Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRT'den Geri Dönüş, Erdoğan Arıkan Yeniden Stadyum'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRT'den Geri Dönüş, Erdoğan Arıkan Yeniden Stadyum'da

Spor Programları içinde en çok seyredileni, fanatizme geçit vermemek yanında Trabzonspor'a haksızlık yapmayan Stadyum Programı, Erdoğan Arıkan'dan alınarak "tescilli Trabzonspor Düşmanları" Okay Karacan, Murat Kosova, Hakan Şükür ve Feyyaz Uçar'a verildi.

Yıllardır TRT'de bu görevi başarıyla yürüten ve samimiyetiyle hepimizin sevgi ve takdirini kazanan ve verildiği tarihten beri en çok oyu alarak yılın spor programı ve Sunucusu seçilen Erdoğan Arıkan ve Stadyum ekibi artık yok.

TRT'de sunucu ve program yapımcısı yokmuş gibi, dışarıdan ithal ettiği sunuculara program yaptıran TRT'yi KINIYORUZ!

İkinci bir Faik Çetiner rezaleti yaşamadan önce de tepkimizi koyuyoruz.

Hatırlanacağı gibi yıllar önce de TRT Faik Çetiner gibi yanlı ve kötü bir sunucuya program yaptırmış, BMN başta olmak üzere, taraftarımızın baskısı üzerine geri adım atmıştı.

Erdoğan Arıkan gibilerini bulun da öpün başınızın üzerine koyun.

TRT'de Ömer Üründül'den kurtulduk diye sevinirken, Erdoğan Arıkan'dan gelen haberle üzüldük.

Yıllar sonra Trabzonspor'a hakkını Erdoğan Arıkan vasıtasıyla teslim eden TRT'ye görüşlerinizi bildirmek için stadyum@trt.net.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

kadırga tv ye mahkum ettin bizi trt ne yaptın sen

Yorum

Erdoğan Arıkan'a yapılan bu saygısızlığa tepki göstermeliyiz.O'nun gibiler bu sektörde artması gerekirken,azaltılması! çok vahim bir durum.

Stadyum'a verilecek olan taraftar ödülü gözden geçirilmeli zira o ödülü Erdoğan Arıkan olmasa Stadyum zor alırdı.

Edit:Mailimi attım,bütün arkadaşlarda boş geçmesinler zira izlenebilir nadir programlardan olan Stadyum'u da kaybetmek gerçekten acı olacak.
      En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 13.08.2010, 19:09.

Yorum

Yazıda adı geçen isimlerin "tescilli Trabzonspor düşmanları" olduğuna dair somut doneleri de paylaşır mısınız? Kimi, neyle, neden dolayı yargıladığımızı öğrenmek isterim.

Mesela Turgay Demir için geçen sezon 34. hafta öncesindeki yazısı bir kanıttır.

Peki O. Karacan, M. Kosova, H. Şükür, F. Uçar'ın bu yöndeki eylemleri nelerdir?
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yazıklar olsun.Erdoğan Arıkan gibi adamların değerini bilmeyen bizi Trabzonspor düşmanlarına mahkum edenlerin Allah belasını versin.

Yorum

Çapsız oldugunuzu biliyorduk ama bu kadar da degil ya.
            TRT spor dairesi Yalcin çetin eşliğinde batiyor.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

Trabzon düşmanından bahsedilen Feyyaz ve Hakan değil, Murat Kosova ve Okay Karacan'dır.

Kendileri NTV'de program yaptıkları dönemde herhangi bir spor programlarını açın seyredin. Seyretmediyseniz.

Özellikle 2002 ve Şenol Güneş - Milli Takım dönemini.

Neyse, kendilerini beğeniyorsanız, atın TRT'ye mail ve "aslanlarım benim, ne de güzel yaptınız" da diyebilirsiniz.
              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Erdogan arikan stadyumu cok iyi yönetiyordu,gitmesi bizim icin kötü oldu.

Neyse ,biz basarili olalim da varsin programi ömer üründül yönetsin.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erdoğan Arıkan'a yapılan bu saygısızlığa tepki göstermeliyiz.O'nun gibiler bu sektörde artması gerekirken,azaltılması! çok vahim bir durum.

Stadyum'a verilecek olan taraftar ödülü gözden geçirilmeli zira o ödülü Erdoğan Arıkan olmasa Stadyum zor alırdı.
                  İlker hazır bir metin şekli mi yapsakta herkesin aynı maili atmasını sağlasak?
                  Nasıl birşey yapalım???

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon düşmanından bahsedilen Feyyaz ve Hakan değil, Murat Kosova ve Okay Karacan'dır.

Kendileri NTV'de program yaptıkları dönemde herhangi bir spor programlarını açın seyredin. Seyretmediyseniz.

Özellikle 2002 ve Şenol Güneş - Milli Takım dönemini.

Neyse, kendilerini beğeniyorsanız, atın TRT'ye mail ve "aslanlarım benim, ne de güzel yaptınız" da diyebilirsiniz.
                    abi ciddimisin kosova ve karacanın 2002 de şenol hocamın aleyhind eolduğuna.valla o zamanlar tamam maçları hatırlarımda açıkçası spor programlarını felan hatırlamam.şu söylediğin ana kadar murat kosovayı çok tutardım açıkçası.ne tarz söylemlerde bulunmuştuki şenol hocamın aleyhinde şaştım doğrusu...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlker hazır bir metin şekli mi yapsakta herkesin aynı maili atmasını sağlasak?
                      Nasıl birşey yapalım???
                      Gerekirse hazır bir mailde atılır ancak öncelikle herkes kendi tepkisini aktarsın sıcağı sıcağına sonrasında güzel bir manifesto ortaya çıkacaktır.

Yorum

Yazık TRT sana,bunları kim izleyecek acaba..

Erdoğan Arıkan eminim(umarım) çok daha iyi bir programla başka kanalda karşımıza çıkacaktır.
                        Yeterki ONUR'suz
                        olmasın
                        aŞk
                        !

Yorum

Bu konuda yarın Ahmet'in de (Badaloğlu) yazacakları var. Ondan daha detaylı bilgi de alabilirsiniz. O dönemde NTV'de kameraman olarak çalışan bir Trabzonsporlu'nun ağzından.
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerekirse hazır bir mailde atılır ancak öncelikle herkes kendi tepkisini aktarsın sıcağı sıcağına sonrasında güzel bir manifesto ortaya çıkacaktır.
                            Başlıyoruz

Yorum

İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başlıyoruz
                              Aynen Mesutum Ben mailimi attım,herkesinde atması gerekir.Yeni gelen isimlere tepkili olmayanlar dahi Erdoğan Arıkan için atmalıdır.

Ayrıca yine tekrarlıyorum Stadyum'un kazandığı ödül gözden geçirilmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X