Süper Lig 26.Hafta I Trabzonspor 1 - 0 Çaykur Rizespor I Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • acan61
    • 30.08.2014
    • 2713
    • Ankara

Tekke buradaki arkadaşlara saplamaya devam ediyor. Yazık ya düştükleri duruma üzülüyorum. Bunlar şampiyonluk senesinin ikinci döneminde de yaa kötü futbol hoca gitsin mi diyordu? Lan şampiyonluğa gidiyoruz adam oyunu eleştiriyor sanki millet normal top oynuyordu. Bu sene geçiş dönemi yaşadığımızın daha takımın yüzde 50sinin kurulduğunun farkında değil misiniz? Ne bekliyordunuz mucize mi? Sergen müthiş mi oynatıyor nasıl bayıldı gsye? Müthiş taktik zekanız trdesco ne oldu?

Putlara vs dini kullanarak alçalmayın ya lütfen anladık gireni çıkaramıyorsunuz.

Yorum

• David_LuiZ4
      • 31.07.2014
      • 2794
      • İngiltere

Müridin biri hemen üstüne alınmış..Adı üstünde mürid..Ne futbol bilgisi var ne teknik detayla izahat yazabilecek çapı var ne futbol oynamışlığı var..Tek görevi var yalamalık...Sebebi nedir biliyor musunuz Fatih'in muhafazakar biri olması..Hemen oltaya gelmesi ve bana cevap adı altında kıt aklıyla yarım türkçeyle aklınca reddiye yazması kendi ideolojisine saplayınca kafasını kumdan çıkarması aşağılık kompleksinin dışavurumu..

Evladım burası Tekke, Zikir, Çilehane yeri değil futbol forumu..Putperestliğini başka yerde yap, ağlama.
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Fanatik34
        • 28.11.2009
        • 6058
        • Almanya

Fatih Tekke´ye tesekkür ederim, ilkyari itbariyla uyuya kalmisim..

Sezonsonu itibari ile yollar ayrilmazsa, sonu 22-23 sezonu gibi, belkide 3 Avrupa kupasindan elenen ikinci Hoca olarak tarihe gececektir.

Gercekten iyi bir kadroya sahip olmamiza ragmen, Onuachu´suz bir hiciz. Bunun farkina varmak icin, illa onsuz oynayip, Hocaya sövecek olanlar mi bu takimin gelecegine yön verecek!!

“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Nazim Can
          • 11.07.2013
          • 12584
          • Serbest Meslek
          • Almanya

İlk olarak objek tarafından gönderildi
          Belki tuhaf gelecek ama sahanın en çalışkan oyuncusu folcarelli nedense pas konusunda o kadar iyi değil çok fazla ekseni etrafında donuyor boştaki arkadaşlarını görmekte zorlaniyor isabetli uzun pas atan orta sahamiz yok gibi?
          Sakatlık dönüşü ilk maçlarını hep tırsak kötü oynuyor, sanırım nüksetmesinden çekiniyor, Çarşambaya umarım daha iyi bir görüntü verir.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• [KAPLAN]
            • 28.08.2006
            • 1889
            • İstanbul

İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi
            Fatih Tekke´ye tesekkür ederim, ilkyari itbariyla uyuya kalmisim..

Sezonsonu itibari ile yollar ayrilmazsa, sonu 22-23 sezonu gibi, belkide 3 Avrupa kupasindan elenen ikinci Hoca olarak tarihe gececektir.

Gercekten iyi bir kadroya sahip olmamiza ragmen, Onuachu´suz bir hiciz. Bunun farkina varmak icin, illa onsuz oynayip, Hocaya sövecek olanlar mi bu takimin gelecegine yön verecek!!
            Futbolu bir arpa boyu geliştiremezse ben de benzer senaryoyu yaşayacağımızı düşünüyorum. 1 sene boyunca yaptığımız mücadele kısa sürede seri elenmelere neden olacak.

Mentaliteyi değiştirmezse bu sezonun kendisinin kariyer sezonu olacağını ve daha iyisini de yapabileceğini düşünmüyorum

Fatih Tekkeyi seven biri olarak bunları söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın. Bu yönetim gitmeden önce de gitmesini istemiyorum.

