Yenal kardeşim Türkiye'de spor başarı odaklı olduğu için BMN'ye anca Trabzonspor şampiyonluğa oynarken gelen olur, takım başarız olunca da o gelen tayfa da kaybolur tekrar. Zor zamanda BMN'ye gelenler benim için kıymetlidir. Şu an burayı ayakta tutanlarda da kemik yazarlardır. Sonuç olarak yine de eski-yeni yazar kazandırılmak isteniyorsa Trabzonspor'un kafaya oynaması gerekli.
Forum Kültürü Öldü mü? Yoksa Sadece Şekil mi Değiştirdi ?
Daraltma
X
-
Nerde o eski Forumlar
BMN ile tanışalı 22 yıl oldu. 5-0 lık Olimpiyat stadındaki İstanbulspor galibiyeti sonrası Gökhan Atalay abinin bizi Fatih e kadar evimize bırakmasıyla başladı.
Daha aktif olarak katılmak 2007 yılı gibi oldu. Burada çok güzel dostluklar , çok güzel orgnizasyonlara şahit olduk. Ben BMN yi tanıdığımda 18 yaşındaydım , bugün 40 yaşındayım. Arada bir giriyorum okuyorum , çıkıyorum. Hayat , yaşam koşulları, koşturmaca vb unsurlar önceliklerimizi artık değiştirdi. Yeni gelen nesilde burada diğer arkadaşlarımızında yazdığı gibi forum kültürünü benimsememesi ve anlık iletişimden yana olmalarından kaynaklı....
Bizim jenerasyonun boşluğunu forum kültürü anlamında yeni nesil dolduramadı.Değişir mi, Forum kültürü eski halini alır mı ? Çok zor....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )👍 1Yorum
-
Aslında dijital mecralarda Galatasaray ve Beşiktaş'ın aksine Fenerbahçe ve Trabzonspor'un etkileşimi kötü gidişatta dahi yüksektir. Kaosu seviyoruz belli ki. Buradaki durumun sonuçlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Yenal kardeşim Türkiye'de spor başarı odaklı olduğu için BMN'ye anca Trabzonspor şampiyonluğa oynarken gelen olur, takım başarız olunca da o gelen tayfa da kaybolur tekrar. Zor zamanda BMN'ye gelenler benim için kıymetlidir. Şu an burayı ayakta tutanlarda da kemik yazarlardır. Sonuç olarak yine de eski-yeni yazar kazandırılmak isteniyorsa Trabzonspor'un kafaya oynaması gerekli.Yorum
-
Bir youtube yayını, bir x yayını yapılabilir.
Şu sıralar hayat oralarda güncellik anlık bilgi akışı bu mecralarda oluyor.
Ehtiyarladık bizim alışkanlığımız da var giriyoruz yeni jenerasyonun pek geleceğini sanmıyorum keşke gelseler.👍 1Yorum
-
Bi kedi gördüm sanki...1 FotoğrafYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Hürgün'ü mü gördün?Her kulübün sosyal medyada bir kalesi var, bizim kale de burası. Başta Twitter olmak üzere sosyal medya platformları 'forum' kültürüne zarar verdi ama Twitter'da yazmak bana saçma geliyor. Orayı 'anlık bilgi' için, burayı da kulübe dair taraftarın genel algısını görebilmek için kullanıyorum.
Burası aslında özel bir yer. Eskiden Bmn'de yazan isimler arasında önemli kurumlarda çalışan gazeteci arkadaşlar ve abilerimiz de var. Bmn'nin nasıl bir yer olduğuna şöyle ufak bir örnek vereyim;
Yazın siyasi bir lideri sahada takip ediyordum, eskiden Bmn'de yorumlarını okuduğum muhabir bir arkadaşımız anons çekerken ismini duydum, x kurumda muhabir. Ben de muhabirim, Silivri'de 2 metre önümde denk gelen olay. Gittim yanına, "BMN?" dedim ayaküstü tanıştık
Bir zamanlar burada yazan diğer gazeteci üyeler gibi kendisi de artık yazmıyor, sanırım tek ben kaldım.
Kulübün scoutu bile şu forumdan çıktı, yıllardır scout olarak çalışıyor. Bmn'den ayrılış muhabbetini bile hatırlıyorum
)
İşte böyle bir platform burası. Kitle genelde yazmayı ve okumayı seven kitle, sosyal medyadan reklamlarla yeni üyeler gelebilir ama eski üyeler de geri dönsün isterim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum