Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRT'den Geri Dönüş, Erdoğan Arıkan Yeniden Stadyum'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek geçerim Erdoğan Arıkan 'ı..

Geri dönüşüne sevindik herkes gibi..
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Pazartesi yokmuş galiba Erdoğan Arıkan.Demek ki bu hafta da bizim maçımızı o sunamayacak
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Trabzonda olduğum için foruma pek giremedim.. Ama eleştirileri pek haklı bulmadım.. Herkese düşmanız nedense (nerdeyse paranoyaklık derecesinde)..
        Murat Kosovayı çok severim.. Spikerliği, yorumu, maçları sunması.. Spiker olsam onun gibi olmak isterdim.. Tarafsızlığı da cabası..
        Okay Karacan da iyi spikerdir.. Yüzüne gözüne bulaştırmaz.. Trabzonspordan da övgüyle bahsettiğini çok gördüm ama ufak tefek hataları olabilir..
        Bütün bunlara rağmen Sevgili Erdoğan Arıkan programı çok canlı sunuyor, çok şeker bir adam.. Sevilmeyecek biri değil, örnek bir spiker.. Son derece tarafsız olmaya çalışıyor, kimseyi kırmamaya azami derecede dikkat ediyor..
        Not Important..

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonda olduğum için foruma pek giremedim.. Ama eleştirileri pek haklı bulmadım.. Herkese düşmanız nedense (nerdeyse paranoyaklık derecesinde)..
          Murat Kosovayı çok severim.. Spikerliği, yorumu, maçları sunması.. Spiker olsam onun gibi olmak isterdim.. Tarafsızlığı da cabası..
          Okay Karacan da iyi spikerdir.. Yüzüne gözüne bulaştırmaz.. Trabzonspordan da övgüyle bahsettiğini çok gördüm ama ufak tefek hataları olabilir..
          Bütün bunlara rağmen Sevgili Erdoğan Arıkan programı çok canlı sunuyor, çok şeker bir adam.. Sevilmeyecek biri değil, örnek bir spiker.. Son derece tarafsız olmaya çalışıyor, kimseyi kırmamaya azami derecede dikkat ediyor..
          Başka kişilerden bahsediyoruz sanırım. Tarafsızlar mış ! ? İstediğimiz her takıma gerektiği ölçüde değinilmesi, gidip te 2 kelime laftan sonra tekrar konunun istanbul takımlarına gelmemesi.Yorum yapılırken adam gibi konuların irdelenmesi , yok sa Trabzon fener maçın da ki gibi Trabzon yenmedi fener yenildi gibi konuşmlar istemiyoruz. Özel kanal değil ve benden kesilen vergiler le onların paraları ödeniyorsa benim de söz hakkım var yanlı sunucu istemiyoruz. Erdoğan ARIKAN stadyum u tarafsız sunduğu için seviyorum . takımlara eşit ölçüde yer vermeye çalışıyor ve en önemlisi Sürekli olrak yayın akışından bahsedip Şu şu yapılacak diyor ve yapılıyor. Ötekiler gibi yayın 2 saat se bunun 10 dk sı anadoluya 1. 50 dk sı istanbul a ayrılmıyor.
          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Dostlarim size tesekkür edrim dün Arikanin programini izledim bizden cok menun kaldigini dile getirdi bu basligi acan ve acanlar ve hatta yorum yazanlar icin yien tesekkür ederim .

Adam spor programi yapiyor adaletli hemde tabiki istanbul takimlarinin hosuna gitm iyor cünkü onlar edletsizligi severler biz her zaman adaletin yanindayiz ve adaletlini yanindayiz trabzonsporlu olmasina gerek yok .

Milli takim kadrosuna bakin alin size adalet !!!

Insallah Arikan bey bunlarada bir iki cift söz diyecektir !!!
            En son Hasan Cubukcu tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 18:46.

Yorum

• dün bir bakayım dedim stadyuma, erdoğan arıkanı o sempatik konuşması ve yorumlarıyla görünce işte budur dedim, çok sevindim.akabinde trabzonspor taraftarı ve bordomavi.net için dile getirdiği yorumları da dinleyince içimi tarifsiz bir mutluluk sardı.

Yorum

• Stadyum da yeniden Erdoğan Arıkan'ı görmek gerçekten çok güzel...

Yorum

• Hosgeldin Erdogan Abi!

Yorum

• Erdoğan Abiyi o ekranda görünce Trabzonspor Fenere gol atmış kadar sevindim. Bir de sevindiğim bir nokta var ki,bu kadar değerli bir oluşumun bir parçasıyım.Saygıyı sonuna kadar hak ediyor Bordo Mavi Net

Yorum

• Erdoğan arıkan ı dinledikden sonra BMN'de iyiki varım dedim .

Yorum

• hayırlı ugurlu olsun bende az once tebrık emaılı arrım...

Yorum

• Erdoğan abi geri mi dönmüş. oh be bi spor programı izleyebileceğiz artık!

Yorum

• Stadyum başladı. Erdoğan Arıkan'ın sesi bile kalite...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Abi yokmu şu Stadyum ya Stadyum da yada Stadyum da izlenir demesi. Bayılıyorum.
                              yanlız transfer şart erdoğan abinin yanına enfes pasları gole çevireecek isimler lazım.
                              He transferin son günü Ö.Üründül de olabilir xD
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 01:38.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hayirli olsun olmasi gereken oldu bmn ye teŞekkÜrÜ unutmadi
                                61>34 MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X