teknik direktör müdaheleleri berbat bir ara takım sol beksiz kaldı. Hakem tam bir ...... Yüzde bir milyon kırmızı kartı vermedi.Hatta ilk yarıdaki pozisyon da kırmızı kokuyordu folcarelli ye yapılan
Süper Lig 26.Hafta I Trabzonspor 1 - 0 Çaykur Rizespor I Maç Sonucu
Daraltma
X
-
şans yanımızdaydı bu maçta da son maçlarda olduğu gibi
kötü oyun yine son dk lar yine eziyet
yine saçma oyuncu değişiklikleri neyse 3 puan için teşekkürler takımYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Doğruya doğru sonuçta bir cenaze oldu ve takımın beraber vakit geçirdiği bir antrenördü etkilemiştir hepsini doğal olarak. Bu maç özelinde performansa yorum yapılmaz puan kaybetseydik bile aynı şeyi yazmaya gelecektim.Yorum
-
Yorum
-
zubkov asist yaptı ama berbat oynadı.Her topu ezdi. Umut nayır çok kötü ve neden oynadığını bence kendi bile bilmiyor.Ozan ve savic bugün bir harikaydı.Onuachu da çok fazla top ezdi.Agusto çok erken çıktı. mustafa ve lovik çıkınca takım sol beksiz kaldı.Şu salih en az 30 dakika oynar.Mesela sağ bekte canavar gibi oynayan ozan çıkacağına merkeze salih alınabilirdi. oulai 10 numaraya geçerdi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
-
---------salih-----folcarelli--------
zubkov-------oulai-------------muci
mesela buna dönse çok daha rahat oynardı takım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
-
Göztepe ile 14 puan,
Başakşehir ile 15 puan
fark vad. İki takımda bize deplasmana gelecek. İlk 4 garanti. Umarım daha yukarlarda bitiririzYorum
-
akıllı oynuyor dediğin yaptığı değişiklikler sonra inanılmaz baskı yedi takım o kafa vuruşunu adamın yapamaması tamamen şans eseri. yüzde yüz gol pozisyonu.Bu kadar kritik bir maçta böyle baskı yersen her zaman şans seni kurtarmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
-
geçen 3 attığımız kayseri maçından daha iyi oynadık...ama kırmızıyı es geçtiler....2.olarak adamın kafasının üstünden geçti allahtan yoksa berabere bitiyorduYoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i ŞîrâzîYorum
-
bu kadro hocanın dediği gibi yetersiz ve ucuz bir kadro değil.Bu kadronun dördüncü olması için başında hoca olmasına gerek yok. Takım sezonu ilk 3 te bitirmezse hoca ile devam etmeye gerek yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
-
kazanan takımımızı tebrik ediyorum. evimizde daha rahat ve güzel bir oyunla kazansak istiyor insan ama yapamıyoruz maalesef. bu saatten sonra kazanalım da bir şekilde. hakem kıyafeti giymiş sarı domuz suratlı ne zaman bizim maça verilse çaktırmadan bizi budamadan edemiyor. % 1 milyon kırmızı kartı inceleyip de veremediler. kaç tane faulumuzu es geçti. kazandık diye gözden kaçmasın diyeceğim de ne desek bir şey farketmiyor.from BOGAZIÇIYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum