdi TRT izlenir işte
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• tv den sesi geldi o ara bakmıyordum tv ye dedim erdogan arıkanın sesi heralde başka bi yerde cıkıyor birde baktım stadyumda

Hoş Geldin...

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun hak yerini buldu.

Yorum

• Sevdiğim Bi Abimiz Gerçekten Çok Güzel Yayın Yapıyor..
                  Trt Hatasından Dönmesi Güzel.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• biz hep haklının yanında olduk amme hizmetlerini yayınlarken tepkimizi gösterdiğimiz TRT ye tepkimiz sonucu da olsa erdoğan abi kararında doğru yolu bulması sebeiyle teşekkürlerimi iletiyorum TRT DE STADYUM ERDOĞAN ARIKAN İLE İZLENİR hoşgeldin erdoğan abi başın sağolsun tekrar Allah rahmet eylesin
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• süper bir adam Futbol seyretmenin rengi geldi yine,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• stadyum seninle özdeşleşmişti. Geri dönmene çok sevindim. Artık rahatça izleyebilirim...
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• baktılar diğeriyle gemi yürümüyo. çağırdılar adamı tekrar geri
                          u will need justice at the end..

Yorum

• hayırlısı ama ne demeyin dürüst insanlara ihtiyaç var
                            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Erdoğan Arıkan programa döndüğüne göre başlık düzenlenebilir.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bence erdoğan arıkan kimsenin tavuğuna kış demeyen yada diyemeyen kendi gölgesinden dahi çekinen düz bir sunucu.
                                FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X