Süper Lig 26.Hafta I Trabzonspor 1 - 0 Çaykur Rizespor I Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • asilhamsi
    • 17.06.2007
    • 17088
    • muhendis
    • Düzce

oulai,folcarelli,agusto,muci,batagov,chibuke gibi genç,dinamik ,potansiyelli isimler
    onuachu,onana,savic,zubkov,ozan gibi tecrübeli ayaklar
    mustafa,pina gibi takım oyununa uygun isimler var. Tamam eksikler var ama abartmaya gerek yok.Minimum teknik direktör katkısı ile bu takım her türlü dördüncü olurdu zaten. Bu bir başarı değil kesinlikle
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• gurur6134
      • 22.06.2013
      • 17937
      • radyo tv sinema
      • İstanbul

Pozisyona giremedik dogru ama diger maclara gore de daha az pozisyon verdik 85 de attiklari kafa disinda net pozisyonu yok rakibin savunma yonumuz ne kadar iyiyse bu macta hucum acisindan o kadar zayiftik.kotu futbol devam etse de galibiyet serise devam ediyor ilginc sekilde onuachu bugun cok zoeladi daha basit oynayabilirdi wivunun onune atsa topu verkac da maci koparmistik belki de.takimin en buyuk sorunu yavas oynamamiz hizli dikine ne zaman gitsek pozisyon bulumasak da tehlike olusturacak bosluklari buluyoruz.bugun olumlu olan sey 10 ile 35.dakikalar arasi baskiydi net pozisyon bulamasakda ust uste kose vurusalari isabetsiz olsa da ortalar falan bu heyecani bile ozlemisiz.tebrikler ne diyelim kotu oynayarak kazanmaya alistirdi takim bizi umarim artik iyi oyunla birlikte de galip gelmeye baslariz bu sene ligin seviyesi gercekten cok dusuk ozellikle 3 buyutulmusler disindaki takimlar ki 8tasda devre arazi o kadar transferin ardindan toparladi seviye yerlerde bizim de sansimiz bu oldu sanirim..tebrikler eyup macini da kazanirsak kagit ustunde nispeten kolay gozuken kayipsiz gecermiyiz diye dusundugumuz fiksturu eksiksiz gecmis olacagiz ..
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• castillo61
        • 08.09.2016
        • 5705
        • Kocaeli

Batagov geriden topu çıkarmada çok özel oyuncu, hızlı hızına da güveniyor ama yerini çok boşalttığı da bi gerçek.

Sadece son 3 maçta (kayseri antep k.gümrük) bi 20 kere savunma arkasına atılan topta eksik yakalanmışızdır bugün ilk yarıdaki ofsayt pozisyonu hariç savunmanın eksik yakalandığı bi an olmadı.

Kronik dedem dişini sıkarsa mevcut stoper tandemiyle tamamlarım ligi.

Yorum

• Mert Oğuzlu61
          • 04.06.2009
          • 20768
          • İstanbul

Son dakikalarda yapılan 2 kenar ortada kalp krizi gecirdim gittim geldim şu an iyiyim.

Kötüydük ama 3 puan aldık, maç maç gideceğiz. Tekke takıma gaz yüklemesi yapmalı.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• hızligonzalaz
            • 03.09.2025
            • 1675
            • Serbest
            • Trabzon

Geçen maç da böyle oldu. Maçın sonlarında İleride iki Uzun ile kalınca takımın orta sahası direnç gösteremiyor ve çok baskı yiyoruz.

Yorum

• My
              • 09.06.2004
              • 24460
              • Aydın

Bir tane sol kanat bir tane de ortaya ayağına hakim, oyun görüşü iyi, tembel olmayan, pas kalitesi iyi adam... bambaşka şeyler izleriz sahada. Ama tabii ki olmayacak. Seneye Oulai ile Batanın yerini bile doldurabileceklerini düşünmüyorum.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Enaldo61
                • 14.02.2010
                • 23677
                • Tekirdağ

Bize Semih Kılıçsoy tarzı da bir forvet lazım bence.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• acan61
                  • 30.08.2014
                  • 2713
                  • Ankara

5-6 saydığım oyuncular olmasa ve rakipler ts analiz etmiyor ilk yarı bu takım top oynamıyor sen ilk yarı ts fişini çekicen ikinci yarı da defans yapıcan. Sonra izle bakalım tekke nasıl ağlıyor tekke hoca değil

Yorum

• Enes Başkaya60
                    • 01.02.2007
                    • 20343
                    • Memur
                    • Kırşehir

Oulai Rizespor maç performansı
                    7.5 Reyting
                    91 Topla Buluşma 🥇
                    69/74 Pas İsabeti 🥇
                    5/5 Uzun Pas 🥇
                    2 Top Kapma 🥇
                    10 Sahipsiz Top Kazanma 🥇
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• wakaeme
                      • 28.05.2019
                      • 1390
                      • Eskişehir

yazıldı mı bilmiyorum kart görmedi kimse. haftaya yusuf yusuf izlicez herhalde çok önemli 4 oyuncu var sınırda

Yorum

• oguzkoc
                        • 13.05.2005
                        • 3050
                        • İstanbul

bu akşam trabzonu beğenmeyenleri gerçekten anlayamıyorum. burası süper lig. burada artık her takım birşeyler yapabiliyor güç gösteriyor. Rize son 3 haftadır gayet iyi top oynuyordu, akıllı oynayarak 3 puanı aldık
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• yorumsuz6117
                          • 27.11.2008
                          • 29520
                          • Bursa

Nwaiwu maşallah çok iyi oyuncu, Savic'de beni bugün şaşırttı, Onuachu 5 gol daha atarsa Shota'yı geçecek, Trabzonspor tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olacak..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• yorumsuz6117
                            • 27.11.2008
                            • 29520
                            • Bursa

Muçi'ye parantez açmak lazım, çocuk kariyeri adına tarih yazıyor, bugüne kadar verdiği katlı inanılmaz, bonservisi kesinlikle alınır ve bu performansla takımda kalacağını da sanmıyorum, iyi teklifler gelebilir, golde sakin kalıp topu çekmesi her futbolcunun yapacağı iş değil..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• chener
                              • 02.08.2006
                              • 3129
                              • Antalya

Falcorelli ye yapılan faule kırmızı vermemek ne demek yaa.
                              Bizim de yani Bi saf tarafımız var, hem seyirci hem futbolcular umursamadan devam ettiler. Bu saatten sonra İngiliz siyaseti yapmak lazım. Bize yapılana biz de aynen cevap verebilmeliyiz.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Antonio
                                • 12.07.2012
                                • 12281
                                • öğretmen
                                • Isparta

Lig biter bitmez Antalyali kanat var onu alırım kanat yok takımda. Bir tane creative 10 numara sosadan daha iyisi riquelme gibi yaratıcı oyuncumuz az.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...