Transferde yapılan hataların bazılarında kendisinin de payı var. Sol bek yerine sol açığı önceliklendirebilirdi. Ama Mustafa’yı yetersiz gördü ya da o statik uyuşuk top çevirme futboluna uymadığı için yerine oyun anlayışına uyacağına inandığı bir adam almayı tercih etti.

Bir diğer konu ise iletişim. Yapmış olduğu bazı açıklamalar kendisinin ne derece cahil ve insan psikolojisinden anlamadığını fazlasıyla anlatıyor. “Beğenmediğiniz Arif Boşluk, oynamasını istediklerinizden en az 5 gömlek üstün demesi” bir tespit değil, bir nefret, bir ego söylemidir. Aynı şeyi çok daha iyi ifade etmenin onlarca farklı yolu vardır. “En az 5 gömlek” ifadesi egonun iyice şişmesinden dolayı ağzından çıkmıştır.

Buşari mevzusunu zaten hepimiz biliyoruz. Bir profesyonelin aldığı parayı alıp bir amatör gibi camiayla iletişim kurmaya kimsenin hakkı yok. Destek alsın. İletişimci tutsun, öğrensin, geliştirirsin kendini.

Genç bir takımla bir şekilde skor almayı başaran bir takım yarattı. Kendisini geliştirmeye başladığı an, Fatih Tekkeden daha iyisini aramamıza gerek yok. Sonrası 5 sene 10 sene plan yap. Yeter ki gelişimi görelim. Futbolda, iletişimde, oyuncularda vs….

. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı

Yorum

• Fanatik34
              • 28.11.2009
              • 6058
              • Almanya

İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi

Futbolu bir arpa boyu geliştiremezse ben de benzer senaryoyu yaşayacağımızı düşünüyorum. 1 sene boyunca yaptığımız mücadele kısa sürede seri elenmelere neden olacak.

Mentaliteyi değiştirmezse bu sezonun kendisinin kariyer sezonu olacağını ve daha iyisini de yapabileceğini düşünmüyorum

Fatih Tekkeyi seven biri olarak bunları söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın. Bu yönetim gitmeden önce de gitmesini istemiyorum.

Transferde yapılan hataların bazılarında kendisinin de payı var. Sol bek yerine sol açığı önceliklendirebilirdi. Ama Mustafa’yı yetersiz gördü ya da o statik uyuşuk top çevirme futboluna uymadığı için yerine oyun anlayışına uyacağına inandığı bir adam almayı tercih etti.

Bir diğer konu ise iletişim. Yapmış olduğu bazı açıklamalar kendisinin ne derece cahil ve insan psikolojisinden anlamadığını fazlasıyla anlatıyor. “Beğenmediğiniz Arif Boşluk, oynamasını istediklerinizden en az 5 gömlek üstün demesi” bir tespit değil, bir nefret, bir ego söylemidir. Aynı şeyi çok daha iyi ifade etmenin onlarca farklı yolu vardır. “En az 5 gömlek” ifadesi egonun iyice şişmesinden dolayı ağzından çıkmıştır.

Buşari mevzusunu zaten hepimiz biliyoruz. Bir profesyonelin aldığı parayı alıp bir amatör gibi camiayla iletişim kurmaya kimsenin hakkı yok. Destek alsın. İletişimci tutsun, öğrensin, geliştirirsin kendini.

Genç bir takımla bir şekilde skor almayı başaran bir takım yarattı. Kendisini geliştirmeye başladığı an, Fatih Tekkeden daha iyisini aramamıza gerek yok. Sonrası 5 sene 10 sene plan yap. Yeter ki gelişimi görelim. Futbolda, iletişimde, oyuncularda vs….

Maalesef kibirli, kinci diyecegim ama elimde yeterince veri yok. Lakin Bouchari iyi degilken devamli oynatirken, gercekten iyiye evrilirken kesmesi..ne demeli bilmiyorum!? Dediginiz gibi, Yönetim´in yaptiklarina sesini cikarmamasi ise, bizzat biyatci biri oldugunu gösteriyor. Keza aklini kullanmis olsa, bugün takim icin baska seylerm konusuyor olurduk
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• [KAPLAN]
                • 28.08.2006
                • 1889
                • İstanbul

İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi
                Maalesef kibirli, kinci diyecegim ama elimde yeterince veri yok. Lakin Bouchari iyi degilken devamli oynatirken, gercekten iyiye evrilirken kesmesi..ne demeli bilmiyorum!? Dediginiz gibi, Yönetim´in yaptiklarina sesini cikarmamasi ise, bizzat biyatci biri oldugunu gösteriyor. Keza aklini kullanmis olsa, bugün takim icin baska seylerm konusuyor olurduk
                Yönetime tavrı konusunda bir ara ben de kızar gibi oldum ama sonra haksızlık ettiğimi düşündüm.

Biz camia olarak yönetimi onlarca başarısızlıklarına, yalanlarına rağmen bir kez bile hakkını vererek istifaya davet edemedik. Protesto edemedik. Karşılarına alternatif aday bile çıkaramadık. O yüzden burada yönetime bir tepki verilecekse o tepki öncelikle camiadan gelmeli, Fatih Tekkeden değil. Bu sebeple hocanın yönetim konusundaki tavrını pek eleştirmemeye karar verdim.

En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• emre6117
                  • 31.08.2014
                  • 9288
                  • doktor
                  • Bursa

F.tekkenin nesi beğenilmiyor, anlamak güç. Fb ile aynı puana geldi işte. Geçen sene dibi gören trabzonspora büyük ivme kazandırdı, daha ne yapmasını bekliyorsunuz. Fbnin harcadığı para, kadro kalitesi ile bizim durumumuzu kıyaslarsak f.tekke herhalde tedescodan 4 gömlek iyi hoca gibi bir istatistik çıkar .
                  adamların 5.kanat rotasyonu olan adamı alamadık, o bölge bomboş kaldı. Ama bir şekilde kazanıyoruz işte.
                  bu kadar kısıtlı kadro ile imkansıza doğru yol alıyoruz. İkinci devre 9 maç 7 g, 1b, 1m 22 puan. ( gs ile beraber ençok puan toplayan takımız, ligdeki neredeyse en kısıtlı kadro ile). Ama hocası yerden yere vuruluyor. Değişik kafa yapısında kişiler var. 26 maçta 25 g, 1 b alsa idi fatih hoca, onu bile eleştirecek tipler var kesin.

Yorum

• [KAPLAN]
                    • 28.08.2006
                    • 1889
                    • İstanbul

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi
                    F.tekkenin nesi beğenilmiyor, anlamak güç. Fb ile aynı puana geldi işte. Geçen sene dibi gören trabzonspora büyük ivme kazandırdı, daha ne yapmasını bekliyorsunuz. Fbnin harcadığı para, kadro kalitesi ile bizim durumumuzu kıyaslarsak f.tekke herhalde tedescodan 4 gömlek iyi hoca gibi bir istatistik çıkar .
                    adamların 5.kanat rotasyonu olan adamı alamadık, o bölge bomboş kaldı. Ama bir şekilde kazanıyoruz işte.
                    bu kadar kısıtlı kadro ile imkansıza doğru yol alıyoruz. İkinci devre 9 maç 7 g, 1b, 1m 22 puan. ( gs ile beraber ençok puan toplayan takımız, ligdeki neredeyse en kısıtlı kadro ile). Ama hocası yerden yere vuruluyor. Değişik kafa yapısında kişiler var. 26 maçta 25 g, 1 b alsa idi fatih hoca, onu bile eleştirecek tipler var kesin.
                    İçerde ya da dışarda herhangi bir rakibe 10 dakika bile baskı kuramadığın her oyun eleştirilir. Buna 10 kişi kalan rakiplerin hatta 3. ligin alt sıra takımlarıyla oynadığın maçlar da dahil. Çünkü bugün o doğru baskıyı herhangi bir takıma karşı 10 dakika bile kuramıyorsan, yarın 15 dakika kurabilmeyi boşuna hayal etme mesajı verirsin. Fatih Tekkenin eleştirildiği rn önemli noktalardan biri burası.

Sadece takım bir şekilde kazanıyor mesajı veriyoruz, takım kazanırken gelişiyoruz mesajı vermiyoruz ki bir yandan herkes bunun genç bir takım olduğu vurgusunu yaparak toplanan puanlara koşulsuz sevinmemizi ve razı gelmemizi bekliyor. Yani sonuç almak seni şampiyon yapmayacaksa oyunun oyuncunun gelişmesi gerekiyor. Hele genç bir takımsan.

Abdullah Avcı takımı şampiyon yaparken oynadığımız oyunu yerden yere vuruyorduk. Ne ara bu tarz eleştiriler haddini aşar oldu anlamakta zorluk çekiyorum. Biz hep böyleydik zaten. Trabzonspor bu demek. Galasaray 4 attığımız maç neden 7 atmadık diye üzülmek demek.

Mesela hala tek derbi kazanamadığı için eleştiriliyor. Derbilere yenilgiyi kabul ederek başladığı için eleştiriliyor.

Hala Okaydan bir şey umduğu için eleştiriliyor.

Benim en çok arzuladığım şey Trabzonspor’u Avrupada izlemek. Bu kokuşmuş lig yetmiyor. Bu futbolla Avrupa kupalarındaki hiçbir elemeyi geçemeyeceğiz için eleştiriliyor.

Yorum

• emre6117
                      • 31.08.2014
                      • 9288
                      • doktor
                      • Bursa

Ben A avcıyı da çok fazla eleştirmiyordum ki. O oyun tarzıyla resmi olarak 38 yıl sonra eze eze şampiyon yaptı bizi. Biz her sene en kötü oyunu oynayalım, ama günün sonunda şampiyon olalım bana yeter. Ben 1996 yılında o efsane kadronun çok iyi futbol oynamasına rağmen çok travmatik bir şekilde şampiyonluğu kaybetmesi gibi bir senaryo istemiyorum ( acıları ve travması çok büyük oldu).
                      Ayrıca trabzonsporun efsane olduğu , ligi sürklese ettiği zamanların oyunu A avcı ve fatih tekke oyunudur. Bu nasıl unutuldu ve tam tersi bir futbol oynandığı yanılgısına düşüldü anlamak imkansız. O sezonların maç skorları ve istatistiklerine baksanız keşke. Trabzonspor geçmişte nasıl başarılı olmuş acaba.

Yorum

• objek
                        • 01.06.2004
                        • 4108
                        • logistik
                        • Avrupa Diğer

Evet şampiyonluk sezonundada vasat oynadığımız çoğu maçı almıştık bu sezonda öğle gidiyor ancak tek fark derbi galibiyetleri unutuldu!
                        Bence bizim aldığımız puanların sırrı sahada haddimizi bilerek bir Anadolu takımı gibi kontrollü oynarken anlık parlamalarda sıra dışı 2-3 oyuncumuzun sahne alması oluyor

Yorum

• ysngmz
                          • 12.12.2012
                          • 1656
                          • İstanbul

Ağusto ikinci devre girmeli onuachu takım oyununda yok Mustafa sol kanat için yetersiz umut nayir hayal kırıklığı

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                            • 31.05.2004
                            • 38188
                            • İstanbul

Orhan Hoca'nın kaybından sonra oyuncuların şiir gibi top oynamasını beklemiyordum ama alınması gereken 3 puanı aldıkları için yine de tebrik etmek lazım. Eyüp maçını da bir şekilde geçtiğimiz takdirde kolay seriyi tamamlamış olacağız. Ondan sonraki zorlu periyoda bu oyun yetmeyecektir mutlaka üstüne çıkmak lazım...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• deepmavi
                              • 17.07.2008
                              • 2296
                              • Trabzon

Kendi evimizde çok kritik galibiyet oldu.Bütün takıma tebrikler...

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                                Yönetim Kurulu
                                • 20.08.2009
                                • 26210
                                • Danışman
                                • Kuzey Amerika

Geçen maç Oulai, bu maç Folcarelli: Kırık yaşamadıkları için şükrediyorum!

Ve iki hakem de bu faullere sarı kart çıkardı (İlki VAR uyarısıyla kırmızıya döndü).

Suçun cezalandırılmadığı ortamda, suçlu cesaretlenir, gaddarlaşır. Oyuncunun sağlığını koru önce. Onu geçtim, Oulai atağa kalkıyor, arkadan Halil indiriyor, kart yok. Başlarım senin hakemliğine...

Sonra görevi bırakınca mağdur rolüne bürünüyorlar. Kanal kanal gezip bir de bilirkişilik yapıyorlar. Sanki aktif kariyerleri başarıyla dolu gibi...
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...