ben programı ilgiyle seyrettim, Erdoğan Arıkanın yanında Hakan Şükürü de beğendim....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRT'den Geri Dönüş, Erdoğan Arıkan Yeniden Stadyum'da
Daraltma
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben programı ilgiyle seyrettim, Erdoğan Arıkanın yanında Hakan Şükürü de beğendim....
Ama başlık ilerledikçe, tepkileri gördükçe yanlışımı farkettim, çok yazmasam da bu konunun bizler için önemini gördüm.
Nihayetinde geri dönmesine çok sevindim, dün akşam kapdım Lig Tv yi Stadyumu seyrettim, ve onca insanın neden bu adam geri dönsün diye bu kadar uğraştığını anladım.
Teşekkürler BMN, bir yanlıştan daha insanları döndürdüğün için.
Tekrar hoşgeldin abi...
Yorum
-
İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'den bahsederken bile yüzündeki heycan başka yahuu
Proğramda BMN'den mi bahsetti? ben baştan kaçırdım proğramı ama yakıştı doğrusu, en azından yapmacık gülümsemiyor.Sana gülmek yakışıyor Gölcük'lü, iyiki geri döndün.Şimdi TRT izlenir işteTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
biz hep haklının yanında olduk amme hizmetlerini yayınlarken tepkimizi gösterdiğimiz TRT ye tepkimiz sonucu da olsa erdoğan abi kararında doğru yolu bulması sebeiyle teşekkürlerimi iletiyorum TRT DE STADYUM ERDOĞAN ARIKAN İLE İZLENİR hoşgeldin erdoğan abi başın sağolsun tekrar Allah rahmet eylesinUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum